2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canan.bende cok üzülüyorum öyle birini görünce.heleki dünki kadın yaa ahh gece oturdum agladım.şükrettim halime.

bezin içindeki sıvıyı emen kristallerdir onlar,bazen bez patlıyor o zaman çıkıyor.

evet canan haklısın gerçekten hayatta en değerli şeye sahibiz sağlık :Saruboceq:

evet kızlar dün gece kızım uyanmadı bidaha gece emmeye kalktı fitil iyi geldi anlaşılan uykusu düzenliydi aslında şaşıyor arada bir bugün iyi şimdilik yıkadık şimdi uyuyor akşama doğru nolur bilemem buarad kullandığımız fitilin üzerinde çocuklar için yazıyor arkadaşlar doktor çok ağlarsa sıkıntısı varsa yarısını verin demişti sürekli vermeiyoruz ama çocuklar için yazması tedirgin etti beni

kızlar dün sağlık ocağından gelmişlerdi tekrar topuk kanı aldırın dediler,bazı hastalıklar anne sütünün alınmasıyla ortaya çıkıyormuş,ilaçla tedavi edilebilmesi için erken teşhis önemli imiş.2. kez kan aldıran oldu mu?ayrıca tüm aşılar bedava imiş,özelde zatürre paralı sanırım.yaptıran arkadaşlar bize bilgi verirler mi?sadece rota virüsü için olan aşıyı devlet ödemiyormuş.

biz ikince kez aldırdık topuk kanını ama 7 günlükken sağlık ocağı arayıp çağardı aşılarınıda orda yaptırıyoruz

benim oğlumun tsh değeri yüksek çıktığı için sağlık ocağından arayıp çağırmışlardı. ben ne bakılması gerekiyorsa öğrenip dışarıda baktırmıştım kan değerlerine. panik olmuştum çünkü. ama Allah'a şükür öyle çıkmadı.
Ayrıca sağlık ocağında bütün aşılar ücretsiz. önemli olan da hepsi ithalmiş artık bu konuda sanırım eskiye göre çok daha dikkatliler. rotavirüsüde sanki yapıyorlar gibi geldi ama emin değilim biz doktorunda yaptırmıştık çünkü.

günaydın herkeslere kızlar..

canım bizde 1.ayını doldurduğuna 2.kez topuk kanı aldırdık.aşılarıda bu hafta yaptıracaktık ama kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı olmadığı için burası verem aşısını haftaya getirebiliriz dediler hepsini aynı gün vurduralım diye bekliyoruz.rota virüsü içinde eczaneye söyledim aşıyı getirecekler diğerleriyle aynı gün yaptıracağım.145 ytl civarındaymış rotavirüsü,diğer aşılar ücretsiz vuruluyor sağlık ocağında.(zatürede dahil)

Canım bizim kullandığımız fitildede çocuklar için yarısını kullanıyoruzyazıyor adını tam hatırlayamadım ama s harfi ile başlıyor bizde kullanıyruz yani için rahat olsun çok etkili iii geldi

sağol adaşım darısı herkesin başına

rotavirüs dışında tüm aşıları sağlık ocağı yapıyor kızlar
rotavirüs de 142 tl daha 2 gün önce yapıldı bizimkisi çünkü
özel hastanede aşıların enjeksiyonu ücretsizdir canım yanılma sakın iyi öğren
çatır çatır aşı parası alırlar bakarsın

bizim sadece 3. gün aldılar tekrar istemediler topuk kanını

ayy bankaya gittim geldim sıcaktan ölcektim nerdeysemirmirmirmir
cananda dişçiye gidicekti naptıki.gerçi orda anca öglen oluyordur :sm_confused:

Sağolun kızlar siz dedikten sonra 2 numara bezden kalanlar vardı onu kullandım onda kristallenme yapmadı 3 numarasında yapıyor aynı marka prima ama numara farkettiriyor demekki bezden oluyormuş :)

kızlar rezenin poşet çayını içsem bebeğ gaz sancısı için faydası olumuki acaba

Ben hergün en az 2 bardak içiyorum içmediğim zamanlar bilmiyorum tesadüfmü ege çok huzursuzluk yapıyor akşamları eşimde söyleniyor içsen ne olur diye artık kahvaltıda rezene çayı içiyorum hem sütü arttırıyor hem gaz söktürücü diye biliyorum içip dene bakalım bebişine yararı olursa devam edersin.

kizlar ben geldim cok kötüyüm bir bucuk saat önce bitti operasyon yaparlarken yüzümü falanda örttülertüler neyseki görmedim bisey
yaklasik 5 cm kadar falan kesim dikis yapildi ......4-5 igne ... 3 saat emzirmeyin dediler bizde mama aldik yavas yavas uyusukluk gidiyor bende daha kötülesiyorum az önce gene kanadi haftaya kontrole gidicem bir iki gün bisey yiyemicem sanirim bi kagit verdiler okumam gerek .... bide eve gelirken arkadasimiz geldi neyseki cok oturmadi gitti az önce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…