2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda hala emziren varmı ben bıraktırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum nasıl yapmalıyım sizce yardım edermisiniz???

Bende çok korkuyor ve gözümde büyütüyordum bayramda gündüz emmeyi bıraktı 3-4 uyurken biraz ağladı snra bayram telaşı ile geçiştirdik. Bir ay sadece geceleri emdikten sonra 20 Aralıkta kendisi iki gece emmek için kalkmayınca zorunlu olarak biraktık. Bu arada geceleri sadece bir göğsümü verdim bıraktıktan sonra her hangi bir ağrım ya da rahatsızlığım olmadı.
Memeden sonra ağlama krizleri oldu.Daha sinirli ve akrasif davranabiliyorlar.Biz de yeni yeni atlatıyoruz.
Tavsiye edilen önce gündüz sonra gecenin bıkılması tavsiye ediliyor.
Benm kızım sürekli emiyordu neredeyse her saat. emerek uyuyordu.
Annenin kararlı olması önemli.

saol cnm yardımınh için bende deneyim bari gündüzleri bırakmayı benim oğlum çok huysuz çok yaramaz iyice kötüleşir diye cesaret edemiyorum ama artık denemeliyim

selam iyigeceler herkese bebişlerin doğumgünleri yaklaşıyor varmı planlarınız kızlar

cnm benimki 27 şubat en son ben kutlarım gibi geliyo bilmiyorum 28 şubat doğumlu varmı ama...
evet cnm benim oğlumunki pazara denk geliyo evde kutlamayı düşünüyorum bütün aile bir arada bakalım şimdilik böyle...

evet canım doğum günümüz 16 şubat bu yıl güzel bir kutlama yapmak istiyorum bakalım nasip bu arada 2009 şubat bebiş fotolarını bulamadım kızlar silindimi acaba

SELAM HERKESE NASILSINIZ BAKALIM KIZLAR....BİZ KIZLARLA FACEDE BULUSUYORUZ ARTIK BURALARA GİREMEZ OLDUK..ORASI DAHA İYİ OLDU...

BENDE BU YIL DOGUM GÜNÜNÜ MC DONALDS TA YAPIYORUM BU 28 OCAK DOGUM GÜNÜMÜZ AMA BEN 30 OCAK PAZAR GÜNÜ YAPIYORUM KISMETSE....
YİNE KONUK HEDİYELERİM...RESİM CERCEVELİ RENKLİ NOTLUK BEBEKLİ 2 YAS KURABİYESİ KUTULU UGUR BÖCEKLİ SEKERLE... DERİNİN FOTOGRAFLARIYLA HAZIRLANMIS TAKVİM YAPTIRDIM...BUSENEDE BÖYLE YAPACAGIM KISMETSE.

ben 13 ocakta kutladım Nisoş un doğum gününü, aile içinde kendi aramızda kutladık bu kez, aslına bakarsanız 1. yaştaki abartıları yapmak gelmedi içimden. sade ve çok güzel oldu, Nisa çok eğlendi, yaştaşı bir sürü çocuk geldi, işte bakıcısının çocukları ve görümcelerimin çocukları ev baya çocuk doldu, o kadar çok eğlendiler ki, Nisa ya o mutluluğu yaşatmak en güzel hediyem oldu. ne ben yoruldum ne de şaşa ya ve abartıya kaçtım. çok iyi oldu çok. seneye de sadece babası ve ben kutlayacağızç büyük partileri kreşe gitmeye başlayınca vermek daha mantıklı.

selam buaralara artık kimseler uğramıyor ya
bizde hafta sonu yapıyoruz aile arasında ufak bir parti
maksat onlara anı olarak kalması ileride yoksa bende kreş yaşına
kadar doğum günü yapmayı düşünmüyordum

Merhaba arkadaşlar, benim kızımda 2009 şubat doğumlu. En son Eylül de 5li karma, çocuk felci ve su çiçeği aşısını oldu. Aşılarının bittiğini söyledi sağlık ocağındaki hemşire. Ben pek emin olamadım özel aşılar falan yok mu arada? Bilgisi olan varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

bu topikteki tüm arkadaşlar hergün gördüğümüz komşumuz arkadaşımız aileden biri gibi omuşlardı bütün bebekler kendi çocuğumuz gibiydi birden bire unutuldu burası hepsini ayrı ayrı çok merak ediyor ve özlüyoruz keşke arada bir uğrayıp kendileri ve bebekleri hakkında bilgi verseler

kızlar benim kızımda 2 yaşını geçti su çiçeği aşısı özel yapılıyomuş acaba hala yaptırabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…