2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sekerlerr bugün herkez kavga etmis sanirim
bende Tuanla kavga ettimmmm gittikce simariyor
yeni bbi huy cikti simdi tükürüyor hicde sevmem böyle cocuklariiiiiiiiiii

Son düzenleyen: Moderatör:
canancım sımdı ılgı cekmek ıcın herseyı yapabılır tuan kıskanıodur kardesını hosgor annesı laf aramızda bende hecc sevmem tukuren cocuklarıı

slm kızlar bebişim ben olmayınca durmuyo artık ağlıyo beni görünce susuyo bişeyler mırıldanıyo gözümün içine bakarak:asigim: ve sarılıyorum burnunu burnumun altına sokuyo hemen uyuyo:asigim: ay bayılıyorum ben bu kıza:asigim:

benim kuzuda dün elini sokmuş ağzına öğrüp duruyor şaşkınım benim çıkarttım hemen ağzından :))) ve üst damağında 2 tane yan yana beyazlık var ucu var sanki sivri sivri sert nedir anlamadım ama dr a gidince göstericem..
asiyecim doğum günün kutlu olsun canım..

iyiakşamlar kızlar pazartesi kalça sonucumuzu doktora göstericez kızım için dua edin kötü bişey çıımasıııııın:çok üzgünüm: :Saruboceq:

kızlar nasılsınız?bebişler umarım iyidirler...ancak yazılanları okuyabildim..sinirlerim çok bozuk şu eşlerimizin anneleri yokmu!!! adı ağır zaten kaynana!!! 4 ay oldu bende kalalı hala gitmiyo ya kafayı yiyicem...şuan konuşmuyom 3 gündür ama onda tık yok hiç umurunda değil ben olsam bir dk.durmazdım...neyse öptüm hepinizi...

esencim canim benim baya olmus gercekten Allah sabir versi
esin ne diyor bu durumu konussun annesiyle tatli bir dilde onuda kirmadan ...
umarim gider evine gercekten cok zor ya onlarla ayni evde yasamayi birak ben kendi evimde annemle bile yasiyamazdim
büyük konusmus gibi olmayim ama eger en ufak biseyime karissin biri kiyafet kopardi

aman esine birak canim sen genede kirmamaya özen gösterin sende üzülme hayatim olurmu

sevgicim tatlim sonucu bize yaz merak ederiz
umarim önemli bisey cikmaz canim

bizde asiya gidicezz pazartesi sevinsemmi aglasammi
bebis hasta hayla asi vurmaz sanirim erteler randevuyu ..

herkese günaydın.biz dün aşı olduk ama sadece 1 tane.3 değilmiydi diye sormuş eşim sağlık ocağında 3 ama biz tek tek yapıyoruz demişler.daha iyi tutuyormuş.kalça usg miz çekildi tekrar ve Allah a şükür normale dönmüş.iyiki o yastık denen şeyi giydirmemişiz.usg çeilince dikkat edin bazıları 2 dk.da bitiriyor ama dünkü dr nerdeyse yarım saat uğraştı,kızım bide masaya çişini yaptı.
aybüke seni görmek çok güzel.

günaydın arkadaşlar...a.s.internette sorun vardı girip bakamadım sizlere.
asiyecim doğum günün kutlu olsun canım,sevdiklerinle huzurlu bi ömrün olsun( bu arada naptı eşin hatırladımı)hihoyyyt

cimcime canım kızlara katılıyorum tuan ilgi çekmek için yapıyordur mutlaka,biliyorum sen çocuk psikolojisiyle ilgili çok araştırıp okuyorsun ama bide yüz yüze bi uzmanla görüşseniz belki gözden kaçırdığın bi nokta vardır canım.

bebişcim sevindim düzeldiğine,Sevgi canım umarım sizinkide hallolur en kısa sürede.
bebişim09 bu miniklerin artık annelerini tanıması,bizi istemeleri nasılda gurur veriyor dimi,ay gerçekten başka bi duyguymuş,:lepi:
kızlar ya efe 3-4 gündür gündüzleri hiç uyumuyor,yani uyutuyorum 10 dk snr cin gibi kalkıyor.yani düşünün sabah 6 da falan kalkıyor ve gece 10'a kadar ara ara 10 dklık uykularla duruyor,nedir derdi anlamıyorum.gecede artık iyce pestili çıkıyor öyle dalıyor uykuya azcık bi dermanı olsa yine kalkcak paşa.ama uyanıkken bi sorunu varmış gibide durmuyor sürekli muhabbet istiyor.bütün gün hiç birşey yappmadan öyle konuşuyoruz,hadi şimdi kayınvaldemdeyimde bi iş yapmam gerekmiyor ama kendi evime geçincede böyle devam ederse yandım valla.
hani büyüdükçe düzene gircekti yaa bizimki iyce düzenden çıkıyor.klava:bugünde memeyi almadı deli oldum aç aç bağırdı en son artık sahıp biberonla verdim.biberonu biraz emdikten sonra kendi mememi teptim ağzına emerken uyudu şimdi.bakalım kaç dk. sürcek bu sefer

