Ay Allah sabir versin ailesine ve nisanlisina.Yasida cok gencmis ya, cok uzuldum.Mekani cennet olsunsenağlamasenağlama canım bi tepki veremiyorum aglayamıyorumda eşimin yanında kızıyo.okadar doldum ki.resimlerimize baktım eşim kızdı.3 iyi arkadaslar eşim ve digerleri.gündüz msn de denk geldik ötekiyle konustuk aksama telefon caldırın bişey sölücem dedi.bana sölemiyo üzücü bişey hamilesin ben söliyemem aksama eşime söliceni söledi.aksamı zor ettim eşim gelir gelmez aradık ve bu üzücü haberi verdi eşime.eşim bana söylerken kadar zorlandı ki.nişanlısı varya dedi bende ayrıldılar heralde diye kuruyordum kafamda sabahtan beri.meger dünyadan ayrılmıs arkadasım.allahım ne zor bir durum.ailesinin durumunu düşünemiyorum bile.babasıyla kaza yapmıs arkadasım babası iyiymiş.arkadasım gittisenağlama
kızlar ya benim sol bacağımda acayip bi ağrı var daha çok sızlama gibi adım atarken kalçamda sanki et sıkışıyor 2-3 gündür sırt ağrımla beraber bide bu çıktı başıma,bugün doktorumu aramıştım ama ulaşamaıdm doğuma girdiği için sonrada ben uyuyup kalmışım.kontrolüme 2 hafta var ama yarın gidip baktırcam galiba.ya ne egzersiz,ne masaj nede dinlenmek işe yaramıyor çok zorlanıyorum yürüken.sizinde oluyormu böyle yoksa ben ters bi hareket falanı yaptım acaba?
ya kıslar benim bebişim iki gündür felaket hareketli. dün gece beni hiç uyutmadı. bugünde hiç ama hiç durmadı. öyle tekmeler atıyorki artık dışarıdan bile farkediliyor.içim alt üst oldu resmen.sizinkilerde durum nedir?
canım sağol gözlerim doldu okurken Bne daha Mustafa yı izlemedim Bugün gidelim de izleyelim filmi görmeyenler
aybükecim bende uyuyamadım bende tetanoz aşımın 2. dozunu bu gün yaptırdım geçen aşım inanılmaz ağrı yapmıştı gece soluma yatamıyordum. bu sefer sağıma yaptırdım aşımı çünkü sağtarafıma yatmıyorum pek sabah kalktığımda sağ bacağım ağrıyor sanki hamlamış gibi kalçamdan vuruyor bilmiyorum içinizde benim gibi bacak ağrısı yaşayan varmı...
yatak konusunda kararsızlık yaşayanlar var sanırım arkadaşlar ben park yatak alacağım malum tayin vs. için daha uygun hem odadan odaya tekerleğiyle sürüyebiliyorsun taşıması kolay nereye istersen götür. hem piyasada çok şık olanlar var .yandan da cırt cırtlılar var yani devamlı çocuğu kucağına al çıkar geri koy derdi olmaz ileride.. ama uyku seti nasıl olur bilmiyorum. park yatak alan arkadaşlar siz nasıl içini hazırlayacaksınız.uyku setleri uygun oluyormuş diye duydum ama sizlerede sorim bi dedim.
kızlar moralim çok bozuk.eşimin en samimi arkadasının nişanlısı vefat etmiş.benimde arkadasımdı.beraber gezmiştik yanyana resimlerimiz var senağlama daha 19 yaşında.3 gün olmuş.kendimi iyi hissetmiyorum.
demircool başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin ne kadar zor bi durum olduğunu çok iyi biliyorum..
hele beklenmedik ve genç ölüm dahada acı verici..
saol canım.beklenmedik ve genç ölüm.ne kadar üzücü haklısın.şimdi yanına gidicez arkadasının eşim gidemiyor ne diyipte gideyim ben gidince de hatırlar üzülür diye.ama önce eşimin gitmesi gerek o kadar yakınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?