2009 Şubat Anneleri

ay ne düşüncesiz insanlar var yaÇok üzgünüm çoook hakkatten sinir olmamak mümkün değil,dediğin gibi bide haftasonu yani insanız bin türlü halimiz oluyor

aslında öyle düşüncesiz insanlara karşı acımasız olmak lazım biraz
şu an müsait değiliz gelmeden önce arayıp haber verirseniz yardımcı oluruz demek lazımmış ama neyyyssseeeee

adamcıgızım uyudu malesef.hergün film izliyelim diyor :mymeka: ayy bıktım vallahi film derdinden.hergün 3 film indiriyor.izlemeyincede kızıyor küsüyor.ama napiyim hergün de dizilerim var onları da bırakamam ki.işte gene kızdı ve yattı.inanmazsınız ama hergün böyle.işten gelicegi saat gelirken sırf bundan dolayı üzülüyorum valla.

aybuke cidden cok anlayissizlarmis insan hiic habersiz gelirmi yaaaaa
banada oluyor bazen böyle cat kapi internetten pc ekrani hediye vermistik kadin geldi aldi ekrani
ertesi gün pazar güpnü tam oglumun uyku zamani kapi caldi ama nasil israrli caliyor
duyanda alacakli sanir
ilk acmadim kapiyi baktim 2 saat sonra gene caldi oglum bile korktu zilin calisindan aglamaya baslamisti
neysee sinirli actim ben kaciyi ,bizden pc ekrani alan kadin , ekranin bi kablosu eksikmistee
hanfendi onu almaya gelmis
esimde ona söylemis verdigi gün kablo eksik diye ......
sabah gelende sizmiydiniz dedim evet dedi kadin
gelirken arayip söylemeniz gerekiyordu böyle gelemezsiniz dedim
kipkirmizi oldu gitti :))

bende bugün cok kirildim esime aksam üstünden berii yüzüm gülmüyor istesemde artik ona karsi sempatik olamiyorum
kafasindaki tek sey pc esyalarii ..... devamli pcnin parcalari degisiyor her 3-4 ayda bir yeni bir paraca cikiyor hep yenisini aliyor ...
yaa tamam ayni parayi harciyoruz her ay belki ben ondan bile fazla harciyorum ama ben kendime almiyorum evime cocuklarima esime harciyorum o parayi
ama o hicc bir defalikta bize bisey almayi aklina bile getirmiyor
formda arkadaslariyla konusuyordu pc hakkinda
2 sn bi girip cikicam dedim sinirle kalkti ayaginla önünde duran kartonu tekmeledi kapiyi carpti sigara icmeye gitti senağlama
ben hemen ciktim gene netten yemek falan yaptim
pc den kalkti baktim hemen lavobaya kostu migde bulantisi varmis beyefendinin :jeyyar:
keske pc nin önünden kalkmasaydin bak hemen hastalandin dedim bide güldüm :1closedeyes: walla okadar kirgindim kii hiiic gidip nasilsin demedim sositososito
yaptigim yemegi begenmedi kabak ve patlican sevmez oglumda yemedi zaten tek basina yedim geri kalanda cöpe gitti :çok üzgünüm:
oglum yesin diye kahvaltilik cikardim sofraya ,sonrada oglumun yataginda oglumla uyuya kaldim gece sat bir bucukta uyandim beyefendi soruyor niye hayla somurtuyormusum
hemen liste veriyor ne yemek istermisim
gelip üstümü örttü falan ama hayla cok kirginim ona burnu sürtünsün biraz bakalim :dance:
ay sonu yüklü bi alisveris yapicam kendime ona inat saclarimida kestirip röfle de yaptiricam :dance:
birde sexy bi elbise aldimmiiiiii kiskancligindan catlasin dursun :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler uykum kaçtı kızlar gribimde geri döndüsenağlama offf isyan etmek istemiyorum halime çok şükür ama çok sık hasta oluyorum buda beni çok üzüyor zaten hamilelikten dolayı yeteri kadar duygusalım birde hasta olunca iyice mız mızın teki oldum:1closedeyes: nane limonumu aldım geldim pcnin başına yapılıcak bir sürü işim vardı hepsi kaldı bugün:çok üzgünüm:

cimcime hiç dert etme boşver hayatım:teselli: benim eşimde öyle varsa yoksa bilgisayar inan bazen çıldırma noktasına geliyorum evin içinde heryerde pc parçaları :mymeka:tabi onlara verdiği paralarda cabası çok tartıştık bu konuda benim hobimde bu diyor baktım olucak gibi değil bende boşverdim napıyım

