canım tek başına gitme sakın çok üzülürsün allah korusun dayanamazsın başın maşın döner ya önce eşin gitsin yada birlikte gidin..
kızlar ben 12 kilo alarak içinizde hemen hemen en çok kilo alanlardan biriyim şansızlığım daha önceden bahsetmiştim hamileliğime fazla kilolu başlamam.bugün aşı olmaya gittim ya hemşirelerden bir tanesi çok kilo almışsın lafını öyle bir söyledi ki anlatamam biliyorum iyi bir şey değil ama dünyanın sonu da değil açıkçası şimdi diyet yapmaya karar verdim öyle ekmeği şekeri azalt olayı değil bayağı diyet yapacağım 15 gün boyunca et yemeyeceğim tatlı çikolata yok bakalım bir işe yarayacak mı anlayacağınız kendimi kötü hissediyorum
kızlar bu 20 lik diş ağrısı öldürcek beni dünden beri zonk zonk
parça parça çıkıyo ayda bi..
dra gittiğimde tansiyonum heyecandan olmalı her zamanki gibi yüksek çıkmıştı
drumda 10 gün boyunca sağlık ocağında tansiyonumu ölçtürüp not almamı söyledi ve sonra getir bana dedi.. önemliymiş tırstım biraz eczanedekiler doğru ölçemiyomuş..
benimde şeker 150 çıkmıştı sağlık ocağında yaptırmıştım ordaki dr 100 lük yaptırmana gerek yok şekeri kes demişti ve bugün canım acayip şekilde tatlı istiyor ne yapıcam bilmiyorum
şekeri falan kestim zaten canım diabet şekeri aldım tatlandırıcı çayada onu kullanıyorum eşim çok şekerli çay içiyor onuda alıştırdım buna..
bisküvi, çikolata falan aldım diabetik ama kesmiyo onlar normal tatlı gibi değiller ot gibi
şeker testi gebelik başlangıcında 100 lük yapıldığında bana 176 çıkmıştı o zaman diet demişti eski dr um..
şimdi 50 likte 150 çıktı eğer daha yükselmiş olsaydı 50 likte belli oluyomuş zaten 100 lükte 50 likte yüksek çıkma ihtimali olduğundan net sonuç için yapılıyomuş kafam karışık açıkçası..
yarın başlıcam tansiyonumu ölçtürmeye tetanoz aşımıda olamıyorum diş ağrısı ateş yapıyo aşıda yapıyo çok yükselir diye korkuyorum..
ama yarın yaptırıcam normalde ayın 6 sında olmam gerekiyodu 2. dozu..
Ne aşısı tatlım ya ben taşıncağım için taşındıktan sonra gel kayıt açalım dediler
bu ne be benim cocuğuma yapıcak bunu bırak sıkayetı falan pataklarım o hemsıreyı onceden olsa ne sırın poz derdım ama 6 aydır cekıyoruz daha 3 ay cekıcez bu kadar cıleden sonrada bebeğimi kımsenın cebınde gormek ıstemezdım heralde bıde benım kız abartısız 23 saat aktıf masallah artık ne oturtuo ne yatırıyo kudurgan ya kucucuk yerde bole bunlar dunyaya geldıklerınde napcaz kızlar nasıl basedıcez bılmıyorum artık
canım dün aşı oldum ben de ve bayağı acıyor gece üstüne yatamadım ama uyuşma yokkızlar aşı olduğunuzda kolunuzda ağrıma falan oldumu sabah baya uyuşuk ağrı gibi oldu ama hala vurulan yer sert ve sızlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?