Kızlar süt geldi ya göğsümden çok mutlu oldum çok farklı bir duyguymuş:))))))))
kızlar benım kalp carpıntılarım var onceden bole bır sorunum yoktu ama son aylarda oturduğum yerde bıle baslıyo cıkıcak gıbı yerınden sızdede varmı yada doktoruna soran varmı bole bıseyı
Canım benim dr.um ultrason konusunda çok iyi radyoloğa ikinci bir gözün görmesi için gönderdi ileride allah korusun bir aksilik olursa kendi gözünden kaçabilen bir şeyi başka bir dr. daha görsün diye .Bende gidip yaptırdım 125 ytl verdim . Emin olmak için .Benim gittiğim yer tanı merkeziydi hastanelerde biraz dah ucuz oluyormuş sanırım .renkli uktrasonlara ne kadar ödediniz kızlar.?benim gittigim hastaneden istemediler benden.ssk var ama fark falan istemediler.cok cazip geldi ama
Süper ben araştırdım en uygununu buldum 60 YTL ama genelde 100-200 arası birşeydi benden de dr istemedi 2. Düzey ayrıntılı ultrason yaptırdı sadece ona da 70 civarı birşey vermiştik ben hatıra kalması amacıyla yaptırdım 4D renkli ultrason sen yaptırdın mı yaptırcan mı?
Canım benim dr.um ultrason konusunda çok iyi radyoloğa ikinci bir gözün görmesi için gönderdi ileride allah korusun bir aksilik olursa kendi gözünden kaçabilen bir şeyi başka bir dr. daha görsün diye .Bende gidip yaptırdım 125 ytl verdim . Emin olmak için .Benim gittiğim yer tanı merkeziydi hastanelerde biraz dah ucuz oluyormuş sanırım .
Arkadaşlar doktorum bana kalsiyum verdi sabah akşam birer tane içmemi söyledi.Fakat ben içeriğini okudum hamilelerin günde bir taneden fazla içmemesi gerektiği yazıyordu.Benimde kafam karıştı. Aranızda kalsiyum kullanan arkadaşlar varsa günde kaçtane içiyorlar acaba.
Ben de kullanıyorum günde 1 tane bide bana kan şurubu yazdı doktorum kiloyu fazla almış olduğumdan eleviti kestiklava:
canım benim doktorum amerikada on iyi doktor arasına girmiş.galiba risk falan olsaydı o da gönderirdi.allaha şükür hep testlerimi yaptı ve sorun görülmedi.inşallah da cıkmaz .allahım herkese yardımcı olsun.
Arkadaşlar doktorum bana kalsiyum verdi sabah akşam birer tane içmemi söyledi.Fakat ben içeriğini okudum hamilelerin günde bir taneden fazla içmemesi gerektiği yazıyordu.Benimde kafam karıştı. Aranızda kalsiyum kullanan arkadaşlar varsa günde kaçtane içiyorlar acaba.
Nacrun canım sen cumartesi gittin mi görüntüleme merkezine merak ettim
Ben de kullanıyorum günde 1 tane bide bana kan şurubu yazdı doktorum kiloyu fazla almış olduğumdan eleviti kestiklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?