Asiyeciğim hoşgeldin herkese merhaba sürekli girmek istiyorum bazende okuyorum ama bir türlü yazamadım kızlar sizleri çok özledim daha okula başlamadımm görevlendirmemin olmasını bekliyorum bugün ilk defa oğlumu bakıcısına götürüp bıraktım biraz alışsın diye ama arkamdan 20 dakika annneeee diye ağlamış sonra uyumuş ve uyanınca da oynamaya bbaşlamış. Almaya gittiğimde de kucağıma geldi içini çekerek ağladı ben de resmen öldüm. ne yapacağım kızlar nasıl bırakacağım kadın iyiye benziyor. sürekli ilgileniyor. Çocuklarının kucağına vermiyor ama ben çok kötüyüm yinede.
Selma canım ilk önce berru nasıl oldu. Evinde de güle güle otur. Taşınam derdin var desene allah yardınmcın olsun.
Çok teşekkür ederim canım bende onu bıraktıktan sonra eve gelene kadar ağladım eve geldim kıyafetlerini koklayıp ağladım çok zor oluyor ayrılamk bazen işi bırakmak istiyorum ama o kadar okudum emeklerim boşuna mı gitsin. Ne olur sizde mi böylesiniz içim acıyor bugün uyurken bile içini çekti bebişim. Deli olacam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?