ooooooo bu gece çok kalabalık burası süperr hemen herkes burdayken sorayım SİGARA içen varmı kızlar ben hamileyken 1- 2 kere çekiyordum annemin ,eşimin sigarasından falan ama şimdi günde 3 tane yarım içiyorum((( gözümde tütüyor valla ya dayanamıyorum
ooooooo bu gece çok kalabalık burası süperr hemen herkes burdayken sorayım SİGARA içen varmı kızlar ben hamileyken 1- 2 kere çekiyordum annemin ,eşimin sigarasından falan ama şimdi günde 3 tane yarım içiyorum((( gözümde tütüyor valla ya dayanamıyorum
Canancığınm geçenlerde sen üzüldüğün için oldu galiba bu sütün. Bende kayganama sinirlendikçe sütüm azalıyordu. Birde benim oğlum 3 saatte bir 130 cc içmiyordur ya kendimi kötü hissettim valla. Kızlar bebeğim tam 60 günlük oldu 2 kilo oldu doktor normal diyor ama sizinkiler nasıl
Canancığınm geçenlerde sen üzüldüğün için oldu galiba bu sütün. Bende kayganama sinirlendikçe sütüm azalıyordu. Birde benim oğlum 3 saatte bir 130 cc içmiyordur ya kendimi kötü hissettim valla. Kızlar bebeğim tam 60 günlük oldu 2 kilo oldu doktor normal diyor ama sizinkiler nasıl
iyi akşamlar arkadaşlar hakkaten burası baya kalabalık olmuş yetiştiremiyorum valla geri kalıyorum hep konulara kızla ilgilenmekten bi kaçgündür sütüm az geliyor yetmiyor bizimki vire ağlıyor napıcam bilmem şimdi annem mama vermeye çalışıyor onuda emmek istemiyor beyenmiyormu ne anlamadım
bende işten çıkarıldım artık ev hanımı oldum :) ona üzüntüdenmi kaçtı bilmiyorum neyse
Canım emzirdikten sonra ver mamayı 30 cc lik hazırla ilk etapta çokta verme baktın oda yetmiyor yavaş yavaş yükseltirsin dozu .şimdi kızlar bana akıl verin kızım gecelei emiyor uyuyor süt gece idare ediyor sabahda birikmiş oluyor yine sorun yok ama öğleden sonra huysuzluğu başlıyor ozaman mamayı versem olurmu emzirdikten sonramı veriyim yoksa idrek açkenmi veriyim buarad hiç biberon vermedim emzik alıyor ama yadırgarmı acep son soru günde birden fazla isterse mi alışınca acaba off kafam çok karışık kusura bakmayın
Canım üzülme bebeğinle daha çok vakit geçirmiş olursun sıkma canını üzüntü anında etkiliyor benide .Mama ilk başta farklı geldi herhalde baktın almıyor markasını değiştirirsin birde öyle dene bakalımiyi akşamlar arkadaşlar hakkaten burası baya kalabalık olmuş yetiştiremiyorum valla geri kalıyorum hep konulara kızla ilgilenmekten bi kaçgündür sütüm az geliyor yetmiyor bizimki vire ağlıyor napıcam bilmem şimdi annem mama vermeye çalışıyor onuda emmek istemiyor beyenmiyormu ne anlamadım
bende işten çıkarıldım artık ev hanımı oldum :) ona üzüntüdenmi kaçtı bilmiyorum neyse
Dr.un kilo alımı normal diyorsa öyledir canım sıkma canını yeter tabii ki sütütn yetmese dr.unuz mamaya yönlendirir zaten .Derin 1 aylıkken 1.800 gr. almıştı cuma günü tekrar var kontrolümüz bakalım ne kadar olmuş .Fakat her çocuğun gelişimi farklı canım bende korkuyorum şişman olucak diye(( eşimin ailesi kilolu onlara çekerse ((
şimdi uyuyor ama en ufak sese kpırdıyor uykusu çok hafif fitil atmıştık ya karın ağrısı vardı kesildi yada artık baygın düştü
aynen benimkide suanda öyle canim cok korkuyor bide rüya görüyor sanirim
elleri havaya firliyor bi görsen
az önce hafif agladi uykusunda
esim ani bisey dediginde gene korkuyor
cok cok tatlilar bu bebekler yaaaaaaaaaaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?