kizlar ben geldim cok kötüyüm bir bucuk saat önce bitti operasyon yaparlarken yüzümü falanda örttülertüler neyseki görmedim bisey
yaklasik 5 cm kadar falan kesim dikis yapildi ......4-5 igne ... 3 saat emzirmeyin dediler bizde mama aldik yavas yavas uyusukluk gidiyor bende daha kötülesiyorum az önce gene kanadi haftaya kontrole gidicem bir iki gün bisey yiyemicem sanirim bi kagit verdiler okumam gerek .... bide eve gelirken arkadasimiz geldi neyseki cok oturmadi gitti az önce :))
canaann hayatımm çok geçmiş olsun senağlama cok canın yandımı senağlama diş acısı çok zor oluyor ama allaha şükür atlatmışsın tatlım.dinlen biraz uyumaya çalış ağrısını unutursun :teselli:
geçmiş olsun canım
neyseki atlatmışsın
inşallah tamamen iyileşir de bir daha böyle şeyler yaşamazsın
bu arada ben de aynı şekilde primanın 3 numarasında karşılaştım o kristalimsi şeylerle
geçen hafta sonu primanın uyu ve oynasının 3 numarasını bulduk o daha yumuşak ve rahat gibi geldi
henüz vukuat da yaşamadık :))
şimdi evde yarım paket 3 no, yarım paket huggies 3no, yarım paket prima uyu ve oyna 3 no oldu
elime hangisi geçerse onu kullanır oldum
saol kizlar
ilk baslarda cok iyi gidiyordu igne vs... hic acimadi ama ortalarina dogru hissetmeye baslayinca acidi sonra gene yapti igne gene gene.....nazarimmi degdi ne -tatlicadiarzu-
en sonunda dikisleri yaparken acidi baya .... simdi uyusukluk taamemn gitti ama sag tarafimda biraz agri var cok sükür atlattim ama :dance:
sanirim toplam 7 dikis atilmis
uyuyamadim ama simdi gene denicem uykuya dalmayi
kizlar cok önemli bi sorum var
doktorum 3 saat sonra emzirebilirsin dedi yarim saat sonra zamanim doluyor
yapilan igneler süte gitti emzirmedim ama sütte hic akmadi yani simdi bebek emse o sütler gene bebege gitmicekmi ??????????
yoksa biraz elimle pompaliyimmi sütü ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?