2009 Şubat Anneleri

amin güzelim allah kimseye böyle acı vermesin!
çeşme kapandı ağlamıyorum kızımda bu durumdan etkilendi baya hareket etmiyo pek..
dişim berbat bi şekilde ağrıyo 20 lik dişim hala çıkıyo damak şişmiş parça parça ayda bi çıkıyo dr a gidicem yarın dişçiye..

saol canım ben 2. sınıfa gidiyodum küçüktüm ama yaşadıklarım ilk günkü gibi..
seninde başın solsun mekanarı cennet olsun..
mezarına gidememekte kötü samsun çok uzak şu an bana..
babam trafik kazasında öldü benim..
10 dakika içinde herşey oldu bitti..
allahım bizden sonrakilere yaşatmasın böyle acıyı..

Canım çok zor gerçekten başın saolsun.Hayatta istemediğimiz olaylarla karsılasabiliyoruz bazen.Allah sana ve bebişine uzun ömür versin.Çocukların analı babalı büyüsün işallah.

bebişim09 başın sağolsun
böyle acılar üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin taze oluyor
allah o yattıkça sizlere sevdiklerinizle birlikte uzun ömürler versin

Tatoştan hala haber yok sanırım

biz de bugün en nihayetinde dra gittik
çok şükür bebişim iyi

drum görünce napıyor bakalım mucize bebek dedi
sonra senin durumunda gelenleri genelde kaybediyoruz o çok değerli dedi
en büyük avantajın sancının olmaması dedi
fakat kalkmadan yatmaya devam
çünkü uterus ölçümü yine 23 mm civarında
yani bebişi rahimde tutan dikişlerimmiş
bu yüzden yatmaya devam eğer ayağa kalkarsam direk dikişlere yüklenme olacak
aslında belki dikişler tutar ama sanırım daha sonrası için rahime zarar gelmesini de istemiyor

bebişim 1110 gr olmuş bir de dönmüş başı aşağıya sırtı sağa dönükmüş yüzü sola doğruymuş
midemdeki tekmeler hakikaten tekme imiş :))

4 aralık için yeni randevu aldık
aslında dr 32. haftamızda çağırdı ama tam bayram tatili oluyor
sonrası olacağına öncesi olsun dedik :))
34ü bulup bir de 2000gr olursa küvöze bile girmeden kucağınıza alır gidersiniz dedi
çok güzel bir gün oldu bizim için

çok sevindim canım işallah hayırlısıla kucağına alıcaksın bebeğini hiç merak etme.ya umarım tatoşun durumuda iyidir böyle sesssizlik olunca kokuyoum ama işallah kötü bir durum yoktur.

Maşallah canım minik kuşuna Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim:teytey:

BEBİŞİM09 canım benim,Alahım daha büyük acı göstermesin seni çook iyi anlıyorum bende 4 yıl önce annemi hiç beklenmedik şekilde kaybettim ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.Üstelik annemden 2 gün sonrada beni büyüten anneannemi kaybettim.annemi 23 ocakta kaybetmiştim ve şimdi bebişimin doğum tarihine yakın diye aynı gün olursa eğer nasıl hisederim çok korkuyorum.Şimdi ise tek duam Allhım bizlere evlat acısı göstermeisn

gözün aydın arkadaşım maşallah bebişine ne kaldı şunun şurasında alıcaksın allahın izniyle kucağına yavrunu :ecrin_bebek:

Kızlar kullandığınız kalsiyum ilacının adı ne? Ben pek süt ve ürünleri tüketemiyorum, geçen hafta dr um istersen yazarız dedi unuttu sonra yazmayı tavsiye edebileceğiniz ilaç varmı?

kızlar bugün tetanoz aşısının 2.dozunu oldum olmayan arkadaşlarımız varsa hatırlatayım dedim çok önemliymiş çünkü tek doz hiç bir işe yaramıyormuş duyurulur.

kızlar bugün tetanoz aşısının 2.dozunu oldum olmayan arkadaşlarımız varsa hatırlatayım dedim çok önemliymiş çünkü tek doz hiç bir işe yaramıyormuş duyurulur.

Canım bn il doznu geçen hafta oldum ağrısı anca geçti sende olmuşmuydu

kızlar ben 12 kilo alarak içinizde hemen hemen en çok kilo alanlardan biriyim şansızlığım daha önceden bahsetmiştim hamileliğime fazla kilolu başlamam.bugün aşı olmaya gittim ya hemşirelerden bir tanesi çok kilo almışsın lafını öyle bir söyledi ki anlatamam biliyorum iyi bir şey değil ama dünyanın sonu da değil açıkçası şimdi diyet yapmaya karar verdim öyle ekmeği şekeri azalt olayı değil bayağı diyet yapacağım 15 gün boyunca et yemeyeceğim tatlı çikolata yok bakalım bir işe yarayacak mı anlayacağınız kendimi kötü hissediyorum

Canım bence dikkat et o kadar sıkı rejimde yapma bebeğin zor durumda kalmasın, densiz insanlardan nefret ediyorum o hemşire senin psikolojini bozduda çok mu mutlu oldu acaba,
eşimin arkdaşının eşi var o da benim sinirimi bozuyor sen baya kilo aldın galiba yüzün çok şişmiş deyip duruyor bide benim hiç çatlağım yok diyor sanki bende olduğundan o kadar emin ki sinirimi bozuyor açıkcası ama kulaklarımı tıkıyorum tatlım ben sende öyle yap

tatlım bugün bende doktorumla görüştüm.hem doppler sonuçlarımı gösterdim.kan pıhtılaşmam azmış beni dahiliyeye yolladı.cumada ona gidicem. ve diyet verdi.14 kilo aldım ve artık diyet yapma zamanım geldi doğrusu. şeker hiç ama hiç kullanmamam gerekiyormuş.gerçi annem ben 30 kilo almıştım bişey de olmadı şimdi cok didikliyorlar herşeyi diyor ama artık napalım biraz kısacağız boğazdan....kendini kötü hissetme canım herşy bebişler için.

ya kıslar benim bebişim iki gündür felaket hareketli. dün gece beni hiç uyutmadı. bugünde hiç ama hiç durmadı. öyle tekmeler atıyorki artık dışarıdan bile farkediliyor.içim alt üst oldu resmen.sizinkilerde durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…