2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cimcime hayatım sana birşey sorucam..şu senin kullandığın doğumkontrol hapı reçeteyle mi satılıyor? yani almanya da reçeteyle mi almak gerekiyor doğum kontrol haplarını?? yeğenim yarın almanya ya gidiyor..eğer reçetesiz alınabiliyorsa ona aldırmak istiyorum birkaç kutu..

dersu bende aynı şeyi düşünüyorum ben 15 nisanda iş başı yapcam ve daha 2 aylık olucak çok küçük sürekli emmek istiyor bizde bundan 15 gün önce ağlayarak doktora gittiğimizde mamaya başlayın dedi ama ben vermedim humana içmeye başladım geçen götürdüm doktora kilo alımı normal dedi ama büyüdükçe daha çok süt gerekiyor tabi versemmi mama diye düşünmeye başladım ama eşim de kaşıkla ver diyo nasıl olurki küçücük bebek kaşıkla yarısı dökülür zaten off

kızlar ben 3 saatte bir besliyorum bebişi..o da sorun etmiyor.3 saatte bir 130 cc veriyorum...doktorum 150 verip 4 saatte 1 de beseyebilirsin demişti..ama biz alıştık 3 saatte 1 e..ama siz emzirdiğiniz için tabi ne zaman ağlars o zaman veriyorsunuz mecruben...sağmak daha mı kolaylk nedir:)

SEVGı canım derinde yapıyor bazen öyle hatta ben sağmayı bırakıp emzirerek vermeye başladığmda daha sık emiyordu ilk gün ama şimdi 4.yada 5.günümüz daha uzun süre uyuyor artık bazen 3 saat istemiyor .
Anlıyorum Canan cım geçen gün aynı şey bana da oldu şoka girdim ya nasıl etkileniyor hemen ama keyfim yerine geldiğinde düzeldi hemen umarım seninkide uzuzn sürmez .
NESTLE sen süt sağmayı pille mi kullanıyorsun elektriktemi ben pilli kullanıyorum ama azalttı gibime geldi acaba pillermi zayıf geliyor

3 saatte bir iki göğüstenmi çıkıyor 130 cc:uhm:

emzirdiğin zamanmı daha uzun uyuyor 3 saat emmk istemiyor yani bizimki anca gece okadar bekliyor gündüzleri daha sık emmek istiyor

3 saatte meme vermek mumkun degıl bızde saat bası emzırıyorum ben susmuyor delı gıbı meme arıyo yaa.Valla bızım kı cok mu obur anlamıyorum.2 saatte bır vereyım dıye ayarlamaya calıstım oda olmadı sımdılık

canim receteyle satiliyor ama kendin ödüyorsun ücretini
belli bi yastan sonra kendin ödemen gerekiyor bu yasda sanirim ya 19 ya 20 tam bilmiyorum
yanlis hatirlamiyorsam yaklasik 2 yil önce 3 aylik olani 30€ falandi ( yaklasik 60 ytl )simdi degismis olabilir
yengen yazdirabilirmi bilmiyorum ama alirsa cerazette alsin
emzirenler icin tek onu biliyorum
bende onu yazdirdim ama almadim daha ...... birde önemli olan sey o hapi kullandigin zaman adet kanamasi gelmiyor araliksiz hergün aliniyor
ama yengenin alma imkani varsa doktorla konusun tekrar senin durumunu anlatsin .....herkez alabiliyormu onu sorsun
yani nebiliyim hani mesela rezene bali varya öksürüge karsi onu hamileler ,seker hastalari kullanamiyor
o hapdada öyle bisey varmi vs........a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
napsam ya bende mi sağsam ağrısı var ondanmı ağlıyor yoksa açlıktanmı ağlıyor ayırd edemiyorum yaa

aynen canım bizimkide öyle saat başı delikafadulden

mama verenler nasıl veriyorsunuz peki kaç saatte bir yada günde kaç kere şimdi ben günde bir kere mama versem yeterli olumuki

saslancım kayınvalıde konusunda senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerı bende yasadım canım hatta yasıyorum da dıyebılırım.Ama en ıyısı tum bunlar gelıp gecıcı hersey zamanla yoluna gırecek deyıp kendımı avutmam baskada yapacak bısı yok (denedım her yolu)

hayartım ben elektirikli kullanıyorum...belki pillerin zayıflamıştır...elektirikli dene bir de...
Ay pil almaktan fenalıklar çöktü içime bizim makinayı Amerika'dan almıştım ben akıllılık ederek tabii buraya uymuyor wattı eşimde sağolsun çevirici alacak inşallah ama o zamana kadar çocuk sütten kesilip yaşına girecek ....kafamçokkarıştıbiraz daha bastırayım ben bari eşime :mymeka:

emzirdiğin zamanmı daha uzun uyuyor 3 saat emmk istemiyor yani bizimki anca gece okadar bekliyor gündüzleri daha sık emmek istiyor
Evet canım ama dediğim gibi belli olmuyor bizimde dr.kontrolümüz cuma günü bakalım nasıl kilo alışı .Gece 1.5 - 2 gibi Uyuyor Derin sabah 6 da falan kalkıyor hatta bazen 7 de :)) 41 kere maşallah

mama verenler nasıl veriyorsunuz peki kaç saatte bir yada günde kaç kere şimdi ben günde bir kere mama versem yeterli olumuki

canim mama vericeksen bence günde bir defa ver geri kalan zamanlarda emzir
hatta emzir ilk eger cok asiri hiúzursuz ozaman kullan verme hakkini
baktin emiyor susuyor hic verme bence

hipp in emziren anneler icin olan mamalarindan var gecenlerde gördüm

derınzlm valla masallah uyku konusunda öyle deme herkese nazar deger valla.
Bızımkıler hıc uyumuyo allahım bızım bebıslerede uyku versın ısallahh.

ooooooo bu gece çok kalabalık burası süperr hemen herkes burdayken sorayım SıGARA içen varmı kızlar ben hamileyken 1- 2 kere çekiyordum annemin ,eşimin sigarasından falan ama şimdi günde 3 tane yarım içiyorum ((( gözümde tütüyor valla ya dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…