teyzemdi ama kurtuldu diyorum 35 senelik yatarak geçirilen bir hayat böbrek hastalığı ve kanser çok çekti sonunda huzura kavuştu sağolun kızlar insan üzülüyor ama düşündükçe bu gece rahat uyuycak diyorum
Cimcime21 Ingilizce sinavim var yarin ve ayrica tesekkur ederim kusura bakma önceki yazimda yazmayi unutmusum.
selincin bende öğrenciyim üniversitede..benimde vize haftam.hergün sınavım var ve hafta sonu da alese giricem.Allah yardım etsin bizlere
selincim aslinda benden daha sanslisin
okula gidiyorsun dersleri sana ögretiyorlar
ama benim 14 kitabim geliyor sinava 2 ay yada 3 hafta kala bu kitaplar yaklasik bir bucuk karis kalinliginda
düsünsene herseyi tek basima ögrenmem gerek keske bende okula gidebilseydim böyle evde oturarak ögrenmekde iyi ama diger türlü sanki daha basarili olunuyor degilmi??
Günaydın kızlar ;
Size bişi sorcam.Yürüyüş yaparken tempomu biraz artırdığımda yani biraz daha hızlı yürüdüğümde sancı oluyo kasığımda.Neden oluyo acaba rahatsız ediyo baya.Sizdede oluyor mu.?.
kizlar bende gelecek ay yaptiriyorum seker testimi cok gec olmuyor degilmi ??
ayy canım çok sağol ben işallah geç kalmamışımdır aşı olmak için bu hafta sonuna kadar işallah gidebilirim
Nasılsınız kızlar?
Ben bugün Kasım annelerinin topiğine daldım gittim... Hemen hemen hepsi kuzularını kucağına aldılar ve konuları artık bebişler oldu.
Çok özendim yaa Bizim daha zamanımız var hem sabırsızlanıyorum, hem merak ediyorum hem korkuyorum. İnşallah bizlerde o günlere hayırlısıyla sağlıkla geliriz de bebişlerimizi konuşuruz :asigim:
merhaba arkadaşlar doğum yaklaştıkça kaygılar artıyo heyecan yükseliyor inşallah sağlıklıca doğar bebişlerimiz benim gibi sezeryan olucağını öğrenip korkan varmı ben çok orkuyorum her gün ağlamakla geçiyor hamileliğin bile tadını çıkaramıyorum bebeğime hazırlık dahi yapamıyorum
geçmiş olsun, siyatik nedir? beni de zorlamaya başladı yolculuk, ama ben servisten inince iyiyim,s ervis hareket edince karnım başlıyor ağrımaya, sen erken ayrılacaksın ozaman doğum iznine, aslında doğum sonrası çok işe yarayacak bu izinler, tabi sağlığımız elverirse çalışabiliriz, ben doğuma 3 hafta kalana kadar çalışırsam eğer tam 1 haziranda iznim bitiyor, 1 aylık süreyi bir şekilde kapatmam lazım, sanırım 20 gün rapor alırım, üzerine bir rapor daha ardından yaz tatili giriyor,
Ya çok afedersiniz çok iğrenç .1 ay önce doğum yaptı zaten kiloluydu .Doğum kilolarıda eklenince üzerine ... Neyse doğumdan 5-6 gün sonra bir sabah kalkıyo kanaması var zannediyo dikiş yerinden ılık ılık bişeyler akıyo bakıyo annesi margarini ritrsinya aynen öyle sıvılar akıyo dikiş yerlerinden 5 gün kadar hastane yattı 10- 15 günde antibiyotik serum ve pansuman için hastaneye taşındı.
Öyle yani kilo alalım tabii incecik olamayız mankenler gibi ama sınırı koruyalım nasılsa veririz ama sonuçlarına da katlanmak gerek böyle yani aybükecim ay çok uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?