kızlar bugün şeker yükleme testi sonucumu almaya gittim, 6 kasımda tahlil yaptırmıştım, işlerim dolayısıyla bir de önemsememem nedeniyle sonuçları almaya gitmemiştim, nasıl olsa birşey olmaz diye düşünüyordum, kötü haber,
sonuçlarım yüksek çıkmış!!! senağlama:CüvCüv:doktor bu zamana kadar neden gelip almadın sonuçlarını sağlığından daha önemli ne vardı diye çıkışıtı banaklava:, haklıydıda aslında, yarın 100 gr şeker yüklemesi yapılacak, inşallah ondan bari birşey çıkmaz, onun sonuçlarını cuma günü alacağım
babam yıllardır ağır düzeyde diabet hastası, ben de de görülme riski yüksekmiş yaa
moralim bozuldusenağlamasenağlama
ani bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş Allahım sen koru yarabbimsenağlama
kızlar bugün şeker yükleme testi sonucumu almaya gittim, 6 kasımda tahlil yaptırmıştım, işlerim dolayısıyla bir de önemsememem nedeniyle sonuçları almaya gitmemiştim, nasıl olsa birşey olmaz diye düşünüyordum, kötü haber,
sonuçlarım yüksek çıkmış!!! senağlama:CüvCüv:doktor bu zamana kadar neden gelip almadın sonuçlarını sağlığından daha önemli ne vardı diye çıkışıtı banaklava:, haklıydıda aslında, yarın 100 gr şeker yüklemesi yapılacak, inşallah ondan bari birşey çıkmaz, onun sonuçlarını cuma günü alacağım
babam yıllardır ağır düzeyde diabet hastası, ben de de görülme riski yüksekmiş yaa
moralim bozuldusenağlamasenağlama
ani bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş Allahım sen koru yarabbimsenağlama
cimcime sağol cevabın için, şuan moralim bozuk, doğuma konsantre değilim malesef,
peki bu doğum sancısı adet sancısı ağrısına mı benziyor, yoksa bacağımıza giren kramplara mı?
Kızlar ben doktora gittim bugün 26+4 üm ama 25+ dedi doktor. Bebiş 1 hafta küçük gözüküyormuş. Napıcamı şaşırdım, başına böyle bir şey gelen var mı.Sonra büyür mü kilosu iyi geldi 812 gr. ama başından ölçüyolar ya haftasını o küçük çıktı.Allahım çok kötüyüm yaaa.
aybükecim bugün kötü haberi alan bir tek sen değilsin. bana da şeker yüklemesi yapıldı bugün.sonuç 164 yani yüksek çıktı. p.tesi 100 mg lık yapılacak. ve de ben çok geç kaldım. 29. haftamdayım. dün akşam rahat ve bol yemiştim. bugünse içim dışım ıspanak oldu. bugün endokrinciye de göründüm ben hamilelikten sonraki 6. haftada da mutlaka şekerine baktırmalısın dedi. aklında olsun. dikkat edersek sorun olmaz herhalde.
cnm sanada cokk gecmis olsun :teselli:
ins. sende pazartesi günü iyi sonuc alirsin bende simdi 26+2 günlügüm gelecek ayin 6 sinda doktora gidicem bende gec gitmis olmam dimii seker testi icin fisfisfis
kizlar birde benim gelecek randevumda 20 dk bebegin kalp atislari dinlenmeye baslanicak
kalp atislarinin düzenli olup olmadigina bakiliyor sanirim .. sizin doktorlariniz basladimi bebegin kalp atislarini dinlemeye ?? baska ne icin bebegin kalp atislari dinleniyor ??
ben cikiyorum cok isim var kizlar arada sirada gelip bakarim size a.s.
aybuke ,florya üzmeyin cnm kendinizi bebislerinizi :teselli: hersey yoluna girer biz dua edelim
ya kıslar bebğin boyunu sonuçalrına göre nereden hesaplıyorduk benim doktor söylemiyor ama sanıırm bir adres vardı kafa çapını filan girince tahmini çıkıyordu
cnm sanada cokk gecmis olsun :teselli:
ins. sende pazartesi günü iyi sonuc alirsin bende simdi 26+2 günlügüm gelecek ayin 6 sinda doktora gidicem bende gec gitmis olmam dimii seker testi icin fisfisfis
kizlar birde benim gelecek randevumda 20 dk bebegin kalp atislari dinlenmeye baslanicak
kalp atislarinin düzenli olup olmadigina bakiliyor sanirim .. sizin doktorlariniz basladimi bebegin kalp atislarini dinlemeye ?? baska ne icin bebegin kalp atislari dinleniyor ??
ben cikiyorum cok isim var kizlar arada sirada gelip bakarim size a.s.
aybuke ,florya üzmeyin cnm kendinizi bebislerinizi :teselli: hersey yoluna girer biz dua edelim
cimcimecim ben her gittiğimde dinletiyor doktor kalp atışlarını ama öyle 20 dk filan değil birkaç dakika neden 20 dk dinleniyor kalp atışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?