2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende alıyım hero bayb inşallah içer ya
benim kızım biraz nazlı bu konularda damaktadı
alışınca başka mama içmiyor

şimdi hero baybnin sitesine bakıyorumda iki çeşit var bi normal hero bayb mamalar
bide lactum mamalar hangisini alsakki

hayatım bebelac ı inceleme için hemen gönder...örtpas etmezler merak etme...en azından kendileri alır tedbirini..milupa ve bebelac aynı firma zaten ama sanırım bebelac daha ucuz ham maddeyle hazırlanıyor ve böylece daha ucuz fiyata satılıyor..yine içlerinde en iyisi milupa gibi görünüyor kavanoz mamalarda...devam sütüne gelince kızlar ben artık HıPP in organic devam sütünü alıyorum...organic olan tek HıPP zaten biberon mamalarında...e-bebek de 300 gr ı 15 tl...migros ta 16.5 tl..oğlan da sevdi zaten...marka avusturya nın üretim yeri de avusturya..öyle çek ya da polonya gibi kıyıda köşede kalmış ülkeler değil yani..bu arada size birazdan hero baby ile yaşadığım bisküvi konusunu anlatacağım..

kızlar hero baby nin iyi geceler sütlü bisküvisinde, paket içinde 1-2 bisküvi de yeşil benekler vardı...küf gibi duruyor ama küf değil..neyse aradım gelip aldılar örnekleri...sonra bana bir mektup göndermişler..."rahatsızlanmanın sebebinin bisküviden kaynaklandığına dair bir kanıt bulunamamıştır" diye..şaşırdım bende..biz rahatsızlanmadık filan..aradım bunları neyse 10 yerle konuştuktan sonra bir kızcağız aradı az evvel...evet o yeşil şey bisküvi de kullanılan "demir ........." e aitmiş..hamur iyi karışmadığı için o şeklilde kalmış filan..."........." kısmını unuttum şimdi..bişi dedi ama...sağlığa zararı yokmuş falan filan...e dedim mektup ne alaka peki...biz hastalanmadık ki...aaa karışmıştır o zaman başkasının mektubu size gelmiştir dedi...demekki rahatsızlananlar var ürünlerinizden dedim bende...işte tedbirimizi aldık artık dikkat ediyoruz filan fişman....yani her üründe ve markada bir abukluk çıkıyor...ya herşeyi evde yapıcaz ya da güvendiğimiz markadan devam edeceğiz...ben kavanoz mamalarda milupa organik alıyorum...devam maması Hipp organic...muhallebi cinsi şeyleri ya milupa ya hero baby...bebek ekmeği eti...ama yine de hazır şeyleri ev dışındayken kullanmaya gayret ediyorum...evdeyken meyveleri rendeleyip veriyorum..çorbayı kendim yapıyorum..artık yoğurt ve muhallebiyi de kendim yapıcam...devam maması yapamayacağım için Hipp e devam:)) böyle yani...

valla şaşırdım yaa hangisine güveneceğiz iyice morelim bozuldu ben zaten hazır bişey vermiyorum
biberon maması haricinde onada mecburum malesef

sevgıcım sanırım lactum daha ıyı heronun ıstersen onu dene ben bebelac denedım dıde pek begenmedı galıba az ıctı zaten 60 cc zor ıcıo baktım ondan olucak aptamıl aldım mılumılden daha ıyı gıbı geldı

selam tatlı annişler ve bebişlere
uzuun bir aradan sonra bakabildim nihayet

misafirler geldiler gittiler derken annem ve babamla kaldık sonunda
onlar da perşembeye gidiyorlar zaten

bizde acayip gelişmeler oldu bu arada
çınar konuşmaya başlıyor gibi
anne dede baba ce-ee gel ver gibi kelimeler söylüyor
bu geece de su istediğinde buurrrrbuuurrrr diye bağırıp durdu
en sonunda dişimiz de iyice bir uçtan sivrildi
artık şaka da olsa kızamıyoruz beyimize
anında anlayıp şu dudak bükerek gözyaşıyla ağlama tribine griyor duygusal serserim P

haftasonu dalyana gittik önceki hafta da hergün bir plajda denize soktuk
çınar yüzmeyi acayip sever oldu sevinç çığlıkları atıp neşeleniyor

benim sırt- boyun- bell ağrılarım tam gaz devam bu haftasonuna annemleri yolcu edip izmire dra gideceğiz tekrar iyice bir mr falan çektireceğiz
oradan da haftasonunu geçirmek için eşimin teyzelerine kuşadasına geçeceğiz yani yine bir süre olmayacağım
ay hepinizi çok özledim yaa

iyi geceler herkese bu aralar iyi takılmaya başladım net e yine, bu enerjiye kendim bile şaşıyorum, yuuhhh bana, yorgunluk patlaması yaşıyorum sanırım, uykum var yatmaya üşeniyorum yok böyle bişey

dün bizim 2. kattaki daireye hırsız girdiğini duydum, daha önceden girmiş meğerse ama ben yeni duydum, geçen haftada bir öğretmen arkadaşa girmişti, bizim eve yakın oturuyorlar, hırsızlar iftarda misafirliğe gidenlerin evine girmeye başladılar, nedense ben korkmuyorum ama, garip bir sakinik var üzerimde, sanırım bu sakinlikte yorgunluktan..

