2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım demir ilacında olabilir büyüklerde bile dışkı renginde farklılık yapıyor demir ilaçları, bebeişin kakası kötü kokmuyor ve sümüksü değilse çok endişelenme bence

ya ben chicconun emziğini aldım onu günde bir iki kere emiyor başka emzik emmiyor ama bağımlı değil uykuya geçiş için mutlaka memede olması gerek benim oğlanın bazen sütü sağarak veriyorum ondan da korkuyorum biberona alışır meme emmez ya da süt kanalları tam açılmaz sütüm kesilir diye bendeki pompa wee nin manuel pompası meme emerken sütün geldiğini hissediyorum onda hissetmiyorum ondan sütün kesilebilceğini düşünüyorum otomatik pompalar nasıl kızlar sütün geldiği hissediliyor mu ya da düşüncelerimin aslı var mı

Canım bende varım bende üye olurum yaz benide, bu arada dök içini rahatla insan içine attıkça daha da çıldıracak gibi oluyor aklına geldikçede dahada boğazlayası geliyor, benimkide öyle annem benim yaşadığm şehirde değil doğuma yakın yerleri bile süpüremiyordum bi yardıma gelenim olmadı , hatta daha öncesine gidersek ev taşıdık eşim ben hatta annem 1000 km öteden yardıma geldi kendi 2 sokak ilerde bişeye ihtiyacınız var mı bile demedi şimdi torunu kıymetli oldu hergün geliyor

gel de cıngar çıkartma şimdi yavrum yavrum diye sevmeyi biliyor herkes bi ihtiyacın var mı diye soran olmadı hala da olmuyor getir sevelim senin mıncıklamanla büyüyo tabi bu çocuk ayyyy ayyy Allahım aklıma mukayet ol benim salakta suç ama artık tepesine çıkıcaklar bundan sonra ben kalkıp bişe diyincede suç bende olur

sibella ve vidi
çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz ğöğüs pompasına bakıcam
yalnız bişey daha sorucam
ben biberona alışın istemiyorum
kaşıkla vermeyi düşünüyorum
normal çay kaşığıylamı nveriyosunuz yoksa mama kaşıkları gibi
özel bi kaşıkla mı?cokacimcoook

inanmiyorum yaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
yasadiklarini bende yasadim esimin üvey annesinde Allaha havale ettim gercekten cok zor
neler cekiyoruz bunlardan yaaaaa
benim esimin öz annesi degildide esimle onlara haber vermeden tasindik onlari taniyan herkezlede görüsmemizi kestik
allaha havale ediyorum onlarin hepsini
hamileligimin 7 . ayina kadar onlarla yasadim
yatagim kirilmisti yatak alicak paramiz yok dediler yerde yatirdilar
teyzemler gelincede sen onlar burdayken benim odama gec dedi
bukadar olur yaaaaaaaa
biz esimle kendi evimize gecince allahin hergünü kizina beni
temizlige yardima cagirdilar .........bana gelen olmadi ama doguma bir gün kala ben kendim yaptim temizligimi bide biliyorlardi hastaneye yaticagimi

seni gercekten cok cok iyi anliyorum cnm
en iyisi araya mesafe koymak
ise basliyinca en iyisi gercekten bebegi krese vermek yanlis krestekilere söyle mutlaka cocugu senden baskasina vermesin
bu salak kari gider bide kendiliginden alir cocugu kresten kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:

hayatım ben doğurduğum gün başladım pompaya bugün 65. gün hala pompayla yaşıyorum...herhangi bir azalma filan olmadı sütte..günlük ortalama 700-750 cc sağıyorum..150 cc filan da mama veriyorum..medela nın elektrikli pompasını kullanıyorum..şimdilik bir sorun yok...bende azalır sanıyordum inşallah 40 ını çıkarırım diyordum ama 2 ayı bile geçtik...şimdi hedef 4 ayı tamamlamak sütle..

hayatım ben dr.browns ın anne memesine uyumlu gaz yapmayan biberonunu kullanıyorum..memnunum..çünkü kaşıkla çok zor olur..sütün yarısı ziyan olur..bana hastaneden çıkarken biberon yerine ilaç kadehi ile verin demişlerdi...sende öyle dene istersen..ama kadehler 30 cc lik...120 cc filan veriyorsan 1 öğünde habire doldurman lazım..bi de dediğim gibi ne de olsa ağzından akıyo sütler...ama kaşık biberonlarda medela nın..49 tl filan fiyatı...onları deneyebilirsin..

