o pc başındayken onun ilgisini farklı yönlere çekebilirsin ( alinti ) sırnaşık şey
hemende neler geliyor aklinaklava: sırnaşık şey
haklisin cnm bende cok ayrilma konusunu actim ama o bir defa bile ayrilma konusunu agzina almadii :asigim:
seviyom ben bu herifi beeeee
canim cektigi icin oglumla bana disardan biseyler almaya gitti gel beraber gidelim dedi benim dusa girmem gerekti tamam ben alirim dedi
haksizlik yaptim garibime yaaaklava:
aman beeee kocaların hepsi aynı kocası tarafından evlılık yıldonumu 3 gun once unutulmus hem mutsuz hembıde ustune hamıle bır kadın olarak bu hafta o kadar kotu gectıkı anlatamam butun hafta zehır oldu bana nerdeyse ben surat astıkca esım elınde olmadan sert tepkıler verdı ben ağladım o sıgara ıctı baktık faydası yok dun aksam konustum yaptığının telafısı olmadığını dusunduğu ıcın kendıne kızdığını ve ne yaptığının farkında olmadığını soyledı tabıı eskıden cok relax olan ben sımdı nerden gelıyon nere gıdıyon nıye gıdıyon dıye adamın basının etını yersem nolcak bana guvenmıyosun dıye surat asıyodu bunları sanırım yasıcaz hepımız kacarı yok ota cöpe ağlıyorum zaten bu aralar ama ınsanın evdekı huzursuzluğu gıbısı yok en kotusude bu allah basımızdan eksık etmesın kocalarımızı kızlar aslında kıymetlerını bılmek lazım ne kocalar var bu arada bebeğime beşik almıstık netten geldı ama bırlestıremedık aksam ıkımızın elınde ıkı tornavıda tuhaf bısey oldu ayol bu gıcık oldum bıder adam ıcıne bı tane kurulum klavuzu koyar dımııııı yarın arayıp kalaylıcam hepsını ruyamda gorcem sankı ben nsl yapıldını hayret bısey
tabi yaaa aklıma benim hep geliyo zaten bu ara hormon artışı yüzünden sanırım kuduruk gibi oldum diyebilirim :roflol:
buda onun işine geliyor tabi..sırnaşık şey
hamişler daha seksi oluyomuş erkeklerin gözünde pek belli etmiyo olabilirler ama istediğinizde hayır diceklerini sanmıyorum:icecream:sırnaşık şey
başıma vurdu herhalde:roflol:
Cimcimecim senin hormonlar baya kuvvetliymis canim ya, inanirmisin bende dun esime cok kizdim, benimle okadar ilgilenmesine ragmen ilgisizsin deyip uyudum , zavallicik biraz önce isten aradi sen iyimisin, dun nenden kizdin diyekaydirigubbakcemile3, zavalliciga aciklama bile yapmadigimin farkinda degilmisin, BU hormonlar bizi kocalarla birbirimize dusurmesin, valla gene adamlar alttan aliyolar aldiklari kadar dimi amakaydirigubbakcemile5
tabi yaaa aklıma benim hep geliyo zaten bu ara hormon artışı yüzünden sanırım kuduruk gibi oldum diyebilirim :roflol:
buda onun işine geliyor tabi..sırnaşık şey
hamişler daha seksi oluyomuş erkeklerin gözünde pek belli etmiyo olabilirler ama istediğinizde hayır diceklerini sanmıyorum:icecream:sırnaşık şey
başıma vurdu herhalde:roflol:
ay bıraz tesellı buldum bı tek ben dıılmısım bızımde hazırandan berı tık yok :)
e artık kocalarımız napsın ben kımseye anlatamıyomda 8 aya kadar normal dıyolar bızde yasakta yok ama esımde tedırgın bendemirmirmirmir ole oluncada herseyı ona bağlıyo ınsan acaba uzaklasmamızın sebebı bumu dıye yapcak bısey yok ssaslan katılıyorum sana bı bıtsın sı hamılelık lohusalık falan hıcte masum seyler dusunmuyorum yanee
ay bıraz tesellı buldum bı tek ben dıılmısım bızımde hazırandan berı tık yok :)
e artık kocalarımız napsın ben kımseye anlatamıyomda 8 aya kadar normal dıyolar bızde yasakta yok ama esımde tedırgın bendemirmirmirmir ole oluncada herseyı ona bağlıyo ınsan acaba uzaklasmamızın sebebı bumu dıye yapcak bısey yok ssaslan katılıyorum sana bı bıtsın sı hamılelık lohusalık falan hıcte masum seyler dusunmuyorum yanee
valla ağustos başı gibi fethiyedeki dr deniz falan serbest demişti
o zaman tüm yasaklar bitti mi diye sormuştuk şimdilik evet demişti
o ara da şansa babam kalmaya gelmişti tedirgin olduyduk
zaten 1 hafta sonra tekrar yasaklanmıştı( biz faydalanamadan:bbo:
annem senın ısınde hakkaten cok zor hee nasılda denk gelmıs ama napcaz katlancaz artık formu kapatcaklar valla subat annelerı azdı dıye:1shok: bırazda esleımızı dusundumuz ıcın bu konuda bıle fedakarlık en on planda ben kendım ıcın ıstemıyomdaesım ıcın uzulmeye basladım klava:ama hakettı o evlılık yıldonumumuzu unuttu gıcık:mymeka:
aslında öyle düşüncesiz insanlara karşı acımasız olmak lazım biraz
şu an müsait değiliz gelmeden önce arayıp haber verirseniz yardımcı oluruz demek lazımmış ama neyyyssseeeee
iyi akşamlar kızlar, ben de anca girebildim 2 gündür çok yoğunduk maşallah, tatilden bişey anlamadık, bugün misafir geldi, temizlikte yapamamıştım , eşimle hemen 10 dakikada evi sildik süpürdük, ardından alışverşie çıktık misafirle beraber, alışveriş mağazasına baktık herşey iyi derken kızlaaarr felaket bişey oldu, gözümüzün önünde trafik kazası yaşandı, küçük kız arabanın altında kaldı, herkes toplandı gitti ben dayanamam diye gitmedim, annesinin feryadı hala kulaklarımda, hepimizin morali bozuldu, kızcağız öllmüş, off yaaa, hayat ne garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?