2009 Şubat Anneleri

teyzemdi ama kurtuldu diyorum 35 senelik yatarak geçirilen bir hayat böbrek hastalığı ve kanser çok çekti sonunda huzura kavuştu sağolun kızlar insan üzülüyor ama düşündükçe bu gece rahat uyuycak diyorum

ah canım kolay degil elbet.ama alllah mekanını cennet eylesin diyelim.belkide böylesi daha hayırlıdır

gece vakti iş çıkardım başıma bebeğin tüm eşyalarını yıkadım yarın başlıycam ütülemeye sanırım sıkıntıdan iş arıyorum kendime

kızlar karnım gerilmiş davul gibi.. resmen yangınından uyuyamıyorum oturdum bu saatte krem sürüyorum belki biraz rahatlatır diye.. çatlıyacam galiba ben yaaa :-((

selincin bende öğrenciyim üniversitede..benimde vize haftam.hergün sınavım var ve hafta sonu da alese giricem.Allah yardım etsin bizlere

Amin, gercektende okul bazen hic cekilmiyor bakalim ne kadarini yapsam okadari kar diye dusunuyorum basarisiz olsamda denemis olurum en azindan.Hem bir ugras oluyo benim icin , azda kaldi.
Senin okulun nasil gidiyo peki, hem universite hem hamilelik?

OOOOOOo, senin isin daha zormus anlasilan, kolay gelsin sanada , ama yinede okula gitmekte insani yoruyo, ayni sandalyede saatlerce oturmak zorunda kalmak cok kötu.Bazen sinifi terk edesim geliyo, ve saolsun ögretmenimizde tam 4,5 saat boyunca , ayni ses tonuyla ders anlatiyo gelde uyuma:1closedeyes:

bende de oluyor dersucum. dr. ağrı olduğunda bunu sinyal olarak algıla kendini yorma demişti.

kizlar bende gelecek ay yaptiriyorum seker testimi cok gec olmuyor degilmi ??

cimcimecim şeker yüklemesinin amacı eğer şeker çıkarsa özellikle 7 aydan sonrasını kontrol altında tutmakmış. 7 aydan sonra daha tehlikeli imiş bizler için şeker. ben de henüz yaptırmadım. haftaya yaptıracağım. ama dikkat de ediyorum bir yandan, korkuyorum ya varsa şeker diye.

ayy canım çok sağol ben işallah geç kalmamışımdır aşı olmak için bu hafta sonuna kadar işallah gidebilirim

arkadaşlar tek dozluk (2 doz yerine geçebilecek etkide) tetanoz aşıları var. bana dr. um ondan tavsiye etti. tek seferde kapandı konu. isterseniz dr.larınıza danışın. biz eczaneden aldık ve yapıldı.

ya beyza bilmiyorum sizlerde böyle mi hissediyorsunuz? ben sanki artık yaşamım boyu hamile olarak kalacağım gibi hissediyorum. çok saçma az kaldı aslında doğuma ama ne bileyim hiç bitmeyecek sanki.

eyşancım sezeryandan hiç korkma. uyuyup uyanacaksın bebeğin yanında olacak. acı bile hissetmeyeceksin.

günaydın arkadaşlar
bende aşımı oldum şimdilik acı yok ama bilmiyorum sonra ne olur sağlık ocağındaki hemşire kızdı bana şimdiye kadar niye gelmedin diye kaydımı yaptı bundan sonra 4 haftada bir mutlaka gel dedi bende doğum yaklaştıkça korkularım artıyor dünden beri kasık ağrılarım var akşam dinlenince geçmiş gibi ama sanki yine başlıcakmış gibi bilmiyorum bebek ağırlaşınca napıcam

ben de hesaplayıp duruyorum. süt iznimi toplu halde kulanırsam 2 ay rapor alırsam senelik iznimi de katarsam eylül de başlayacağım işe. hihoyyyt bebekçiğim büyümüş olur o zamana kadar. bir de gönlüme göre bir bakıcı bulsam içim çooook rahat olacak. bütün yazı oğlumla beraber geçirecek olma düşüncesi beni acayip mutlu ediyor. hepimiz inşallah bebeklerimizle sağlıklı güzel günler görürüz.:içelim:

belki de iltihaptır o akan. enfeksiyon kaptıysa ameliyat yeri.

Kızlar günaydın bugün kocişimle tanışma yıldönümümüz 5. senemize giriyoruz maşallah bize ne çabuk zaman geçiyor ya sabah aradı kutladı benim bitanem hiçç unutmaz böyle günleri belkide unutsa başına neler geleceğini bildiği içindir:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…