2009 Şubat Anneleri

bizimde evlilik yıl dönümümüz 2 gün önceydi..
unuttu sandım kaynanalar 2 görümcemde falan bizdeydi kızıyodum kocişe amanda bide baktımki pasta almış hediyemi almış süpriz yaptı bana şok oldum resmen çünkü beklemiyodum hatırlatmamıştımda çok sevindim ama.. arada süprizler iyi geliyor insana senede birde olsa..

tabi yaaa aklıma benim hep geliyo zaten bu ara hormon artışı yüzünden sanırım kuduruk gibi oldum diyebilirim :roflol:
buda onun işine geliyor tabi..sırnaşık şey
hamişler daha seksi oluyomuş erkeklerin gözünde pek belli etmiyo olabilirler ama istediğinizde hayır diceklerini sanmıyorum:icecream:sırnaşık şey
başıma vurdu herhalde:roflol:

selam kızlar

cimcime fırtınalar kopartmışsın :))
neyse şimdi süt liman olmuş gibi

bu aralar mevsimin etkisi mi acaba
önceki akşam da ben eşimle tartıştım dün öyle sinir bozucu geçti
bana çok geç uyuyorsun diye çıkıştı ben de ona e sen benden daha geç uyuyorsun deyinceaynı şey mi ikisi ben gece 2 kere kalkmamak için bekliyorum 2,5lara kadar nankörlük etme deyince ben başladım ağlamaya
gece 2 kere tuvalet için beni uyandırıyor canım ya o benim ama benim alınganlığım tuttu
sonra biraz yanıma uzandı biraz kolunda yatmak çok iyi geldi
biz operasyondan beri aynı odada karşılıklı yatıyoruz insanın zoruna gidiyor
cinsellikten falan geçtik zaten en başından beri hep yasaklıyız mayıs ortasında bebiş denemesi için ne kadar birlikte olduysak o son oldu zaten
benim psikolojik durumum biraz daha farklı sizlerden
devamlı benimle ilgilenmekten sıkılıyorlar mı acaba diye her an hareketlerini izliyorum sanki
ve en ufak bir mimik bile kırılmama sebep oluyor fazla geldim onlara diye (

bu arada bilgisayar olayı bizde de aynı ama neyseki ikimizin de ayrı bilgisayarı olduğundan ikimiz de kucağında bilgisayar tv karşısında öyle oturan tipler oluyoruz
bazen dalga geçiyorlar msnden mi konuşuyorsunuz karşılıklı diye :))

cnm benim yaa :teselli:
olabilir bazen unutuyorlar ,yogun calismistir ,is yerinde stressi vardi belki mutlaka ondan unutmustur yil dönümünüzü cnm ... konusup gelecek günlerde kutlayabilirsiniz evlilik yil dönümünüzü :teselli:
cnm besigin icinde olmasi gerekiyordu cidden kullanma kilavuzu kurunca koy fotografini :CüvCüv:
rabbim kocislerimizi basimizdan eksik etmesin gercekten tv de hergün görüyorum ne kocalar var :1hug:

:roflol: ben ilk hamisligimde öyleydim esim gelmeden hazirlik yapardim giyinirdim süslenirdim falan ama simdi tam tersi oldu hic istemiyorum :1no2:
esim yanima geliyor bazen iste .. bende ona sakasiyla bebek yaptik senle isimiz bitti diyorum :roflol: kaydirigubbakcemile3

walla sekerim benimkide iyi alttan aliyor gene baska bi koca olsaydi bana dayanirmiydi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

yaaa
ben rüyamda görüyorum artık kafamçokkarıştı
kendimi zorla uyandırıp başka alakasız şeyler düşünmeye çalışıyorum CADIARZU
rahimimn kasılmaması lazım
en azından ameliyattan sonra en az 3 kere öyle uyandım ve acaba kanamam olur mu diye 1 gün kabusla bekledim
kasıldığında direk dikişlerimi zorluyor çünkü

ama varyaaaa
şu bebişlerimizi bi kucağımıza alalım tabi bu sefer de sezeryan durumlarının iyileşmesi gerekecek ya - o zaman bu kudurukluğun acısını çıkartacağım :roflol::roflol:

ay bıraz tesellı buldum bı tek ben dıılmısım bızımde hazırandan berı tık yok :)
e artık kocalarımız napsın ben kımseye anlatamıyomda 8 aya kadar normal dıyolar bızde yasakta yok ama esımde tedırgın bendemirmirmirmir ole oluncada herseyı ona bağlıyo ınsan acaba uzaklasmamızın sebebı bumu dıye yapcak bısey yok ssaslan katılıyorum sana bı bıtsın sı hamılelık lohusalık falan hıcte masum seyler dusunmuyorum yanee

