kımse yok muuuuuuuuuuuu
ooo arkadaş diye bahsettiğiniz benim kıslar bana söyleyinnnn vala çok yapmacıksınız...bunu şimdi anladım
canım cimcimenin bahsettiği çaylardan burdada satılıyor Humana Stil-Tee diye bi çay var benim bildiğim eczanelerde oluyor.ama bende doktoruma sormayı düşünüyorum ne zaman başlanmalı diye
nezaman gitceksin cnm doktora ?ben ayin 6 sinda gidiyorum bende bi sorayim simdiden heyecanlandim oglumu görücem kocaman olmustur :asigim:
ooo arkadaş diye bahsettiğiniz benim kıslar bana söyleyinnnn vala çok yapmacıksınız...bunu şimdi anladım
Benim dr.um artık 15 günde bir muayene için çağırdı beni varmı benim durumumda olan
canım normal kontrolüm 32.haftada yani ayın 10'unda,ama geçen hafta gittiğimde ağrıların geçmezse gel 10 gün snr demişti.bakalım bu hafta içi tekrar gidicem gibi görünüyor.bende gideceğim gün yaklaşınca acayip heycanlanıyorum,kilo aldıklarını öğrenmek nasıl mutlu ediyo bizi ya,10 gün önce 1215ti şimdi biraz daha almıştır ayy nasıl merak ediom elimizde olsada hergün görsek:ecrin_bebek:
Evet valla süper dimi bu arada senin fotolar süper bende kıskandım tabii hemen dr.umun şu anda bağlı olduğu hastaneyi aradım doğuma fotocu girmiyormuş orda yani yokmuş böyle birşey ay ya bak gene sinirlendim yaa
ne güzel kız 15 günde bi görücen bebişi.yok bizimki hala sıklaştırmadı muayneyi öyle ama ben hep bi arıza çıkarıp gidiomsırnaşık şey kocişte dio ''sen bilerek yapıon dimi sırf görmek için,doktordan gelince bişeyin kalmıo'' diye:mymeka:
wala vidinin fotograflarina masallah kiskanilmicak gibi degiller haa
bende cektiricem kocise :))) sana özendim walla vidicim :))
aslinda kocalar giricekse dogum aninda fotograf cekseler hos olurdu bizim o anki yüz ifadelerimizi falan :))
dogum sonrasi nasil bakipda gülerdik acaba :))
kacinci ayima geldim hayla aseriyorum
sizdede devam ediyormu asermeler ?? uykudan kalkar kalkmaz mesela deli gibi elma cekiyor canim
simdide baska seyler cekiyor canim :))
teşekkürler hayatım,walla kimi bulursanız çektirin bol bol,nede olsa kaç kere yaşıoz bunu.ben aslında bide videoya çekilsin istiom ama abartmış olmayayım diye sesimi çıkaramıom
kızlar ya bide ne sorcam,bebişlerin çamaşırlarını kaç derecede,hangi programda yıkıosunuz? ben kararsız kaldım,düşük sıcaklık olursa iyi yıkanmaz yüksek olursada o cicileri bozarım falan diye:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?