off anca uyudu öğlen 11 den beri mız mız gaz sancısı var sanırım
canım bende bi kaç gündür bi yerlere gittim cumartesi mevlüdümüz vardı çocuğun uyku düzeni şaştı gelen gidenden bugün mışıl mışıl uyudu şimdide daldı ama kısa sürer uyanması artk
sibella ve vidi
çok teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz ğöğüs pompasına bakıcam
yalnız bişey daha sorucam
ben biberona alışın istemiyorum
kaşıkla vermeyi düşünüyorum
normal çay kaşığıylamı nveriyosunuz yoksa mama kaşıkları gibi
özel bi kaşıkla mı?cokacimcoook
inanmiyorum yaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
yasadiklarini bende yasadim esimin üvey annesinde Allaha havale ettim gercekten cok zor
neler cekiyoruz bunlardan yaaaaa
benim esimin öz annesi degildide esimle onlara haber vermeden tasindik onlari taniyan herkezlede görüsmemizi kestik
allaha havale ediyorum onlarin hepsini
hamileligimin 7 . ayina kadar onlarla yasadim
yatagim kirilmisti yatak alicak paramiz yok dediler yerde yatirdilar
teyzemler gelincede sen onlar burdayken benim odama gec dedi
bukadar olur yaaaaaaaa
biz esimle kendi evimize gecince allahin hergünü kizina beni
temizlige yardima cagirdilar .........bana gelen olmadi ama doguma bir gün kala ben kendim yaptim temizligimi bide biliyorlardi hastaneye yaticagimi
seni gercekten cok cok iyi anliyorum cnm
en iyisi araya mesafe koymak
ise basliyinca en iyisi gercekten bebegi krese vermek yanlis krestekilere söyle mutlaka cocugu senden baskasina vermesin
bu salak kari gider bide kendiliginden alir cocugu kresten kötükedihüso
kızlar yarışmayı oyladınız mı??
en güzel uyuyan bebekler
çok tatlılarrr
Sen dısarı cıkınca kıme bırakıyorsun bebısını merak ettımmm...Ben kayınvalıdeme bıraktıgım halde bıle 2 saat ancak ıdare edıyoruz...
esime birakiyorum canim kuaföre yada alisverise giderken .... emzirip cikiyorum zten gittigim yerlere hep yürüyerek gidiliyor
emzirdigim zaman 3-4 saat duruyor bebek ama kayinvalideme yada bi baskasina hayatta birakmazdim
yok ben bebegı tek basına evde bırakıyorsun sandım canım ben bırakamam da öyle onun ıcın sordum.
Sızın bebıslerın uykuları duzene gırdımı halaa bızımkı cok kolay uyumuyor.Tam uyudu dıyorum yatagına koyuyorum 5 dkka sonra aaglama sesı gelıyo odasından.Gunde kac defa böyle tekrarladıgımız oluyor.Benımde sınırler tavan yapıyor tabıkı...klava:
İyi akşamlar kızlar
Çiğdem ben yönetim kuruluna adayım dernekte aslında başkanlığa bile oynarım :)) delikafadulden
Bizim malum 40 ımız çıktı bugünde komşuya geçtik biraz kahve içmeye ay çocukla çok zor oluyor dışarrı çıkmak saat 4'ü buluyor resmen yarın çıkıcaz tekrar alınması sürekli ertelenen arabamızı almaya gidicez inşallah 1 gibi çıkarız dedi eşim ben sabah 6 da kalkayım bariii:1shok:
Bizim fena değil uykusu bir günü bir güne uymuyor ama artık gece daha uzun süre uyumaya başladı .
Canan ne oldu ki sütlerin neden azaldı acaba yada eminmisin azaldığına
off kızlar çok sıkıcı birgün geçiriyorum kzım bir türlü susmadı bugün 11 de uyandı bu saate kadar 10 dakikalık uykularla duruyor emziğide almıyor sürekli emicek baş ağrısından ölüyorum şu anda yeni uyudu tabi uyanmazsa ağrı kesici fitil attım doktor çok ağlarsa yarım atabilirsin demişti ya ağrısı var yada artık sütüm yetmiyor humana kullanıyorum ama yinede saat başı emziriyorum siz nekadar aralıklı emziriyorsunuz bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?