günaydın arkadaşlar...a.s.internette sorun vardı girip bakamadım sizlere.
asiyecim doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle huzurlu bi ömrün olsun( bu arada naptı eşin hatırladımı)hihoyyyt
cimcime canım kızlara katılıyorum tuan ilgi çekmek için yapıyordur mutlaka,biliyorum sen çocuk psikolojisiyle ilgili çok araştırıp okuyorsun ama bide yüz yüze bi uzmanla görüşseniz belki gözden kaçırdığın bi nokta vardır canım.
bebişcim sevindim düzeldiğine,Sevgi canım umarım sizinkide hallolur en kısa sürede.
bebişim09 bu miniklerin artık annelerini tanıması,bizi istemeleri nasılda gurur veriyor dimi,ay gerçekten başka bi duyguymuş,:lepi:
kızlar ya efe 3-4 gündür gündüzleri hiç uyumuyor,yani uyutuyorum 10 dk snr cin gibi kalkıyor.yani düşünün sabah 6 da falan kalkıyor ve gece 10'a kadar ara ara 10 dklık uykularla duruyor,nedir derdi anlamıyorum.gecede artık iyce pestili çıkıyor öyle dalıyor uykuya azcık bi dermanı olsa yine kalkcak paşa.ama uyanıkken bi sorunu varmış gibide durmuyor sürekli muhabbet istiyor.bütün gün hiç birşey yappmadan öyle konuşuyoruz,hadi şimdi kayınvaldemdeyimde bi iş yapmam gerekmiyor ama kendi evime geçincede böyle devam ederse yandım valla.
hani büyüdükçe düzene gircekti yaa bizimki iyce düzenden çıkıyor.klava:bugünde memeyi almadı deli oldum aç aç bağırdı en son artık sahıp biberonla verdim.biberonu biraz emdikten sonra kendi mememi teptim ağzına emerken uyudu şimdi.bakalım kaç dk. sürcek bu sefer
bu arada ben kocamı çok özledim yasenağlama bide bu ay bebişler ne kadar değişti ve babası göremiyor,off sinir oluyorum daha 2 hafta var gelmesine:çok üzgünüm: gelsede bian önce evimize dönsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?