2009 Şubat Anneleri

canım tek başına gitme sakın çok üzülürsün allah korusun dayanamazsın başın maşın döner ya önce eşin gitsin yada birlikte gidin..

evet canım ya tek gidicek eşim ya beraber gideriz.bugün gitmesse gündüz aksam beraber gideriz heralde.inşallah giderde ben gitmem.dayanamam.senağlama

demircool başınız sağolsun canım
allah kimseye evlat acısı göstermesin ailesi için çok zor

ya kızlar bu arada benim oğluş cidden çok yaramaz yaaaa
inanılmaz kuvvetli vuruyor ve benimde her yönde hissediliyor
acaba bebişim09 senin kızla birlikte mi eğleniyorlar yaa
artık tekmelerinde neredeyse ben de sıçrıyorum
önceden ev ahalisi görecbilmek için yatağımın başında toplanırlardı
şimdi herkes oturduğu yerden seyirde o derece zıplıyor yani

ben diyordum bu ne biçim iş hiç mi uyumuyor bu zıpır diye
nette gezerken hareket etmeleri için uyanık olmalarına gerek olmadığı uyurken de hareket ettiğini okudum
gece uykusu falan kalmadı zaten beyefendi müsade ederse uyukluyoruz:))

ben de tetanoz aşımın 2. dozunu dün yaptırdım nedense ilk gün aman ne güzel hiç bişey olmadı diyorsun da 2. gün düğme gibi şişip acımaya başlıyor

aynen ssaslan bizimkilerde var bişeyler :)))
benimde hiç acımamıştı olduğumda ertesi gün başladı ağrısı baya yatamadım üstüne kolumun dokunsan acıyodu bir hafta sonra geçti inşallah buda öyle olmaz
soluma yatıyorum rahat edemiyorum, sağıma yatıyorum rahat edemiyorum, sırt üstü yatıyorum rahat edemiyorum ne yapcam ben ya 5 dakkada bi olduğum yerde dönüyom bu yüzdende uyuyamıyom bide tekme eklenince daha fena oluyom..

aklıma cem yılmazın gösterisi geldi
hani bel fıtığı ile ilgili anlattığı vardı kadın taklidi yaparak aynısı, kaynımda da var, çekme yapıyo bööölee diye anlatıyordu
biraz onun gibi olacak bebişim ama
aynen
aynısı
ben de durmadan dönüyorum
işin kötü tarafı ben sürekli yattığım için altımda havalı medikal yatak var yatış pozisyonuna göre 5 dak.da 1 ağırlığının olduğu kısmı indirip diğer kısımları şişiren mekanizma
yatak plastik gibi bir malzeme ve şişme sırasında gacur gucur sesler geliyor gecenin sessizliğinde
tam şişiyor şekil alıyor hop ben dönüyorum
bu sefer gıcırtıları kafama takıyorum
delirmemek işten bile değil

bende 12 kilo aldım..yapacak bişi yok...lütfen densizlere takmayın kafayı ya...sakın eti filan kafana göre kesmeye kalkma...çocuğun gelişimi için en lazım şey protein...eti, sütü, yumurtayı, yoğurdu, peyniri tüketmen gerekiyor...sadece sebze-meyve ile olmaz...ekmeği kepek yap, şekeri kes, tatlıyı kes, karbonhidrata çok yüklenme...onun dışında sakın kafana göre katı bir rejim yapma...bu kilolar bebişlerimiz doğduktan sonra onların peşinde dolanmaktan zaten gidecek..malum süt yapan en önemli besinler su ve süt...onun dışında doğum sonrası anormal yemek yemediğimiz sürece 3-4 ayda toparlanmaya başlayacağız...sıkma canını sakın...

bebişim şekerin yüksek çıkmış...140 ın üzerine mutlaka 100 lük yükleme yaptırıyor doktorlar..ihmal etme derim...şekeri kes demesiyle olmaz...sana diyet listesi vermesi gerekirdi...sadece şekerli şeyler yükseltmiyor ki şekeri..patates, havuç, ekmek, bazı meyveler şekeri yükseltiyor..doktorunla tekrar görüş derim..100 lük yükleme yapılması için ısrar et...ayrıca tansiyon işini de sakın es geçme...

bebişim tatlandırıcı kullanma..karaciğerde birikme yapıyor..özellikle aspartam içeren tatlandırıcılardan uzak dur..şekersiz iç çayını filan...aman kimyasal içeren herşeyden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışalım...

kızlar kapıya saglık ocagından geldiler aşıya cagırıyorlar.korkuyorum amaa ben.hemde yarın gel dedi.büsürü bişey sordu

Ne aşısı tatlım ya ben taşıncağım için taşındıktan sonra gel kayıt açalım dediler

bu arada bebişim hiç ümitlenme aşı konusunda
ilkinde neyse ikincisinde de o

kızlar haberi gördünüz mü ya inanılmaz

MSN Eğlence

bu ne be benim cocuğuma yapıcak bunu bırak sıkayetı falan pataklarım o hemsıreyı onceden olsa ne sırın poz derdım ama 6 aydır cekıyoruz daha 3 ay cekıcez bu kadar cıleden sonrada bebeğimi kımsenın cebınde gormek ıstemezdım heralde bıde benım kız abartısız 23 saat aktıf masallah artık ne oturtuo ne yatırıyo kudurgan ya kucucuk yerde bole bunlar dunyaya geldıklerınde napcaz kızlar nasıl basedıcez bılmıyorum artık

evet canım cok hareketliler.gittikçede hareketlenicek yani kacınılmaz bu

bende 2 gün çok çektim aşıdan
ama hemşire herkese olmaz dedi bünyeye göre değişiyormuş bazıları hiç acımadı diyolarmış benim çok acıdı ama iğneği olduktan 8 saat sonra başladı ağrı

demrcool başınız sağolsun canım.kızlar kendimi dün çok kötü hisstmiştim kilo olayı yüzünden aslında bugün de beynimden atamıyorum çünkü 100 kilo olmak kolay değil yorumlarınız için teşekkür ederim diyetime dikkat edeceğim yürüyüş yapacağım umarım doğuma kadar en fazla 5 kilo alırım eşime bile söylemedim kilomu siz de benim için dua edin kızlar fazla kilo almayayım diye

yaa kızlar yaa
benim göğüsler yine kaşınmaya başladı
daha da çatlayacaklar mı yani
o kadar krem kullanıyom bi de ya
sanırım hakikaten çatlayacak olana kaçınılmaz bu çatlaklar
gerçi dr günde 2 kez demişti ben sadece 1 kez sürüyorum genelde üşeniyorum ama (

bende çok kaşınıyorum doktorum excipial lipo yazdı çatlaklar için nemlendirici ama gebelik kategorisi c yazıyo kullandım arada şimdiye kadar ama hep korka korka sen gebelikte kullanılmaz yazsa bile boşver kullan dedi çok saçma geliyo ama napıyım uymak zorundayım sonuçta tehlikeli bi işe adım atmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…