2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla beg canım herşey adamdan bitiyor karısına değer vermesine bakıyor. böyle kadınlar el üstünde tutuluyor değer veriliyor valla.

Ayy ne bileyim yaaa bize niye vurmazki böyle piyangodan çıkmış erkekler ben çalışmıycamm birde kendimee her hafta izin ohhh bizimkine nalatıyorum bazen o arkadaşımı hadii yaa benim öyle karım olsa 1 gün bile tahammül edemem der durur ama yapanda yapıyor demekki belkide biz eşlerimize karşı çok merhametliyizde ondandır biraz dominant olmayı başaramadığımızdandır kimbilir ben şahsen insanlık halidir biz orta halli insanlarız ben kendim için konuşuyorum tabii o hafta maaş gününe yakınsa parasıda azaldıysa amaan bu haftada pazara gitmeyelim evden idare ederiz diyorum bazende kendime kızıyorum böyle yapa yapa belkide erkekleri biz bu hale getiriyoruz birazada o arkadaşım gibi erkeklerin burnunu sürtmekmi gerekiyor ne dersinizz?

beg canım bunu hep bende düşünüyorum acaba ben mi bu hale getiriyorum eşimi diye. Yazın başladım kışllık yapmaya idareli olmaya tamam evede çöpe yemek atıldığıda oluyor ama sürekli et girmez evimmize dikkatli harcamaya çalışırım. Mesala herşeyi toplu alırım az az alırsam pahalı oluyor diye.herzaman market market dolaşır en son ucuz nerede ise oradan alırım ama yinede sıkıntıdan çıkamıyoruz.Çok şükür yememiz içmemiz çok iyi.

aynı bizde öyle canım yaa ekonomi gösterebilceğim her yerde idare etmeye çalışıyorum geçen sene bile hamile halimle tarhanamı makarnamı salçamı yaptım pazrda ucuz sebzelerden alıp dondurucuma attım herkes sen delimisin bu halde uğraşma derken ben bütün kışlıklarımı yapmıştım bile dediğin gibii ama erkeklere sorsan çok önmeli değildir bu yaptıklarımız nede olsa bütün ev hanımları bubu yapıyor onlara göre ama madolyonun öbütr yüzündeki müsrif kadınları görmezlikten geliyorlae her zaman.

merhaba kızlar konu süper yanlız benim etrafımda okadar çok varki bu hatunlardan bişelde beceriyorlar valla beni ilgilendirmez aldıysa bakıcak matığındalar

işin tuhafı benim eşimde öyle yanına gidip bu ay sıkıştık ne yapıcaz dediğimde sen kafanı yorma böyle şeylere der markete gittiğimizde ben sadece ihtiyaç olanı alırım ama ne istiyosan al der :S
sorun bende ben kaşınıyorum aman boşver diyemiyorum

boşver denmiyoki sevgicim ne kadar da deselerde bende yapamıyorum o kadınlar gibi
ne biliyim düşünüyorum adam nasıl ödicek nasıl kazanıcak vs vs
benm kocam der artık alısverişe dur de falan filan ama dün geldi işten cnm bebişin yiyecegi bitti alısverie gitmemiz gerekiyor dedim tamam cnm yemek yiyip cıkalım dedi ve birsürü şey aldım gene maleseffff

Ama kocalar öyle deyince gidip alınmıyorki hayatım para yokken gidip alsan onun sıkıntısınıda ödemek için biz çekmiycekmiyiz benim eşimde markete gitsekte pazara gitsekte ne gerekiyorsa al sen sıkma canını der ama benim içim el veripte alamıyorum maaşı belli zaten ben onun maaşının üzerinde alışveriş edersem eğer tek başınamı ödüycek o borcu sanki yine bende sıkıntılara katlanıcam benim eşimde sakın alma sakın para harcama diyen bir insan değil zaten hatta ben pazara tek gittiğimde diyelimki 1 liraya orta halli bir elme alır gelirim o gi,der 1 buçuğa en iyisini, alır gelir bende kızarım ikidside yencek nasısa niye böyle yapıyorsun diye yanii benim eşim maaşını alır gelir benim elime verir niye şunu aldın demez ama burda eşime kıyamıyan benim yazık ben çalışmıyorum o ne zorluklarla çalışıp kazanıyor

Benim eşimde Allah için bana karşı eli açıktır..Ailesine karşı pek öyle olmasada..Ne istersem elinde varsa mutlaka verir..Hiç öyle para hesabı yapan bi insan değil.Ne kadar maaş aldıgını bilmiyorum ama ..

Yani aldığı maaşı getirip bana vermez..Vermesinde zaten ben anlamam hiç para işlerinden..Aslında benim söylemeye çalıştıgım eşimin başkaları yanında beni övmesi falan hiç olmayacak bişey..Yani arkadaş demiş ya şöyle iyi böyle iyi diye anlatıyomuş öğretmen arkadaşı..

