ayyy kızlar sinir oldum yaaa az önce aniden kapı çaldı bilin bakalım kim? eve bakmaya gelmişler bu saatte, habersiz sinir oldum yaaaa evimizi her zmaan düzenli ve tmeiz bırakmaya özen gösteririz ama bugün tatil diye boşvermiştik, yarın yaparım temizliği demiştim, diğer odalar iyiydi ama yatak odasında topladığım çamaşırları daha katlayıp koynanıştım, ve az önce gelen misafirlere de salata yaptıüğım için tezgah domate poşeti, marul poşeti vs. ile doluydu, siniz oldum yaaa, insan habersiz mi ev gezmeye gelir, hele ki saaat 9 olmuş, ne insanlar var yaaaa, tövbe tövbe, müsait değiliz desen olmaz, ne ayıp yaa
adamcıgızım uyudu malesef.hergün film izliyelim diyor :mymeka: ayy bıktım vallahi film derdinden.hergün 3 film indiriyor.izlemeyincede kızıyor küsüyor.ama napiyim hergün de dizilerim var onları da bırakamam ki.işte gene kızdı ve yattı.inanmazsınız ama hergün böyle.işten gelicegi saat gelirken sırf bundan dolayı üzülüyorum valla.
bende bugün cok kirildim esime aksam üstünden berii yüzüm gülmüyor istesemde artik ona karsi sempatik olamiyorum
kafasindaki tek sey pc esyalarii ..... devamli pcnin parcalari degisiyor her 3-4 ayda bir yeni bir paraca cikiyor hep yenisini aliyor ...
yaa tamam ayni parayi harciyoruz her ay belki ben ondan bile fazla harciyorum ama ben kendime almiyorum evime cocuklarima esime harciyorum o parayi
ama o hicc bir defalikta bize bisey almayi aklina bile getirmiyor
formda arkadaslariyla konusuyordu pc hakkinda
2 sn bi girip cikicam dedim sinirle kalkti ayaginla önünde duran kartonu tekmeledi kapiyi carpti sigara icmeye gitti senağlama
ben hemen ciktim gene netten yemek falan yaptim
pc den kalkti baktim hemen lavobaya kostu migde bulantisi varmis beyefendinin :jeyyar:
keske pc nin önünden kalkmasaydin bak hemen hastalandin dedim bide güldüm :1closedeyes: walla okadar kirgindim kii hiiic gidip nasilsin demedim sositososito
yaptigim yemegi begenmedi kabak ve patlican sevmez oglumda yemedi zaten tek basina yedim geri kalanda cöpe gitti :çok üzgünüm:
oglum yesin diye kahvaltilik cikardim sofraya ,sonrada oglumun yataginda oglumla uyuya kaldim gece sat bir bucukta uyandim beyefendi soruyor niye hayla somurtuyormusum
hemen liste veriyor ne yemek istermisim
gelip üstümü örttü falan ama hayla cok kirginim ona burnu sürtünsün biraz bakalim :dance:
ay sonu yüklü bi alisveris yapicam kendime ona inat saclarimida kestirip röfle de yaptiricam :dance:
birde sexy bi elbise aldimmiiiiii kiskancligindan catlasin dursun :roflol:
sorun olan aslinda pc parcalari degil cnm bizden cok pc nin karsisinda zaman geciriyor
saka maka ben cidi ciddi bosanmayi düsünüyorum ona simdilik bisey söylemedim
biliyorum ne yapiyor ediyor gene beni ikna ediyor bekliyorum sadece biraz daha
cimcime sacmalama ya hemen ne bosanmasıymış..olur böyle ufak tartısmalar...bak bir tane daha bebişiniz oluyor aileniz büyüyor..ona karsı ilgin nasıl..hani çocugunla cok ilgilnip eşini yanlızmı bırakıyorsun bosluyormusun..bu sepeptende canı sıkılıp tek basına pc basınada gecebilir..konus güzelce anlat sıkıntını biranönce...stres yapma bebişinde üzülür...üzme kendini öpüyorum seni bebişinede kendinede iyi davran
cimcime sacmalama ya hemen ne bosanmasıymış..olur böyle ufak tartısmalar...bak bir tane daha bebişiniz oluyor aileniz büyüyor..ona karsı ilgin nasıl..hani çocugunla cok ilgilnip eşini yanlızmı bırakıyorsun bosluyormusun..bu sepeptende canı sıkılıp tek basına pc basınada gecebilir..konus güzelce anlat sıkıntını biranönce...stres yapma bebişinde üzülür...üzme kendini öpüyorum seni bebişinede kendinede iyi davran
de gidim deeeklava:
cimcimecim sende accuk kaşınıyon heee adamla küsmeye yer arıyon bide yetmiyo her kavgada tartışmada boşancam diyonklava:
kızgınlıkla söylediğini biliyorum bende çok yaptım zamanında çünkü..
ama bi gün eşimin yanıma gelip konuşması bendeki o olayı bitirdi bi erkeğin bu tarz sözlerden çok fazla alınıp kafaya taktığını anladım..
her defasında ona işine gelmiyosa boşanırız biter, bağlayan bişey yok falan demem onun çok fazla zoruna gittiğini anladım, bana sen böyle söyleyince her an seni kaybedecekmişim gibi geliyor, pişmanlık duyuyormuşsun gibi geliyor gibi şeyler söyledi bana..
böyle düşündüğü içinde kızmıştım ama haklı buldum sonra.
ben aşırı duygusalım herşeye ağlarım gözlerim dolar, ufacık kırıcı bi laf söylese hemen gözlerim dolar hamilelikte 2 katına çıktı tabi bu olay,
pc başında beim eşim kadar oturan yok herhalde derdim ama çoğumuz aynı konumdayız :mymeka:
ben bıraktım artık benim eşimde işi olmazsa hayatta dışarı çıkmaz heryere birlikte gideriz,
ben olmayınca sıkıldığını söyler tek başıma biyere gidincede durmadan arar sıkıldım ben gelip alayım seni der,
ama bende onunla çok fazla ilgilenmeye çalışıyorum, o pc başındayken onun ilgisini farklı yönlere çekebilirsin, sırnaşık şey
bir süre sonra kendiside bırakacaktır sadece işi olunca girecektir nete..
sen oğlunla çok fazla ilgileniyosun tabiki annesisin ilgileneceksin ama geceleri onunla yatacak kadar olmamalı..
büyüklerimiz hiç bir zaman eşinle yatağa küs girme derler (gerçektende doğru)
hamilede olsak biraz daha alttan almak zorundayız çünkü doğal olaraç çoğu isteklerini şu an için tam anlamıyla karşılayamıyoruz ilgi istiyolar çünkü.. son aylar yaklaştıkça daha bi strese girdiğimiz için onlar daha çok problem yapıyolar..ama geçecek tabiki bunlar a.s
ne kadar çok inatlaşırsan o kadar ters teper herşey dahada zorlaşır arkadaşım biraz daha üstüne düşmeye özen göster bence yada tartışmayı daha başlamadan kapatabilirsin inşallah herşey istediğin gibi olur.. kendinide , eşinide, 2 meleğinide üzme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?