çok sinirli ve kızgınım saat biri geçti ama hala uyumadım uyuyamadım kaynanam olucak hanfendi hala burada çünki ve gitmicekmiş emir vaki yapıyor burda kalıcam diye ben bukadar anlayışsız bir insan daha görmedim yarın işe gideceğiz sabah 6 da kalkıyoruz o hala tv izliyor gazatesini okuyor kendini ne sanıyor anlamıyorum bu kadarda olmazki sesim çıkmyor diye bukadar pervasız sorumsuzluk olmaz bu davranışlerı yüzünden kendinden nefret etirdi artık her akşam hanfendinin keyfinin gelipte gitmesini bekliyoruz yaa madem gece yarılarına kadar bende kalıcaktık neden bizi masrafa sokupta evine eşya aldırdın otursaydınya nasıl olsa utanman sıkılman yok uatnmasa ortamızda yatıcak kızlar çok sinirliyim gerçekten sinirden ağladım bu gece doğurmazsam iyidir
Merhaba arkadaslar nasılsınız...? Buraya kayıt oldugumda hamiş olmak istiyorum diye yazardım şimdi ise koca göbüşlü oldum :) züleyha ben :) bende subat annesi olucam hayırlısıyla :)
kendimi cok kötü hissediyorum morallerim cok kötü durmadan agliyorum cok kilo aldim ben yaa senağlama
disari bile cikasim gelmiyor resmen kendime güvenim gitti senağlama
suana kadar 11 kilo aldim kendimi inanin igrenc hissediyorum
daha önce giydigim hersey yakisirken suanda hic bir seyi kendime yakistiramiyorum kapsonlu seyler giyerek yüzümü bile saklamaya basladim senağlama
ben napicam yaa depresyona girdim resmen
bebisim saglikli kucagima alsamda hemen kilo vermeye baslasam
bu kilolar beni hayata bakis seklimide etkiledi :çok üzgünüm:
kraker kız başın sagolsun
ÖZLEMİMM nice mutlu senelere.
kızlar hepiniz iyisiniz inşallah ben biraz hastayım bogazım çok kötü agrıyo,herhalde soguk algınlıgına yakalandım.havalar sogumaya başladı kızlar kendinize dikkat edin.kızlar birşey sorucam
bende bebegime aldıgım giysileri yıkıyacamda siz bebekler için olan deterjanlamı yıkıyorsunuz.
a.s.bebegim_gel_artık hoşgeldin.bebegin kaç haftalık.:CüvCüv:
umarim atlatirim bu durumu en yakin zamanda su ana kadar hic sorun yapmamistim ama bir iki ay sonra sanki hamilelik pantalonumun bile icine sigamicakmisim gibi geliyor giyerken bel tarafi yirtildii(
kizlar sagolun destekleriniz icin
sorunumu sizinle paylastim bide agladim iyice rahatladim
3 -4 ayim kaldi ben pantalonumla idare ederim pantalona vercegim parayla oglumun ihtiyaclarini alirim demistim
esim kizmisti git kendine kiyafet al ,sonra bunalima girersin demisti
inanmamistim idare ederim ben demistim
ama onun dedikleri cikti sanirim hepde ayni seyleri giydigim icin kendimi kötü hissettim
bide dün pantalonumun bir yeri yirtilinca tam oldu :)))))
ay sonunda esimle carsiya cikcaktik ozaman gidip kendime güzel bi elbise almak istiyorum
görün bakalim ozaman kocis beni eve sokamicak :))))))))) bide gidip saclarimi kestiriyim degisiklik olsun ......
iyiki varsiniz kizlar
cimcime sendemi röfle yaptırmak istiosun? ayy nasıl olur acaba değiştirir baya seni merak ettim şimdi. bende senelerdir böyle sıkıldım doğumdan sonra nasılsa evdeyim değişik bi renk deniyim diyorum yakışmazsa dışarı çıkmak zorunda olmucam nasılsa düzeltene kadar sırnaşık şey
ay vidii çok güzel çıkmışsınız bebişkoosunlaa.yeni gördüm ayol insan bi resim koydum bakın der klava: demin bayo aynasını aldım gectim karsısına göbegimde catlak yoktu orasıda catlamaya başlamış.senağlama senağlama hemde beyaz parlak bunlar.bacaklarımdakiler kırmızıydı ve kırmızılar gecer diye duuydum.moralim bozuldu.bide kızımdan önemlimi diyorum ama dogduktan sonra vucudumla başbaşa kalacagım aklıma geliyorsenağlama
ben hacışakir sabun tozu aldım daha yıkamadım ama onunla yıkayacağım.
günaydin kizlar kimsecikler kalmamis
bogaz agrisina karsi ne önerirsiniz ???
kızlar mrb igrenç bi gün geçirdim bütün gece kramplardan uyuyamadım sabah kalktıgımda kanamam vardı ve dr gittim hemen sonra kan durdu ama bebeğin kalp atışından şüphelendi dr ama Allaha şükür bişiy çıkmadı ama ömrümden ömür gitti resmen
Günaydın kızlar,
Hafta sonu çok yoruldum ev işi hiç bitmiyor.Çalısıpta herseyi hafta sonuna bırakmak o kadar zorki.Evde olanlar çok rahatsınız kızlar hiç değilse canınız istediği zaman yapabiliyorsunuz işleri.Ama ben bir tek pazar günüm var onuda temizlikle geçirmek iğrenç bir durum.Canın istemesede yapmak zorundasın.
Bir de yarın bebek olunca bir yardımcı şart olacak.Allah calısan tüm annelere sabır versin.Bir tek sen yetemiyorsun cünkü.
geçmiş olsun canım balla limonu karıştırıp yiyebilirsin bi tatlı kaşığı bal üzerine biraz limon sık karıştırp ye:))
selam kızlar
cimcime fırtınalar kopartmışsın :))
neyse şimdi süt liman olmuş gibi
bu aralar mevsimin etkisi mi acaba
önceki akşam da ben eşimle tartıştım dün öyle sinir bozucu geçti
bana çok geç uyuyorsun diye çıkıştı ben de ona e sen benden daha geç uyuyorsun deyinceaynı şey mi ikisi ben gece 2 kere kalkmamak için bekliyorum 2,5lara kadar nankörlük etme deyince ben başladım ağlamaya
gece 2 kere tuvalet için beni uyandırıyor canım ya o benim ama benim alınganlığım tuttu
sonra biraz yanıma uzandı biraz kolunda yatmak çok iyi geldi
biz operasyondan beri aynı odada karşılıklı yatıyoruz insanın zoruna gidiyor
cinsellikten falan geçtik zaten en başından beri hep yasaklıyız mayıs ortasında bebiş denemesi için ne kadar birlikte olduysak o son oldu zaten
benim psikolojik durumum biraz daha farklı sizlerden
devamlı benimle ilgilenmekten sıkılıyorlar mı acaba diye her an hareketlerini izliyorum sanki
ve en ufak bir mimik bile kırılmama sebep oluyor fazla geldim onlara diye(
bu arada bilgisayar olayı bizde de aynı ama neyseki ikimizin de ayrı bilgisayarı olduğundan ikimiz de kucağında bilgisayar tv karşısında öyle oturan tipler oluyoruz
bazen dalga geçiyorlar msnden mi konuşuyorsunuz karşılıklı diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?