2009 Şubat Anneleri

Ay Allah sabir versin ailesine ve nisanlisina.Yasida cok gencmis ya, cok uzuldum.Mekani cennet olsunsenağlama

iyi geceler herkese, erçi bu saatte benim gibi uykusu kaçan kimse yoktur sanırım

bugün çok yoğun bir gündü, sabah iş, iş çıkışı seminer vardı, Allahtan eşim yemeği hazırlamıştı, bu hafta böyle yoğun geçecek, hergün okul çıkışı seminerim var ,tetanoz aşımı bugün olacaktım ama seminer dolayısı ile olamadım, bakalım bu hafta yaptırırım inşallah, geçen aşım çok rahattı, ağrım sızım olmamıştı, inşallah bu kez de öyle olur

yine erkenden uyuyakaldım, şimdi de uykum kaçtı,

yazdıklarınızı okuyamadım, bu sayfa dışında

demircool, gerçekten çok kötü bir olay yaşamışsın, Allah rahmet eylesin, insanın etkilenmemesi mümkün değil, ama hayatın malesef acı gerçeği de bu, ölüm, ben babam kadar sevdiğim yakınımı kaybedince anlamıştım hayatın ne kadar acımasız olduğunu, aylarca ağladım, hastalandım, ama baktım ki bunlar sadece beni yıpratıyor, evet onu çok seviyorum ama geri getiremiyorum, çok zor kendime geldim, hala ara sıra sevdiği yiyecekleri yedikçe ya da sevdiği şarkıları dinledikçe aklıma gelir ağlarım, çay içişini, ne bileyim hoş sohbetlerini düşünür düşünür ağlarım ,rüyalarıma girer ağlarım, ölüm acısı çok zor, yaşayan bilir,,, hele zamansız kaybettiysen, hazırlıksızsan, insan dünya dursun ister, nereye gidiyoruz yeter diye haykırmak...

neyse ben de çok duygulandım, yattığı yer nur olsun

haftan gereği yaşadıkların normal sanırım, bu haftalarda beli yavaş yavaş doğuma hazırlık in açılmaya gevşemeye başlıyor, üzerine sen de ters bir hareket yaptıysan ağrı kaçınılmaz oluyor, ben de sık sık bel ağrısı yaşayanlardanım, belim çok hassas normalde de, ee şimdi hamilelikten dolayı gevşeme de yaşıyorum, bitmiş durumdayım anlayacağın, sandalyeye çok oturmamaya çalış, bir de oturduğun sandalye rahat olsun, belini desteklesin, hafif yürüyüşler faydalı olacaktır, geçmiş olsun

aybükecim bende uyuyamadım bende tetanoz aşımın 2. dozunu bu gün yaptırdım geçen aşım inanılmaz ağrı yapmıştı gece soluma yatamıyordum. bu sefer sağıma yaptırdım aşımı çünkü sağtarafıma yatmıyorum pek sabah kalktığımda sağ bacağım ağrıyor sanki hamlamış gibi kalçamdan vuruyor bilmiyorum içinizde benim gibi bacak ağrısı yaşayan varmı...

benim kızımda öyle, geceleri hiç uyumuyor cadı, bak bu gece uykum kaçtıysa onun yüzünden, uyku sersemi, bir baktım tekme atıyor, onu dinleyeceğim derken yine daldım hayal dünyasına,yine bir posta da doğum yaptım, derkeeeen uyku muyku kalmadı

3-4 gecedir farkediyorum sağa sola dönüşlerimde hafif uyanıyorum, bizimki sallıyor tekmeleri, en güzeli de gündüzleri tenefüs aralarında oturmuşken koltuğa göbeğimi gere gere, onun tekmelerini seyrediyorum, toplantılarda çok güzel oluyor, can sıkıcı toplantılarda ben göbeğimi seyrederek vakit geçiriyorum

yatak konusunda kararsızlık yaşayanlar var sanırım arkadaşlar ben park yatak alacağım malum tayin vs. için daha uygun hem odadan odaya tekerleğiyle sürüyebiliyorsun taşıması kolay nereye istersen götür. hem piyasada çok şık olanlar var .yandan da cırt cırtlılar var yani devamlı çocuğu kucağına al çıkar geri koy derdi olmaz ileride.. ama uyku seti nasıl olur bilmiyorum. park yatak alan arkadaşlar siz nasıl içini hazırlayacaksınız.uyku setleri uygun oluyormuş diye duydum ama sizlerede sorim bi dedim.

