kızlar bu sabah benim oğlan yeşil cıvık su gibi bir kaka yaptı...bizde mi amiplendik nedir???gerçi biz demir damlasına başlamıştık ya doktoru ağır gelmiş olabilir 1-2 gün kesin dedi...malum demir de ishal ya da kabız yapabiliyor..ayrıca dışkının rengini de değiştiriyor..bilmiyorum ki demirden mi amipten mi neden? yarın prof. a götüreceğim işte...ay bu annelik yürek yarası valla..
ya valla kızlar siz böyle anlatınca bende çok üzülüyorum
bu zamanlarda büyüklerin özellikle kaynanaların bize yardımcı olmaları gerek ama dahada beter strese sokuyorlar
bence tavırlarınızı koyun anlarlar anlamaslarda siz umursamayın
ayrıca şu meme işinden bende bıktım emziğe alıştıramdım bende memede uyuyor yatırıncada uyanıyor
göğüslerim çok acıyor senağlama
sürekli ağzında büyüyünce değişirmi acaba
uye olcaksanız dernek kurcam kızlar KAYKESGELDER acılımını hemen yazam KAYNANASINI KESEN GELİNLER DERNEĞİ aaaa bu ne be aalla alla al oğlunu basına cal dıcen ohhh rahatlıcan hamıleyken bır yudumm su vermedı bnmkı 4 ay geberdım aclıktan esım yemıyo dedıyınde aman yer be bu kadar ustune dusme dıyodu ıs ypamıyorum diye mahsus laf atıodu balkondan esıme genemı temızlık yapıon yatcana yapsın dıye sımdı gelıyo dıdeyi cocuummm dıye bır sevısı var anama kufretse bu kadar koymaz o derece gıcık oluyorum nerden onun cocuğu oluyosa doğuma 4 gun kala esımın tırnağı cekıldı ayak askıda bı geldı gecmıs olsun dedı o kadar karnım burnumda ufuk bana dayanarak tuvalete gıttı geldı telefon ettım annem ılk otobusle geldı sırf ufuk ıcın kendı anasıda fosur fosur yattı ust katta ay toplasam varya yaptıklarını karıyı ılk goruste boğarımda allah sabır verıo ıste yasına hurmetten sesımı cıkarmıyorum ama benı salak sanıyo kendısı
bıde her yanında getırdıgı mısafırın yanında kucamdan cekıp alması yokmu hasta edıyo benı
hepsını yazdım bır kenara bebeğimi sutum yok emzıremıyorum dıye 4 gun kucama vermedıler kendılerı kucaklarında bır allahın kulunun aklına gelmedı annem verdı arada hemen gelıp aldılar kucaa alısmasınmıs allahın belası kendı tutarken alısmıo sankı bunları hıcbır zaman unutmıcam beşiğin basından defalarca ıttı benıbebeğın besıgını sallıyorum dıye kendı sallıcakmıs saatlerce ağladım hastanede en son yalvardım allah askına bebeğın yatagını bıraz cekınde yuzunu gorım dıye ınsan sanırım o durumdayken bısey dusunemıyo sımdı olsa basına yıkarım herkesın odayı ya ben sadece doğurdum anlıcanız o ıse yaradım onların gozunde bende ıse baslayınca kızımı krese verımde gorsun ay tutamıyorum kendımı gene cok yazdım kızlar kusura bakmayın kımseye anlatamıyorum annem dıyorum buyugundur bosver dıyo esıme annatmay kalkıyorum haklısın dıyıp konuyu kapatıyo:çok üzgünüm:
uye olcaksanız dernek kurcam kızlar KAYKESGELDER acılımını hemen yazam KAYNANASINI KESEN GELıNLER DERNEĞı aaaa bu ne be aalla alla al oğlunu basına cal dıcen ohhh rahatlıcan hamıleyken bır yudumm su vermedı bnmkı 4 ay geberdım aclıktan esım yemıyo dedıyınde aman yer be bu kadar ustune dusme dıyodu ıs ypamıyorum diye mahsus laf atıodu balkondan esıme genemı temızlık yapıon yatcana yapsın dıye sımdı gelıyo dıdeyi cocuummm dıye bır sevısı var anama kufretse bu kadar koymaz o derece gıcık oluyorum nerden onun cocuğu oluyosa doğuma 4 gun kala esımın tırnağı cekıldı ayak askıda bı geldı gecmıs olsun dedı o kadar karnım burnumda ufuk bana dayanarak tuvalete gıttı geldı telefon ettım annem ılk otobusle geldı sırf ufuk ıcın kendı anasıda fosur fosur yattı ust katta ay toplasam varya yaptıklarını karıyı ılk goruste boğarımda allah sabır verıo ıste yasına hurmetten sesımı cıkarmıyorum ama benı salak sanıyo kendısı
