Merhaba arkadaslar nasılsınız...? Buraya kayıt oldugumda hamiş olmak istiyorum diye yazardım şimdi ise koca göbüşlü oldum :) züleyha ben :) bende subat annesi olucam hayırlısıyla :)
kendimi cok kötü hissediyorum morallerim cok kötü durmadan agliyorum cok kilo aldim ben yaa senağlama
disari bile cikasim gelmiyor resmen kendime güvenim gitti senağlama
suana kadar 11 kilo aldim kendimi inanin igrenc hissediyorum
daha önce giydigim hersey yakisirken suanda hic bir seyi kendime yakistiramiyorum kapsonlu seyler giyerek yüzümü bile saklamaya basladim senağlama
ben napicam yaa depresyona girdim resmen
bebisim saglikli kucagima alsamda hemen kilo vermeye baslasam
bu kilolar beni hayata bakis seklimide etkiledi :çok üzgünüm:
Çoooook yorgunum akşam annemle babam tekrar geldiler biraz daha toparladılar ewi gerçi ben pek yattığım yerden kaldırmasalar da içim rahat etmedi dolandım gene başlarında derken zill çaldı halam kocası çocukları okadar işimiz arasında birde onlara çay faslıyla uğraştık derken saat 12 ye kadar sürdü cumartesi de temizlik yaptırcak annem yeni ewe pazar da taşıncaz:)) Hem yorgunum hem mutluyum heyecanlıyım yeni bir ewe taşıncağım ve annecime, sevdiğim çoğu insana daha yakın olacağım için heralde :))))
ya beyza bilmiyorum sizlerde böyle mi hissediyorsunuz? ben sanki artık yaşamım boyu hamile olarak kalacağım gibi hissediyorum. çok saçma az kaldı aslında doğuma ama ne bileyim hiç bitmeyecek sanki.
Merhaba arkadaslar nasılsınız...? Buraya kayıt oldugumda hamiş olmak istiyorum diye yazardım şimdi ise koca göbüşlü oldum :) züleyha ben :) bende subat annesi olucam hayırlısıyla :)
kendimi cok kötü hissediyorum morallerim cok kötü durmadan agliyorum cok kilo aldim ben yaa senağlama
daha önce giydigim hersey yakisirken suanda hic bir seyi kendime yakistiramiyorum kapsonlu seyler giyerek yüzümü bile saklamaya basladim senağlama
umarim atlatirim bu durumu en yakin zamanda su ana kadar hic sorun yapmamistim ama bir iki ay sonra sanki hamilelik pantalonumun bile icine sigamicakmisim gibi geliyor giyerken bel tarafi yirtildii(
umarim atlatirim bu durumu en yakin zamanda su ana kadar hic sorun yapmamistim ama bir iki ay sonra sanki hamilelik pantalonumun bile icine sigamicakmisim gibi geliyor giyerken bel tarafi yirtildii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?