canım sağol gözlerim doldu okurken Bne daha Mustafa yı izlemedim Bugün gidelim de izleyelim filmi görmeyenler

ben de izlemedim, ama izleyen öğretmen arkadaşlarım hiç beğenmediklerini söylediler, bugün Uğur dündar da eleştirdi, çocuklara izlettirmemek gerekiyor, biz eleştirel açıdan bakabilirz ama onların küçücük saf beyinleri eleştiri yapcak seviyee değil, hemen inanıverirler ve atamızı yanlış tanırlar, ya da istemediğimiz şekilde akıllarında kalır,

işin açığı bu kadar para için yapıldığı belli olan filmi de izlemek için gidip sinemya para vermek istemiyorum, birgün birşekilde nasıl olsa izlerim

bendensin haa, şaşırdımgamyoncuiremsu

gecenin bu saatinde beklemiyordum:jeyyar:

yatak konusunda ben de kararsızım, park yataklar evet kullanışlı ama çok basit duruyor, hayalimdeki yatak o değil, yani onu evime kurduğum zaman beni heyecanlandırmayacak sanki, gerçi mecbur kalırsam alacağım, en mantıklısı neyse onu almak lazım, park yataın bizim gibi kiracılar için avantajı, işin bittiğinde katla bük, kaldır, yer kaplamaz, ne yapacağım derdi yok, o yanı çok süper deeee, görünüşü tutmuyorum

kizlar günaydin
ben gene saat 3 bucukta uyandim yarim saat önce sayfaya cok giremiyorum tatos ablamizdan hayla bi haber yok
dün rüyamda gördügüm sey cikti hamile olan bi arkadasimin malesef bebeginden kötü bi haber aldik
ikinci bi kötü haber almak istemiyorum buyüzdende biraz sayfaya girmeye korkuyorum
yarim saat önce uyandim hayla rüyamin etkisindeyim tatos ablamiz forma yazmisti :) bir defa yazdigini gördüm sonra uykuya daldim ve tekrar rüyama girdi
bebisi ve o cok iyilerdi icimde hem bir korku hem bi sevinc sayfaya girdim acaba gercekten haber varmi diye ama yok
malesef yazmamis .....
ins. bu gece gördügüm rüyada hayra cikarda ablamizin iiyi haberlerini aliriz yoksa hic birimiz rahat edemicez ulasma imkanimizda yok malesef
hepinize güzel bir gün diliyorum arkadaslar

sasslan cnm mucize bebisimizin iyi olmasina cok sevindim masallah kocamanda olmus :)

rabbim ins. sag saglim kucaklarimiza alip büyütmek nasip eder

bebişim09 cimcime ve vidi tekrar tekrar başınız saolsun. tanrı kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin.
ssaslan nasıl sevindim haberlerine. mucize bebek dediler demek. sırasını beklemeyen afacan, aceleci bebek sizinki. bayrama ne kaldı zaten. azıcık daha sabır annesi.

bende park yatak almak istiyorum ama markasına bi türlü karar veremiyorum piyasada çok ürün var bazıları çok basit naylon sarılmış gibi bazıları iyi kullanılışı da önemli çok kararsızım yani marka konusunda sizin beğendikleriniz veya aldığınız hangi markalar var

bu arada drum bana tetenoz aşışından bahsetmedi ve dolayısıyla hiç olmadım bazıları önemsiz olduğunu söylüyor ne yapıcam ben şimdi senağlama

demircool senin de başın saolsun arkadaşım. Allah ailesine sabır versin. çok acı bir olay fakat canım sen yine de bebeğin için düşünmemeye çalış.
lebis bebeğin çok yaramaz olacak gibi geldi. şimdi bol bol dinlen, karnındayken böyle yapan sonra hiç uyutmayacak seni.

Başınız sagolsun canım allah sabırlar versin.

kızlar ya sabaha kadar uyuyamadım ezan okunurken dalmışım ekrar 8 de uyandım benim kızçe o kadar çok tekmeliyorki gözümü kapattığım an koca bi tekme yiyorum bide tek noktada değil sağ sol aşağı yukarı sanki diskoda benim kız :)))
drda bu kadar hareketli bebek görmedim ne zamandır maşallah demişti :))
aşıya gidicem 1 saat sonra ve drum idrar testi yaptırmamı istedi proteine bakılacskmış??

demircool başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin ne kadar zor bi durum olduğunu çok iyi biliyorum..
hele beklenmedik ve genç ölüm dahada acı verici..

demircool başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin ne kadar zor bi durum olduğunu çok iyi biliyorum..
hele beklenmedik ve genç ölüm dahada acı verici..

saol canım.beklenmedik ve genç ölüm.ne kadar üzücü haklısın.şimdi yanına gidicez arkadasının eşim gidemiyor ne diyipte gideyim ben gidince de hatırlar üzülür diye.ama önce eşimin gitmesi gerek o kadar yakınlar.

canım tek başına gitme sakın çok üzülürsün allah korusun dayanamazsın başın maşın döner ya önce eşin gitsin yada birlikte gidin..

demircool canım başınız sağolsun geride kalanlara allah sabır versn.. bu arada gece bende uyuyamıyorum aşıda var baya rahatsız etti bu gece sabahta erkenden benim kızçe başlıyor tekmelere bebişimcimhihoyyyt

bu sabah uyandığımda midem nasıl gurulduyordu anlatamam sanki dün hiç bieşey yememişim gibi
kızçemde öyle tekmeliyorki ne yapıyor içeride anlamıyorum ve çok merak ediyorum açıkçası :) kahvaltı hazırladım hemen yedim acaba acıktıda ondanmı bu kadar yaramaz dedim yok ondan değilmiş çünkü
hala aynı..
şundan 2 ay önce ah bi tekmelese diyoduk şimdideaccuk yavoş olun diyoz uyuyamıyoz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…