2009 Şubat Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bende buaralar çok duygusalım çokta hayacanlıyım nedense birsürü şey var kafamda iştende sıkıldım artık gitmek istemiyorum çok cabuk yoruluyorum artık eve gelince erkenden uykum geliyor şu doğum iznini dört gözle bekliyorum

Günaydın kızlar,
Dün bebişimin pek fazla hareket etmediğini bişey hissetmediğimi yazmıstım.Aksam üzeri doktora gittim.Ultrasonla baktı dönmeye calısıyordur annesi gayet sağlıklı gözüküyor dedi.Kilosu da 940 gr olmuş.Maşallah ne cabuk büyüyorlar.O büyürken bende son hızla kilo alımı devam ediyor.Hayatımda ilk kez 75 leri gördüm.İşallah doğumdan sonra veririz yoksa bu kilolar başımıza dert acacak ::))
Emla kremden bahsetmişsiniz doktora sormadım ama bana pek mantıklı gelmedi ben kullanmayı düsünmüyorum.

Kızlar ben doktora gittim bugün 26+4 üm ama 25+ dedi doktor. Bebiş 1 hafta küçük gözüküyormuş. Napıcamı şaşırdım, başına böyle bir şey gelen var mı.Sonra büyür mü kilosu iyi geldi 812 gr. ama başından ölçüyolar ya haftasını o küçük çıktı.Allahım çok kötüyüm yaaa.

Canım moralini bozma hemen.Kilo ve büyüme normalse sorun yoktur sanırım.Doktorla bizim hafta takipleri genelde farklı oluyor.Biz biraz acele ediyoruz galiba onlar daha temkinli sanırım.Canım gelişimi normal seyrindeyse üzülme lütfen...

canım bebeğin belki küçük yapılı bir cocuktur.o zaman sorun yok hem sorun olsa doktorun söylerdi.ama bebeginin fl uzunlugu kol uzunlugu ile kafa çapının haftalarını karşılaştır.2haftayı geçerse sorun olabilirmiş.bebeginin bütün ölçümleri 25+ ise sorun olmaz bence üzülme.bebegin hisseder.

ya kızlar sağolun ama bu sefer gittiğim benim takibimi yapan doktor değildi.Sadece oğlumu özledim görmek için gittim. Yeni kart açtılar hastanede 4lü test sonucumu karta yazıp altını çizmiş 1:5400 diye Çok korkuyorum

Canım üzülme... benimd hamileliğimin en başından beri 1 hafta küçük gözüküyor kızım.. ama gelişiminde hiç bi problem yok doktora sorduğumda normal diyor yumurtlaman geç olduysa olurmuş bide kız bebeklerinde de olurmuş böyle durumlar üzülmene hiç gerek yok aynı durum bende de var yanii
sağlıklı lsunlarda 1 hafta küçük olmaları önemli değil yanii sıkma canını seni ve bebeişini öpüyorum

merhaba kızlar ilk kez bu saatte yazıyorum sizlerde şaşırmışsınızdır

bugün değişiklik yapıp okulda gireyim dedim de internete ondan

akşam eşime baktırdım bişey göremediğini söyledi

az önce de okuldan arkadaşlara baktırdım temizmiş ama bolca kepek varmış

dediğiniz gibi psikolojik olarak etkilemişim sanırım

zaten kepek te kaşıntı yapıyormuş

şampuanımı değiştirdim doğal olsun diye 1-2 aydır otacı nın bitki özlü şampuanına başladım saçıma iyi gfeliyordu ama kepek yaptı sanırım o da kaşıntı yapıyor ayyy Allah korudu yine de

bugün o çoxuğa baktım yine bitli bitli gelmiş sınıfa saçını azıcık kestim gözü korksun diye bakalım yarın temizlenecek mi?

