Kızlar bebeğimin altını alırken iki keredir idrarı kristallenmiş gibi tenine yapışmış sanki toz şeker serpmişsin gibi acaba bezdenmi yoksa idrardamı sorun var bilemedik sebebini bilen varmı neden olabilir sizce?
senağlama canim gercekten cok üzücü bi durum Allah yardimcilari olsun iki kücük cocuk gene babasiz kaldi senağlama
sizede gecmis olsun cnm ins. en yakin zamanda iyilesir akrabaniz
bende simdi hazirlanip disciye gidicem cok korkuyorum coook
bizde pc yi pencere kenarina aldik yatak odasinda dün oglumla pencere kenarinda oturop disari bakiyordum disarda özürlü bi genc cocuk arabasinda .....annesi yaninda onu seviyor ellerini öpüyor cocuk agliyor senağlama Allahim nasil zor rabbim kimseyi böyle cezalandirmasin kiyamam kimbilir niye agliyordu onnla bende agladim camda ....bi görseniz annesi nasilda sevkatle seviyor oglunu icim ciz etti onun öyle aglayisina
tekrardan sükrettim benim yavrularim saglikli biz saglikliyiz hayatta sahip olabilcegimiz en güzel seye sahibiz bence ...
kızlar dün sağlık ocağından gelmişlerdi tekrar topuk kanı aldırın dediler,bazı hastalıklar anne sütünün alınmasıyla ortaya çıkıyormuş,ilaçla tedavi edilebilmesi için erken teşhis önemli imiş.2. kez kan aldıran oldu mu?ayrıca tüm aşılar bedava imiş,özelde zatürre paralı sanırım.yaptıran arkadaşlar bize bilgi verirler mi?sadece rota virüsü için olan aşıyı devlet ödemiyormuş.
özel hastaneyi arayıp sordum aşılar bedava imiş.sadeca muayene ücreti alıyorlarmış.
canım bizde 1.ayını doldurduğuna 2.kez topuk kanı aldırdık.aşılarıda bu hafta yaptıracaktık ama kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı olmadığı için burası verem aşısını haftaya getirebiliriz dediler hepsini aynı gün vurduralım diye bekliyoruz.rota virüsü içinde eczaneye söyledim aşıyı getirecekler diğerleriyle aynı gün yaptıracağım.145 ytl civarındaymış rotavirüsü,diğer aşılar ücretsiz vuruluyor sağlık ocağında.(zatürede dahil)kızlar dün sağlık ocağından gelmişlerdi tekrar topuk kanı aldırın dediler,bazı hastalıklar anne sütünün alınmasıyla ortaya çıkıyormuş,ilaçla tedavi edilebilmesi için erken teşhis önemli imiş.2. kez kan aldıran oldu mu?ayrıca tüm aşılar bedava imiş,özelde zatürre paralı sanırım.yaptıran arkadaşlar bize bilgi verirler mi?sadece rota virüsü için olan aşıyı devlet ödemiyormuş.
evet kızlar dün gece kızım uyanmadı bidaha gece emmeye kalktı fitil iyi geldi anlaşılan uykusu düzenliydi aslında şaşıyor arada bir bugün iyi şimdilik yıkadık şimdi uyuyor akşama doğru nolur bilemem buarad kullandığımız fitilin üzerinde çocuklar için yazıyor arkadaşlar doktor çok ağlarsa sıkıntısı varsa yarısını verin demişti sürekli vermeiyoruz ama çocuklar için yazması tedirgin etti beni
kızlar rezenin poşet çayını içsem bebeğ gaz sancısı için faydası olumuki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?