bebisim cnm basin saolsun
ikimizde ayni seyleri paylasiyoruz bende 11 yasindayken yani bundan 10 yil önce babam vefat etti
hemde bi cani tarafindan( sabah babamin yanina gittigimizde malesef babamla kucaklasamadan ilk cesedini gören biz olduk daha 11 yasindaydim kendimi yerlere atip agladigimi daha dün gibi hatirliyorum
bebisin icin dayanmaya calis bitanem
bebislerimiz üzülmesin ama babasizligin nedemek oldugunu seniin kadar iyi anliyorum rabbim bebislerimizi annesiz babasiz birakmasin
tekrar basin sagolsun bitanem
bebisim cnm basin saolsun
ikimizde ayni seyleri paylasiyoruz bende 11 yasindayken yani bundan 10 yil önce babam vefat etti
hemde bi cani tarafindan( sabah babamin yanina gittigimizde malesef babamla kucaklasamadan ilk cesedini gören biz olduk daha 11 yasindaydim kendimi yerlere atip agladigimi daha dün gibi hatirliyorum
bebisin icin dayanmaya calis bitanem
bebislerimiz üzülmesin ama babasizligin nedemek oldugunu seniin kadar iyi anliyorum rabbim bebislerimizi annesiz babasiz birakmasin
tekrar basin sagolsun bitanem
4 aralık için yeni randevu aldık
aslında dr 32. haftamızda çağırdı ama tam bayram tatili oluyor
sonrası olacağına öncesi olsun dedik :))
34ü bulup bir de 2000gr olursa küvöze bile girmeden kucağınıza alır gidersiniz dedi
çok güzel bir gün oldu bizim için
4 aralık için yeni randevu aldık
aslında dr 32. haftamızda çağırdı ama tam bayram tatili oluyor
sonrası olacağına öncesi olsun dedik :))
34ü bulup bir de 2000gr olursa küvöze bile girmeden kucağınıza alır gidersiniz dedi
çok güzel bir gün oldu bizim için
Kızlar kullandığınız kalsiyum ilacının adı ne? Ben pek süt ve ürünleri tüketemiyorum, geçen hafta dr um istersen yazarız dedi unuttu sonra yazmayı tavsiye edebileceğiniz ilaç varmı?
kızlar bugün tetanoz aşısının 2.dozunu oldum olmayan arkadaşlarımız varsa hatırlatayım dedim çok önemliymiş çünkü tek doz hiç bir işe yaramıyormuş duyurulur.
kızlar ben 12 kilo alarak içinizde hemen hemen en çok kilo alanlardan biriyim şansızlığım daha önceden bahsetmiştim hamileliğime fazla kilolu başlamam.bugün aşı olmaya gittim ya hemşirelerden bir tanesi çok kilo almışsın lafını öyle bir söyledi ki anlatamam biliyorum iyi bir şey değil ama dünyanın sonu da değil açıkçası şimdi diyet yapmaya karar verdim öyle ekmeği şekeri azalt olayı değil bayağı diyet yapacağım 15 gün boyunca et yemeyeceğim tatlı çikolata yok bakalım bir işe yarayacak mı anlayacağınız kendimi kötü hissediyorum
kızlar ben 12 kilo alarak içinizde hemen hemen en çok kilo alanlardan biriyim şansızlığım daha önceden bahsetmiştim hamileliğime fazla kilolu başlamam.bugün aşı olmaya gittim ya hemşirelerden bir tanesi çok kilo almışsın lafını öyle bir söyledi ki anlatamam biliyorum iyi bir şey değil ama dünyanın sonu da değil açıkçası şimdi diyet yapmaya karar verdim öyle ekmeği şekeri azalt olayı değil bayağı diyet yapacağım 15 gün boyunca et yemeyeceğim tatlı çikolata yok bakalım bir işe yarayacak mı anlayacağınız kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?