canım ben yerinde olsam hiç korkmazdım bir bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidebiliyorsa bu ne kadar normalse 1 hafta geriden takipte normaldir diye düşün

benim kızım da 3 gün önden gidiyor doktorum bir sorun yok diyor

doktoruna güven bir sorun olsa söylerdi zaten içini rahat tut

seninkide 1 hafta geç doğuversin canım bişey olmaz

neyse ben çıktım kızlar yemek yamem lazım bugün okul çıkışı hastaneye gideceğim şu şeker yükleme testimin sonucunu alacağım sonra da kızıma bişeyler bakarız babasıyla aç aç olmaz değil mi hadi akşama görüşürüz kızlaaarr

Benimki erkek bebek her zaman takibimi yapan doktor her zaman çok iyi çok sağlıklı dedi bu sefer gittiğimde sağlıksız demedi belki geç doğabilir dedi benim aklımı 4lü testin sonucunu yazması karıştırdı İnşallah birşey olmaz oğluşuma hamileliğimin başından beri hep dedim Allahım benim canımdan al ona ver diye ona bir şey olamsın sağ salim doğsun ben ölsem bile olur senağlamasenağlama

size şimdiden afiyet olsun kızına lop lop et olsun :)) ayrıca iyi alış verişler :)

canım zaten doktorun sağlıksız dememişki endişelemene gerek yok. ayrıca eksik dilekdede bulunma lütfen sende sağlılı ol bebebişinde sağlılı olsun sizin birbirinize ihtiyacınız var..
sevgilerimle

Canım geçmiş olsun Test sonucunu herzaman gittiğin dr.una sor bence hemen kafanda ki soru işaretlerini kaldırmış olursun böylece .1 Hafta gerideyse sorun yoktur canım belki geç döllenmiştir . :1hug:
Yanlız o nasıl dua anlamadım ne demek o ben öleyim o yaşasın sensiz tek başına bebeğin ne yapar düşünmüyormusun, eşin ne yapar allah sana bebeğinle eşinle uzun ömürler versin

ya oğluma bişey olsa ben yaşayım da napiim diye düşünüyorum şahsen şu an kafam çooook bozuk ne konuşsam karamsar konuşacam Dualarınızı esirgemeyin

s.ozozel canım hiç panik yapma kafa ölçümüne göre 1 hafta geri olması kötü değil aksine iyi bir şeymiş
bu beyinde ödem falan olmadığını gösteriyormuş
şimdi nerden biliyorsun falan diye bir soru gelebilir aklına şöyle açıklayayım
benim bebişin de göbek ölçümü haftasına uygun kafa ölçümü 1 hafta gibi geri
eşimin halası kadın doğumcu ve ölçümlere göre değerlendirmeleri anlatmıştı

buluttan nem kapıp hemen morallerimizi bozmayalım arkadaşlar
tedirgin olup tedbir almak en güzeli ama stres panik sakıncalı

Kizlar merak etmeyin , bebislerimizi sagsalim , saglikli bir sekilde kucagimizda olacak INSALLAH:Saruboceq:, Doktorlar kötu bise demedigi surece kendinizi uzmeniz sadece bebeginize zarar.
Kucak dolusu öpucukler:lepi:

Canııımmm Allah razı olsunnn valla ablamla konuştum o biraz rahatlattı beni ama senin dediklerin içimi tam bir rahatlattı çok sağolun yaaa iyiki varsınız a.s.a.s.

s.ozozel canım ne kadar normal bişey takma boş yere kafana da bebiş te sende üzülme.gayet geriden gelmesi normal.gec döllenmiştir.

Canııımmm Allah razı olsunnn valla ablamla konuştum o biraz rahatlattı beni ama senin dediklerin içimi tam bir rahatlattı çok sağolun yaaa iyiki varsınız a.s.a.s.

rica ederim canım ya :1hug:
hepimiz aynı yollardan tedirginliklerden geçiyoruz
burada paylaştıkça daha kolay oluyor atlatması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…