2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun bizimde pazartesi aşımız olucak, devit3 ü 3 damla veriyorum ben

selam arkadaşlar bizde aşıdan geldik şimdi yavrum nasıl ağladı gözünden yaşlar gelerek kıyamam ben ona yaaa ama napalım onların iyiliği için katlanıcaz

canancım geçmiş olsun atlatmışsınız denetimi
zaten bizim şüphemiz yoktu ama almanlar işte yine de belli olmazdı

aşılarını olan bızdıklara geçmiş olsun

bizimki de hep gezme istiyor biraz daha havalar güzelleşsin diye bekliyorum
daha dün yine şakır şakır yağmur yağdı
bu sene kurtulamadık bu yağmurlardan bir türlü
bir de küresel ısınma kuraklık yapacak deyip durdular
amma da uydurukçu proflar var ortada P

kızlar bir süredir bileklerim çok az ağrıyordu dün atletimin askılarını düzeltetim derken yine deli gibi ağrımaya başladı
tam aman ne güzel geçiyor diyordum

akşam da tam yazacaktım oğluş seri kusma olayına girdi
kışlık terliklerim vardı onların içini bile halletti
4 kez kıyafet değiştirdim zaten elim ağrıyordu bir de huysuzluk yaptı bezdim valla
sabah da uyanır uyanmaz 2 kez halletti
dün misafirler nazar mı değdirdi nedir

ay bugün kayınvalidem kayınpederle muğlaya gitmiş nasıl relax bir halde evde dolaşıyorum nasıl bir mutluyum bilemezsiniz
neyse yine çenem düştü

slm arkadaşlar,bende bi kaç gündür takip edemedim forumu,umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber.
bizde 2 gün önce aşılarını yaptırdık normalde geçen hafta vurulması gerekiyordu ama burdaki sağlık ocağında kayıtlı olmadığımız için verem aşısını getirtmeleri gerekti 1 hafta bekledik.rotavürüsü içinde aşıyı almıştık ama doktorunu aradım oda 4 aşı birden aynı gün ağır gelir dedi.canlı aşıların arasındada en az 4 hafta süre olması gerekiyormuş,rotayı 1 ay snr vurdurt dedi.

kızlar bide bizim efe sadece 1 eliyle ilgileniyor hep sağ elini kaldırıp dakikalarca onu seyrediyor,sol elinide oldukça hareket ettiriyor fakat hiç incelemiyor.nasıl olsa ikiside aynı birini öğrensem yetermi diyo acaba:))) şaka bi yana sizinkiler nasıl ikisini birdenmi inceliyorlar??

bnm kızım elını sadece ağzıyla ıncelıyo bakmakla pek ılgısı yok agzına sokup butun parmaklarını kendını kusturma fantazısı edındı kendı kendıne delikafaduldenbende emzık alsın dıye sıkıstırınca cırlıoooo napcam bn bu huysuz kızı ya -tatlicadiarzu-cok bulasık bu kızz kızdımı saatlerce susmuoo:mymeka:

hülyacım zamanla 2 elini de incelemeye başlar
çınar da başlarda öyleydi
şimdi ayaklara geçtik hatta
şu biri çıngıraklı biri düdüklü patikler var ya playskool'un
onları giydirince ayaklarına bakıp oynamaya başladı 1-2 gündür

çiğdemcim ben de senin gibi düşünüp elini nasılsa fırsat versek bileğine kadar ağzına sokuyor öğürmüyor emziiği sokuşturayım arada demiştim en son akşam
az önce yazdığım kusma nöbetleri ondan sonra başladı P
bi daha da denersem dedim son olarak :)).

