herkese merhaba, dilek zaman zaman stres ya da başka dış nedenlerden evde bu tip olumsuzluklar yaşanabiliyor, çok normal, bence eşinin seni beğenmediğini düşünme. o an sinirden bazen biz insanların kontrolu kaybolabiliyor,eşinle bu durumu konuşarak çözebileceğinize inanıyorum. üzülme zaman herşeyin ilacı.
kızlar kabus gibi bir hafta geçirdik...Allah daha beterinden esirgesin
pazar günü Nisacık kanepede hoplayıp zıplayıp duruyordu. gözlerimin önünde kanepeden bir düştü gümm!! die kafasının üzerinetüm darbeyi kafaaya aldı, 1 dakka içinde kucaklarımda bayıldı naısl çıldırmadım anlamıyorum, hemen acile attık, film falan çekildi, çok şükür bişeyi çıkmadı amaaaa o gece sabaha kadar nöbet tuttuk başında:26:
derkeeeenn hanfendi bugün deee kocaman bir düğme yuttu. 25 kuruş büyüklüğündeöksüre öksüre bir oldu ama atamadı yuttu!! tabi yine acili boyladık, film çekildi, düğme görülmedi plastik olduğundan, yarın da kaka nöbetimiz var!!!
acilden eve gelirken bir de "annee yuttuuuu öhü öhüü " demez mi cadıgüya öksürdüm çıkmadı demek istiyor:76:
geçmiş olsun. Allah korusun , insan düşünce bile korkuyor bi de bayılınca mahvolmuşsundur
bizimde bu kanepe üzerinde oynamalar yüzünden başına gelecek diye korkuyorum. bi de yatak odasına kanepe taşıdık, bizim yatağımızda değil de beraber uyumak isterse kanepe de yatalım diye, orayada tırmanıp ışığı açıp kapatmaya çlışıyor.
düğme nefes borusuna kaçmadıkça problem olmaz inşallah, zaten tuvalete değil de bezine yaptığı için senin nöbetin nöbet sayılmazbenim kardeşim toplu iğne yutmuştu, Allahtan sindirim kanalından çıktı, batmasın diye haşlanmış patates, pamuk falan yutmaasını önermişlerdi
merhaba ben yeni üye oldum bende şubat annesiyim 22 aylık bi oğlum var sizlerle tanışıp bilgi almayı çok istiyorum...
Bi Sorum Olcak.. Ben Manuel Süt Sağım Pompası Aldım Biberonlu Falan Ama Forumda Bazı Yerlerde Elektrikli Daha İyi Diyorlar,Siz Kullandınız mı Değiştiriyim mi Sizce Manueli Elektrikli İle?
Kızımla zaman geçirmek ve ilgilenmek için çalışma hayatına ara verdim. Sizler çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmek için neler yapuıorsunuz.
Bu aydaki kız çocuklarının psikolojileri nasıl? Paylaşırmısınız?
Bi Sorum Olcak.. Ben Manuel Süt Sağım Pompası Aldım Biberonlu Falan Ama Forumda Bazı Yerlerde Elektrikli Daha İyi Diyorlar,Siz Kullandınız mı Değiştiriyim mi Sizce Manueli Elektrikli İle?
yine arada kaldım yine herkes farklı söylüyor :}
neyse almış bulundum değiştirirlerse değiştiririrm değiştirmezlerse kullancam artık :S
bizimkisi evin patronu oldu çıktı, emirler yağdırıyor, onu aç bunu kapat, şunu getir:)herkese merhaba uzun bir aradan sonra gelebildim nihayet
taşınma senelik iznimin bitişi arabamızın soyulması derken
sonunda durulduk çalışıyorum son hızla kardelen tam bir küçük cadı
istediği herşeyi yaptırmaya çalışan inatçımı inatçı bi bıcırık oldu
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?