2009 Şubat Anneleri

kızlar bu sepet dediğiniz nasıl bişey oluyor, bir örnek resim yollarsanız bakarız

cnmm yaklasik 2 yasina kadar kullanabilirsin
ama cocugu devamli sen yataga koyup cikartman gerek sanirim park yataklarinin bir kenari cikmiyor ( bendede vardi yolculuk icin almistim )
ben ogluma mobilya almistim bir bucuk yasina gelince tek tarafini cikardik kendi basina yataga yatti kalkti... 2 yasindada artik normal yataga gecti

bilmiyorum türkiyedekiler nasil markaya göre degisiyor sanirim cocugun yattigi yer cok sertti benim aldigim park yataginda ...

Son düzenleyen: Moderatör:
off yaaa benim de aklım karışık nasıl beşik alacağız yaaa, seçemedim bir türlü

ileride yatak olanlarından alsak desek, kocaman bişey onlar, yatak odamda koyacak yer yok

park yataklar çok basit görünüyor

diğer beşiklerin de kenarları çıkmıyor

offff yaaaa

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Ben de 13 şubatta kızımı kucağıma alacağım inşallah. Bebişim şu an 26+2 günlük. Konuşmalarınıza baktım, bebeğin yatağı konusunda ben de bir türlü karar veremiyorum.Park yataklar için çok kullanışlı diyorlar, ama bebek odaları da çık cezbediyor beni. Sürekli karar değiştiriyorum, ne yapacağımı bilemiyoru. Bu arada Anadolu yakasında Kadıköy, üsküdar, ümraniye civarında 4 boyutlu ultrason çeken, fiyatı cazip iyi bir dr yada hastane bilen var mı?

merhabalar...bende nasip olursa şubat 15 te oğlumu kucağıma alıcam. Arkadaşlar ya siz nerde doğum yapmayı düşünüyosunuz. Ben medipol e gidiyorum ..doğumücreti 1500 ytl diyolar daha uygun ve kaliteli bildiğiniz biyer varmı

İlk Hospitalium Çamlıca ya sonra Medipol e gittim doktorlardan memnun değildim hep sezeryandan yanalardı şuan Erdem Hastanesi ne gidiyorum Çakmak ta Özlem Hn memnun kaldım SSK lı fiyatlar normal doğum 400 sezeryan 750 isteğe bağlı sezeryan 1000

Radistanbul görüntüleme merkezi Tel:0 216 521 88 36-37

Ümraniye son durak ta canım

canım ben inci tuncelden aldım tam takım uyku setide var içinde yan korumalıkları falan herşey var içinde ve içi çok geniş..
normal sepetlerin iki katı diyebilirimiç genişliği falan..
sanırım sepet içinde dahil değilse alacağın yaptırmak zorundasın ölçülerine göre..

napıyonuz kızlar ay ben biraz geç geldim
Bu gece maç izlemeye gittik kardeşlerle ay bekarlık günleri gibi aynı :)) hop oturup hop kalktık çoştuk valla süperdi özlemişim .Tabii sevinen taraf bizdik . Siz neler yaptınız ?
AYBÜKE benim verdiğim site bebişim09 un beğendiği mobilyacının sitesi ben aynı yerden farklı modelleri gözstermek için koydum linki bacım

BEBİŞİM09 mobilya konusunda haklısın şimdiden o kadar parayı bağlamaya değmez sepette eğer çok hareketli bir çocuk olursa bile 7 aya kadar yatabilir .yani dönmeye ve tutunarak kalkmaya başladığı zamanlara kadar .Ondan sonra mobilyaya karar verirsin .

iyigeceler herkese ben anca gelebiliyorum normalde bu sattlerde çoktan uyumuş olurdum ama bu hafta sonu baya yoğun geçti arkadaşlar taşındılar 3 aylık minik bir kızları var ben baktım ona bugün yemek filan bizde yendi tabi kayın validemde rahatsız eşim şimdi onu acile götürdü kzımda bu yoğunlukta tekmeleriyle eşlik etti bana :) bebişler için yatak konusu konuşulmuş ben park yatak aldım kraftın 200 ytl ye ayrı bir odam yok mobilya beşik için de yatak odam ufak sepetlerdede en fazla 7-8 aylıkolana kadar yatıcak o yüzden park yatak bana daha mantıklı geldi 3 yaşına kadar yatabiliyormuş sonradan katlanıp kaldırma olayıda güzel hem hafif rahatlıkla hareket ettirebiliyorsunuz bugün küçük elifi onda uyuttuk deneme fırsatı bulduk yani

herkeze günaydın derinlzm bu konuda şöle bir yorum yapmak istiyorum 7 aya kadar yatamaz canım neden dersen dün arkadaşlar vardı altı aylık oğlu var maşallah fıldır fıldır sepetlerde durmazlar canım a.s

günaydın arkadaşlar. herkesin sağlığı, keyfi yerindedir umarım özellikle de tatoşun.
acemi ve nurdem bebekleriniz sağlıkla gelir inşallah. aramıza hoşgeldiniz.
bebişim09 seçtiğiniz takım çok hoş. ama fiyatı yüksek gerçekten. aldığınız beşiği hatırlıyorum. büyük sağlam bişey. o uzun süre işinizi görür gibi. acelesi yok aslında. illaki oda takımı alınacaksa bile doğduktan sonra da şartlara göre karar verilebilir. hele maddi olarak şimdi sıkacaksa sizi bence de en doğrusu şimdilik beklemesi. ben bir oda takımı beğendim. kampanyalı fiyatı 650 civarıydı. üstelik yatağı şimdilik sizinki gibi. biraz daha büyüdüğünde bebek yatağı kısmı çıkıyor ters dönüyor çalışma masası oluyor. alt kısmı da genç yatağı oluyor. en az 10 yaşına kadar kullanır eskimezse. ama onu da şimdilik beklemeye aldım. doğsun eve gelelim mobilyası sonra gelecek. park yataklar çok kullanışlı diyor herkes ama ben park yatakları görüntü olarak beğenmiyorum. çok şirin sepetler var. benim de niyetim 6 aylık olana kadar yatabileceği bir sepet almak. 6 aydan sonra da odasını ayırmak mantıklı gibi.

