2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anneyi bir kaç aydan beri diyordu sonra gel dedi en sonda dede ve baba diyor canım:nazar:

asiye kulaklarıma inanamıyorum, gel mi dediiiii:lepi: nisa bol bol çığlık atıyooo, hani şu japonların çığlık atma yarışması var ya, her bağırdığında o yarışma aklıma geliyor, bebekler arasında çığlık atma yarışması olsa 1. lik garanti:hooray:

cnm ya gercekten meraklanmistik bizde iyi oldu yazdigin
ins. sonuclarda iyi cikar umarim psikolojiktir bel agrin esin yanilmamistir

uff gercekten cokmus ama sen basarirsin 50 velete söz gecirmeyi bide onlar yeni basladiklari icin okula söz dinlerler ya 8. sinifa ciksaydin 50 kisi :1shok:
bence söz dinlerler sende bol bol 5 yildiz verirsin ögretmen hanim delikafadulden

hadi cnm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz
bende yemek yapicam cok mutluyum nedenini bilmiyom sinavi atlattim ya ondandir sanirim :utangac: sırnaşık şey
aksama güzel güzel yemekler yapicam ve kocisle yemekteyiz programini oynucaz :roflol:cok seviyom böyle puan falan veriyo ya hahaaa süper oluyor :roflol:
BEYLI HANIMLI KONUSUYOZ IKI SN COCUGA BAKARMISINIZ ACABA DIYORUM MISAFIRE COCUKMU BAKTIRILIRMIS ILK DEFA GÖRÜYORUM FALAN DIYO ayni televizyondakiler gibi tartismaya basliyoruz hani benim icecegim hehee

canancım öyle değil malesefff, işin içinde birebir olunca öyle olmuyoo

bak sana azcık anlatayım

1. sınıfa yeni gelen çocuklar korku ile geliyorlar okula bu sebepten dolayı onların suyuna gitmek, okulu öğretmeni sevmek, birbirleriyle kaynaştırmak zorundayız, dolayısıyla alabildiğince şımarıklık yapıyorlar ve bizz bu şımarıklıkları çekmek zorundayııızzz

ayy ayy kocaman massallah
sinzu menün cok güzelmis cnm aybuke seninkide cok güzel hep döktürüyorsun gözümden kacmadii alkisalkisalkis

bende degisik bisey yapmiyorum firinda peynirli kabak ...

dolma yesil kirmizi biberlerin icine ...

yogurt bide salata bukadar günlük basit yemekler aslidna

teşküürler canancım senin mönü de yakıyoo, ya zaten bu en şık yemek mönüsünü oluşturmak amaçlı değil, maksat fikir versin, hani ben makarna da yapsam yazarım, basit ama çok lezzetliii

bugün canımı sıkan bir olay oldu, çok sinir oldum,

kızımla merdivenden aşağı iniyorduk, kapıda bizim üst komşuyla karşılaştık, bana ne dese beğenirsin,

ne bu gancığın zoruuu ( kızıma nasıl hitap ediyoo çatlak karı ), durup durup ağlar, hiç susmaz dediben şok oldum daha devamı daha feciiiydi

geçen gece kapınıza gelecektim, bunlar uyuyakaldı heralde, bebekle ilgilensinler diye dedi

ben şaşırdım kaldım, oysa benim kızım gündüzleri hiç ağlamaz, geceleri de rahatsızlığından dolayı 3-4 kez falan ağlayarak uyanır, onda da ağlaması kucağıma alır almaz geçer, 2 dakka bile sürmez...