Kızlar ben öldüm bugün bu aşı oğlumu manyak etti.. Hiç bu kadar ağladığını görmemiştim öldüm. Ne yapacağımı şaşırdım ağrı kesici ateş düşürücü içirince biraz rahatladı şimdide baygın gibi uyuyor. Aşı olmayanlara tavsiyem ilaç bulundurun mutlaka. Gerçi her çocukta aynı etki yapmayabilir.

sibelcim o çıngıraklılardan bizdede var ama henüz tepki vermiyor onlara,ay şimdi ne tatlı oluyordur çınar ayaklarına bakarken:))

çiğdem sen hiç didenin elini tattınmı? belki çok tatlı annesi ne bilion ağzından çıkaramıyodur o yüzden uğraşma kızımızla bulaşık falan diye:)

dilekçim tahmin ediyorum nasıl olduğudu bizim efede aynı şekilde çok ağladı ilk kez gözünden yaş geldi çocuğun,ayy bide çok acımasız çıktı bizim hemşire

iyiakşamlar kızlar başım dertte sinir krizi geçiririm yakında iki gündür çalışıyorum işyeri eve yakın emzirmeye eve geliyorum günde üç kez ama halimi görseniz acırsınız soluk soluğa tabi üç kez gelmek yetmiyor aralarda biberonla vermemiz gerekiyor sütümü sağıp bırakıyorum ama kızım biberonu almıyor işe başlamadan önce alıyordu oh ne güzel çabuk alıştı derken bu iki gündür almıyor çığlık çığlığa aplıyormuş annem 30 cc sütü zor içiriyorum diyor oda zar zor akşam hiç almamış aradı beni işten izin aldım geldim nasıl ağlıyorya dudağını büzerek bebeğim çok ufak ve ben çalışmak zorundayım
bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde eşimle birbirimizi yiyoruz dün kaynanam bütün gün annemin yanındaydı anahtarı kaybetmişiz bişey lazım olur felan diye eşimde sürekli evi aramış ben yokken sorun varmı diye soruyomuş anneside yok diyormuş şimdi söylüyorum dün hiçbir sorun yoktu emiyorduda bugün niye emmiyor demezmi kim sorun yok dediyse ona sor dedim ay allahım ne yapıcam ben yaa bana bir fikir verin nasıl tutturucam bu biberonu

sevgıcım allah kolaylık versın zor valla kasıkla beslemeye calısssanız olmazmı zor olur ama bıberoonu almıyosa yapcak bısey yok en azından karnı doysunkı ağlamasın kardelen zamnla alısır bıberonada

ohhhh nihayet eve geldikkk.sabah 9.30 da cıktık evden özel hastaneye gittik kalca ultrasonu için.sonra orda yapılmıyormuş röntgen varmıs orda tek bence kraker kızı burcuyu yani aradım o da kesinlikle röntgen değil dedi.bende tam bilmiyordum hanginin yapılıcanı :1no2:
ordan saglık ocagına asılarını yaptırdık yawrum nasıl agladıı.tabi ben cıktım dısarılara kactımm babası tuttu senağlama
ordan onkoloji hastanesine gittik kociş muayene oldu orda hacettepe hastanesine gittik.ama ortapedi doktoru cıkmıs hastaneden ultrasonu da halledemedik.sonraya kaldı :1no2: o kadar yorulmusum ki elimi ayamı yıkadım uzandım kımıldayamadım valla kafamçokkarıştı

kızalr sız tetonoz asınıza devam edıyonusmu ben bugun asım var dıye gıttım oncekı hemsıre yanlıs tarıh yazmıs hemde bır aylık bır yanlıslık farkedılmese belkıde kotu bısı olcaktı gelecek ay yapılcak 3, doz 5 dozu tamamlım bı daha olmım dıyorum bı yandanda gozumde buyuyo 5 doz kolum cok fena oluyo cunku

kızlar nasılsınız epeyidir giremiyodum internet yoktu ..umarım herkes iyidir,bebişler nasıllar? iyi bakın bebişlerinize...maşallah hepside büyümüş cicileriylede çok tatlı çıkmışlar...Allah hepimize bağışlasın..

ayy kızlar çıldırıcam şimdi 70 cc mama yaptım öyle bi içtiki görmelisiniz hemen tuttu biberonu acaba sütler bayatlıyomu yaa buz dolabında saklıyoruz

sevgicim canım allah kolaylık versin,en azından mamayı almasıda iyi hayatım ya onuda içmese.seni emiyor ama değilmi? üzülme sakın bu sefer sütünde kesilir hepten zorlanırsın.mamayla bi alışsın sütüde içer canım benim

sibelcim canim gecmis olsun sanada benimde iki haftadir zamanzaman bilegim agriyordu ama su 4-5 gündür inanilmaz siddetli agriyor bende gidicem doktora ..

