cimcimecim benımde sabahtan berıdır yenı daha zor uyuttum yaa.Gaz damlası verıyorum ama arada.Gözlerinden uyku akıyo ama uyumamak ıcın resmen dırenıyoo...
Mama konusunda ıse cocuk doktorumuz bızede numunelık verdı yavas yavas kullanmaya basla bu arada da sutunu sag dedı.Halen kullanıp kullanmama konusunda tereddut edıyorum sutum yeterlı gelıyo fakat bu kezde aksama kadar meme ıstıyo sureklı yanından ayrılamıyorum yaa.Sureklı meme meme ınsan psıkolojısıde bozuluyor.Evden dısarı cıkamıyorum...Bu mama kullanan arkadaslar nasıl tereddüt etmemın anlamı yokmu sızcee....
Hazıranda ıs bası yapacagım bende.O zamanda 3.ayını bıtırmıs oluyor.Ama halen duzene gırmedı ve bana ınanılmaz muhtac nasıl bırakacagım nasıl olcak bu ıs bılmıyorum.
Aslında bu dogum ızınlerı anlıyorum kı en az 1 sene olmalıymıs.
kızlar ben 3 saatte bir besliyorum bebişi..o da sorun etmiyor.3 saatte bir 130 cc veriyorum...doktorum 150 verip 4 saatte 1 de beseyebilirsin demişti..ama biz alıştık 3 saatte 1 e..ama siz emzirdiğiniz için tabi ne zaman ağlars o zaman veriyorsunuz mecruben...sağmak daha mı kolaylk nedir:)
3 saatte bir iki göğüstenmi çıkıyor 130 cc:uhm:
SEVGİ canım derinde yapıyor bazen öyle hatta ben sağmayı bırakıp emzirerek vermeye başladığmda daha sık emiyordu ilk gün ama şimdi 4.yada 5.günümüz daha uzun süre uyuyor artık bazen 3 saat istemiyor .
Anlıyorum Canan cım geçen gün aynı şey bana da oldu şoka girdim ya nasıl etkileniyor hemen ama keyfim yerine geldiğinde düzeldi hemen umarım seninkide uzuzn sürmez .
NESTLE sen süt sağmayı pille mi kullanıyorsun elektriktemi ben pilli kullanıyorum ama azalttı gibime geldi acaba pillermi zayıf geliyor
cimcime hayatım sana birşey sorucam..şu senin kullandığın doğumkontrol hapı reçeteyle mi satılıyor? yani almanya da reçeteyle mi almak gerekiyor doğum kontrol haplarını?? yeğenim yarın almanya ya gidiyor..eğer reçetesiz alınabiliyorsa ona aldırmak istiyorum birkaç kutu..
3 saatte meme vermek mumkun degıl bızde saat bası emzırıyorum ben susmuyor delı gıbı meme arıyo yaa.Valla bızım kı cok mu obur anlamıyorum.2 saatte bır vereyım dıye ayarlamaya calıstım oda olmadı sımdılık
selam kızlar
bugün yalnızım sevinçten bir sürü iş yaptımP
psikolojiye bak
yalnız kaldım diye sevinçten iş yapıyorum delirdik galiba hafiften :))
medela elektrikli-pilli var bende 250 tlye almıştı eşim
aman kızlar kaynanalarınız yardım etmiyor diye üzülmeyin çünkü edince hak sahibi görebilirler kendilerini
ayrıca benimki ediyor eşime arada söyleniyorum nankörlük yapma deyiveriyor
o yapmasın ben de nankör olmayayım yaa
kendi evimden soğuyorum elimi nereye atsam bişey almak için hep yerleri değişmiş oluyor
bir de şart şurt problemimiz var ki ben çok takıntılıyım
bir bakıyorum kadın almış mutfakta kullandığım havluyu yer siliyor
misafir için kullandığım banyo havlusu takımının baş havlusunu yer bezi yapmış bi dünya havlu varken
ay deli oluyorum resmen
oğluşun bezlerini yerde duran çöp kovası yerine mutfak tezgahının üzerinde musluk yanında duran çöpe atıyor hem de iyice kapatıp yapıştırmadan
yapmaması yapmasından iyi
bu arada digitürk türkmaxta yarın 2,5ta doğum sonrası depresyon konusu işlenecek haberiniz olsun
Ay pil almaktan fenalıklar çöktü içime bizim makinayı Amerika'dan almıştım ben akıllılık ederek tabii buraya uymuyor wattı eşimde sağolsun çevirici alacak inşallah ama o zamana kadar çocuk sütten kesilip yaşına girecek ....kafamçokkarıştıbiraz daha bastırayım ben bari eşime :mymeka:hayartım ben elektirikli kullanıyorum...belki pillerin zayıflamıştır...elektirikli dene bir de...
Evet canım ama dediğim gibi belli olmuyor bizimde dr.kontrolümüz cuma günü bakalım nasıl kilo alışı .Gece 1.5 - 2 gibi Uyuyor Derin sabah 6 da falan kalkıyor hatta bazen 7 de :)) 41 kere maşallahemzirdiğin zamanmı daha uzun uyuyor 3 saat emmk istemiyor yani bizimki anca gece okadar bekliyor gündüzleri daha sık emmek istiyor
mama verenler nasıl veriyorsunuz peki kaç saatte bir yada günde kaç kere şimdi ben günde bir kere mama versem yeterli olumuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?