sordum canım doktorumada,bebeğin başı aşağıda,ayakları göğüs kafesime doğru duruyormuş .ayaklarını bastırıyor ciğerime doğru yani.bide sırt üstü yatma dedi.gerçektende yan yatınca daha rahat nefes alıyorum,ayaktaykende rahat ama oturunca sanki akciğerim 2 büklüm oluyorda yeterince dolmuyormuş gibi.
şaka maka zormuş kızlar anne olmak yahu,kucağımıza alsak hayırlısıyla hepsini unuturuz heralde bu çektiklermizi
kocan nerde canım.allahım sag salim birbirinize kavusmayı nasip etsin canım mirmirmirmir
canım benim Allah kavuştursun biran önce,bazen benimkinin gece atış eğitimleri yada nöbet falan oluyor o 1-2 gün bile zor geliyor,işin çok zor ama naparsın hayat mücadelesi hepimiz yaşıyoruz farklı zorluklar.Allahım sabır versin ve sağ salim kavuştursun
kızlaaarrr, kahretsin yaaaaklava:
offfff!!!!!klava: klava:
sanırım bitlendim-tatlicadiarzu-korktuğum başıma geldi yaaaa, kaşınıp duruyorum
hergün çalıştırdığım bir erkek öğrencim vardı, masama çağırıp hergün okuma yaptırıyordum, 2 gün önce o çocuğun saçının tamamen bitle dolu olduğunu farkettim, ama sanırım geç oldu,
ben ne yapacağım şimdi yaaaa!!!
akşam eşime göstereceğim ama o da anlamaz ki, okuldan arkadaşlara göstereyim desem, rezalet utancımdan yerin dibine girerim, gerçekten bit varsa ne yapacağım ben?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
offff deli olacağım yaaa:roflol::roflol::roflol:
eğer saçıma bit geçtiyse yarın o çocuğu gebertecemkötükedihüso
:roflol::roflol:
hergün çalıştırdığım bir erkek öğrencim vardı, masama çağırıp hergün okuma yaptırıyordum, 2 gün önce o çocuğun saçının tamamen bitle dolu olduğunu farkettim, ama sanırım geç oldu,
akşam eşime göstereceğim ama o da anlamaz ki, okuldan arkadaşlara göstereyim desem, rezalet utancımdan yerin dibine girerim, gerçekten bit varsa ne yapacağım ben?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kızlar film seyrediyordum yazdıklarınızı yeni okudun arkadaşlar EMLAYI SORDUM DR.UMA SORUN OLMAZ KULLAN DEDİ .HATTA BEN KREMİN ADINI VERMEDEN O SÖYLEDİ .yinnede tedirgin olanlar varsa ben sorumlu olmak istemem.
AYBÜKE geçmiş olsun canım ay yazını okurken heryerimi kaşıntı bastı saçların çok uzun mu eczaneye sor bence hatta göster yada annene falan .
ŞİRİNCEK allah kavuştursun canım bende senin durumundayım seni öyle iyi anlıyorum ki ....
bu arada benimde nefesin kesiliyor boğulcalmış gibi hissdiyorum bebek büyüdüğü için miş daha 3 ay var napcaz son aylarda yaaa
annem yanımda değil, eşimden başka kimse yoksaçlarımda baya uzun kürek kemiklerimi geçiyor, uzun oolmasının yanında çok ta sık, yani sıfıra kazıtmayı bile geçiriyorum aklımdan, o kadar yani-tatlicadiarzu-
canım valla zor bir durum samimi bir arkadaşına gösteriver gerçekten psikolojik bir kaşıntı olmasın.hani bit deyince bende kaşındım şimdikızlaaarrr, kahretsin yaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?