hülyacim canim meraba bende merak ediyordum seni benim minikde tek eliyle ilgileniyor devamli ...ama ikisini bazen ayni anda acip kapatiyor kaydirigubbakcemile3

dilekcim canim gecmis olsun

selmacim canim simdi yaptirdinizmi bizim ortapedi doktoru ultrasonla bakti iki kalca tarafinada ...
dinlen uyu sende canim baya yorulmussundur

sevicim hayatim canim benim Allah yardimcin olsun gercekten zor ya
yakin olsa bile günde 3 defa o kisa aralarda eve gitmek zor oluyordur oldukca... (
ins. mamayi alir bebegin en azinda sagabildigin kadar sagar birakirsin ayni zamanda annen evde mama verirken sende is yerine pompayi götürüp orda sagabilirsin belki gece icin ... eve gelincede ayaklarini uzat güzelce öyle emzir bebegini
bütün bu stress esine yansidigi icin beki oda gergin oluyordur
offf Allah yardimcin olsun gercekten canim ya

esencen canim cok özletiyorsun kendi biz iyiz seni sormali asil

bugün biz tuanida kresten alip parka gittik msni acik unutmusum tabi aceleyle ciktigimiz icin
arkadasim yazmis yazmis cevap alamayinca meraklanmis oda
eve bi geldim abooooo msn acik yazip durulmus :)
parkin arkasinda bi saha vardi kimse yoktu esimle tuan futbol oynarken bende bi kac gol attim delikafadulden
cok hoslandim ben futboldannnnnnnnnnnn bide basketbol oynadik tuan atamadi hic yavrum babasi onu omzuna aldi atsin diye gene olmadi yasakkelime

tam ben havaya girmistimkiiiiiiiiii Tan aglamaya basladi aldim ayakta emzirmek zorunda kaldim artik örtümüde örttüm üstüme biraz emdi sonra eve döndük ..... esime dedim walla sabahlari Tuani birakip futbol basket oynamaya gelelim dedim ama delimisin der gibi bana bakti :tomato:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'ıma şükürler olsun 3 ayımızı doldurduk. bebekler her 3 ayda bir huy değiştirir diyorlardı doğru galiba. beslenmesini, uyku saatini ayarladım diyordum şimdi de aynı saatlerde ağlamaya başladı.
hergün öğlen aynı saatte dışarı çıkarıyorum oğluşu neredeyse doğduğundan beri şimdi aynı saatte çıkmayı biraz geciktirsek basıyor çığlığı ve garaj kapısı açılmaya başlayınca uyumaya başlıyor. ama başka şekilde kesinlikle uyumuyor. gerçi iyi oluyor bende yürüyüş yapmış oluyorum ama bu arada daha 3 aylık velete boyun eğdiğimi düşündükçe moralim de bozulmıyor değil.

sanırım artık büyüyüorlar. en azından bakınca hissedebiliyorum sanki. şimdi oğlum beni evdeki herkesten ayırmaya, sesimi aramaya başladı. eskiden her kucakta sakinleşirdi şimdi benim kucağımda susuyor. e insanın da hoşuna gitmiyor değil hani.. özel hissediyorum kendimi..artık daha az uyuyor gündüzleri ve de sürekli konuşmak istiyor. artık konuşacak bişey bulamazsam günlük gazeteyi okuyorum. anlayacağınız oğlum şimdiden gündemi çok sıkı takip ediyor..
zaman çok çabuk geçiyor hakikaten.. artık bahar geliyor..bundan sonra hepimiz heralde park,bahçe dolaşırız..
şimdilik bizden haberler bu kadar.. bütün bebişleriii çok öpüyoruz.. mışıl mışıl uyuysunlar annelerinide güzelce uyutsunlar inşallah..

günaydın annişler uykusuz gecelein ardından herkes uykuda galiba valla bebekler bize uyacağına biz bebeklere uyuyoruz her dediklerini yapıyoruz neyseki büyüdükçe düzene giriyorlar oğlum artık gece kesintisiz uyuyo sabah uykusuda düzene girdi öğleden sonra coşuyo vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…