- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Kızlar ben doktora gittim bugün 26+4 üm ama 25+ dedi doktor. Bebiş 1 hafta küçük gözüküyormuş. Napıcamı şaşırdım, başına böyle bir şey gelen var mı.Sonra büyür mü kilosu iyi geldi 812 gr. ama başından ölçüyolar ya haftasını o küçük çıktı.Allahım çok kötüyüm yaaa.
Kızlar ben doktora gittim bugün 26+4 üm ama 25+ dedi doktor. Bebiş 1 hafta küçük gözüküyormuş. Napıcamı şaşırdım, başına böyle bir şey gelen var mı.Sonra büyür mü kilosu iyi geldi 812 gr. ama başından ölçüyolar ya haftasını o küçük çıktı.Allahım çok kötüyüm yaaa.
ya kızlar sağolun ama bu sefer gittiğim benim takibimi yapan doktor değildi.Sadece oğlumu özledim görmek için gittim. Yeni kart açtılar hastanede 4lü test sonucumu karta yazıp altını çizmiş 1:5400 diye Çok korkuyorum
Canım üzülme... benimd hamileliğimin en başından beri 1 hafta küçük gözüküyor kızım.. ama gelişiminde hiç bi problem yok doktora sorduğumda normal diyor yumurtlaman geç olduysa olurmuş bide kız bebeklerinde de olurmuş böyle durumlar üzülmene hiç gerek yok aynı durum bende de var yanii
sağlıklı lsunlarda 1 hafta küçük olmaları önemli değil yanii sıkma canını seni ve bebeişini öpüyorum
neyse ben çıktım kızlar yemek yamem lazım bugün okul çıkışı hastaneye gideceğim şu şeker yükleme testimin sonucunu alacağım sonra da kızıma bişeyler bakarız babasıyla aç aç olmaz değil mi hadi akşama görüşürüz kızlaaarr
Benimki erkek bebek her zaman takibimi yapan doktor her zaman çok iyi çok sağlıklı dedi bu sefer gittiğimde sağlıksız demedi belki geç doğabilir dedi benim aklımı 4lü testin sonucunu yazması karıştırdı İnşallah birşey olmaz oğluşuma hamileliğimin başından beri hep dedim Allahım benim canımdan al ona ver diye ona bir şey olamsın sağ salim doğsun ben ölsem bile olur senağlamasenağlama
Canım geçmiş olsun Test sonucunu herzaman gittiğin dr.una sor bence hemen kafanda ki soru işaretlerini kaldırmış olursun böylece .1 Hafta gerideyse sorun yoktur canım belki geç döllenmiştir . :1hug:Benimki erkek bebek her zaman takibimi yapan doktor her zaman çok iyi çok sağlıklı dedi bu sefer gittiğimde sağlıksız demedi belki geç doğabilir dedi benim aklımı 4lü testin sonucunu yazması karıştırdı İnşallah birşey olmaz oğluşuma hamileliğimin başından beri hep dedim Allahım benim canımdan al ona ver diye ona bir şey olamsın sağ salim doğsun ben ölsem bile olur senağlamasenağlama
s.ozozel canım hiç panik yapma kafa ölçümüne göre 1 hafta geri olması kötü değil aksine iyi bir şeymiş
bu beyinde ödem falan olmadığını gösteriyormuş
şimdi nerden biliyorsun falan diye bir soru gelebilir aklına şöyle açıklayayım
benim bebişin de göbek ölçümü haftasına uygun kafa ölçümü 1 hafta gibi geri
eşimin halası kadın doğumcu ve ölçümlere göre değerlendirmeleri anlatmıştı
buluttan nem kapıp hemen morallerimizi bozmayalım arkadaşlar
tedirgin olup tedbir almak en güzeli ama stres panik sakıncalı
Canııımmm Allah razı olsunnn valla ablamla konuştum o biraz rahatlattı beni ama senin dediklerin içimi tam bir rahatlattı çok sağolun yaaa iyiki varsınız a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?