2009 Şubat Anneleri

Canım benim ya az kaldı :)) indirekt coombs testi için kan aldılar heralde bana da gittiğimde aşıyı bir de doğumdan sonra 72 saat içinde yapılıyormuş

ayy kzılar iyi geceler, bugün siteden mesaj var diye yazı aldım, üyeliğim iptal edilmiş, nasıl sinir oldum, ama Allahtan siteden kaynaklanan bir sorunmuş, hiç yazı yazamamak ne kötüüü

kizlar mrb bende giremedim bugün siteye
yani girdimde yazamadim
bebisimin ayaklarini yada ellerini kasiklarimda hissediyorum hafif icten bisey gidikliyor gibi
vidi cnm masallah bebisine kocaman olmus :))
hepinize iyi geceler kizlar benim uykudan gözlerim kapaniyor öpt hepinizi

bugün nihayet tetanoz aşımın 2. dozunu oldum, bugün bir yğın işim vardı internette halletmem gereken, Cuma gününe kadar yetişmesi lazım, ama hiçbir işimi halledeöedim , çünkü istediğim siteler şifre istiyor ve ben de şifre yok, yarını bekelemem gerekecek, gitti boş yere bir günüm, sinir oldum yaaa

bana dr. önceki gidişlerimde detaylı anlatmıştı. ama hamilelikten dolayı sanırım hiçbirşeyi doğru düzgün aklımda tutamıyorum. aklımda kalanıyla anlatayım; adet sancısına benzer sancılar olduğunda bu sancılar tekrarladığında sırtüstü yatacaksın dedi. elini göbeğinin en tepe(üst) noktasına koyacaksın. orası sertleşmişse hemen beni ara dedi. şuan yatıp kontrol ettiğimde o bölge çok sert değil yumuşak.

Günaydın kızlar ;
Size bişi sorcam.Yürüyüş yaparken tempomu biraz artırdığımda yani biraz daha hızlı yürüdüğümde sancı oluyo kasığımda.Neden oluyo acaba rahatsız ediyo baya.Sizdede oluyor mu.?.

günaydın arkadaşlar

ya bu kasık ağrıları bende de var hafif ağrı gibi oluyo ve orası sertleşiyo dün dr a gittik şeker yüklemesi için bu kasık ağrılarını sordum normal dedi ama yarım saat aralıklarla olursa haberim olsun dedi bol bol istirat et dedi

dersucum mrb
bende oglumu krese birakirken hafif kosar gibi yürüyoruz kasiklarim degilde göbegimin sag tarafi agriyor ...

dersucum mrb
bende oglumu krese birakirken hafif kosar gibi yürüyoruz kasiklarim degilde göbegimin sag tarafi agriyor ...

Canımm benimm bugün bayaa kötü oldum ben hatta bir süre sonra oturduğum halde bile geçmedi bende korktum doktorumu arasammı diye 10 dkka sonra geçti şükür

gectigine sevindim dersucum
cidden kötü kasik agrisi gecmis olsun cnm tekrardan :)

Günaydın kızlar . Hızlı yürüyüş yaparken bende de oluyordu aynı sancılar dr.um tempoyu düşürmemi çok hızlı yürümemem gerektiğini söyledi .
Bende bugün 100'lük şeker yüklmemi yaptırcaktım ama kalkamadım yarın inşallah gidebilirim sabah erken gideyim diyorum öğlene kadar açlığa dayanırım belki ((

günaydın
canım sende risk mi çıktıda 100 lük şeker yüklemeside yaptırıyorsun yoksa kesin sonuç almak içinmi

50'lik yükleme 147 çıktı çok yüksek değil ama emin olalım dedi dr.şimdi 100'lük istiyor onun sıkıntısı bastı şimdiden.Oda yüksek çıkarsa diyete başlatıcak

kizlar bende gelecek ay yaptiriyorum seker testimi cok gec olmuyor degilmi ??

cimcime canım ikimizin satları aynı bence biraz geç kalmış olursun ben bile bazı şeyler için geç kaldım tetanoz aşısı için mesela .Diğer kızlar hangi haftalarda yaptırdı testlerini

50'lik yükleme 147 çıktı çok yüksek değil ama emin olalım dedi dr.şimdi 100'lük istiyor onun sıkıntısı bastı şimdiden.Oda yüksek çıkarsa diyete başlatıcak

anladım canım benim 112 çıktı dr normal dedi tekrar yaptırmak için bişi demedi işallah seninde normal çıkar 2 ci testinde:1hug:
ya bende tetanoz aşısı olmadım daha en son nezamana kadar olmak lazım ki

şeker testleri 24. haftadan itibaren yapılıyor
aşılar ise 20. haftadan itibaren
çok geç kalmadan tetanozun yapılmasında fayda var çünkü 1 ay sonra 2. dozun yapılması gerekiyor
aksi takdirde işe yaramıyormuş

ayy canım çok sağol ben işallah geç kalmamışımdır aşı olmak için bu hafta sonuna kadar işallah gidebilirim

walla kizlar bende asilari sormustum doktoruma hemde ilk aylarimda
hem aile doktorum hemde kadin doktorum bazi asilar var hamile kalmadan en az üc ay önce yapiliyor dedi hamile oldugunda yapilmiyormus
sonra ist 4-5 aylarimda tetenoz asisini sormustum kadin doktorum bi kaza falan gecirmediyseniz gerek yok dedi
anlamadimki niye böyle israrli
seker testimdennde hic bahsetmemisti sordugumda gerek yok demisti
ama annemde var dedigim icin tamam yapalim dedi
yani saglikli olsamda ilk hamileligimde böyle bi sorun olmasada insan bi yapalim emin olalim der benim doktorum hiiic böyle seyler demedi

oglumun kresinden birinin annesi hamile o bi doktordan bahsetti o doktorda bana cok yakin yaklasik 100 m uzaklikta ,randevusuz gidebiliyormussun birde suram agriyor dediginde hemen aliyormus kontrole ... arkadasa bi sorayimda bi sorunu varsa bisey uydursun doktora gitmek icin bende onla gidip bi bakiyim adam sempatikmi
ilgileniyormu
belki bende ona gecerim düsünüyorum cünki doktor degistirmeyi
kafam kasrisik benimki iyi aslinda ama bazenleri cok cabuk basindan saliyor
rahat konusamiyorum ......
umarim dogru karari veririm daha iyi bi doktor ararken daha kötüsüne düsmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…