2009 Şubat Anneleri

kızlar merhaba ben ne zamandır internete doğru düzgün bakamıyorum, tatoşun mesajını yeni gördüm çok üzüldüm. ondan ses seda var mı???

Şu an için yok sanırım canımm arkadasımm burda herkes aslında onu merak ediyor

cnm gecmis olsun bendede bir aydir sirt agrilari basladi
özellikle 2 -3 saat mutfakta yemek yaparsam agriyor kafamçokkarıştı
ilk hamileligimde son ayimda olmustu oda bir iki defa bunda erken basladi ama sanirim cok yoruluyoruz a.s

selam arkadaşlar
bişi sorucam benim de bi kaç gündür bacaklarımda değilde karın bölgemde kasılma gibi sertleşme oluyor sonra sertleşen yer acıyor sizinde öyle bişiler oluyomu acaba kalsiyum eksikliğinden olabilirmi

Arkadaşlar Kalsiyum için verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ederim.
Birde benim son 2-3 gündür altta doğum bölgesine sanki iğne batırıyorlar gibi oluyor.Acaba açılmamı oluyor. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

Kalsiyum eksikliğinden de olabilir canım ama tabii en mantıklısı doktoruna sorman tabiki.

Ayyyy kıyamam çok merak ediyor insan ya bende de ilk öyle perde gibi birşey vardı göstermedi 2. gidişimizde gösterdi anca takvimdeki foto ordan inş. bidakine gösterir bebişin canım

Arkadaşlar aranızda gebelik şekeri geçirenler varsa canları tatlı çektiğinde ne tür tatlılar yiyorlar? Diyabetik tatlıları mı tercih etmeliyim? Acaip tatlı krizine girdim.

Ayyyy kıyamam çok merak ediyor insan ya bende de ilk öyle perde gibi birşey vardı göstermedi 2. gidişimizde gösterdi anca takvimdeki foto ordan inş. bidakine gösterir bebişin canım

Sağol canım, senin bebişin fotosu çok güzel çıkmış maşallah.Sende gördüğüm için bende öyle bir foto bekledim ama olmadı.Bir dahakine inşallah.

Arkadaslar bende bugün aile hekimime gittim.İlaç yazdırdım birde 2.tetanoz aşı zamanım gelmişti.Onları yaptırdım.Yalnız belirtmeden edemeyeceğim.Aile hekimim ve hemşirem o kadar ilgileniyorlar ki insan şaşıyor.İlk başlarda ne yalan söyleyim önyargılarla gitmiştim.Ama hiçte öyle çıkmadı...Bende bugün hep şikayetler yazılcak değil yaa memnuniyetimi bildiren bir yazı yazdım ilgili sağlık müdürlüğüne...Her yerde başlamadı aile hekimliği uygulaması ama gidenler var mı aranızda öyle ilgililer mi merak ettim.

slm kızlar bugün babamın ölüm yıl dönümü :Saruboceq:ve sürekli ağlamak geliyor içimden 12 yıl bitti bugün senağlama
biz çok erken ayrıldık birbirimizden..
yaşayamadık güzellikleri..
ve hiç bir zaman kızımın dedesi olmicak..senağlama
çok kötü hissediyorum kendimi hamileliğinde verdiği duygusallıkta eklenince daha bi kötü oluyo insan..
durmadan bişeylerle uğraşıp kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyo sürekli gözümüün önüne geliyo yaşadıklarımız..senağlama
ben şanslıyım yinede babamla anılarım var herşeyiyle hatırlayabiliyorum ama kardeşim çok küçüktü..
10 dakika önce birlikte olduğunuz insanın bi telefonla öldüğünü duymak kadar insanı bitiren bişey yok yok yok..senağlama

canım tekrar başın sağolsun. üzülmemeye ve bebeğini de üzmemeye çalış. evet bazı acılar var ki acısı ne kadar zaman geçerse geçsin azalmıyor. Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin inşallah...

canım tekrar başın sağolsun. kendini üzmemeye çalış ki bebeğin de üzülmesin. evet hayatta bazı acılar var ki zaman ne kadar geçerse geçsin acının şiddeti azalmıyor. Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin..

Başın saolsun canımm.Anne baba acısı zor oluyor gerçekten.Allah mekanını cennet etsin.Allah sana ve bebişine ömür versin.

saol canım amin..
evet ilk günkü gibi aklımda herşey saniye saniye gözümün önünden geçiyo..
kızımda durgun bugün..

canım cok zor bir durum.tahmin edebiliyorum ama tam olarak anlayamam.allah yardımcın olsun ailenizin.sabır versin allahım.anne baba acısı evlat acısı cok zor.allahım kimseye yasatmasın.senağlama

canım cok zor bir durum.tahmin edebiliyorum ama tam olarak anlayamam.allah yardımcın olsun ailenizin.sabır versin allahım.anne baba acısı evlat acısı cok zor.allahım kimseye yasatmasın.senağlama

SAOL CANIM AMİN..
ANNEMİDE ARAMAK İSTEMİYORUM TELEFONDADA DAYANAMAYIP AĞLICAM ODA BENDE DAHA KÖTÜ OLCAZ senağlama

Tekrar başin sağolsun tatlim allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin inş. Gerçekten düşünmesi bile çok kötü en korktuğum şey sevdiklerimden birini kaybetmek ama sonunda hepimiz bunu yaşiyacağiz.
Kendini fazla yipratma sakin bebişini düşün şekerim

bebisim cnm basin saolsun
ikimizde ayni seyleri paylasiyoruz bende 11 yasindayken yani bundan 10 yil önce babam vefat etti
hemde bi cani tarafindan ( sabah babamin yanina gittigimizde malesef babamla kucaklasamadan ilk cesedini gören biz olduk daha 11 yasindaydim kendimi yerlere atip agladigimi daha dün gibi hatirliyorum
bebisin icin dayanmaya calis bitanem
bebislerimiz üzülmesin ama babasizligin nedemek oldugunu seniin kadar iyi anliyorum rabbim bebislerimizi annesiz babasiz birakmasin

tekrar basin sagolsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…