SAOLUN KIZLAR :) BEBEGİM 28 HAFTA 3 GÜNLÜK CİMCİME KIZIM OLUCAK İNŞALLAH :) ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISIYLA KUCAGIMIZA ALMAYI SAGLASIN... TAKVİMİMİ KOYUCAM AMA NEREYE KOYUCAM BULAMADIM :s
show tv de dogum sonrası kiloları nasıl veriliceni sölüyo taylan kümeli bakmak isteyen varsa
demircool sen kaç kilo aldın canım:CüvCüv:
12 kilo aldım canım.57 ydim 68 bucuk oldum bile coktan.:CüvCüv: ama olsunşakkıdı bi çırpıda veririm ben
normal almışın ama ben seni daha zayıf zannediyodum geçen gün göbüşünün resmini görmüştüm de orda baya küçüktü sanki merak ettim:)
kizlar sagolun destekleriniz icin
sorunumu sizinle paylastim bide agladim iyice rahatladim
3 -4 ayim kaldi ben pantalonumla idare ederim pantalona vercegim parayla oglumun ihtiyaclarini alirim demistim
esim kizmisti git kendine kiyafet al ,sonra bunalima girersin demisti
inanmamistim idare ederim ben demistim
ama onun dedikleri cikti sanirim hepde ayni seyleri giydigim icin kendimi kötü hissettim
bide dün pantalonumun bir yeri yirtilinca tam oldu :)))))
ay sonunda esimle carsiya cikcaktik ozaman gidip kendime güzel bi elbise almak istiyorum
görün bakalim ozaman kocis beni eve sokamicak :))))))))) bide gidip saclarimi kestiriyim degisiklik olsun ......
iyiki varsiniz kizlar
hehhh şöyle kendine gel bakalım:1hug: walla bende saç konusunda bi değişiklik yapsammı diye düşünüyorum gerçi zaten küt saçlarım daha ne kadar kestirebilirim bilmiom
demircool kız nasıl 57 diydin albümüne baktım ufacık çıtı pıtı bişiysin ya sen:)) bende 50 idim 61,5 oldum ama tombiş tombiş oldum walla hem kalçalarım hemde yanaklarım şişti, gerçi 2-3 haftadır nasılsa kilo almıyorum çok şükür aynı dewam ediyo
ben aldığım 20 kiloyla rekordayım kızlar 3 aylık periyotlarla 20 şer kilo alıyorum.Amannnn bebişim sağlıklı olsunda ben doğumdan sonra eskisinden daha zayıf olurum.Bide kızlar bebek mevlidi ne zaman yapılıyor.Ben çok tecrübesizim napicam bilmiyorum
40 ın içindeyken de mevlüt okutabiliyosun illa 40. gün okunması gerekmiyor benim arkadaşım 22 günlükken okutmuştu kendini toparladıktan sonra bi gün olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?