tamam rahatsız olmuş olabilir, hak veriyorum o konuda, ama bebek ağlıyor diye de kapıya gelinir mi yaaa
görgüsüz ayuuu nolceekkk

apartmanda bütün komşularım hayırlı olsuna geldi, bi bu karı gelmedi, daha yaptığından utanmıyor da bebeğimi şikayet etmeye kalkıyooo

sinirden çatladım ki hala sinir oluyooorrumm

canan geçen yıl çalıştığım okulda 1. sınıfı okuturken bir tane öğrencim vardı, mümkün değil sınfa sokamıyordun, 1 ay geçti hala kapının önünde bekliyor, ben olabildiğince her gün sakin nazik karşılıyorum alışsın diye, velisi de sık sık geliyor, zamana ihtiyacı var diye konuşuyoruz, birgün velisi yine geldi ne yapacağız hocam dedi, ben yine idare edin vs.. dedim, çıkmış müdüre, öğretmen benim kızımı dövüyor, sınıfa girmek istemiyor demiş, meğerse öğrenci sürekli ailesine böyle diyormuş, saçımı çekiyor, tokat atıyor diyormuş, veli de gelip bana bişey demiyor, direk müdüre çıkıyor

sinirlendim, o zaman diğer sınıfa alın kızınızı dedim, 2 gün diğer sınıfta kaldı, bu kez o öğretmen için konuşmaya başlamış, beni dövüyor diye, diğer öğretmen çıldırdı bu kez, bana gönderdi yine al çekemem ben bunıu, ne yaparsan yap diye

1. sınıf deyip geçme yanii, böyle fenalar

canan geçen yıl çalıştığım okulda 1. sınıfı okuturken bir tane öğrencim vardı, mümkün değil sınfa sokamıyordun, 1 ay geçti hala kapının önünde bekliyor, ben olabildiğince her gün sakin nazik karşılıyorum alışsın diye, velisi de sık sık geliyor, zamana ihtiyacı var diye konuşuyoruz, birgün velisi yine geldi ne yapacağız hocam dedi, ben yine idare edin vs.. dedim, çıkmış müdüre, öğretmen benim kızımı dövüyor, sınıfa girmek istemiyor demiş, meğerse öğrenci sürekli ailesine böyle diyormuş, saçımı çekiyor, tokat atıyor diyormuş, veli de gelip bana bişey demiyor, direk müdüre çıkıyor

sinirlendim, o zaman diğer sınıfa alın kızınızı dedim, 2 gün diğer sınıfta kaldı, bu kez o öğretmen için konuşmaya başlamış, beni dövüyor diye, diğer öğretmen çıldırdı bu kez, bana gönderdi yine al çekemem ben bunıu, ne yaparsan yap diye

1. sınıf deyip geçme yanii, böyle fenalar

ahh cnm ya ,gercekten zor bi durum neden öyle konusma istegi duyduki bi kiz
gercekten sok oldum off ins. böyle bi sorun tekrar yasamazsin cnm :1hug: :1hug:
gercekten üzüldüm sen okadar caba göstermissin o böyle yanit vermis sana ...elinden geleni yapmissin arkadasim sen bir ögretmen olarak .. ben ögretmenlik yapmadim oyüzden bilemem tabi hangi cagdaki ögrenciler daha uysal yoksa aa 1. sinif kolay demek istemedim seni birazda olsa rahatlatmak icin öyle konusmustum aslinda ... yanlis anlama lütfen olurmu tatlim :1hug:

kizlar ya dün okuldayken sinavda bir yil önce gittigimde tanistigim bir kizi gördüm ben aaa meraba dedim o meraba bile demeden sen ne cok kilo almissin öyle dedi senağlama :sinifsinif: :sinifsinif: ben onu en son gördügümde hamileydim birde biliyor dogum yaptigimi 22 kilo verdim ben dedim eskiden cok zayiftin simdi baya kilon kalmis dedi bana :sinifsinif: biliyoruz heralde kilo kaldigini ama anne olmamis birinin kalkipda böyle konusmasi cok gücüme gitti nolucak yani bunun icin dünyalar tatlisi bi bebegim var .... hamile bile kalmamis genc kiz hamileligi nekadarda kolay saniyorlar !!
sanki üc bes kiloyla hamilelik tamamlaniyor 25 kilo aldim ben yaa darisi onun basinaaaaaaaaa ins

