selam kızlar ay benimde ödüm koptu mesaj falan yazamadım siteye tekrar geldi çok şükür .
Kasık ağrıları olanlar ; rahim bu haftalardan itibaren kasılmalara ve doğuma hazırlanmaya başlarmış ondan oluyormuş fakat saatte birkaç kez gelen kasılmalar doğum habercisi olabilirmiş dr.umuza danışalım :))
Ay esence yazmış yaa 3 ay kaldı diye ne kadar az kaldı yaa stres basıyo beni zaman geçmese daha yavaş geçse yada((
dersucum mrb
bende oglumu krese birakirken hafif kosar gibi yürüyoruz kasiklarim degilde göbegimin sag tarafi agriyor ...
Günaydın kızlar . Hızlı yürüyüş yaparken bende de oluyordu aynı sancılar dr.um tempoyu düşürmemi çok hızlı yürümemem gerektiğini söyledi .
Bende bugün 100'lük şeker yüklmemi yaptırcaktım ama kalkamadım yarın inşallah gidebilirim sabah erken gideyim diyorum öğlene kadar açlığa dayanırım belki((
50'lik yükleme 147 çıktı çok yüksek değil ama emin olalım dedi dr.şimdi 100'lük istiyor onun sıkıntısı bastı şimdiden.Oda yüksek çıkarsa diyete başlatıcak
şeker testleri 24. haftadan itibaren yapılıyor
aşılar ise 20. haftadan itibaren
çok geç kalmadan tetanozun yapılmasında fayda var çünkü 1 ay sonra 2. dozun yapılması gerekiyor
aksi takdirde işe yaramıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?