2009 Şubat Anneleri

cimcime yırtlısın pantolonlar nolurki yenilerini alırız şekerim ayııp ettinkaydirigubbakcemile3

bebegim_gel_artik hoşgeldin canıımm

12 kilo aldım canım.57 ydim 68 bucuk oldum bile coktan.:CüvCüv: ama olsunşakkıdı bi çırpıda veririm ben

normal almışın ama ben seni daha zayıf zannediyodum geçen gün göbüşünün resmini görmüştüm de orda baya küçüktü sanki merak ettim:)

normal almışın ama ben seni daha zayıf zannediyodum geçen gün göbüşünün resmini görmüştüm de orda baya küçüktü sanki merak ettim:)

canım eşime kompil resmimi cektiriymde gör bakalım.ben göstermiyorum ya kilomu.ama catladım işte.hemde acayipsenağlama

Ayyyy cimcimecim okurken yazıı güldüm valla şaşırdın mı şekerim sen ne depresyonu falan bu halinle de süper görünüyosun sadece hamişliğimiz kışa denk geldiği için daha kalın tarzda şeyler giyiyoruz yaz olsa bi tişört eşorfman pantolonla çıkardık ozman okadar gözüne batmazdı kesinlikle şimdi üzerine hırka mont vs.. giyiyoruz daha da kalınlaşıyoruz canım benim ben de kocaman oldum eskiden giydiğim hiçbirşeyim olmuyor bol gelenler de dahil:)))))) Ama olsun ben çoook mutluyum çok kilo almışın diyenlere de amannn veririm ben nede olsa diyip geçiyorum boşverrrr aldığımız en güzel kilolar bunlar takma yani bebişini düşün sen bizden daha tecrübelisin aslında emzirirken bile baya kilo veriyormuşuz:)))))))) Yaşasın tombiş annelerrrrr :)))))))

olsun sonra verilir kilolar. ben anlayamıyorum yaa çatladımmı şimdilik bişi belli olmuyor ama sonramı belli olur

kizlar sagolun destekleriniz icin
sorunumu sizinle paylastim bide agladim iyice rahatladim
3 -4 ayim kaldi ben pantalonumla idare ederim pantalona vercegim parayla oglumun ihtiyaclarini alirim demistim
esim kizmisti git kendine kiyafet al ,sonra bunalima girersin demisti
inanmamistim idare ederim ben demistim
ama onun dedikleri cikti sanirim hepde ayni seyleri giydigim icin kendimi kötü hissettim
bide dün pantalonumun bir yeri yirtilinca tam oldu :)))))
ay sonunda esimle carsiya cikcaktik ozaman gidip kendime güzel bi elbise almak istiyorum
görün bakalim ozaman kocis beni eve sokamicak :))))))))) bide gidip saclarimi kestiriyim degisiklik olsun ......
iyiki varsiniz kizlar

demircool kız nasıl 57 diydin albümüne baktım ufacık çıtı pıtı bişiysin ya sen:)) bende 50 idim 61,5 oldum ama tombiş tombiş oldum walla hem kalçalarım hemde yanaklarım şişti, gerçi 2-3 haftadır nasılsa kilo almıyorum çok şükür aynı dewam ediyo

hehhh şöyle kendine gel bakalım:1hug: walla bende saç konusunda bi değişiklik yapsammı diye düşünüyorum gerçi zaten küt saçlarım daha ne kadar kestirebilirim bilmiom

özlemcim gercekten dogum sonrasi baya bi kilo kaybi oluyor
ben oglumda 70 kiloyla doguma gitmistim ( 51 le hamile kalip 70 olmustum ) dogumdan eve geldim 1-2 hafta sonra tartilmistim 55 kiloydum bide eski pantalonlarim oluyordu
bir bucuk ay sonrasindada 48 kiloya düsmüstüm
ama kime sorsam ikinci cocukta alinan kilolar kaliyor diyorlar onuda kafama takmistim tabii
ama gecti artik o düsüncem cikip herkeze göbüsümü gösterip tadini cikarticam su 3 ayin :))))))

hehhh şöyle kendine gel bakalım:1hug: walla bende saç konusunda bi değişiklik yapsammı diye düşünüyorum gerçi zaten küt saçlarım daha ne kadar kestirebilirim bilmiom

vidi senin saclarim cok seker duruyor sekerim :smiley-cool:
bide dalgali olmasi daha da havali yapmis seni
bende omzuma kadar kestiririm sanirim kocisten gizli yapicam o istemiyor sacimi kestirmemi :dance: :icecream:

ben aldığım 20 kiloyla rekordayım kızlar 3 aylık periyotlarla 20 şer kilo alıyorum.Amannnn bebişim sağlıklı olsunda ben doğumdan sonra eskisinden daha zayıf olurum.Bide kızlar bebek mevlidi ne zaman yapılıyor.Ben çok tecrübesizim napicam bilmiyorum

canım göbegim olmasa hamile degilim resmen öyle.fazla kilo göstermiyorum.ama işte catlamasaydım daha iyi olcaktı.ama onada razıyım be gülüm.olsun dogsunda kelebegim gecer birgün inşallah.bu arada işler cok yogun benim.sizleri ara ara takip edecegim.ayrılamammmmkaydirigubbakcemile

cnm sanirim 40 günlük olunca bebis mevlüt okunuyor
bende ogluma mevlüt yaptiramadim bu defasinda ikisine bir yaptirmak istiyorum :1hug:

40 ın içindeyken de mevlüt okutabiliyosun illa 40. gün okunması gerekmiyor benim arkadaşım 22 günlükken okutmuştu kendini toparladıktan sonra bi gün olabilir:)

40 ın içindeyken de mevlüt okutabiliyosun illa 40. gün okunması gerekmiyor benim arkadaşım 22 günlükken okutmuştu kendini toparladıktan sonra bi gün olabilir:)

saol cnm bilgin icin bende pek bisey bilmiyorum walla bu konularda :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Vidii canım sen röfleni ne zaman yaptırdın ya ben de yaptırmak istiyorum artık dip denmez benimkilere baya uzadı ama cesaret edemiyorum bi zararı yok diyorlar ama kararsızım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…