Son düzenleyen: Moderatör:
teşküürler canancım senin mönü de yakıyoo, ya zaten bu en şık yemek mönüsünü oluşturmak amaçlı değil, maksat fikir versin, hani ben makarna da yapsam yazarım, basit ama çok lezzetliii

bugün canımı sıkan bir olay oldu, çok sinir oldum,

kızımla merdivenden aşağı iniyorduk, kapıda bizim üst komşuyla karşılaştık, bana ne dese beğenirsin,

ne bu gancığın zoruuu ( kızıma nasıl hitap ediyoo çatlak karı ), durup durup ağlar, hiç susmaz dediben şok oldum daha devamı daha feciiiydi

geçen gece kapınıza gelecektim, bunlar uyuyakaldı heralde, bebekle ilgilensinler diye dedi

ben şaşırdım kaldım, oysa benim kızım gündüzleri hiç ağlamaz, geceleri de rahatsızlığından dolayı 3-4 kez falan ağlayarak uyanır, onda da ağlaması kucağıma alır almaz geçer, 2 dakka bile sürmez...

tamam rahatsız olmuş olabilir, hak veriyorum o konuda, ama bebek ağlıyor diye de kapıya gelinir mi yaaa
görgüsüz ayuuu nolceekkk

apartmanda bütün komşularım hayırlı olsuna geldi, bi bu karı gelmedi, daha yaptığından utanmıyor da bebeğimi şikayet etmeye kalkıyooo

sinirden çatladım ki hala sinir oluyooorrumm

dengesiz iste .........
takma tatlim sen kafana fesat sanirim bukadi hic gidilirmi bebegi sikayete ...kimbilir o an ne derdi varda agliyor degilmi
okadar rahatsizsa tasinsin fesat karii bosver hayatim sen onu belli seni cekemiyor ondan yapiyor tüm bunlari Çok üzgünüm çoook

ah be canancım
takma şu densizleri kafana
onlardan her yerde bol bol var
ben oğlan 2 aylıkken memlekete gittiğimde bana kilo almışsın dediler
e yuh yani doğal olarak yaa
2 ayda eski halimize dönebilecek değildik herhalde
hem de emzirirken

hoş hala dönemedik ama :PPP
düşüncesiz oluyorlar bazıları

belkısçım hayırlı olsun inşallah kuzu gibi yavrucaklar denk gelir sınıfına da güzel bir eğitim yılı geçirirsin

bu arada komşun hakikaten sinir bozucuymuş canım yaa
patavatsızlığa bak
çekememekten oluyor bunların hepsi
apartmanda sadece o olsa bebişin ağlarkenki sesini kaydedip durmadan evin içnde son ses onun kafasını şişirmek vardı yaaaaa
neyyysssseeee

ay çok kışkırdım birden :PP

bu arada komşun hakikaten sinir bozucuymuş canım yaa
patavatsızlığa bak
çekememekten oluyor bunların hepsi
apartmanda sadece o olsa bebişin ağlarkenki sesini kaydedip durmadan evin içnde son ses onun kafasını şişirmek vardı yaaaaa
neyyysssseeee

ay çok kışkırdım birden :PP

evettttttttttttttttttttt vereliniortak :sm_cool:
süper fikirmis cok hosuma gittii delikafadulden delikafadulden

gercekten sibel cok düsüncesiz oluyor öyle insanlar tuan dogmustu bir haftalik falandi
kadin doktoruna bir ilac yazdirmak icin bebeksiz hemen gitmistim
beni gören hamile bir kadin bebek kac aylik diye sordugunda dogdu diyince bende hamilesin sanmistim dediiiii bide yüzünün ifadesini degistirmisti kendimi cidden kötü hissetmistim

sanki hemen kilolar gidicek

selam kızlar

fazla geçmişi okuyamadım aklımda kalanları yazayım

Aybuke takma kafana kadın hakkaten sorunluymuş bırak kendini yesin
ayrıca senin vasıtanla yeni eğitim öğretim yılı (mı denir unutmuşuz o işleri) nda tüm eğitimci arkadaşlara
başarılar ve kolaylıklar dilerim işiniz zor gerçekten.

