2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrr

aynısından çınara da oluyor
aylincim çok güzel bilgiler uğraşıp yazmışsın emeğine tşk ellerine sağlık

asimai canım tel evin belli yerinde iyi çekiyorsa teli sadece o alanda kullanmaya ve tutmaya çalış en azından
yer değiştirdiğinde şebeke aradığından daha riskli oluyor

günaydın kızlar bende bugün bi temizlik bi temizlik keyfi var sormayın mutfakla misafir odamın perdelerini yıkadım onların camlarını sildim balkonları yıkadım evi süüpürdüm silmeme yarım kaldı çamaşılar yıkanıyo baya baya toplanıyo iyi oldu bugün erken kalkmam
bu sene öss ye girmeye karar verdim bakalım 4 yıl geçti lise biteli ve hiç çalışmadım okuma isteğimde yoktu ama eşit ağırlıkta çocuk gelişimi yoktu sanırım artık onun önü açılmış artık bizide alıyolarmış açıktan okuycam inşallah yaparım ilk bölümü yapmak yeterliymiş kitaplara baktımda hepsini unutmuşum çok zor bi deniycem artık sınavda nisanda

hayatim önceikle massallah benide heveslendirdin valla kalkip bende temizlik yapiyim tan anca uyudu
seni kocaman tebrik ediyorum cok güzel bi karar vermissin cocuk gelisimi sözel sanirim daha rahat olur opuyorumnanaktan

herkese merhaba bende okuldayım şimdi dersteyim çocuklara mause kullanmayı öğrettim şimdi ken dileri kullanıyorlarda morelim çok bozuk bakıcı çok iyi derken kadın beni üzmeye başladı. Annem geldi o geldi diye emiri boşladı biraz olmaz ki böyle dün bana tel etti dediki oğlu okulda hastalanmış onu alacam emiri bugün almayayım dedi bende hadi tamam mama yedir git dedim bugünde pazara gideceğim emiri annen baksın demezmi valla kızdım eve gidince de söyleyecem şimdi emir onunla. bugün bir de dersim akşama kadar çocuk perişan olacak offf.kafam orada ne zoermuş böyle olmuyor kızlar lanet olsun bunlar hep eşimin yüzünden oluyor.
Ben bursada çalışıyordum beni eş durumunda buraya getirtti çok sıkıntılar çekiyorum valla.

dün serviste eve dönüyoruz bir erkek öğretmen arkadaş oturdu eşini nasıl anlatıyor nasıl değer veriyor analatamam benimki nerede öyle. Eşi de öğretmen adamın karısının maaşını asla istemezmiş bir evleri kendinin geçen sene de araba aldı karısına. Ne şanslı kadın bir de görseniz sadece süslü kadın beceriksiz benim elime su dökemez ama onların şansı var inanın.
geçenlerde yine eşimle kavga ettik inanın bana hiç para vermiyor para yok diyor sürekli borcumuz çok ama olmazki bende gitttim yüzüklerimi satttım bir kaç altınım var onları da satacam herseferinde bitince de parmağımdaki nikah yüzüğümü de satacam seni boşayacam dedim en sonunda.
Kızlar biz mutsuz bir aile değiliz 5 sene flört ettik çok severek evlendik ama eşim para yı yöentmeyi bilmiyor bence. Ben mi harcıyorum diye kavga ediyor sonrada.

slm kızlar bu sabah yine erkenciydim ama buraya takılırsam işler aksıyor bende önce temizlik yaptım.
dilek canım sonuçta sen çalışan bir bayansın yanlış anlama ama bence eşinden para isteme maaş kartınıda onun eline verme sakın.bu ay bu kadar eve katkı yapabilirm de gerisine kendine ayır canım.
ister çalışan ister ev hanımı olun ama bir kenarda eşinizden saklı muhakkak paranız olsun.bu erkeklere güven olmuyor.bunu bana değer verdiğim bir arkadaşım söylemişti.ve her zaman kulağıma küpedir.

dilek yaa üzülme cnm uyar bakıcınızı da rahatsızlıgını belirt eger devam ederse bakıcı ararsın yeni
para konusuna gelince bnm kocamda para yok der sıkısıgız der ama ben sen gibi para kazanmıyorum malesef cnm
senin öyle bir farkın var aslında.kocanlada konuş bakalım

Walla bu olayı bende anlamıyorum..ışte öyle beceriksizleri kocaları el üstünde tutuyo..Biraz safa mı yatmak lazım anlamadım yanii..

