2009 Şubat Anneleri

anam yirim ben o miniş ayaklarııııı Aman Allah bebişlerimizi bağışlasın da bizlere varsın kaburgalarımızı kırsınlar :Saruboceq:

amin vidicim.. işimiz zor onlar içinde zor giderken bana herzaman zor geliyor seni bırakıp gitmek ama bu sefer kızımla seni bırakıyorum dedi daha zor geliyor dedi.. sağsalim gelsinde kızım var yanımda en azından tekmeleriyle bana kendisini hatırlatıyor anne ben varım üzülme der gibihihoyyyt

kızlaaarrr, kahretsin yaaaaklava:

offfff!!!!!klava:klava:

sanırım bitlendim-tatlicadiarzu-korktuğum başıma geldi yaaaa, kaşınıp duruyorum

hergün çalıştırdığım bir erkek öğrencim vardı, masama çağırıp hergün okuma yaptırıyordum, 2 gün önce o çocuğun saçının tamamen bitle dolu olduğunu farkettim, ama sanırım geç oldu,

ben ne yapacağım şimdi yaaaa!!!

akşam eşime göstereceğim ama o da anlamaz ki, okuldan arkadaşlara göstereyim desem, rezalet utancımdan yerin dibine girerim, gerçekten bit varsa ne yapacağım ben?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

offff deli olacağım yaaa:roflol::roflol::roflol:

eğer saçıma bit geçtiyse yarın o çocuğu gebertecemkötükedihüso

:roflol::roflol:

eğer geçmişse hiç gecikmeden eczaneden şampuanını al sonrada banyoda köpüklüyken ince erkek tarağıyla tara bir saat bile önemli çünkü çok çabuk yayılıyolar ve büyüyorlar. eskiler daha iyi anlar bence göstereceğin kişi muhakkak anlayan biri olsun ve eğer geçmişsede inşallah en yakın zamanda kurtulursun

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey canım yaaa sizin işinizde zor valla Allah kolaylık versin vakt kaybetmeden şampuan al

kızz dur sakin ol, herşeyin bi çözümü bulunur.önce kendi doktoruna sor hayatım mutlaka bi diyeceği vardır.eskiler hep gazyağını önerirdi ama şimdi gebişken olmaz heralde,şampuanlarla daha geç düzelio çünkü.

Kızlar film seyrediyordum yazdıklarınızı yeni okudun arkadaşlar EMLAYI SORDUM DR.UMA SORUN OLMAZ KULLAN DEDİ .HATTA BEN KREMİN ADINI VERMEDEN O SÖYLEDİ .yinnede tedirgin olanlar varsa ben sorumlu olmak istemem.
AYBÜKE geçmiş olsun canım ay yazını okurken heryerimi kaşıntı bastı saçların çok uzun mu eczaneye sor bence hatta göster yada annene falan .
ŞİRİNCEK allah kavuştursun canım bende senin durumundayım seni öyle iyi anlıyorum ki ....
bu arada benimde nefesin kesiliyor boğulcalmış gibi hissdiyorum bebek büyüdüğü için miş daha 3 ay var napcaz son aylarda yaaa

yarın doktora gideceğim şans eseri, ona soracağım ama doktor bana neresiyle güler artık, şu rezalete bak yaaaasa!!!

o çocuğu yarın keloğlan yapacağım, anlına da eşek yazıp gezdireceğim!!!!

aman kızz sakın yaklaşma bize de gelirr :jeyyar: :roflol:

kızz dur sakin ol, herşeyin bi çözümü bulunur.önce kendi doktoruna sor hayatım mutlaka bi diyeceği vardır.eskiler hep gazyağını önerirdi ama şimdi gebişken olmaz heralde,şampuanlarla daha geç düzelio çünkü.

annem yanımda değil, eşimden başka kimse yoksaçlarımda baya uzun kürek kemiklerimi geçiyor, uzun oolmasının yanında çok ta sık, yani sıfıra kazıtmayı bile geçiriyorum aklımdan, o kadar yani-tatlicadiarzu-

yok canım daha neler kestirme saçlarını hamilelikte kullanımında sakınca yoksa özel şampuanlarından al kullan üzme kendini doktora soramasan bile eczacına danış o yardımcı olur tatlım

Belki bit geçmemiştir, çocuğun saçında gördüğün için psikolojikmen sende da kaşıntı yapmış olabilir, ama sen yinede tanıdığın birisine baktır ve varsa hemen önlemini aldır.

canım valla zor bir durum samimi bir arkadaşına gösteriver gerçekten psikolojik bir kaşıntı olmasın.hani bit deyince bende kaşındım şimdi

slm kızlar şimdi yazıları okuyorumda neler neler yazmışsınız .baktımda şirincek,smyslow ve benim satlarımız aynı 3müzde 26+3 teyiz üff daha çok var demi hele son aylara girdik ya hiç geçmez bana hep sanki yıllardır hamileymişim gibi geliyor.dün akşam bir krampla uyandım ama yok böyle bir şey ölüyorum sandım ya 10 dakika geçmedi kramp eşim ayağımı falan çekiyo ama nafile sabaha kadar bu krampın ağrısı sürdü deliricektim ya.kramp yaşayan varmı kızlar ne kullanıyosunuz

kızlar sonunda yazabiliyorum. tüm gün denedim yazmayı yine sorun vardı sitede galiba, olmadı.
dün akşam dr.a gittik. bebeğim 1.250 gr.olmuş teyzeleri. ben de 1,5 ayda 2 kilo almışım. normal dedi dr. dünden beri vicdan azapsız yiyorum.
ve doğumum ocağın son haftası olacak aksilik olmazsa. aman tanrııııım az kaldı. dr. çantanı hazırla dedi.
aybüke bitlenmen pek fena olmuş. sirke iyi geliyor galiba saç derisine de zararı yok.
ya kızlar ben hamilelikte emla kullanımı konusunda tereddütlüyüm. ben kullanmam şahsen. ağda olayı artık bizler için tam işkence oldu hepimiz hemfikiriz. jiletten başka çare kalmıyor. benim çözümüm bu.

Hayaletorka canım geçmiş olsun kramplar için magnezyum ve calsiyum ben düzenli kullanmıyorum ama bu zamana kadar olmadı kramplarım inşallah mümkün olduğunca geç başlar hatta başlamaz

kıslar emlayı bende sordum...hamilelrde denenmemeiş yani kullanma dedi doktor bana ooo 4 yıllık bir ilaç dedi 10 yıl geçtikten sonra tam söylenebiliyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…