Günaydın arkadaslar, bugün bildiğiniz üzere 10 Kasım Yüce Önder Atatürk ün 70.ölüm yıldönümü.Atatürk'ü özlemle hasretle şükranla anıyoruz.

Atatürk ten bir anı...

Gazi Çiftliğinde dolaşıp hava alırken oldukça yaşlı bir kadına
rastladık. Atatürk attan inerek bu ihtiyar kadının yanına sokuldu.
- Merhaba nine
Kadın Ata'nın yüzüne bakarak hafif bir sesle;
- Merhaba dedi.
- Nereden gelip nereye gidiyorsun?
Kadın şöyle bir duralayıp,
- Neden sordun ki, dedi. Buraların sabısı mısın? Yoksa bekçisi mi?
Paşa gülümsedi.
- Ne sahibiyim ne de bekçisiyim nine. Bu topraklar Türk milletinin
malıdır. Buranın bekçisi de Türk milletinin kendisidir. Şimdi
nereden gelip nereye gittiğini söyleyecek misin?
Kadın başını salladı.
- Tabii söyleyeceğim, ben Sincan'ın köylerindenim bey, otun güç bittiği,
atın geç yetişdiği kavruk köylerinden birindeyim. Bizim mıhtar bana bilet
aldı trene bindirdi, kodum Angara'ya geldim.
- Muhtar niçin Ankara'ya gönderdi seni?
- Gazi Paşamızı görmem için. Başını pek ağrıttım da... Benim iki
oğlum gavur harbinde şehit düştü. Memleketi gavurdan kurtaran kişiyi
bir kez görmeden ölmeyeyim diye hep dua ettim durdum. Rüyalarıma girdi Gazi Paşa.
Bende gün demeyip mıhtara anlatınca, o da bana bilet alıverip saldı
Angaraya, giceleyin geldimdi. Yolu neyi de bilemediğimden işte
ağşamdan belli böyle kendimi ordan oraya vurup duruyom bey.
- Senin Gazi Paşa'dan başka bir isteğin var mı?
Kadının birden yüzü sertleşti.
- Tövbe de bey, tövbe de! Daha ne isteyebilirim ki... O bizim vatanımızı
gurtardı. Bizi düşmanın elinden kurtardı. Şehitlerimizin
mezarlarını onlara çiğnetmedi daha ne isteyebilirim ondan? Onun
sayesinde şimdi istediğimiz gibi yaşıyoruz. Şunun bunun gavur
dölünün köpeği olmaktan onun sayesinde kurtulmadık mı?
Buralara bir defa yüzünü görmek, ona sağol paşam! Demek için düştüm.
Onu görmeden ölürsem gözlerim açık gidecek.
Sen efendi bir adama benziyon, bana bir yardım ediver de Gazi Paşayı
bulacağım yeri deyiver.
Atatürk'ün gözleri dolu dolu olmuştu, çok duygulandığı
her halinden belliydi. Bana dönerek,
- Görüyorsun ya Gökçen, işte bu bizim insanımızdır... Benim köylüm, benim
vefalı Türk anamdır bu.
Attan indim. Yaşlı kadının elini tuttum anacığım
dedim, sen gökte aradığını yerde buldun, rüyalarını süsleyen, seni buralara
kadar koşturan Gazi Paşa yani Atatürk işte karşında duruyor. Köylü
kadın bu sözleri duyunca şaşkına döndü. Elindeki değneği yere
fırlatıp, Atatürk'ün ellerine sarıldı. Görülecek bir manzaraydı bu.
İkisi de ağlıyordu. İki Türk insanı biri kurtarıcı, biri kurtarılan, ana
oğul gibi sarmaş dolaş ağlıyorlardı. Yaşlı kadın belki on defa öptü
atanın ellerini. Ata da onun ellerini öptü. Sonra heybesinden küçük
bir paket çıkarttı. Daha doğrusu beze sarılmış bir köy peyniri.
Bunu Atatürk'e uzattı;
- Tek ineğimim sütünden kendi ellerimle yaptım Gazi Paşa, bunu sana hediye
getirdim. Seversen gene yapıp getiririm.
Paşa hemen orada bezi açıp peyniri yedi. Çok beğendiğini söyledi.
Sonra birlikte köşke kadar gittik. Oradakilere şu emri verdi;
"Bu anamızı alın burada iki gün konuk edin. Sonra köyüne
götürün. Giderken de kendisine üç inek verin benim armağanım olsun."

Bunu daha önce de okumuştum canım paylaştığın için teşekkür ederim.
Ölmez ATATÜRK' ÜM Ölmezz!!!

Kızlar süt geldi ya göğsümden çok mutlu oldum çok farklı bir duyguymuş:))))))))

canım sağol gözlerim doldu okurken Bne daha Mustafa yı izlemedim Bugün gidelim de izleyelim filmi görmeyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…