bıde her yanında getırdıgı mısafırın yanında kucamdan cekıp alması yokmu hasta edıyo benı
hepsını yazdım bır kenara bebeğimi sutum yok emzıremıyorum dıye 4 gun kucama vermedıler kendılerı kucaklarında bır allahın kulunun aklına gelmedı annem verdı arada hemen gelıp aldılar kucaa alısmasınmıs allahın belası kendı tutarken alısmıo sankı bunları hıcbır zaman unutmıcam beşiğin basından defalarca ıttı benıbebeğın besıgını sallıyorum dıye kendı sallıcakmıs saatlerce ağladım hastanede en son yalvardım allah askına bebeğın yatagını bıraz cekınde yuzunu gorım dıye ınsan sanırım o durumdayken bısey dusunemıyo sımdı olsa basına yıkarım herkesın odayı ya ben sadece doğurdum anlıcanız o ıse yaradım onların gozunde bende ıse baslayınca kızımı krese verımde gorsun ay tutamıyorum kendımı gene cok yazdım kızlar kusura bakmayın kımseye anlatamıyorum annem dıyorum buyugundur bosver dıyo esıme annatmay kalkıyorum haklısın dıyıp konuyu kapatıyo:çok üzgünüm:
ya ben chicconun emziğini aldım onu günde bir iki kere emiyor başka emzik emmiyor ama bağımlı değil uykuya geçiş için mutlaka memede olması gerek benim oğlanın bazen sütü sağarak veriyorum ondan da korkuyorum biberona alışır meme emmez ya da süt kanalları tam açılmaz sütüm kesilir diye bendeki pompa wee nin manuel pompası meme emerken sütün geldiğini hissediyorum onda hissetmiyorum ondan sütün kesilebilceğini düşünüyorum otomatik pompalar nasıl kızlar sütün geldiği hissediliyor mu ya da düşüncelerimin aslı var mı
sibella ve vidi
çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz ğöğüs pompasına bakıcam
yalnız bişey daha sorucam
ben biberona alışın istemiyorum
kaşıkla vermeyi düşünüyorum
normal çay kaşığıylamı nveriyosunuz yoksa mama kaşıkları gibi
özel bi kaşıkla mı?cokacimcoook
günaydın hanımlar..
çiğdemcim canım nasıl gerilmişsin öyle ya,lütfen yapmam böyle kızların dediği doğru gerçekten bebeişler bizim gerginliğimizi anlıyorlar.ne zaman sinirimi bozan bişey olsa bizimksi bütün gün mızıklıyor,ben sakin olunca oda sakin sakin uyuyor,hatta onunla yavaş tonlarda konuşunca bile etkisi olduğunu farkettim.
kızlar bizimkiside bu aralar elini ağzından çıkarmıyor,ama ben çekmesi için herhangi bişey yapmıyorum bildiğim kadarıyla bu aylarda elini ağzına sokması normalmiş,gelişiminin bi parçası buda kendilerini tanımaya çalışıyorlar.
şirincek canım çok geçmiş olsun,iltihap falan yoksa antibiotikte vermez sanırım,dolgu yapılmasında da bi sakınca yokmuş demişti doktor bana.hatta bende yarın dişlerimi temizletmeye gideceğim ve sanırım bi tane çürük başlangıcı var ilk dolgumu yaptıracağım( yarın detaylı sorarım bende doktora senin için ama senin ağrın yarına kadar rahat vermez tabi,tlfnla falan bi sor istersen canım.
denizt bende sibellas gibi medela kullanıyorum lazım olduğunda çokta memnunum.
kızlar yarışmayı oyladınız mı??
en güzel uyuyan bebekler
çok tatlılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?