kızlar merhaba ben ne zamandır internete doğru düzgün bakamıyorum, tatoşun mesajını yeni gördüm çok üzüldüm. ondan ses seda var mı???
Slm güzel hamişler,nasılsınız? ya ben 2-3 gündür acayip sırt ağrısı çekiyorum dayanılacak gibi değil,az önce doktorumu aradım ama ultrasondaymış tlfna bakamadı biraz snr tekrar arayacağım bi sorayım bakalım çözümü varmı.Sanırım kilolarım fazla gelmeye başladı artık sırt kaslarıma,daha şimdiden böyle olursa sonlarına doğru nasıl dayancam bilmiyorum
Canım banada yazmıstı doktorum kalsiyumdan.Ama günde bir kez içmen yeterli dedi.Sende istersen günde bir kez iç.Huzursuz oluyorsan.Kalsiyumun aslında zararı yok.
Bacaklarımda karın bölgemde kasılmadan dolayı bazen ağrılar oluyor onun için yazmıstı doktor bana.
selam arkadaşlar
bişi sorucam benim de bi kaç gündür bacaklarımda değilde karın bölgemde kasılma gibi sertleşme oluyor sonra sertleşen yer acıyor sizinde öyle bişiler oluyomu acaba kalsiyum eksikliğinden olabilirmi
Evet canım gittim.Ama bizim sıpa bir türlü yüzünü dönmedi o kadar çok uğraştılar ki olmadı.Şansımıza pazar günü bir hasta için merkezi açacaklarmış tekrar çağrıdılar.Bizde gittik yine karı koca ikiside o kadar çok uğraştılar ki bu defada bizim küçük sıpa yüzünü döndü fakat görüntü netleşmedi sanki bir perde varmış gibiydi.Şansımıza olmadı. Tabi ben çok üzüldüm aslında ama bir ay sonra tekrar şansımı denemek istiyorum.
Kalsiyum eksikliğinden de olabilir canım ama tabii en mantıklısı doktoruna sorman tabiki.
Ayyyy kıyamam çok merak ediyor insan ya bende de ilk öyle perde gibi birşey vardı göstermedi 2. gidişimizde gösterdi anca takvimdeki foto ordan inş. bidakine gösterir bebişin canım
canım tekrar başın sağolsun. üzülmemeye ve bebeğini de üzmemeye çalış. evet bazı acılar var ki acısı ne kadar zaman geçerse geçsin azalmıyor. Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin inşallah...slm kızlar bugün babamın ölüm yıl dönümü :Saruboceq:ve sürekli ağlamak geliyor içimden 12 yıl bitti bugün senağlama
biz çok erken ayrıldık birbirimizden..
yaşayamadık güzellikleri..
ve hiç bir zaman kızımın dedesi olmicak..senağlama
çok kötü hissediyorum kendimi hamileliğinde verdiği duygusallıkta eklenince daha bi kötü oluyo insan..
durmadan bişeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo sürekli gözümüün önüne geliyo yaşadıklarımız..senağlama
ben şanslıyım yinede babamla anılarım var herşeyiyle hatırlayabiliyorum ama kardeşim çok küçüktü..
10 dakika önce birlikte olduğunuz insanın bi telefonla öldüğünü duymak kadar insanı bitiren bişey yok yok yok..senağlama
canım tekrar başın sağolsun. kendini üzmemeye çalış ki bebeğin de üzülmesin. evet hayatta bazı acılar var ki zaman ne kadar geçerse geçsin acının şiddeti azalmıyor. Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin..slm kızlar bugün babamın ölüm yıl dönümü :Saruboceq:ve sürekli ağlamak geliyor içimden 12 yıl bitti bugün senağlama
çok kötü hissediyorum kendimi hamileliğinde verdiği duygusallıkta eklenince daha bi kötü oluyo insan..
durmadan bişeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo sürekli gözümüün önüne geliyo yaşadıklarımız..senağlama
ben şanslıyım yinede babamla anılarım var herşeyiyle hatırlayabiliyorum ama kardeşim çok küçüktü..
10 dakika önce birlikte olduğunuz insanın bi telefonla öldüğünü duymak kadar insanı bitiren bişey yok yok yok..senağlama
slm kızlar bugün babamın ölüm yıl dönümü :Saruboceq:ve sürekli ağlamak geliyor içimden 12 yıl bitti bugün senağlama
slm kızlar bugün babamın ölüm yıl dönümü :Saruboceq:ve sürekli ağlamak geliyor içimden 12 yıl bitti bugün senağlama
Başın saolsun canımm.Anne baba acısı zor oluyor gerçekten.Allah mekanını cennet etsin.Allah sana ve bebişine ömür versin.
canım cok zor bir durum.tahmin edebiliyorum ama tam olarak anlayamam.allah yardımcın olsun ailenizin.sabır versin allahım.anne baba acısı evlat acısı cok zor.allahım kimseye yasatmasın.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?