2009 Şubat Anneleri

kızlar benım kalp carpıntılarım var onceden bole bır sorunum yoktu ama son aylarda oturduğum yerde bıle baslıyo cıkıcak gıbı yerınden sızdede varmı yada doktoruna soran varmı bole bıseyı
 
Kızlar süt geldi ya göğsümden çok mutlu oldum çok farklı bir duyguymuş:))))))))

:1shok: canım gercekten sütmü geldi.aktımı yani baya baya :sm_cool: ay ne güzel ben de merak ediyorum sütün oluşumu başladımı diye.allahım inşallah bebeklerimizi güzelce sütümüzle doyurabiliriz
 
kızlar benım kalp carpıntılarım var onceden bole bır sorunum yoktu ama son aylarda oturduğum yerde bıle baslıyo cıkıcak gıbı yerınden sızdede varmı yada doktoruna soran varmı bole bıseyı

Benim de kalp çarpıntım oluyor önceden de vardı ama benimki psikolojik bi durum doktor her ihtimale karşı eko ve ekg çektirtti ama sonuçta müdahale edilecek bir durum yok dediler benimki şuaralar çok rahatsız edici değil
 
Kesin süttür badimden farkettim uç kısmı yapışmış sütyenime badime bile çıkmış lekesi kurumuş
Okudum canım sıkmamak gerekiyormuş ellemedim zaten tırstımmm
 
renkli uktrasonlara ne kadar ödediniz kızlar.?benim gittigim hastaneden istemediler benden.ssk var ama fark falan istemediler.cok cazip geldi ama
 
Süper ben araştırdım en uygununu buldum 60 YTL ama genelde 100-200 arası birşeydi benden de dr istemedi 2. Düzey ayrıntılı ultrason yaptırdı sadece ona da 70 civarı birşey vermiştik ben hatıra kalması amacıyla yaptırdım 4D renkli ultrason sen yaptırdın mı yaptırcan mı?
 
renkli uktrasonlara ne kadar ödediniz kızlar.?benim gittigim hastaneden istemediler benden.ssk var ama fark falan istemediler.cok cazip geldi ama
Canım benim dr.um ultrason konusunda çok iyi radyoloğa ikinci bir gözün görmesi için gönderdi ileride allah korusun bir aksilik olursa kendi gözünden kaçabilen bir şeyi başka bir dr. daha görsün diye .Bende gidip yaptırdım 125 ytl verdim . Emin olmak için .Benim gittiğim yer tanı merkeziydi hastanelerde biraz dah ucuz oluyormuş sanırım .
 

canım ayın 17 sine randevu aldıkda işte dedigim gibi ücret istemediler.tabi ssk olmasaydı fark alıcaklardı öyle söylediler.ama genede şaşırdım gercekten yani insan 3-5 kuruş istemezmi ayol :roflol::roflol:
 

canım benim doktorum amerikada on iyi doktor arasına girmiş.galiba risk falan olsaydı o da gönderirdi.allaha şükür hep testlerimi yaptı ve sorun görülmedi.inşallah da cıkmaz .allahım herkese yardımcı olsun.
 
Arkadaşlar doktorum bana kalsiyum verdi sabah akşam birer tane içmemi söyledi.Fakat ben içeriğini okudum hamilelerin günde bir taneden fazla içmemesi gerektiği yazıyordu.Benimde kafam karıştı. Aranızda kalsiyum kullanan arkadaşlar varsa günde kaçtane içiyorlar acaba.
 
Slm güzel hamişler,nasılsınız? ya ben 2-3 gündür acayip sırt ağrısı çekiyorum dayanılacak gibi değil,az önce doktorumu aradım ama ultrasondaymış tlfna bakamadı biraz snr tekrar arayacağım bi sorayım bakalım çözümü varmı.Sanırım kilolarım fazla gelmeye başladı artık sırt kaslarıma,daha şimdiden böyle olursa sonlarına doğru nasıl dayancam bilmiyorum
 

Ben de kullanıyorum günde 1 tane bide bana kan şurubu yazdı doktorum kiloyu fazla almış olduğumdan eleviti kesti klava:
 
Ben de kullanıyorum günde 1 tane bide bana kan şurubu yazdı doktorum kiloyu fazla almış olduğumdan eleviti kesti klava:

Teşekkür ederim canım.Bende doktoru dinlemeden günde bir tane içicem.Bende kan hapı ve elevit içiyorum.Aslında bende çok kilo aldım 16 kilo aldım (halen inanamıyorum fisfisfis ) ama doktorum yinede eleviti kesmemi istemedi.
 
kızlar merhaba ben ne zamandır internete doğru düzgün bakamıyorum, tatoşun mesajını yeni gördüm çok üzüldüm. ondan ses seda var mı???
 

Sen sordun bende söyledim neden gerekli olduğunu ve ne kadar ücret ödediğimi
 

Canım banada yazmıstı doktorum kalsiyumdan.Ama günde bir kez içmen yeterli dedi.Sende istersen günde bir kez iç.Huzursuz oluyorsan.Kalsiyumun aslında zararı yok.
Bacaklarımda karın bölgemde kasılmadan dolayı bazen ağrılar oluyor onun için yazmıstı doktor bana.
 
Nacrun canım sen cumartesi gittin mi görüntüleme merkezine merak ettim

Evet canım gittim.Ama bizim sıpa bir türlü yüzünü dönmedi o kadar çok uğraştılar ki olmadı.Şansımıza pazar günü bir hasta için merkezi açacaklarmış tekrar çağrıdılar.Bizde gittik yine karı koca ikiside o kadar çok uğraştılar ki bu defada bizim küçük sıpa yüzünü döndü fakat görüntü netleşmedi sanki bir perde varmış gibiydi.Şansımıza olmadı. Tabi ben çok üzüldüm aslında ama bir ay sonra tekrar şansımı denemek istiyorum.
 
Ben de kullanıyorum günde 1 tane bide bana kan şurubu yazdı doktorum kiloyu fazla almış olduğumdan eleviti kesti klava:

Canımm bende son bir ay içinde 5 kilo kadar almışım.Bende elevit ilacı ve kan ilacı kullanıyorum.Sanırım onların da etkisi oluyor kilo almamda.1 hafta sonra doktor kontrolüm var acıkcası gitmeye korkuyorum doktora cok kilo almıssın diyecek kızacak bana diye :)
 
NACRUN bana dr.um 5 tane ilaç vermişti . Bana çok gelince sordum sadece kan hapının çok önemli olduğunu söyledi .ben eğer gün içerisinde kalsiyum alamadıysam kalsiyum yada yorgun hissediyorsam vitamini alıyorum fakat kan hapını ihmal etmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…