kızlar ben sepet değil de park yatak düşünüyodum. Ben şu açıdan istedim tatile çıktığımda bebeğim alıştığı yatağından uzak kalmasın dedim hem de taşıması kolay diye biliyorum. Ancak bişey sorcam bu yatakları kaç yaşına kadar kullanabiliriz???
heart kızlar bakın beğenecekmisiniz? bu takımı yaptırıcaz 3 kapılı olandan yapılıcak gardolap..
merhabalar...bende nasip olursa şubat 15 te oğlumu kucağıma alıcam. Arkadaşlar ya siz nerde doğum yapmayı düşünüyosunuz. Ben medipol e gidiyorum ..doğumücreti 1500 ytl diyolar daha uygun ve kaliteli bildiğiniz biyer varmı
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. Ben de 13 şubatta kızımı kucağıma alacağım inşallah. Bebişim şu an 26+2 günlük. Konuşmalarınıza baktım, bebeğin yatağı konusunda ben de bir türlü karar veremiyorum.Park yataklar için çok kullanışlı diyorlar, ama bebek odaları da çık cezbediyor beni. Sürekli karar değiştiriyorum, ne yapacağımı bilemiyoru. Bu arada Anadolu yakasında Kadıköy, üsküdar, ümraniye civarında 4 boyutlu ultrason çeken, fiyatı cazip iyi bir dr yada hastane bilen var mı?
cnm sana bısey sorucam onelıkle bebek odası takımı cok cıcıydı bende kızma oda yaptım ama ılk aylar ıcınde sepet aldım yanımda yatsın dıye fakat bu sepetler ıcın uyku setı varmı haaır bılıyomusun boyutlar kucuk gercı sepet daha elıme gecmedı ama genelde baktığım uyku setlerı buyuk gelıcek gıbı gelıyo acaba ozelmı yaptırcazkı
BEBİŞİM09 mobilya konusunda haklısın şimdiden o kadar parayı bağlamaya değmez sepette eğer çok hareketli bir çocuk olursa bile 7 aya kadar yatabilir .yani dönmeye ve tutunarak kalkmaya başladığı zamanlara kadar .Ondan sonra mobilyaya karar verirsin .
Kızlar süt geldi ya göğsümden çok mutlu oldum çok farklı bir duyguymuş:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?