2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

cnm merhaba hepımız o yollardan gectık gercı bnmkınde karısıklık olmadı kız dedıler kız oldu ama ayrıntılı usg daha ıyı dıye bılıyorum cunku bız gırdıgımızde kız oluunca dişilik organları gelişmeye başlamıs oluyo o yuzden net kız demıstı radyolog erkeklik organını gorduyse bence yanılma payı yok ama normal usg aletlerınde yanılmalar olablıo hatırladıgı kadarıyla boyle eger kız olsaydı rahmının olusmaya basladıgını gorurdu dr cunku allah sımdıden analı babalı buyutsun bol bol dınlen uyu gezmeğe gıtt :dance:-tatlicadiarzu-mirmirmirmir

ssaslan sana bısı sorcam sende fısher prıce donence vardıya bende aldım yağmur ormanı olanından ama bnmkının ust ısıklı olan unıtesı gıttıkce egılıyo assa doğru ben beşiğe taktım oel saglam durmuyo ama onla alaksı yok gıbı senınkınde ole bı durum varmı
gıttıkce daha cok egılıyo gıbı gelıo sankı gozume

ulennn subat analarıı nerdesınız yawww ıyıce bosladınız kk yı bugun hee:enbuyukkk:mirmirmirmir

oooo kızlar kimsecikler kalmamış bizde gezmekten geldik bu çocuk bi yere gidince hep uyuyo hala daha uyuyo sadece misafirlikte yemek yeniceği zaman kıpırdanıyo anlıyo sırf bana rahat vermemek için bütün gün uyudu gece nöbet var anlaşılan ama en fazla bire kadar dayanıyo çok şükür
canan hızına yetişilmiyo valla nası yapıyosun iki çocukla o kadar işi maşallah
selma hızla forma gireceksin bende göbek fora daha incelmek içinde çaba sarffettiğim söylenemez mekik çekiyim diyorum kaldıramıyorum ki kendimi iyice salmışım valla allah sonumu hayır etsin
pazartesi günü aşımız var şimdiden sıkıntısı sardı geçende ağladığındada içim gitmişti şimdi üç tane bide doktor ishal için iğne vurdurursunuz demişti bahsettiğiniz rota virüs aşısımı onu ne zaman yaptırıyım sorucam gerçi doktorada offf canımın canı yanıcaksenağlama

kizlarrrr benim oglan basladi gene hergün ayni saatte agliyor
emmek istemiyor sanki uyuyamiyor cok yorgun 3-4 gündür böleeeeeeeee
bide hergün ayni saatte agliyor calar saat massallahhhh hayla agliooooooooo kucagimda simdi

uzun aradan sonra girebildim nihayet nasılsınız kızlar
ben annemin yanına gittim bol bol dinlendim
kızlar oğluşu dr kontrolüne götürdüğümüzde sarılık olduğunu söyledi endişelenecek birşey yokmuş anne sütünden dolayı oluyormuş şaşırdım doğrusu ann sütünün sarılık yaptığını bilmezdim benim oğluş doğduğunda sarılık olmamıştı

canancım benimkide öyle hergün aynı saate ağlıyor denizlideyken ağlamayı bırakmıştı eve geldik yine devam saati gelince çığlık çığlığa drumuz ağlıycak yapacak birşey yok dedi ilgisini dağıtın uyutmayın dedi

çok kötüyüm işten geldim yorgun argın bide eşimle kavga ettik ben ukadar anlayışsız olcağını düşünmemiştim hiç kendimi çok ötü hissediyoum

beyazbulut seni çalışmasamda çok iyi anlayabiliyorum erkekler ne yazıkki böyle senin hem işte yorulup hemde evde çalışmanı beklerler.üzülme lütfen takip ettiğim kadarıyla yeni iş başı yaptın bu geçici bir durum herşey zamanla rayına oturacaktır ama lütfen kendini harap etme

sevgicim canım üzülme oluruna bırak eminim kocanda yanlısının farkına varıcaktır.sütünden olma tamammı canım

kızlar yaaa yarın aşımız varr cok üzülüyorum cok aglara berru :çok üzgünüm: zaten yanında duramıyorum babası tutuyor hep.içim gidiyor ama yapılması gerek.ateşi falan olmaz inşallah

kızlar aranızda spora başlayan varmı?ben bizim belediyenin ücretsiz plates kursuna başladım haftada iki gün 1 saat sürüyor.evede kondisyon bisikleti aldım.dünde kociş beşli form çayı almış inş zayıflarım bir an önce.spor yaparken dikişlerim hiç acımadı çok mutluyum.ama yinede karnıma çok yüklenmeyeceğim.bu konuda zayıflamaya yardımcı bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

demircool verem aşısımı vurulcak ufaklık?benimkine 1 şey yapmadı çok şükür ateş falan olmadı.