cnm yazdim buraya sonra internetten türk filmi actim yataga uzandim yanima geldi biraz bakti
iki sn icim gitmis gözlerimi kapatmamla baktim hemen gene pc basinda
baktim formdan bi arkadasiyla chatlasiyor napiyorsun ben film izliyordum dedim
sen uyumuyormuydun dedi bana
arkami döndüm
okadar cok dalmistikii arkadasina benim 2 saattir yatakta agladigimin bile farkina varmadi
ben anladim cnm pc sinden arkadaslarindan bile degersizmisim kii küs olarak yattim yanima gelmeden cok rahat konusmaya devam etti
saat 5 oldu kalktim oglum uyandi oglumun yatagina gittim geldi yanima ne kadar devam edicek böyle dedi
bende ona git basimdan dedim oglumla oturma odasina gittik iste yaklasik bir saat önce geldi yanimiza ogluma sarildi anne babayi sevmiyor dedi
kizdim
cocugun yaninda söylenmez böyle seyler kendine sakla dedim
yani dogrumu dedi su an konusmak istemedigimi sana söylemistim dedim

sorun olan aslinda pc parcalari degil cnm bizden cok pc nin karsisinda zaman geciriyor
saka maka ben cidi ciddi bosanmayi düsünüyorum ona simdilik bisey söylemedim
biliyorum ne yapiyor ediyor gene beni ikna ediyor bekliyorum sadece biraz daha

kizlar dün sade kizginlikla söyledigim seylerdi bunlar düzeltmek istedim hemen

cimcime sacmalama ya hemen ne bosanmasıymış..olur böyle ufak tartısmalar...bak bir tane daha bebişiniz oluyor aileniz büyüyor..ona karsı ilgin nasıl..hani çocugunla cok ilgilnip eşini yanlızmı bırakıyorsun bosluyormusun..bu sepeptende canı sıkılıp tek basına pc basınada gecebilir..konus güzelce anlat sıkıntını biranönce...stres yapma bebişinde üzülür...üzme kendini öpüyorum seni bebişinede kendinede iyi davran

bebis geldiginde degisir dimi :Saruboceq:
ben aslinda esimi cook seviyorum ama su pc ye düskünlügü sabahlara kadar alcagi esyalari pc den bakmasi yokmu beni delirtiyor
cok sükürki hiic öyle disari cikma huyu yok evden ise ,isten eve gelir
kariyla kizla hic alakasi yok alkol bile almaz ,arkadaslariyla hiic bir sekilde disariya cikmaz cikcaksa benimle basbasa cikar ,bi kahve icmeye,yemek yemege gideriz iki sevgili gibi ..
morallerim bozuldugunda elinden geleni yapar ama dün istemeden beni cok kirdi :çok üzgünüm: hele bana sinirlendiginde kapi carpmasi yokmu senağlama
haklisin cnm galiba yani sirf bu pc nedeniyle ayrilmak cok sacma.
yazarken cidden kötüydüm öyle yazdim. o an gercekten ayrilmayi düsünürken sabah uyandigimda ben niye kk ya bosanmak istedigimi yazdim diye pisman oldum
bütün sinirim gecti ama kirginlik... o hayla var

ben daha fazla üzülmeyim diye ona 19 yil bakmis olan aileyi ( anne dedigi kadini ) arkasina bakmadan benim icin hayatindan sildi ben gene barismalarini istedigimde sana bunlari yapan kisilerden uzak durucaz demisti
benim icin ona 19 yil annelik yapmis olan kadini hayatindan silen birini simdide ben hayatimdan su kücücük neden yüzünden silmemeliyim
simdi onu kaldirip ailece güzel bi kahvalti yapariz
oglum uyudugundada onunla oturup konusurum yerimseniben

oglumla gercekten cok vakit geciriyorum onun haricindede iste ders falan calisiyorum
sanirim oda bu yüzden pc basinda vakit geciriyor şutarafagitti

simdi yanina gittim sabaha karsi küs uyumustuk yaa hemen sarildi ,ben aglarken sen hayla pc basindaydin dedim sok oldu ben uyudun sanmistim cok özür dilerim dedi :1hug:

kizlar gene caninizi SIKTIM yaaaa :çok üzgünüm: özür dilerim bu aralar her seyi kafama takar oldum

cimcime bu yaşadıkların hamilelikten kaynaklanıyor.bende normalde çok umursamaz bir insan olmama rağmen şu aralar herşey batıyor ama eminin bunların hepsi hepimizde geçecek