Bu arada cnm hiç bi ewlilik dışardan görüldüğü gibi değildir..Bakma sen o arkadaşının öyle anlattıgına..Mutlaka vardır herkesin bi sorunu..

:umursamaz:

asiyecim bnm kenarda 100 tl vardı yolda izde lazım olur diye cüzdanımın köşesinde gizliyordum gecen ün su bitti evde kocamda kartı arıyormus aslında hiç cüzdanımı karıstırmaz ama su kartını ararken görmüş zulamı
ama duruyor harcamadık

Hmm ozaman sabit bi yerde bırakmak en mantıklısı cnm saol..

kız selmoş delilleri bari ortada bırakmakaydirigubbakcemile3 banada fatih sen kirli çıkısn deyip duruyor şüpheleniyor galiba verdiği parayı aynı gün harcadığımı görüncekaydirigubbakcemile3 bende tabi pişkin pişkin ben mi dyorumkaydirigubbakcemile3

ay kızlar bizimkinin üsttende dişi çıktıya alt dişleriyle üste baskı yapıyor gıcır gıcır beynim delindi dişini bozucak ya dikkatini başka şeye çekemiyorum taktı kafayı gıcırdatıp duruyor içim kalktı resmen

Ayyy ben hiç gelemiyorum o tarz seslere..okuyunca bile içi bi garip oldu..

Tüylerim diken dikennn

Kesinlikle sana katılıyorum asiyecim benim eşim bana göre dünyanın en iyi insanıdır ama yinede erkek milleti değilmi ne olur ne olmaz diye mutlaka yanımda her zaman bir miktar param olur nerde ne zaman ne yapacakları belli olmadığı için o bir miktar para bile Allah korusun kötü bir durum yada anlaşmazlık halinde ne yapacağına karar veresiye insanı bir kaç zaman idarte eder diye düşünürüm hep dünya halidir çünkü ne oldum değil ne olacam demek lazım sanırım bu fikrimi tabii eşime hiç bir zaman yansıtmama ama biz kadınlarında ilersi için biraz uyanık olması gerekiyor sanırım.

Kızlar öyle demeyin var var benim bir arkadaşım var onu tanıdım tanıyalı aadamın borç yakasını bırakmadı karısı yani benim arkadaşım olan kişi ev hanımı bu güne kadar hiiç çalışmadı evine her hafta temizlikci bayanını alır öğleden sonra giyinir kuşanır gezmelerinden kalmaz 2 çocuğu var her hafta kendini pazar günleri izinli ilan eder ne yemek ne iş yapar o gün yemek dahii yapmaz çünkü o o gün izinlidir 1 haftalık yorgunluğu vardır 1 hafta evin içinde iş güç uğraşıp didinmiştir o yüzden o gün 3 öğün dışarda yemek yenir gezilir raha t edilir her gün adama mutlaka sipariş listesi verir hiç eksiksiz onlar akşama mutlaka alıp getirir eşi adam sigara içmez hatun günde bir paket malbora sigarası ve nescafe içer bunları hiiç aksatmazz eşi daha hangini anlatayım kii ama eşinle yani adamal bir oturup konuşun her zaman hanımım bir yana dünya bir yana o bana dünyalar güzeli 2 evlat verdi daha ne olsun ona her şeyim feda der durur şaşırırım ve sorarım hep arkadaşıma sen bu eşini nasıl bu hale getirebildin diyee yaaa böyle hatunlarda var kızlar çalışş çalış bimiyorm bu erkekte biten bir şeymi anlayamadım böyle olmayı başaran kadınlar nasıl beceriyor bu işi anlamış değilim ..

İş erkekte bitiyor cnm dediğin gibi..

Şimdi benim eşim çıkıcakta diycekki o bana dünyalar güzeli bi oğlan verdi..O benim herşeyim.. delikafadulden

İmkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…