benimle atanan öğretmenin de bebeği var 6 aylık, durmadan kendini acındırıyor , gıcık oldum kıza, bebeğim de bebeğim diyor, sanki bir kendi doğurdu, benim d ebebeğim var nasıl zorluk yaşıyorum konu etmiyorum, kız kendini öyle bir acındırdı ki sinirden çatladım resmen...

bugün müdür 1. sınıfları dağıtıyor, o kız ben bebeğimle yapamam istemiyorum demesin mi??? cinler başıma toplandı, ben de benim de bebeğim var aynı şartlardayız deyince kura çektik, vee malesef 1 ler bana çıktı, tabi ben iyice sinir oldum, üstüne bir de müdür bey, ona 4. sınıf vermesin mi? arkadaşlar itiraz etti 3. sınıfı verin ona diye, müdürün cevabı aynen şu:: onun bebeği var, zorlanmasın!!!

sinirden öldüm yaa, sanki bir o doğurdu!!! eve geldim kızın 7 sülalesine küfür gitti vallahi...

ben de acındırma politikası mı uygulasam??

sibel iyi geceler ne güzel erken başamış seninki, biizmki de 3 gündür durup durup anne diyor ma--ma diye heceliyor, ama anne yi duyan herkes gözleir bir açıyor...bir de mamasını yerken hammm diyoo

ver gel gibi kelimelere daha başlamadık

bu arada yarın artık 8. ayımız dolacak
ay şaka gibi yaa
düşünsenize hamileliğinizi öğrendiğinizden doğuma kadar geçen süreye denk-tabi sizinkilerinkine
benimki çoktan geçti P
bu ay ancak 150-200gr arasında aldı gibi çınar
şu 2 günde mucize olacak değil ya :))

ay bir sürü şey okudum ama ok azı aklımda kaldı yaa
çiğdemcim didenin testini tekrarlattın mı? inş. daha iyi sonuç alırsınız
aybüke geçmiş olsun canım
canancım çok sinir bozucu olmuş senin için ama bence de havayolu şirketlerinin indirimlerini takip et
zeynep bebişe de geçmiş olsun

selam kızlar,sibelcim maşallah çınara,ay inanamıyorum yaa demek konuşmalarda başlıyorlar artık.oy oy oyy şaka maka büyüyor bunlar..
aybuke okurken bende sinir oldum,sendekide şans haa.belki yeni atanan falan olur değiştirirsiniz dicem ama stajerleredde 1. sınıf vermiyorlar değilmi?valla işine gelecek bi durum sağlayacaksa sende acındır anacım,sonuçta bebeğimiz için..
ya bu kadar aradan sonra okul beni çok yordu dersler başlamadan bile,6,30 da kalkıyorum efenin ben gelene kadar olan yiyeceklerini hazırlıyorum,süt sağacak kadar çıkmıyor.9 da okulda olmak için 7.45 te evdden çıkıyorum,13.30 gibi geliip hemen emişmeye başlıyoz sonra hadi tekrar yemek hazırlama faslı,tabi bizimki özlemiş oluyor oyun oynamak istiyor,off valla bide ramazan gelen giden oluyor.biz bebekle gidemioz diye bize gelmek istiyorlar ee tabi gelcez dedilermi icabeen iftara gelin diyorum,kimsede hayır demiooo( bitiom valla.çarşamba günü görümcem gelecek eşiyle beraber 1 haftalığına onlar gelince dinlenirim biraz belki.sonrada zaten kayın valdemler gelicek yüküm hafifler diye düşünüyorum inşallahhh

kızlar 1 hafta antibiyotik kullandık sonra dr 1 gün bekle tekrar kültür ver dedi gittik verdik bu gün inşallah geçmiştir
hastaneye girişimizin günü dolmus tekrar ücret aldılar ve girmişken dr boyuna kilosuna baktı kuzucugumuz cookk cokkkk cookkk şükür ki 400 gr almıs nerdeyse 15 günde cok sevindim dr da cok süper süper dedi
boyumuz da 67 olmus
sevdgi replerimi sildim

ayy hülya bir de o kızın bebğine anası bakacakmış, benim bakıcı gidince tüm yük benim üzerimde, oysa o anne bebekle ilgilende ben biraz uyuyayım deme şansına sahipp!! kendimi uyuz çeken ilan ediyoruuuummm!! nerde bööyle uyuz tip varsa bulur beni yaaa, yapışır yakama... neyse neyse zümre olmadığımız iyi oldu, tüm yükü atardı üzerime artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…