sibelcim canim gecmis olsun sanada benimde iki haftadir zamanzaman bilegim agriyordu ama su 4-5 gündür inanilmaz siddetli agriyor bende gidicem doktora ..
hülyacim canim meraba bende merak ediyordum seni benim minikde tek eliyle ilgileniyor devamli ...ama ikisini bazen ayni anda acip kapatiyor kaydirigubbakcemile3
dilekcim canim gecmis olsun
selmacim canim simdi yaptirdinizmi bizim ortapedi doktoru ultrasonla bakti iki kalca tarafinada ...
dinlen uyu sende canim baya yorulmussundur
sevicim hayatim canim benim Allah yardimcin olsun gercekten zor ya
yakin olsa bile günde 3 defa o kisa aralarda eve gitmek zor oluyordur oldukca...
(
ins. mamayi alir bebegin en azinda sagabildigin kadar sagar birakirsin ayni zamanda annen evde mama verirken sende is yerine pompayi götürüp orda sagabilirsin belki gece icin ... eve gelincede ayaklarini uzat güzelce öyle emzir bebegini
bütün bu stress esine yansidigi icin beki oda gergin oluyordur
offf Allah yardimcin olsun gercekten canim ya
esencen canim cok özletiyorsun kendi biz iyiz seni sormali asil
bugün biz tuanida kresten alip parka gittik msni acik unutmusum tabi aceleyle ciktigimiz icin
arkadasim yazmis yazmis cevap alamayinca meraklanmis oda
eve bi geldim abooooo msn acik yazip durulmus :)
parkin arkasinda bi saha vardi kimse yoktu esimle tuan futbol oynarken bende bi kac gol attim delikafadulden
cok hoslandim ben futboldannnnnnnnnnnn bide basketbol oynadik tuan atamadi hic yavrum babasi onu omzuna aldi atsin diye gene olmadi yasakkelime
tam ben havaya girmistimkiiiiiiiiii Tan aglamaya basladi aldim ayakta emzirmek zorunda kaldim artik örtümüde örttüm üstüme biraz emdi sonra eve döndük ..... esime dedim walla sabahlari Tuani birakip futbol basket oynamaya gelelim dedim ama delimisin der gibi bana bakti :tomato: