2009 Şubat Anneleri

Hamişler tetanoz aşısından bahsedilmişte sahiden aşı olduktan sonra aşının ağrısının düzeyi ve şişmemesi bakımından 1 gün yıkanmamak gerekiyor.

hamileliğimin başından beri o kadar çok çeşitli ilaç-antibiyotik falan içmek zorunda kaldım ki
birçoğunda gebelikte kullanılmaz yazısı vardı
drlarımıza güvenmek zorundayız diye düşündüm hep

narkoz bile aldığıma göre

ben badem yağını duydum doktor da dedi çatlaklar için ama henüz almadım çünkü benim göbek zaten çatlak dolu varsın biraz da güzel kızım çatlatsın dedim :))

hayır canım kiloooolu biri olduğum için zamanında göbeğimde bacaklarımda ve kalçalrımda çatlaklarım oluşmuş varsın biraz daha çatlasın dedim zaten kilolardan başım dertte :roflol::roflol::roflol:

hepinize merhabalar kızlar,iyisiniz dimiiii???
bende okuldan geldim yemeğimi yedim ve acayip mayıştım.son günlerde çok çabuk yoruluyor ve uyukluyorum ya.bide bugün otobüste kimse bize yer vermedi(( çok kalabalıktı istanbuldakiler bilir uzaklığı çapadan bakırköye kadar ayakta geldim,bitmiş durumdayım yani.akşam üstü sırt ve bacak ağrım için doktora gitcem ama heran koltukta sızabilrim saati kurayım bari:)

Eskiden belediye otobüslerinde oturulan köşelerde hamilelere yaşlı ve malüllere yer veriniz diye yazardı ve ayrıca insanlar daha bir saygılıydı en azından yaşlı yada hamile görünce hemen kalkıp yer verirlerdi.Şimdi artık düşünce saygı kalmadı galiba.:CüvCüv:

Gene yazıyo hayatımda insanlarımız özellikle gençler çok vurdum duymaz saygıları kalmamış inanınki sabah işe gelirken sinirlendim gene yaşlı teyzenin teki yer verdi bana okadar gencin arasında ne kadarda hayır oturamam lütfen dediysemde kadın zorla oturttu beni kadıncağıza da yer veren olmadı varya ayakta kaldı içim gitti ama bi insan evladıda kalkmadı ya gene sinir oldum anlatırken....

Aynen özlemcim o kadar bey,genç dururken yine yaşını başını almış teyzeler yer vermeye kalkıyor,ben utanıyorum oturanların adına walla.

kızlar ben eğer çok yorgunsam gençlere ablam bana yer verir misin diyorum yüzsüzlük edip o da kalkıyor ne yapayım ama bazen koca adamlar oluyor kalkmıyor onlara birşey diyemiyorum

kızlar rahimde otuurken yada kalkarken batma yada ağrı yaşıyan varmı

Ben ben aynı dert genelde akşam oluyor ağrım sanki çıkıcak kopcak bişi gibi bir his oturup kalkarken popomda da ağrı oluyor ya sanırım o çok oturmaktan kaynaklanıyor işim masabaşı olduğundan arada kalkıp dolaşmak lazım

kızzlaarr ay akşamdan beri bekliom site açılsn diye kudurdumm

Son düzenleme:
herkes umudunu kesmiş sanırım kimsecikler yokfisfisfis kızlarr huhuuu nerdesiniz?
ben bugün doktora gittim ağrılarım için 10 gün rapor verdi,yatak istirahatından başka çözümü yok ortalıkta gezinme fazla ,eğer geçmezse tekrar rapor yazarım sonrada doğum iznine ayrılırsın dedi.ben gerçi son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüodum ama sonradan kalıcı olabilirmiş bu sırt bacak ağrıları o yüzden riske atamam yani.
ama bebişim iyi onunla ilgili bi sorun yok çok şükür,kiloda almışız 1215gr olmuş oğluşum

ne kadar sinir bozucu oluyor siteye girememek
vidi bebişin ne güzel büyümüş
maşallah
geçmiş olsun en kısa sürede kurtulsun inşallah ağrılardan

slm.kızlar herkes iyidir umarım artık nadir girdiğim için konuları ve durumlarınızı takip edemiyorum..herkes kendine ve bebişine iyi baksın hadi bakalım şubata 3 ay kaldı ...daha öncesi de olabilir hepimiz için...hayırlı doğumlar inşallah hepimize......iyi geceler...

selam kızlar ay benimde ödüm koptu mesaj falan yazamadım siteye tekrar geldi çok şükür .
Kasık ağrıları olanlar ; rahim bu haftalardan itibaren kasılmalara ve doğuma hazırlanmaya başlarmış ondan oluyormuş fakat saatte birkaç kez gelen kasılmalar doğum habercisi olabilirmiş dr.umuza danışalım :))
Ay esence yazmış yaa 3 ay kaldı diye ne kadar az kaldı yaa stres basıyo beni zaman geçmese daha yavaş geçse yada ((

Kızlar aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olanlar var mı?? Doktor geçen hafta gittiğimde kan aldırdı benden uyuşmazlık için ama ben bayramda götürcem sonucumu nettede okudum aşı yapıyolarmış 28. haftada acaba geç kalmış olurmuyum yaptıran varsa aranızda bilgi verirse sevinirim.

her türlü problemde en önde olduğum gibi bunda da başı çekiyorum özlemcim
indirekt coombs testi yapılıyordu gerçi dün gittiğimde dr bu sefer gerek yok dedi
ben önceden düşük yaptığım için kürtajın hemen ardından rhogam yapılmıştı bana
ilk bebeklerde problem olmuyor fakat sonra gelenlerin korunması için iğne yapılması gerekiyor

SSASLAN ne diyorsun bacım Türkçe konuş lütfen
ÖZLEMİM Bizde yok canım ama artık önlem alınarak sorun olmadığını okumuştum bu siteye bir bak istersen bence sen bayramı beklemeden git dr.una . http://gebelik.org/dosyalar/rhuyg.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…