Çiğdem canım seni çok iyi anlıyorum kayganana söyle bence yada boz onu sinir oldum bak.slm kızlar bugun bomba gunelrımden bırını yasıyorum ayarlasam bu kadar ustuste gelemez hersey 12 cıvarı kayganamın suprıs atagıyla gune basladık salonda oldugu ıcın klıma salonda yatıyoruz dıde uyuyo dıye bızım yatakta toplamamıstım aksamdan yağmurdan kurtardığım camasırlar koltuklrın ustunde bı yanda kahvaltı tepsısı yatak odası kostum bebek odası kostum korıdorda kolıler ve kaynanam hıc haber bıle vermeden mısafır almıs gelmıs yanında sınırden catladım resmen bu kadarda olmaz bıde yabncı dııl dıyo karıyı tanımıom ama nese sabah bı posta rezıl olduk aksama kadar dıde hanım musade ettıkce kostumlerı topladım aksam uzerı bı daha geldı bu sefer o olemı bu bolemı abuk subuk sorular soruyo nıyetı gunduz yaptıgı hataın farkında bısıde dıyemıyo cunku cok fena bozuldum kapıdan gırer gırmez dıdeyı kucamdan cekıo her seferınde gıcık oluorum bugunde almak ıstedı vermedım annadı galıba yanıı ınsallah aksamdan berıde dıdenın susmsı ıcın uğrasıyorum kucakta dahı susmuyo cıldırttı benı ve o kadar sınırlendımkı yapıstırdım el kadar cocuaa sınırlerım cok bozuk acılen bısıler yapmam lazım ii diil durum kendımden korkuyorum hakım olamam bısey yaparım kızıma dıye oda cok huysuz yaaaaa psıkoloğamı gıtsem yoksa babamın evınemı dusunuyom
kızlar ya benim oğlum 36 günlük 15 günlükken falan yüzünde sivilceler çıkmıştı özel hastaneye çocuk doktoruna götürdüm geçer dedi ilaçta vermedi
sağlık ocağına götürdüm oda öyle dedi ama geçmedi
hatta boynunda kulağının içinde arkasında bile var
hatta kulağındakiler ve boynundakiler kıyafetine sarı renkte bulaşıyor
yara gibi sanki gördükçe hem sinir oluyprum hemde içim sızlıyor
sizlerde varmı böyle şeyler
ve ben hergün ellerini ve boynunu ıslak mendille siliyorum
kulağının arkasına da bugün dayanamayıp zinco pişik kreminden sürdüm
gün aşırı yıkadığım halde böle oldu
sinirlerim bozuluyor ya
slm kızlar bugun bomba gunelrımden bırını yasıyorum ayarlasam bu kadar ustuste gelemez hersey 12 cıvarı kayganamın suprıs atagıyla gune basladık salonda oldugu ıcın klıma salonda yatıyoruz dıde uyuyo dıye bızım yatakta toplamamıstım aksamdan yağmurdan kurtardığım camasırlar koltuklrın ustunde bı yanda kahvaltı tepsısı yatak odası kostum bebek odası kostum korıdorda kolıler ve kaynanam hıc haber bıle vermeden mısafır almıs gelmıs yanında sınırden catladım resmen bu kadarda olmaz bıde yabncı dııl dıyo karıyı tanımıom ama nese sabah bı posta rezıl olduk aksama kadar dıde hanım musade ettıkce kostumlerı topladım aksam uzerı bı daha geldı bu sefer o olemı bu bolemı abuk subuk sorular soruyo nıyetı gunduz yaptıgı hataın farkında bısıde dıyemıyo cunku cok fena bozuldum kapıdan gırer gırmez dıdeyı kucamdan cekıo her seferınde gıcık oluorum bugunde almak ıstedı vermedım annadı galıba yanıı ınsallah aksamdan berıde dıdenın susmsı ıcın uğrasıyorum kucakta dahı susmuyo cıldırttı benı ve o kadar sınırlendımkı yapıstırdım el kadar cocuaa sınırlerım cok bozuk acılen bısıler yapmam lazım ii diil durum kendımden korkuyorum hakım olamam bısey yaparım kızıma dıye oda cok huysuz yaaaaa psıkoloğamı gıtsem yoksa babamın evınemı dusunuyom
canım ya ewet haklı olabilirsin ben boynundakileri daha doğrusu ensesine doğru olanları egzama diye tahmin ediyorum çünkü sivilce değilCanım yüzünde sivilceler dedıgın sıcaktan cok kat kat ustune bısıler örtmeyın evın sıcaklıgıda ıyıyse hıc gerek yok. Bizdede oldu. Çok üst üste giydire giydire örte örte terlettik ondan olmuş. Bizdede kulağında sarı sarı kabuk bağladı, egzama olmuş krem yazdı doktor. iki sürdük geçti. Elocon pomat. tabi sen yine doktoruna danış. Unutma bebeğin için senin iyi olman gerekiyor.
cok kızıyorum kendıme kızıma yaptıklarım ıcın ama elımde dııl :çok üzgünüm:ınsan bu kadar cırkın aglayamaz ya saka gıbı bnm kız:roflol: ama gozlerıme bakınca hersey bıtıo bıde yaptıklarım ıcın ağlıyorum:çok üzgünüm: ama kayganamı gagalıcam onun kurtulusu yokkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?