2009 Şubat Anneleri

Ay ne kadar seker uyuyo, cok guldum valla, insallah benimde oglum seninki gibi poposu yukarda uyur :)

çok sinirli ve kızgınım saat biri geçti ama hala uyumadım uyuyamadım kaynanam olucak hanfendi hala burada çünki ve gitmicekmiş emir vaki yapıyor burda kalıcam diye ben bukadar anlayışsız bir insan daha görmedim yarın işe gideceğiz sabah 6 da kalkıyoruz o hala tv izliyor gazatesini okuyor kendini ne sanıyor anlamıyorum bu kadarda olmazki sesim çıkmyor diye bukadar pervasız sorumsuzluk olmaz bu davranışlerı yüzünden kendinden nefret etirdi artık her akşam hanfendinin keyfinin gelipte gitmesini bekliyoruz yaa madem gece yarılarına kadar bende kalıcaktık neden bizi masrafa sokupta evine eşya aldırdın otursaydınya nasıl olsa utanman sıkılman yok uatnmasa ortamızda yatıcak kızlar çok sinirliyim gerçekten sinirden ağladım bu gece doğurmazsam iyidir

cnm yaa düsüncesizlik yapiyor iste kötükedihüso
sen bisey söylediginde kötü sen olursun esinin bu konuda annesini uyarmasi gerekiyor , olmaz böyle yaaa
bir dahaki sefere onun gitmesini beklemeden erkenden ben yatiyorum de bakalim napicak
sen gecenin bi saatine kadar onun icin hizmet etmek zorunda degilsin tatlim yaa kötükedihüso

cimcimecim, aldığımız kiloların 6-7 sini hastanede bırakacağımızı unutma. vermemiz gereken 5-6 kilo falan kalacak geriye. onu da verirken zorlanacağımızı hiç düşünmüyorum. hele senin 2 çocuğun var, onların peşinde koşarken eski halinden daha zayıf bile olabilirsin. hayatımızda bir kez de tombiş olalım bakalım nasıl bişeymiş. :CüvCüv:

ben hacışakir sabun tozu aldım daha yıkamadım ama onunla yıkayacağım.

umarim atlatirim bu durumu en yakin zamanda su ana kadar hic sorun yapmamistim ama bir iki ay sonra sanki hamilelik pantalonumun bile icine sigamicakmisim gibi geliyor giyerken bel tarafi yirtildii (

ben öyle bir hamilelik pantolonu almışım ki içine 2 hamile sığar. satıcı illa bunu al dedi. adam ben de potansiyel gördü demek.

bak bu çok doğru tespit. benim 4 pantolonum var. 1 i kot işe giyemiyorum. evir çevir 3 pantolonu giy içime sıkıntılar veriyor. etek yok elbise yok renk seçeneği yok. az kaldı diyorum sabrediyorum.

bakır kızıl deneyebilirsin canım. ben geçen yıl 1 yıl kadar kullandım. ben de beyaz tenliyim, beyaz tene yakışıyor bu tonlar. tavsiye ederim ama her ay boyatman gerekiyor. tek kötü yanı bu.

canım senin etin çok sıkı herhalde ondan çatlıyor.

günaydin kizlar kimsecikler kalmamis
bogaz agrisina karsi ne önerirsiniz ???

ah canım çok geçmiş olsun. iyi olmanıza sevindim.

Günaydın kızlar,
Hafta sonu çok yoruldum ev işi hiç bitmiyor.Çalısıpta herseyi hafta sonuna bırakmak o kadar zorki.Evde olanlar çok rahatsınız kızlar hiç değilse canınız istediği zaman yapabiliyorsunuz işleri.Ama ben bir tek pazar günüm var onuda temizlikle geçirmek iğrenç bir durum.Canın istemesede yapmak zorundasın.
Bir de yarın bebek olunca bir yardımcı şart olacak.Allah calısan tüm annelere sabır versin.Bir tek sen yetemiyorsun cünkü.

haklısın canım allah yardımcımız olsun benim allahtan annem yanımda o geldi pazar günü beraber yaptık toparladık evi

evet canım hepimiz çok da kolay olmayan, alışık olmadığımız bir ruh hali içindeyiz fakat senin durumun bizlerden de zor. çok az kaldı. o doğduktan sonra eminim sen de yeniden doğmuş gibi olacaksın. kimseye mecbur olmadan yaşamına devam edeceksin inşallah. tanrı hepimize ama en çok da sana sabır versin.

Kızlar herkese merhaba, bende dün karnımda sağ ve sol taraftan olmak üzere oluşan ağrılar nedeniyle uyuyamadım, çok farklı bir ağrı, acaba normal midir? şu an iş yerindeyim ve ara ara ağrılar devam ediyor ve aynı zamanda sırtımda felaket derecede ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum :1no2:

bir şey daha sorucam size makyaj zaralı mıdır, ben arada yapmak zorunda kalıyorum çalıştığım için

dersucum ben şimdiden yapamıyorum ev işi. bebeğe bişey olacak diye korkuyorum. 2 haftada bir temizliğe bayan almak mantıklı ütüleri de yapar. yine de iş bitmiyor ki. yemek çamaşır bulaşık evin düzeni. akşam zaten yorgun olurum. cuma günü iş çıkışı 45 dk. yürüdüm. evde de malum işlerle uğraştım. sabaha kadar karnım kasıldı. doğum yapıyorum sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…