2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
cumartesi döndüm yazlıktan ama modem arızalanmış ben yokken az önce yenisini alıp kurabildik.
o kadar çok şey olduki bu giremediğim bir hafta zarfında daha yazlığa gittiğimizin ilk günü ömer yusufun ilk dişi çıktı tabi haliyle mız mızdı mafoldumben dünde 2. dişi çıktı.sürekli çığlık atıp şarkı söylüyorkaydirigubbakcemile3
eşim eve döndüğümüzde oğlumdaki değişime inanamadı sanki bizim oğlan gitmiş yerine başka biri gelmiş diyor ne yapçam ben bunla ya...mafoldumben
hepinizi çokkkk özledim

asiyecim hoşgeldin yeni incileriniz hayırlı olsun valla bide biz görebilsek bu incileri iyi olucak ama gelen giden yok.huysuzluklar hat safada tabi.nasıl geçti tatlin umarım iyi geçmiştir

asiye hoşgeldin ne güzel çıkarmışınız dişleri bizimkindede gelen yok
ama çok huzursuz ve mız mız elimi yakalayınca ısırıyor sürekli bişeyleri ısırmak istiyor
selma eviniz hayırlı olsun canım güle güle otur güneş alan ev çok iyi oluyor çabuk ısınıyor
benim her oda güneş görüyor yazında çok sıcak oluyor

hoşbulduk kızlar sağolun ya bitanesiniz siz.ay geçmişi okuyamadım gözlerim kapanıyor.yarın sabahların sultanı olarak yazarım artık.malum sahura kalkçam biraz uyuyayım.herkese iyi geceler...

Asiyeciğim hoşgeldin herkese merhaba sürekli girmek istiyorum bazende okuyorum ama bir türlü yazamadım kızlar sizleri çok özledim daha okula başlamadımm görevlendirmemin olmasını bekliyorum bugün ilk defa oğlumu bakıcısına götürüp bıraktım biraz alışsın diye ama arkamdan 20 dakika annneeee diye ağlamış sonra uyumuş ve uyanınca da oynamaya bbaşlamış. Almaya gittiğimde de kucağıma geldi içini çekerek ağladı ben de resmen öldüm. ne yapacağım kızlar nasıl bırakacağım kadın iyiye benziyor. sürekli ilgileniyor. Çocuklarının kucağına vermiyor ama ben çok kötüyüm yinede.
Selma canım ilk önce berru nasıl oldu. Evinde de güle güle otur. Taşınam derdin var desene allah yardınmcın olsun.

ah canım ya çok zor güvendiğin biri olması çok önemli..ama yinede onu bırakıp gitmek insanın içine oturur.deniz uyandığında babasını bile görse ağlıyo beni görene kadar..bu annelik çok zor yaaaa..allah sana kolaylık versin

Çok teşekkür ederim canım bende onu bıraktıktan sonra eve gelene kadar ağladım eve geldim kıyafetlerini koklayıp ağladım çok zor oluyor ayrılamk bazen işi bırakmak istiyorum ama o kadar okudum emeklerim boşuna mı gitsin. Ne olur sizde mi böylesiniz içim acıyor bugün uyurken bile içini çekti bebişim. Deli olacam kızlar.

canım biliyorum çok zor ben anneme bırakınca bile aklım onda kalıyor
seni çok iyi anlıyorum ama üzülme zamanla alışıcaksınız sonuçta işde önemli
bu devirde tek maaşla çok zor

ewt canım zor ama zamanla alışırsın alışmak zorundasın ..birde onun ihtiyaçları ve geleceği için çalıştığını düşün ..bakıcıya güveniyosan içini rahat tut her şey bebeğin için

selam kızlar
hoşgeldin asiye
selmacım yeni evin hayırlı olsun
sevilay çok güzelmiş ama sert olmazmı o iplerle nası olucak bende birlikte örmeye başlayalım istersenkaydirigubbakcemile5
çiğdem hayırlı yolcuklar sanada inşallah güzel haberlerle dönersiniz
kızlar ya benim iki üç gündür sütümde ciddi azalma oldu yok bile desem yeri var yani neden böyle oldu anlamadım ki ilk defa geçen ay adet oldum eğer şaşmazsa bu hafta sonu olmam lazım bi bağlantısı olabilirmi aklıma başka gerekçe gelmedi umarım geçici bişeydir ya

yok sevgi ya anneme dedim oda öyle dedi ama şöyle ciddiye alıncak bi üzüntü yaşamadım şimdi ister istemez stres yapıyorum yok diye önceden hadi gündüz dolmuyodu ama geceden sabaha kadar şiş uyanıyodum yiyip içmeme de dikkat ediyorum anlamadım inşallah kesilmez
yoksa hamile olmıyım?:gitme: o da aklıma gelmiyo değil olabilirmi süt kesilmesi falan hamile kalmam imkansız ama olur mu olur

merhaba arkadaşlar hasta olan bebişlere allah acil şifalar versin çalışan anişlerede kolaylıklar versin gerçekten çok zor bebişlerden ayrılmak cenabı allah acı ayrılık vermesin

kızlar arkadaşlardan biri bebegini sünnet yaptıracaktı bilginiz varmı yaptırmışmı ismi aklıma gelmiyor bizim bir komşuyada doktor demişte sünnet olması lazım diye

yatmadım hala çok uykum var ama eşim sabah 6 da kalkıcak
onu uyandırmam lazım şimdi yatarsam hayatta kalkamam
yağmurda bütün gece yağdı şimdi çok şiddetli bardaktan boşalırcasına
yağıyor allah dışarıda olanlara yardım etsin

günaydın kızlar.yağmur sesiyle uyandım bu sabah ödüm patladı.rabbim acısın bize ya.her şeyn fazlası zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…