2009 Şubat Anneleri

Çoooook yorgunum akşam annemle babam tekrar geldiler biraz daha toparladılar ewi gerçi ben pek yattığım yerden kaldırmasalar da içim rahat etmedi dolandım gene başlarında derken zill çaldı halam kocası çocukları okadar işimiz arasında birde onlara çay faslıyla uğraştık derken saat 12 ye kadar sürdü cumartesi de temizlik yaptırcak annem yeni ewe pazar da taşıncaz:)) Hem yorgunum hem mutluyum heyecanlıyım yeni bir ewe taşıncağım ve annecime, sevdiğim çoğu insana daha yakın olacağım için heralde :))))

krakerkız başın sağolsun canım
özlemimm allah nice yıllara mutlu ulaştırsın işallah bebeğinizle beraber :)

Merhaba arkadaslar nasılsınız...? Buraya kayıt oldugumda hamiş olmak istiyorum diye yazardım şimdi ise koca göbüşlü oldum :) züleyha ben :) bende subat annesi olucam hayırlısıyla :)

hoşgeldin canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:1hug:

kendimi cok kötü hissediyorum morallerim cok kötü durmadan agliyorum cok kilo aldim ben yaa senağlama
disari bile cikasim gelmiyor resmen kendime güvenim gitti senağlama
suana kadar 11 kilo aldim kendimi inanin igrenc hissediyorum
daha önce giydigim hersey yakisirken suanda hic bir seyi kendime yakistiramiyorum kapsonlu seyler giyerek yüzümü bile saklamaya basladim senağlama

ben napicam yaa depresyona girdim resmen
bebisim saglikli kucagima alsamda hemen kilo vermeye baslasam
bu kilolar beni hayata bakis seklimide etkiledi :çok üzgünüm:

kraker kız başın sagolsun
ÖZLEMİMM nice mutlu senelere.
kızlar hepiniz iyisiniz inşallah ben biraz hastayım bogazım çok kötü agrıyo,herhalde soguk algınlıgına yakalandım.havalar sogumaya başladı kızlar kendinize dikkat edin.kızlar birşey sorucam
bende bebegime aldıgım giysileri yıkıyacamda siz bebekler için olan deterjanlamı yıkıyorsunuz.

a.s.bebegim_gel_artık hoşgeldin.bebegin kaç haftalık.:CüvCüv:

................................

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim ne saçmalıyorsun sen bakiim,klava:ne demek hiç bişiy yakışmıyor.biz bu halimizle dışarıdan o kadar sempatik görünüyoruzki.hem bide düşün bize imrenen ne kadar çok insan var,sırf bebişim olsunda 100 kiloyada razıyım diyen.nasılsa doğumdan sonra gidicek bu kilolarımız,bende 12 kilo aldım ama hamişliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum koca göbeğimle,lütfen bitanem öyle düşünüpte üzme kendini bebişinde üzülcek sonra

Canım eşin ve bebişinle bir ömür boyu mutluluklar.Ayrıca yeni evinde de güle güle otur canım.Hafta sonları bende bazen eve temizlik için bayan alsamda bazende kendim yapıyorum biz yapmadan da olmuyor çok yoruluyorum o zaman
Ailenin ve sevdiğin birçok insana yakın olmakta çok güzel.Benim kimsem yok buralarda yalnızım her işimi kendim halletmek zorunda kalıyorum canım

ya beyza bilmiyorum sizlerde böyle mi hissediyorsunuz? ben sanki artık yaşamım boyu hamile olarak kalacağım gibi hissediyorum. çok saçma az kaldı aslında doğuma ama ne bileyim hiç bitmeyecek sanki.

ah canım sorma bu konudan bende muzdaribim.hiç bitmeyecek sanki dimi.sacmalıyoruz işte klava: ama ne biliyim bebeğimi özlüyorum sanırım.:asigim:

kız cimcime bak fotoğrafını görünce daha çok kızdım şimdi sana,sen bu haline kilo aldım diyosan ben şurdan atiim kendimi aşağıya maşallah canım çok tatlı görünüosun( moral olsun diye söylemiyorum kesinlikle)

başladı bizim ki saçmalamaya klava: ayol o evlatlara can kurban.kilo da ne demek.ben gibi çatır çatır çatlasan demekki evden dışarı adım atmiycan.:mymeka:

Canım senin gibi olgun bir bayanın bu şekilde düsünmesine ve kilo için moralini bozmasına şaşırdım.Neden kafanıtaktın canım bu kadar kilolarına.Ayrıca bunlar bebek için aldığımız hatta almamız da gereken kilolar.Allah sağlıkla bebişini sana kavuştursunda sonrasında verirsin nasıl olsa.
Sen bence bugün hava güzelse dışarda göbeğini gere gere git ve güzel bir yürüyüş yap canım benimm.kaydirigubbakcemile5

aaa cimcime inanmıyorum sana :1shok:hiçte çok kilo almamışsın hem bebegimiz için degerklava: bu kilolar. bu durum zaten geçici neden takıyosun anlamadım çokta yakışmış hamilelik...bende hamile kalmadan önce çok zayıftım ben seviyorum kendimi şişko halimle kaydirigubbakcemile3herkes çok sevimli olmuşsun diyo. şişkolugun tadını çıkaralım arkadaşlar kimse takmasın:CüvCüv:

umarim atlatirim bu durumu en yakin zamanda su ana kadar hic sorun yapmamistim ama bir iki ay sonra sanki hamilelik pantalonumun bile icine sigamicakmisim gibi geliyor giyerken bel tarafi yirtildii (

umarim atlatirim bu durumu en yakin zamanda su ana kadar hic sorun yapmamistim ama bir iki ay sonra sanki hamilelik pantalonumun bile icine sigamicakmisim gibi geliyor giyerken bel tarafi yirtildii (

Takma canım kafana olur böyle seyler kaydirigubbakcemile2

show tv de dogum sonrası kiloları nasıl veriliceni sölüyo taylan kümeli bakmak isteyen varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…