Kızlar haftaya cumartesi ankaraya gidiyoruz oğlum etkilenir mi bilmiyorum ama biraz sıkıntılı olacak gibi bebek misafir gelince çok huysuzlanıyor. Birde kayınvaldemlerde annemlerde ankarada ikisi birbirini kıskanıyor Emiri paylaşamazlar şimdi. Oğlumda kendi haline durmayı çok seviyor bakalım ne olacak. Korkuyorum valla.
Allah yardimcin oldun cnm kizlar ben cikiyorum oglusumun yanina gidiyim
yanimada suyumu cayimi aliyim meyvada aliyim
uzaniyim bebisimle yataga bide internetten türk filmi acinca ohhhh keyfime dicek yok
belki sütlenirim :Saruboceq: delikafadulden
sevgicim cnm derinin dediklerine katiliyorum en iyisi emzirdikten sonra vermek
umarim isle ilgili güzel bi konusma gecirirsin
hepinize iyi geceler güzel annisler ben yatmaya yani biraz yatak keyfi catmaya gidiyorum
tabii bebisim uyanmazsa :ecrin_bebek:
hepinizi cooook cook öpüyoruz teyzeleri
haa bide 4 haftadir dis etimle rabdevumu uzatip durmustum ..kartim kaybolmustu ...korkmustum vs......yarin öglen randevum var umarim acimaz senağlama
kesme ani degilde igneyi yaparlarken cok aciyor
sağolun arkadaşlar bende öyle düşünüyorum herşeyde bi hayır vardır rahat rahat bebeğime bakıcam diye ama yinede insan üzülüyor olsun bakalım bebek biraz büyüsün duruma göre bakarım yine kafama göre biyer bulursam çalışırım
mamanın markasını değiştirmeyi bende düşünüyorum herzaman mama vermiyorum ama bazen gerekli oluyor böyle durumlarda verincede iyi oluyodu sakinliyodu ama şimdi mamayıda emmiyor beni emerkende ağlayarak emmeye çalışıyor sonra bırakıyor çok huzursuz
sibelcim mama vermezde emzirirsek genedemi su vermemiz gerek ? cünki anne sütünün % 90 su ..
yoksa su olayi sadece mama verenler icinmi?
Acaba başka bir sıkıntısımı varki gaz sorunu falan olabilir belki de madem senide emmek istemiyor .Benim nazarımda değmiş olabilir çok beğeniyorum ben senin kızını 41 kere maşallahyüzü gibi kaderide güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?