selam kızlarr
ben de uzun zamandır bu saatlerde burda olamamıştım garip geldi ne yalan söyleyeyim :)
canancım çok güzel bilgiler de uygulayabilene bravo demekten başka birşey gelmiyor elimden :))
zuhalcim canım benim ağrılarım hep vardı zaten de ben çok eskiden gittiğim dr bel fıtığı başlangıcı deyince hep ona yoruyordum
yani öyle başlangıç aşamasında falan değil benimki de
sadece şu aralar bütün ağrılarım bir araya toplandı
sanırım bu hamileliğimin son 4 ayını hep yatarak geçidiğimden kaslarım zayıfladığından iyice ortaya çıktı
sen ilaç kullanıyor musun peki böyle olduğunda ?
biz bu arada daha kiralık ev bakacağız da ev taşıyacağız kış gelmeden
nasıl gözümde büyüyor
satılık almayı istemedim ben oturalacak doğru düzgün bir ev 200.000 civarında
o kadar parayı ona yatıracağıma bankaya koyar faiziyle kira öderim ya
hem evden memnun kalmazsam tekrar değiştirebilme seçeneği doğra
gerçi o kadar parayı kim kaybetmiş biz bulalımPP
babam sağolsun diyecektik sadece :))
canancım burası türkiye unuttun mu
bizi emniyet kemerleri değil allah koruyor :)
şaka bir yana genelde otobüslerde emniyet kemeri olmuyor canım
varan ve ulusoyda vardır belki ancak
ha şimdi baktım geldim bu ayki mother & baby dergisiinde ilan görmüştüm anadolu ulaşım e-bebekle işbirliği yapmış bebek koltuğu hizmeti veriyormuş ama sadece erken rezervasyonla ve bazı hatlara
slm kızlar ömer yusuf uyurken cam sildim hızlı hızlı evi süpürdüm topladım kısacası bittim dünden çorba ve yemek var tutturdu eşim şunu yap demeye birde yemek olayı çıktı başıma
canan bunları yapıyorsan bravo da bence türkiyede senin beslenme alışkanlıkların tamamen değişecekkaydirigubbakcemile3 gel ben sana yapayım şöyle kuru fasülye pilav tatlıkaydirigubbakcemile3
Slm arkadaslar ...oglusum hasta bugun dr goturdum ıshalı var ateşı 37.5 da takılı kaldı...faranjıt olmus sesı hınt horozu gıbı ust dıslerı cıkıcak heralde butun problemler ondan kaynaklanıyor ates dusurucu ılac yazdı ıshalı artarsa ıshal ılacları verdı...ıstahıda yok oglumun uff yaaa o keyıfsızse ben hıçbişeyden zevk almıyorum...dua tavsıye eden arkadaslarıma tesekkur ederım allah ettıgımız duaları kabul etsın..
aman herüf uçmuş resmen şimdide kakaolu yaş kek istiyor kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?