Kızlar selam 3- 4 gündür giremiyordum
Hemen bahsedeyim neler yaptığımdan Perşembe günü şeker yüklememin 100'lüğünü yaptırdım sonuçlar iyi kortuğum gibi çıkmadı normal değerlerde çıktı şekerim . Diyetten ve insülünden kurtuldum çok şükür.Destekleriniz iç,in hepinize teşekkürler.
CUMA ayrıntılı sonuçlarımı ve şeker sonuçlarımı dr.a götürdüm bebeğimi gördüm yavaş yavaş büyüyoruz . Sonra kardeşimle alışverişe çıktık biraz bebeğe biraz bana çoştuk valla I LOVE SHOPPING :))))
CTESİ eşimin babanesinin mevlüdü vardı kayınvalidemdeydim mevlütte
PAZAR evdeyim yeni aldıklarımın ve bebeğimin yeni fotolarını K.K. ya yükledim formu okudum
ŞİMDİ size kızıyorum ben napayım arkadaşlar eşleriniz yanınızda kapris yapıyorsunuz onlarda katlanıyor beni düşünün kime kapris yapayım . Anneme yapamam onu izmek istemem kardeşlerimede aynı şekilde .Kendi kendime de zor . Eşlerimizin kıymetini bilelim kızlar dua edin allah onlardan ayırmasın diye hormaonlarınızı alıp rafa kaldırın baba olmak ta zor eminim soromlulukları artıyor hak verin :)))

valla ağustos başı gibi fethiyedeki dr deniz falan serbest demişti
o zaman tüm yasaklar bitti mi diye sormuştuk şimdilik evet demişti
o ara da şansa babam kalmaya gelmişti tedirgin olduyduk
zaten 1 hafta sonra tekrar yasaklanmıştı ( biz faydalanamadan:bbo:

alin benden de okadar sasslan cnm sende yasak var ama biz napalim benim esim istiyor ama ben hic istemiyorum
hamislik losalik bi gecse kendimize geliriz heralde :jeyyar:

annem senın ısınde hakkaten cok zor hee nasılda denk gelmıs ama napcaz katlancaz artık formu kapatcaklar valla subat annelerı azdı dıye:1shok: bırazda esleımızı dusundumuz ıcın bu konuda bıle fedakarlık en on planda ben kendım ıcın ıstemıyomda esım ıcın uzulmeye basladımklava:ama hakettı o evlılık yıldonumumuzu unuttu gıcık:mymeka:

ilahi çok güldürdün beni:roflol::roflol::roflol:
yarın topik uçmuş falan :))
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile bizi KKdan böyle şutlarlarmış

ayy nihayet girebildim.eşimin arkadasları geldi öglen kahvaltıya yani.arkadasım ölmüştüya onun nişanlısı geldi yani.işte kahvaltı hazırladım yedik kaldırdım yıkadım.bidaha çay sonra oturduk biraz sonra akşam yemegine basladım.sonra hazırladım yedik gene kaldırdım yıkadım tam oturdum kalktılar arkadaslar.bende şimdi anca girebildim.acayip yorulmusum.eşimde suyumu yastıgımı falan getirdi artık ayagıma.e olsun o kadar aksama kadar ben ayaktaydım.sizlerde napmıssınız be anam adamlarla ne alıp veremediginiz var ayol.klava: yazık onlarada

iyi akşamlar kızlar, ben de anca girebildim 2 gündür çok yoğunduk maşallah, tatilden bişey anlamadık, bugün misafir geldi, temizlikte yapamamıştım , eşimle hemen 10 dakikada evi sildik süpürdük, ardından alışverşie çıktık misafirle beraber, alışveriş mağazasına baktık herşey iyi derken kızlaaarr felaket bişey oldu, gözümüzün önünde trafik kazası yaşandı, küçük kız arabanın altında kaldı, herkes toplandı gitti ben dayanamam diye gitmedim, annesinin feryadı hala kulaklarımda, hepimizin morali bozuldu, kızcağız öllmüş, off yaaa, hayat ne garip

aslında öyle düşüncesiz insanlara karşı acımasız olmak lazım biraz
şu an müsait değiliz gelmeden önce arayıp haber verirseniz yardımcı oluruz demek lazımmış ama neyyyssseeeee

ay haklısın da, aklımdan geçmedi değil aslında, ama ben onu söylemeye utanırken, karşımdaki insan akşam saat 9 da ev bakmaya gelmeye utanmıyor,üstelik yatak odamın içine kadar girip incelediler yaaa, ne sinir bozucu, akşam ağlaya ağlaya bir hoş oldum, sabah sinirle kalktım, öğlene kadar moralim bozuktu, sonra o kazayı görünce hayatın ne kadar boş olduğunu, hiçbirşeyin sağlıktan daha önemli olmadığını anladım, keşke böyle kötü bir olayla hatırlamasaydım ama malesef yaşandı..

:1shokhooo kızlarrr heyyyy, uçmuşsunuz bu akşam maşallah:1shok:, şaşırdım kaldım yazdıklarınıza

hımmmm edebinizle oturun bakıyımkötükedihüso

inanmiyorummmmmmmmmmmmm senağlama senağlama senağlama
kiyamam ben ona yavrum yaa senağlama

rabbim annesine peygamber sabri versin bizde üzülüyoruz ama ates düstügü yeri yakiyor kadincagiz mahvolmustur evlat acisi gibi yok rabbim yavrularimizi korusun ,ins. tatosumda iyidir
cidden üzüldüm senağlama bide annesinin yaninda olmus olay senağlama
:a015:

kizlar bakin poposu yukarda uyuyordu oglum hemen sizler icin cektim fotografini kaydirigubbakcemile3
daha komik uyku pozlarida var ama fotograf cekmemistim
nasil böyle rahat uyuyor anlamadim CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
ay cimcime çok tatlı yaa allah nazarlardan saklasın ısırırım ben onun poposunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…