aylincim o bebeklerin hepsinde olur normal ben doktora sordum benimki çişini yaparken oluyo hatta doktora sordum normal dedi sende gözlemle kakasını yada çişini yaparken oluyodur
Nestle yazdıklarını okudum cnm..Devamınıda bekliyorum..
canım nesneler hediye yollanabiliniyor bir arkadaş hediye etmş olmasın?üstüne tıklayıp baksan?
şu titreme olayını atlamayalım yalnız..var mı benim yaşadığımı yaşayan anneler??
bu arada kızlar size birşey sorucam...çınar da bazen böyle bir irkilme gibi titreme oluyor..hani üşürsenizde birden böyle içinizden bir titreme gelir öyle...var mı benzer bir durum yaşayan arkadaş??
Kızlar cevaplamış ama bende yazayım tişini yaparken oluyor ama her zaman değil bazen oluyor bizimde.inşallah kızlar ya önemli bişi yoktur..soracam bakalım doktoruna...kadir tuğcu ya da mail attım..bakalım ne diyecek...faydalı olduysa bilgiler ne mutlu bana....valla bu aktivitelere katılmak lazım...insanın hem havası değişiyor..diğer annelerle paylaşma imkanı doğuyor...bilgi edinme şansın oluyor..faydalı yani..bana geldikçe böyle bilgiler burdan paylaşacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?