2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdemcim canım bencede nazar deyiyo valla bu kıza
iyice okut başından tuzla ekmek çevir ver bi fakire yaşlılar iyi bilir bu işleri
hurafe diyolar ama ben inanıyorum

tuzlu ekmekmı tuzla ekmekmı bıde onu kıme vercemkı
ya cnm gercekten elımden gelenı yapıorum hep arkadaslar dedıler hanı bıseyler dagıt ver dıye bu tarz seyler gızlı oldugu ıcın konuyu acmardım tekrar tekrar ama allah rızası ıcın uzanan hıcbır elı bos cevırmıyorum elımden geldııgınce aldıgım hr ıyı haberın dıyetını oduyorum olede olmaya devam edıcek
burda hıc ole okutcak hoca falan yok bı tane var almıs hp yazıcı bastırıp basırıp verıo ınanmıorumkı faydası olsun

iyi geceler bebek çorbası yazıyorum bakıcımıza netten, fena uyku bastırdı amma ne yapcan işte, bakıcı şaşıp kalmasın diye çorba yazıp duruyorum

iyi geceler canlar biz yogun bir gün gecirdik
dün iftara gittik arkadaslara bu gün geldik kaldık orda
bi de ufak misafirimiz var eşimin arkadasının 9 yasında kardesi var o kalıyo bizde dün de kaldı arkadaslarda
yarın sabah alıcak abisi
ya biri özelden sapık mesaj yazmıs yaa kocam da okudu :$ terbiyesiz gerizekalı git denklerinle yazıs

hülyacım çiğdemcim belkısçım çok geçmiş olsun çok dikkat etmek gerekiyor artık bu bücürüklere
zeynep şu an sadece tek tarafına dönebiliyor öbür tarafına dönemiyor o yüzden anlattıklarınızı okuyunca aklım gidiyor emeklediği zamanları düşündükçe korkuyorum

canancım kayınpederin ayıp etmiş belliki karısı fişfişlemiş oku ödeyeceğim deyipte hararından döndüğüne göre artık niyetine girdiğin için belli birşeylerden kısıp kendi imkanlarınla gel canım annenler de umutlanmıştı
zeynep bugün sapıttı uyku saatini içeriye kertenkele girmiş onu çıkaralım derken uykusu dağıldı hergün en geç 10 da uyuyan çocuk 11 buçukta uyudu şimdi ben de bir bardak çay içip yatacağım yarın işe gideceğim ablamlar gelecek yarın zeynebe bakacaklar bu hafta seminerlerimiz çok yoğun eşimin de var sağolsun gelmeseydi yanmıştık yani

hepinizi öpüyorum bebişleri Allah her türlü kötülükten ve hastalıktan korusun inşallah

ben çok geç kaldım bugün yarın işe gideceğim zuhal kertenkele deyince bugün konuştuk benim görümcelerle bir akrabamızın var bizimki gibi bebeği, bizimkinden 2 ay kadar büyük

bebek emeklerken duvarda hani şu sinek yiyen beyaz kertenkele var ya onu yakalamış, yemiş:::)) babası gil içeri bir girmişler kertenkelenin kuyruğu sallanıyor bebeğin ağzında::)) çıkarmışlar ama kafa kısmını götürmüş mideye::))

ayy ne iğrenç dimii. babası gülerek anlatmışş ayy ben görsem kafayı yerim

selma erkekler de giriyor bu sitelere iğrenç yaaaa, nerden buldu ki seni ,eşin kızmıştır, benimki olsa bir daha siteye girdirmezdi ,bir daha siteye ben fotoğraf yollamıycam

bu arada kaşı patladı bizim kızın ama öabuk geçti yaa şimdi bişeyciği yok

belkıs ne diyorsun yaaaa iğrenç aklım çıktı anlattığın şeye bir buçuk senedir bu evdeyim 2.defa girdi evime balkonda hep olur da ama eve girmezlerdi gerizekalı şeyler şimdi düşünüyorum da her işte bir hayır var derler ya gerçekten doğru ya zeynep uyumaı yarım saat uğraştım sonra lambayı yaktım kilmayı açayım biraz da dedim bir baktık ki duvarda duruyır demekki uyumamasının altında da bir hayır varmış ben de söylenip duruyordum kızım hadi uyu diye

