cnm gözünüz aydın cenab ı rabbim bebişinin damatlıgınıda göstersin sana bayıtmadılarmı cnm burda birtane bebişi narkozlu yaptılar 40 günlüktüherkese merhaba bizim oğlan bugün erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet oldu sabahtan beri anam ağladı şimdi uyuyor. Aslında umduğumdan kolay geçti korktuğum gibi olmuyor maşallah.
Kızlar burada gezmedik dopoktor kalmadı çocuk cerrahları sünnet yapmıyormuş. Neymiş efendim devletle anlaşmaları yokmuş sünnetçide oldu buranın en ünlü adamı. İyi geçti iyiki yaptırmışız kızlar pipisi morarmış ve kireç bağlamış. Bence herkes yaptırsın biran önce.
cimcime siz tuan ı yaptırmadınızmı sünnet almanyada bir yaşına gelmeden sünnet ettiriliyormuş benim bir arkadaşım vardı almanyalı o öyle söylemişti
yaptirmadik hayatim bilmiyorum kafam cok karisik 2 ile 6 yas arasi önermiyoruz diyor doktorlar ee 6 yasindada cok gec olur
aslinda bikac doktora sormustum ben eger acil yapilmasi gerekiyorsa hastalik kasasi ödüyor sorun yoksa lüks oldugu icin ödenmiyor cnm
dilekcim gercekten cok pahai 1000 ytl ye geliyor bir cocugun sünneti
türk bi cocuk dooktoru aricam eger yazarsa acil yapilmasi gerek diye bir iki ay aralikla ikisinede yaptiririm beles kaydirigubbakcemile3 :kedi:
canacım şu elma diyeti çok ağır canım ya onu bir haftadan fazla yapmak vücuda zarar verir bu gibi detoks mahiyetindeki diyetleri yapına en az bir iki hafta ara vermek gerekirmiş nette yazıyor ayrıca böyle şok diyetlerle vücuttan atılan toksinler anne sütüne de fazla miktarda geçiyormuş aman dikkat et canım belki sen de bunları biliyorsundur araştırmışsındır ama ben bir hatırlatayım dedim canım
ben de bugün elma aldım ama ben sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar acıktıkça elma yiyeceğim akşam da ya ızgara et köfte ya da tavuk veya sebze yemeği yemeyi düşünüyorum 130 dan 59a düşen arkadaş belki de bu diyetin yan etkisini vücudunda hisstmeyen ender şanslı kişilerden biri olabilir canım gerçekten çok sağlıksız bu kadar uzun süre aynı tip beslenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?