Canan banada işyerine sevk kağıdı almaya gittiğimde bikaç densiz hala diyor çok kilo almışsın
diye bende 'eee olur o kadar yiyip içip yatıyorum' diyorum sanıyorlarki ben aaaa öylemi falan
diyip üzülücem.
hem artık ben anneyim mankenmi olucam tabi biraz kilom oluck diyorum
bunu diyenin eşi 3 doğum yaptı hala veremedi kiloları kondisyon bisikletinden inmez
ama kocasında çene bol maaşallah. git de eşini motive et bana saracağına.

valla canancım geziyoruz biz yaa
fethiyede olmanın tadını çıkartıyoruz
önce arkadaşlar geldi 1 hafta fethiyede onlarlaydık ardından birlikte datçaya gittik
oradan geldik ertesi hafta ortasında çorluya gittik
çorludan döndük geçen çarşamba antalyaya gittik pazar döndük
haftasonunda 2 ayrı grup arkadaşlar gelecek 1. grup sadece c.tesi pazar için 2. grup 1 haftalık
onlar buradayken annemler de gelecek
inanılmaz yoğunuz gelen giden trafiğinden anlayacağın :P

iyi gecler kızlar..
aybuke canım bak korktuğun kadar olmadı,hadi geçmiş olsun.ve yeni öğretim yılında Allah kolaylık versin.sen yinede şükret hayatım bak biizm okulda sınıflar 70 kişilik,kafayı yememek elde değil.

canan aman boşver onları,zaten o lafı söyleyen doğum yapmış olsaydı demezdi öyle bişeyi,uzaktan kiloları kıyafet sanıyorlar sanki çıkarıp atıvercez hemen işimiz bitince.

sibelcim sen nasılsın yakışıklı abimiz neler yapıo bakalım?

bizde iftardan sonra alışverişe gittik,efeye doktor gece tahılına başlayın demişti onu alayım dedim gelince hazırladım ama nafile yemedi yine.napıcam bilmiyorum ya gece muhallebiyide yemiyorud zaten.hala 2-3 kere emmeye uyanıyor bizimki.mamayıda asla almıyor nasıl tok tutacağım bilmiyorum.doktoru olsun emsin diyor ama bide bana sorsun.

sanada iyi geceler hülya

çaktırmadan düzeltmişsin teşekkür ediyorum şimdi baştan alıyorum kaydirigubbakcemile3

tüm eğitimci arkadaşlara yeni öğretim yılında başarılar ve kolaylıklar diliorum turkbayragi

kızlar sizde bebekler için meslek hayal ediyomusunuz

dün bi film izlemiştik babası çok etkisinde kalmış heralde
benim kızım uçak mühendisi olucak diyo
bense daha sanatsal bişeyler hayal ediyorum hep balerin falan
siz ne diyorsunuz

offf sibel ya sen sayınca ben yoruldum valla.bende misafirleri gezmeyi falan çok severim ama inan bu aralar gözüm kimseyi görcek gibi değil, bi hava almaya çıkarken bile yanımıza bin türlü şey alıyoruz

kızlar sizde bebekler için meslek hayal ediyomusunuz

dün bi film izlemiştik babası çok etkisinde kalmış heralde
benim kızım uçak mühendisi olucak diyo
bense daha sanatsal bişeyler hayal ediyorum hep balerin falan
siz ne diyorsunuz

kız valla çaktırmadan düzelttiğim bişiy yokkaydirigubbakcemile3 ağız alışkanlığı
bende sanatsal bişeylerle uğraşsın istiom,tipi benzemedi anasına belki ruhu benzerde sanatla uğraşır.zaten yürümeye başlasın ilk işim benim fırçaları vericem eline bide yanıma küçük bi resim sehbası alıp onada tual hazırlıcam benimle beraber atölyede takılsınyerimseniben
bazende sporla ilgilensin yüzmeyle falan diyorum ama benim isteklerime göre meslek seçerse aç klaır bu ülkede oğlum:umursamaz:

Back
X