beyzacim canim gecmis olsun sarilik sonradani geldi ?bende duydum onu dogumda olmazsa ilerdede olabiliyormus tanin sariligi yoktu cok hafifti ama mavi isik altina yaticak kadar degildi dooktor öyle dedi
sana iyi gelmistir canim biraz annende kalmak degisiklik olmustur

ya kizlar sasslann ,bebiscimkayra nerelerde ?? özlem iyilesmedimi acabay hayla ya off bu sicakta allah yardimcisi olsun umarim hafif atlatir nezleyi

bugün esime kücük bi konudan dolayi tavir yaptim aslinda kizgin degildimde ilk defa esime tiramisu yapmak istedim süpris olsun diyeee ,ay keki yagli kagida yapisti cikartiyim derken parcalandi neyse parca parca yerlestirdim tepsiye kremasini döktüm gene kekei koydum gene krema dolaba koydum iyi olmus walla az önce tattim keklerin parcalandigi belli olmuyor kaydirigubbakcemile3

esim aradi az önce aslinda bir bucuk saat önce gelmesi gerekti aama eski sefi aramis bunlari taaaaaaaaaaa sehir disindaki markete cagirmis ilk defa oluyor böyle bi olay heleki is bitisinde hic olmamisti
beraber calistigi hemde benimde arkadasim olan arkadasina verdi oda söyledi oraya gitcez falan diye
ilk bana ispatlamak zorunda degilsin dedim ama simdi süpelenmeye basladim

bide esim evden cikarken ben tiramisum olmadi diye bide tuana kizdigi icin bana yüksek sesli konustugu icin ona tavir yapmistim kaydirigubbakcemile3

en gec bir saatte kadar gelmesi gerek süpelendigim an halinden tiramisuyu kendim yiycem sevmedigim halde ona inat olsun oohhhh bide inat sebze karisimi yaptim hic sevmez kocacimmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
ahh be bitanem üzülme nolur erkek milleti iste hepsi ayni sanirim .... aman canim dikkat et bak hemen sütümüz etkileniyor :teselli:

cimcime bunlar erkek erkeğe eğlenmeye gitmesinler kız?kaydirigubbakcemile3şaka bir yana küçücük bir çocuğun sorumluluğunu almak çok zor muş bazen yorgunluktan sinirlerim geriliyor beizde giriyoruz birbirimize.ama neyseki alttan alıyor benimkikaydirigubbakcemile3

sunseet demircool üzülmeyin
umarim acimaz asi yapilirken söyleyin bebislere annelerini düsünsünler o anda

benim oglan askim lafini duydukca gülüyor kizlar simdiden capkin mi oldu nesengözlerimebaksanab

ıiyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra yazabildim şükür benim bebiş 2,5aylık oldu emmesi uykusu düzene girdi 3ayı doldurunca düzelir demişlerdi doğru galiba aşıya gitmeden 1 saat kadar önca bi çay kaşığı ağrı kesici şurup verdim ben hiç etkilenmedi oğluşum
cimcime hemen şüpheye düşme sadece iş için olabilir kendini sıkma
beyazbulut sıkıntıı ve stresin sütü kötü etkiler boşvermeye çalış zor ama ne yapalım emzirme döneminde sıkıntı yasak

olabilir walla sekerim kaydirigubbakcemile bil gelsin sacini basini yolucam zaten saclarida uzamisti kolay olur ( aman saka yaptim sacini faalan yolmam ) delikafadulden kaydirigubbakcemile3 :hooray: :enbuyukkk:
benimki alttan almayi birak zeytin yagi gibi üste cikiyor klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…