de gidim deeeklava:
cimcimecim sende accuk kaşınıyon heee adamla küsmeye yer arıyon bide yetmiyo her kavgada tartışmada boşancam diyon klava:
kızgınlıkla söylediğini biliyorum bende çok yaptım zamanında çünkü..
ama bi gün eşimin yanıma gelip konuşması bendeki o olayı bitirdi bi erkeğin bu tarz sözlerden çok fazla alınıp kafaya taktığını anladım..
her defasında ona işine gelmiyosa boşanırız biter, bağlayan bişey yok falan demem onun çok fazla zoruna gittiğini anladım, bana sen böyle söyleyince her an seni kaybedecekmişim gibi geliyor, pişmanlık duyuyormuşsun gibi geliyor gibi şeyler söyledi bana..
böyle düşündüğü içinde kızmıştım ama haklı buldum sonra.
ben aşırı duygusalım herşeye ağlarım gözlerim dolar, ufacık kırıcı bi laf söylese hemen gözlerim dolar hamilelikte 2 katına çıktı tabi bu olay,
pc başında beim eşim kadar oturan yok herhalde derdim ama çoğumuz aynı konumdayız :mymeka:
ben bıraktım artık benim eşimde işi olmazsa hayatta dışarı çıkmaz heryere birlikte gideriz,
ben olmayınca sıkıldığını söyler tek başıma biyere gidincede durmadan arar sıkıldım ben gelip alayım seni der,
ama bende onunla çok fazla ilgilenmeye çalışıyorum, o pc başındayken onun ilgisini farklı yönlere çekebilirsin, sırnaşık şey
bir süre sonra kendiside bırakacaktır sadece işi olunca girecektir nete..
sen oğlunla çok fazla ilgileniyosun tabiki annesisin ilgileneceksin ama geceleri onunla yatacak kadar olmamalı..
büyüklerimiz hiç bir zaman eşinle yatağa küs girme derler (gerçektende doğru)
hamilede olsak biraz daha alttan almak zorundayız çünkü doğal olaraç çoğu isteklerini şu an için tam anlamıyla karşılayamıyoruz ilgi istiyolar çünkü.. son aylar yaklaştıkça daha bi strese girdiğimiz için onlar daha çok problem yapıyolar..ama geçecek tabiki bunlar a.s
ne kadar çok inatlaşırsan o kadar ters teper herşey dahada zorlaşır arkadaşım biraz daha üstüne düşmeye özen göster bence yada tartışmayı daha başlamadan kapatabilirsin inşallah herşey istediğin gibi olur.. kendinide , eşinide, 2 meleğinide üzme..

aman beeee kocaların hepsi aynı kocası tarafından evlılık yıldonumu 3 gun once unutulmus hem mutsuz hembıde ustune hamıle bır kadın olarak bu hafta o kadar kotu gectıkı anlatamam butun hafta zehır oldu bana nerdeyse ben surat astıkca esım elınde olmadan sert tepkıler verdı ben ağladım o sıgara ıctı baktık faydası yok dun aksam konustum yaptığının telafısı olmadığını dusunduğu ıcın kendıne kızdığını ve ne yaptığının farkında olmadığını soyledı tabıı eskıden cok relax olan ben sımdı nerden gelıyon nere gıdıyon nıye gıdıyon dıye adamın basının etını yersem nolcak bana guvenmıyosun dıye surat asıyodu bunları sanırım yasıcaz hepımız kacarı yok ota cöpe ağlıyorum zaten bu aralar ama ınsanın evdekı huzursuzluğu gıbısı yok en kotusude bu allah basımızdan eksık etmesın kocalarımızı kızlar aslında kıymetlerını bılmek lazım ne kocalar var bu arada bebeğime beşik almıstık netten geldı ama bırlestıremedık aksam ıkımızın elınde ıkı tornavıda tuhaf bısey oldu ayol bu gıcık oldum bıder adam ıcıne bı tane kurulum klavuzu koyar dımııııı yarın arayıp kalaylıcam hepsını ruyamda gorcem sankı ben nsl yapıldını hayret bısey

o pc başındayken onun ilgisini farklı yönlere çekebilirsin ( alinti ) sırnaşık şey
hemende neler geliyor aklina klava: sırnaşık şey
haklisin cnm bende cok ayrilma konusunu actim ama o bir defa bile ayrilma konusunu agzina almadii :asigim:
seviyom ben bu herifi beeeee
canim cektigi icin oglumla bana disardan biseyler almaya gitti gel beraber gidelim dedi benim dusa girmem gerekti tamam ben alirim dedi
haksizlik yaptim garibime yaaa klava:

cimcimecim yazını şimdi okudum çok şaşırdım ve üzüldüm.ama allahtan düzeltmişsin aranızı. valla güzelim bişey diyimmi benim eşimde öyle. pc başında hep. galiba eşlerin hepsi aynı. bizde cözümü nasıl bulduk biliyormusun.onun odasıını cocuk odası yaptık. pc yi kücük oturma odamıza aldık. bi yandan o pc başında istedği kadar oturuyor bende aynı odada örgümü örüp tv izliyorum.ikimizde halimizden cok memnunuz. aman canım herşeyin bi çözümü var . bu aralar birbirinize destek olacağınız zamanlar. kırmayın güzel kalplerinizi. hamilelikte üstüne gelince insan daha bi alıngan oluyor.öptüm tatlım.

Cimcimecim senin hormonlar baya kuvvetliymis canim ya, inanirmisin bende dun esime cok kizdim, benimle okadar ilgilenmesine ragmen ilgisizsin deyip uyudum , zavallicik biraz önce isten aradi sen iyimisin, dun nenden kizdin diyekaydirigubbakcemile3, zavalliciga aciklama bile yapmadigimin farkinda degilmisin, BU hormonlar bizi kocalarla birbirimize dusurmesin, valla gene adamlar alttan aliyolar aldiklari kadar dimi amakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…