iyigeceler ben hala ayaktayım sahuruda yapar öyle yatarım artık
kardelen 2 gecedir huzursuz uyuyor kızlar uykusunda ağlıyor sürekli
bu akşamda öyleydi dişler zorluyor sanırım aybukee sen ciddimisin ayy
valla tüylerim diken diken oldu

buarada bizle eşimle gece gece kulak deldirme mevzusunu
tartıştık adam tutturmuş çift delik deldirelim kulaklarına akannehir
vazgeçirmeye çalışıyorum ama nafile çok kararlıı benneyaptımki

günaydınlar efenim
evet sevilay erkekti galiba cok pis yazmıs burda sölemeyim allahından bulsun pantolon giymiş ayı

günaydınlar herkese.............şu kertenkele olayını okudum bebeğin ailesi abartmış gibi geldi bana çünkü kertenkeleyi deil bebeğin yetişkinleri bile yakalaması zordur..yakalanınca kuyruğunu bırakır kaçar bebek kopan bi kuyruğu bulmuş olabilir ..hele hele onu yemesi imkansız....düşümsenize çorbanın içindeki ekmeği bile nasıl eziyoruz boğulmasın die...bence imkansız ..

kızlar selam geçmişi okuyamadım...herkese sağlık afiyet diliyorum..oğluş hiç durmuyo artık..emekleme cinsi bir hareketle evi dolanmaya çalışıyor...yastık barikatlarını aşıp parkelerde sürtüyo benim oğlan...onu takip edicem derken feleğim şaşıyo valla...ona fisher price ın aktivite masasını aldık...tutunup kalkmak istiyor ama henüz emeline nail olamadı...diş filan da yok daha...7 ay 5 günlüğüz şu anda...kaka işimizde düzelmedi..cumartesi doktora götürdüm...perşembe tekrar kaka testi yapılacak..bir garip ve sık kaka yapıyor oğlan..anlamadım gitti...ateşi filan da yok...bu arada ben boyun fıtığı oldum..yarın MR çekilecek..sonra da fizik tedavi sanırım...bir ağrı ki sormayın..oğlan zırlıyo müsade...

evet zuhalcim banada öyle geldi neyse artik bende dogru yolu buldum onlar dis gösteriyorsa bende dislerimi göstericem görsünler bakalim kötü gelin nasil oluyormus alla allaaaaa

dicegimide unuttum

nestlecim cnm gecmis olsun dikkat et tatlim kendine agir seyler kaldirma nolur..... yaz tekrar ins. iyi sonuc alirsin tatlim

selmaaa noldu kim bi ayi ya hemen bildirseydin mesaji hemen engellesinler
bebis agliyo öptüm sizi

slm kızlar nasılsınız.
bayadır giremiyorum.bende evi topluyorum tayin çıktı karaman a taşınacaz.ama daha ilçemi merkezmi belli degil.
bu ev sahibinin gazabından kurtulmak için biran önce gidecez.
kadın dün paldır küldür kiracı getirmiş ev gösteriyo bende ev opluyorum ev berbat onlarıda karşımda görünce şaşırdım insan önceden haber verir. bende müsait degilim dedim kusura bakmayıp deyip içeri almadım.
sonra ev sahibi yalnız geldi eger evi boş kalırsa kiracı bulamassa yakamızı bırakmıcakmış. klava:ben böyleşeyi burda gördüm. ne ilginçler ya.banene senin kıracı bulamadıgından ben ona kıracı bulacakmışım sinir oldum kaç gündür.neyse uzun mesele ama boşver...
şimdi eşim telefonu kapattırmaya gitti ace ace yazıyorum.
yarın sabah gidiyoruz ev bakacaz bu sürede tayin nereye çıkmış onu beklicez. işler karışık anlıcanız.uzun bi süre yokum.
dua edin hepinizi öptüka.s.

canım Allah yardımcınız olsun inşallah herşey çok güzel ve kolay olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…