sağol vidicim valla ağrı kesici içesim var yarın gideceğiz doktora yarına kadar dayanamam eşimde yarın izin alabilir ancak napalım

selam kızlar
bugün yalnızım sevinçten bir sürü iş yaptım P
psikolojiye bak
yalnız kaldım diye sevinçten iş yapıyorum delirdik galiba hafiften :))

medela elektrikli-pilli var bende 250 tlye almıştı eşim

aman kızlar kaynanalarınız yardım etmiyor diye üzülmeyin çünkü edince hak sahibi görebilirler kendilerini
ayrıca benimki ediyor eşime arada söyleniyorum nankörlük yapma deyiveriyor
o yapmasın ben de nankör olmayayım yaa
kendi evimden soğuyorum elimi nereye atsam bişey almak için hep yerleri değişmiş oluyor
bir de şart şurt problemimiz var ki ben çok takıntılıyım
bir bakıyorum kadın almış mutfakta kullandığım havluyu yer siliyor
misafir için kullandığım banyo havlusu takımının baş havlusunu yer bezi yapmış bi dünya havlu varken
ay deli oluyorum resmen
oğluşun bezlerini yerde duran çöp kovası yerine mutfak tezgahının üzerinde musluk yanında duran çöpe atıyor hem de iyice kapatıp yapıştırmadan
yapmaması yapmasından iyi

bu arada digitürk türkmaxta yarın 2,5ta doğum sonrası depresyon konusu işlenecek haberiniz olsun

kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum. wallaaa oku oku bitiremedim.sorunlar,tartışılanlar hemenhemen aynıı

2 hafta önce doktor kont gittim.alttan muayene etmedi. sadece üstten baktı. bir problem yok dedi.nasıl korunmak istediğimizi sordu bende spiral istemediğimi söyledim .doktorumda çok önermedi açıkçası.lekelenme ve akıntımda artık olmuyor( doğum yapalı 2 ay 8 gün oldu.) regl olana kadar prezervatif önerdi.regl olduktan sonra tekrar görüşeceğiz ya doğum kont hapına devam edeceğim bu arada yasmine kullanıyordum.ya da 3 ayda bir yapılan aşılardan kullanacağız.süte geçmiyormuş yasmine.halbu ki ben tüm kont hapları süte geçiyor diye biliyordum.yasak kalktı ama henüz bir icraat yok bir kere denedik ama (yazılarda da okudum) çok sıkıntılı oldu.galiba birazda psikolojik.allahtan eşim anlayışlı da çok üzerime gelmiyor.sanırım hayatın bu yönü de zamanla düzelecek.

ben de her zaman ıslak pamuk kullanamoyorum .niveanın baby softunu kullanıyorum.şu ana kadar herhangi bir pişik sorunu yaşamadık.birde seba medin pişik öleyici kremi ben gerçekten çok memnunum.

gaz problemlerimiz doktormzun 3 hafta önce verdiği ilaca rağmen devam ediyor(colinox) kimyon iyi geliyormuş.bir çay kaşığı suya bir miktar kimyon katıp bebie içiriliyormuş gazını çok rahat çıkartıyormuş.ama doktora sormadan vermeyeceğim.( cmt günü kontrolümüz var.) haftada 3 gün sabahlıyoruz.gaz sancısı gerçekten sıkıntı verici hem çocuk hem anne baba için.n'apalım böyle böyle büyüyecekler.

çok ısrarcı olmama rağmen kızım emzik almıyor.şimdi yeni moda elini ağzına sokuyor.yani parmağını değilelini emiyor.hemde büyük bir keyifle ağzını şapırdata şapırdata:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bebek arabası olayınıda hafta sonu hallettik.chicconun. ama biz e-bebekten aldık.259.00 ytl 50 ytl de hediye çeki verdiler. havalar soğuk olduğu için dışarı henüz çıkamadık ama evde geziyoruz..kızım arabayı çok sevdi içinde uyuyakalıyor.bende hiç dokunmuyorum uyanana kadar arabada..

bizden şimdilik haberler bu kadarrrr:a015:

medela elektrikli 129 tl ye aldım ben..tek göğüslü olanından..ama aynı zamanda iki göğsü aynı zamanda sağmaya yarayan modeli de var..ama onun gücü tekliden biraz daha az sanki..eltim onu kullanıyor denedim benimkinin gücünü bulamadım onda..zaten o daha ziyade çalışan iş yerinde sağan anneler için..zaman problemi varsa yani...

sıbelcım cok haklısın o yuzden ben gebrsemde yorgunluktan ne bebekle nede evle ılgılı yardım almıyorum bana muhtac demesın dıye hıc olmadım bundan sorada olmaya nıyetım yok

slm kızlar a.s.anca yazmaya fırsatım oldu.gece gec yatıp sabah gec kalkıyoruz hala biz.
kahvaltı falan derken dizim var bide seyretmem gereken.
haa bu arada ben platese başladım.2 gündür yapıyorum.ayyy cok yoruluyorum ama ya.karılar nerden biliyosa yaglı yerleri yaparken manyak acıyo selilüt olan yerler.almanca ama onları anlamıyorum sadece yaptıklarını yapıyorum.ama inanılmaz rahatlık var üstümde dünden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…