Benimki kimsenin yanında benimle ilgili böyle bişey demez heralde..

selam kızlarr.
aylincim çok sağol bilgile riçin,şimdi bende yolladım form bakalım daha önce duymamıştım bu merkezi ben.cvp gelmezse bile gidip kendim bi bakarım ilgimi çekti.
gecenin konusuna gelince bende hastayım öyle hatunlara,bazen nasıl özeniyorum çalışmasaydımda onlar gibi gamsızca keyfime baksaydım diye iç geçiriyorum.benimde tanıdığım 1-2 kişi var aynene sizin bahsettiğiniz gibi,adamlar çalışıp didiniyor hatunlar alışverişte gezmede ve herzaman el üstünde.ya bunlar bizim bilmediğimiz bi iksir falanmı kullanıyor acaba?
biz ikimizde hiç hesabımızı bilmezdik.yani hesap bilmemek değilde tasarruf etmezdik hiç ve bayaa bi ekside olurduk her ay sonunda.şimdi ipleri elime aldım mecburen.
evin bütün ihtiyaçlarını faturalar,alışveriş herşey yani benim maaşımdan karşılıyoruz.kredi çekmiştik geçenlerde araba almak için,arabanın taksidini ve benzinini kendi harçlığınıda o karşılıyor.ama hep ucu ucuna geliyor valla hani maaşlar 16sında yatsa bi kuruşum olmucak cebimde:)

Arkadasşlar her ay evin eksta gidereleride çıkıyor birazda ondan yetmiyor sanırım biz bile Antalyada yaşıyoruz 1 ay sonra malum mecburen klimaları yakamaya başlıycaz işte elektrik parası ikiye üçe katlancak bizde kredi kartı kullanıyoruz o ay aldığı maaşı götürüp yatırdıkmı öbür ayya elkimizde az bir nakit poarayla idare etmek zorunda kalıyoruz sizler için daha zor ben Antalyadayken yakıt parasını düşünüyorum sizlerin yakıt parası bir çoğunuzun haliyle daha fazladır yeri geliyor insan her ayy kendi için hiç bişey yapacak parayı ayıramıyor bile eskiden sinemaya tiyatroya giderdik şimdi bebek olduğundan beri onada ne vakit nede para ayırabiliyoruz açıkcası o şekildeki bayanlar okadar borcunun harcının içinde hiç bir zevklerinden ödün vermiyorlar ya oana şaşırıyorum borç morç hak getire onlar için ne bileyim bence bizim yaşantımız daha iyidir manevi olarak onlara göre bence zevk için gezme tozma için borçlu olacağıma borçsuz olurum huzurlu olurum ayağımı yorganıma göre uzatırım neme lazım öyle değilmi sizcede kızlar?

gerçekten ya kışın masraflar iyice artıcak ve ben daha kendimede kışlık bişiy almadım geçen senede hamileyim diye bişiy almamıştım hiç bişim kalmamış.evde olsam o kadar sorun değilde çalışınca illaki farklı farklı bişeyler almak lazım oluyor,bi giydiğini ertesi gün giymen imkansız öyle toz pislik içinde kalıyoruzki.

iyide benim anlamadığım o kadar borç içinde o insanlar gezdiklerinden,yiyip içtiklerinden nasıl zevk alıyorlar.benim borcum olunca inanki dışarı çıkasım bile gelmiyor ya,

vallahi var canım inan kredi kartlarını faize giriyor ama hala alışveriş delisi tiplere sinir oluyorum.birde burunlarından kıl aldırmazlar

benimde alışveriş yapmam lazım hülya .hem dışarda giymek için hemde evde giymek için eşofman altı tarzı şeylere bakmam lazım collezionda falan güzel oluyor spor giyim hem e uygun bir hafta sonu fırsat bulursam alıcam bir kaç parça şey

ewet asişcim uygun oluyor,bende üstüme gömlek falan bişiyler bakıcam pantolonlarım varda üstüne bişey uyduramıom hiç. eski kıyafetlerim hep darmış şimdi göbüşü belli etmicek şeylere ihtiyacım var,gömlek,bol triko falan bakıcam.aslında ayarla bigün gel bakırköyede beraber bakalım kız

iyigeceler evet kızlar kış geliyor bugün anladım hava öyle rüzgarlıki
ve yağmur yağıyor masraflar artıcak şimdi azmış gibi sanki
olsun sağlığımız yerinde olsun diyorum ama düşünmedende olmuyor
eşim fark ettirmesede baya sıkılıyor bu akşam moreli çok bozuktu
nedenini sormadım pek anlatmayıda sevmez zaten deliliğe vurdu
konuyu değiştirdi bende sıkılıyorum çok ev çocuk derken zaman geçiyor
işe başlasaydım destek olurdum biraz gerçi annemde rahatsız iş başı yapsam
nasıl bakıcak kardelene şimdi bile bazen bırakıyorum zor ilgileniyor
durmuyor artık kıpır kıpır offf içim sıkıldı gece gece

kıyafet konusuna gelince en vahim benim heralde hamilelik doğum derken
gitmeyen kilolarda eklenince hiçbişeyim olmuyor işin kötüsü çıkıp almaya kalkıncada
istediğim gibi bişey bulamıyorum sinirim bozuluyor boğazada dur demenin zamanı geldi ama
irade sıfır ((

günaydınlar
bugün kapalı bir hava var burdaa cok sıkılarak basladım güne
biraz daha uyuyayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…