kızlar yaaa yarın aşımız varr cok üzülüyorum cok aglara berru :çok üzgünüm: zaten yanında duramıyorum babası tutuyor hep.içim gidiyor ama yapılması gerek.ateşi falan olmaz inşallah
İiyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra yazabildim şükür benim bebiş 2,5aylık oldu emmesi uykusu düzene girdi 3ayı doldurunca düzelir demişlerdi doğru galiba aşıya gitmeden 1 saat kadar önca bi çay kaşığı ağrı kesici şurup verdim ben hiç etkilenmedi oğluşum
cimcime hemen şüpheye düşme sadece iş için olabilir kendini sıkma
beyazbulut sıkıntıı ve stresin sütü kötü etkiler boşvermeye çalış zor ama ne yapalım emzirme döneminde sıkıntı yasak
bizimde Cuma günü karma aşımız var ve ben hafta başındna beri kara kara düşünüyorum bu aşıdan sonra ateşi olur diyo herkes çok korkuyorum doğrusu şimdiden annemi çağırdım yanıma o gün için.Ama umarım hiç bir bebeğin ateşi falan olmaz olsa bile ciddi olmasın Allahım...
selam güzel annişler
en kötü kısmı da tam konuşamadıklarından konuşmaya çalışıp hiç susmadan bişeyler anlatmaya çalışıyorlar ve anlaşılmayınca da basıyorlar yaygarayı :))
[sıze="2"]millet bu aşılar illa gününde mi yapılması gerekiyor bizim aşı günümüz 18 i yani ctesi ama pazartesi olacak sanırım o günde izmirde olucaz kalça çıkı için izmire sevk olduk hastanede yaparlarmı acaba yada cuma dan yaptırsammı hee bu arada sağlık ocağının aşıları dışında kendimin alıp yaptıracağım bir aşı var diyordunuz rotavirüsmüydü onu ne zaman yaptırmam gerekiyor ve hemen eczaneden bulabilirmiyim?[/sıze]
Günaydın hatunlar bakıyomda hepiniz uyuyorsunuz.
Canancığım evet 1 sene olacak artık tanışalı sanki kardeş gibi olduk yatarken sizi düşünüyorum geçen akşam senin tuanı düşünüm nasıl oldu diye umarım iyidir.
Bende oğlumun aşılarını yaptırdım bugün sabah neşesi yerindeydi hemşireye bile gülücük attı. Pis hemşirede gül gül birazdan nasıl ağlayacasın dedi. Dediğide oldu oğlum çok ağladı babasınında benimde gözlerim doldu. Ay ne kötü birşey onun canı yanması. Allahım onun canı yanacağına benimki yansın.
Kızlar cumartesi ankaraya gidiyoruz.daaha hiç bir hazırlık yapmadım. Emirin eşyaları yıkanacak ev temizlenecek bugün çok iş var.Birde belki kayınpederde bizle dönebilir.Onun için evi toplamam lazım offff.
gunaydın nasılsınız arkadaslar,benım de oglumun asısı yarın cok endıse edıyorum ınsallah atesı falan olmaz.bende bugun eldıvenlerını cıkartım ohhh be cocuguma ozgurluk geldı...
cımcımecıgım ben senı kocaman tebrık etmek ıstıyorum o kadar ısın ustesınden ıyı gelıyorsun ..
ben de cok sık sızlere cevap yazamassamda muhakkak okuyorum...hakkaten 1 yıla yakındır cok sey paylasıldı artık bagımlılıkta yapmaya basladı buldugum ılk fırsatta bılgısayarın basındayım.
ıyı kı fırsat dedım benım kı aglıyor gorusuruz kızlar
. Ellerini incelemesi çok hoşuma gidiyor tırnakları sık sık kesin o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?