bu arada ben kocamı çok özledim yasenağlama bide bu ay bebişler ne kadar değişti ve babası göremiyor,off sinir oluyorum daha 2 hafta var gelmesine:çok üzgünüm: gelsede bian önce evimize dönsek

canım benim sağol.evet hatırladı:dance:apartmanda pastayı hazırlamış mumları yakmış zil çaldı kapıyı açtım birde baktım elinde pasta mumlar yanıyor:teytey::teytey:hoşuma gitti yani.canım efeye gelince benimkide aynı şekilde gece uyuyor gündüz uyumuyor başkaları aa ne kadar güzl en azınan gece uykusu alıyorsun diyorlar ama öyle değil işte gündüz hiç bir iş yaptırmıyor bana sürekli gözleriyle beni takip edip sesler çıkarıyor yanına geleyim diye.ne yapalı buda geçer.inş sende eşine bir an önce kavuşursun.zor olmalı ondan uzak olmak.neyse çok öptüm seni ve efeyi.

ne kadar güzel süpriz olmuş,sevindim adına:)
bizimki yine kalktı kucağımda pc ye bakıyo şimdi,ya bunların günde 18 saat uyumuası gerekmiyormu,büyüyemicek benim oğlan valla kalcak pigme gibi bu gidişle:)

canım valla şuan amasyada olduğum için burda gittim ama dönünce kime devam edicem bilmiyorum,ethicadan memnunum ama çocuk doktorundan memnun kalmadım,bakalım artık,sen nereye gidiyorsun?

asiyecimmm ay cok güzel ya cok sevindim wallaa
bak gene sanslisin ben kendi yas günümü kendim hazirliyorum bir hafta öönceden hatirlatiyorum kaydirigubbakcemile3

hülyacim canim yaa nekadar zaman kaldi görüsmenize .... ins. bir an önce kavusursunuz

ogluma bisiklet aldik teyzesleri cok sevindi sanki muz yütmus gibi agzi kulaklarinda
massallah
canim bi uzmanla görüsmeden önce okuldaki ögretmenleriyle konustuk esim ve ben ....onlar normal oldugunu söyleyip bize biraz daha bilgi verdiler oturup okumam gerek
onlara sordum uzmanla konusmak istedigimi gerek yok normel konusmaniz gerek dediler
simdi onun ilgisini baska seye cekmeye calisiyoruz bisiklet aldik babasi cikti simdi onunla disariya ..havalar güzel olsun havuza falan gideriz
bide zaten cok konusmadigi icin bi yerde randevu alicam cocuklarin egitimleri ...aile bakimi.konusma sorunu yasayan cocuklar... vs....
orda bize yardimci olucaklar :)

canım ben doğan hastanesine gidiyorum burda kçekmecede evimize yakın olduğu için bunu tercih ettik. sağol cimcimecim oda güzelmiş ya:)

Herkese günaydın
Biz ankaradan döndük.Bir giden pişman olur birde gitmeyen derler ya bizimde öyle oldu. Herşey çok güzeldi gezdik eğlendik.Geleceğimze bir gün kala eşimle babası kavga ettikler biz Emiri onlara göstermemişiz diye. Aslanıda öyle bir şeyde yok .annem amaliyet olduğu için ben evini temizledim. Off yani yine yapacaklarını yaptılar bizi sinirlendirmeyi başardılar. Kızlar annemde 4 akşam onlarda 3 akşam kaldık yinede yaranamadık anlayacağınız.
Cumartesi sabah yola çıktık o akşam gaziantepte kaldık çok güzel bir şehir gerçekten ben oranın o kadar gelişmiş olduğunu bimiyordum. Sonra sabah urfaya gittik güzeldi ama emir bebek çok ağladı gezemedik. Diyarbakıra da dün geldik sizleri çok özledim daha okuyamadım.Umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…