2009 Şubat Anneleri

kımse yok muuuuuuuuuuuu

canım cimcimenin bahsettiği çaylardan burdada satılıyor Humana Stil-Tee diye bi çay var benim bildiğim eczanelerde oluyor.ama bende doktoruma sormayı düşünüyorum ne zaman başlanmalı diye

Son düzenleme:
ooo arkadaş diye bahsettiğiniz benim kıslar bana söyleyinnnn vala çok yapmacıksınız...bunu şimdi anladım

bebişcimkayra senin olduğunu biliyoruz zaten, ama bu kadar çok dolup tepki vermene bir anlam veremedik:1no2: Ayrıca yapmacık davranmamızı gerektirecek hiç bir şey yok neden böyle bir şeye gerek duyalım ki, neticede amacımız yaşadıklarımızı paylaşarak rahatlamak, tecrübe sahibi olmak ve birbirimizin endişelerine ortak olmak. Bunun kadarda masum güzel bir şey yok zaten. Sen belki hormonlarınla sorun yaşamayabilirsin ama herkes seninki kadar sakin hamilelik dönemi geçiremeyebilir, artı unutmaki belki paylaşacak yanında kimsesi olmayabilir (arakadaşı, ailesi,dostu) ve doğal olarak birbirimizle paylaşıyoruz her ayrıntıyı lütfen kimseyi yanlış anlama a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm kizlar emzirme cayi hakkinda bilgi vermisler
birde malt diye bir icecek var oda süt yapiyor onuda sanirsam rahatlikla bulabilirsin

Vitamalt Emziren Anneler İçin Süt Arttırıcı İçecek, Malt İçeceği (Emziren Annelerde Süt Artışı için Idealdır);

Vitamalt, doğumdan sonra yeni anneler tarafından süt arttırıcı özelliğinden dolayı güvenle kullanılmaktadır.

Sütü yetersiz olan annelerin emzirme dönemi boyunca salgıladıkları süt miktarını arttırır, ayrıca emzirme döneminde artan sıvı, besin ve enerji ihtiyacını giderir.

Malt içeceği, bebek emziren annelerde, gerek sıvı ihtiyacının karşılanmasında, gerekse de enerji ve diğer besin öğeleri ihtiyacının karşılanmasında, bireyin enerji gereksinimi göz önüne alınarak kullanılabilir.

Emzirme döneminde, genellikle şerbet ve komposto suları yoğun olarak kullanılmaktadır. Bunun yerine, yapısında bulunan demir, kalsiyum, magnezyum ve diğer vitaminlerin bulunması sebebiyle Malt içeceğinin kullanılması önerilebilir.

Malt içeceği, sıvı gereksinimini karşılama yanında protein, vitamin ve mineraller de içerdiğinden, başta sporcular, yaşlı ve yatağa bağımlı hastalar, emziren anneler ve ağır işte çalışanlar olmak üzere herkes için yararlı bir içecektir.

Ürün İçeriği: Su, Arpa Maltı, Şeker, Karbondioksit, Renk (E150c), Şerbetçiotları, Vitaminler.

330 ml. cam ambalajda satışa sunulmaktadır.

Vitamalt Emziren Anneler İçin Süt Arttırıcı İçecek 5 Adet Fiyatına 6 Adet!

Yurdumuzda ve dünyanın çeşitli ülkelerinde hafif içecekler tanınmadan önce’de malt içeceği biliniyordu. Doğal besinlerin değerinin anlaşıldığı günümüzde de geleneksel yararlı, alkolsüz malt içeceğine, geçmişte olduğu gibi büyük ilgi gösterilmeye başlanmıştır.

Alkolsüz malt içeceği 70’den fazla ülkede pazarlanmaktadır. Malt içecekler kategorisinde Dünya lideri olup, Danimarka’dan ithal edilmektedir.

Belirli ve kontrollü şartlar altında çimlendirilip, kurutulmuş hububata malt denilmektedir. Hububat gurubu içinde sadece arpadan malt yapılmaktadır. Bu nedenle malt denince akla farklı yöntemlerle çimlendirilip kurutulmuş arpa gelir.

Vitamalt alkolsüzdür, kafein içermemektedir.

Güzel bir yaşam için serinletici ve enerji verici bir içecektir.

Vitamalt da kullanılan maltlar, vücut tarafından çabuk absorve edilen ve enerjiye dönüşen doğal olarak oluşan glikoz, maltoz ve malt-rioz bileşimidir.

Vitamalt tüm yaş grupları için güvenlidir. Vitamalt’daki yüksek miktardaki glikoz ani enerji sağladığından dolayı, sporla uğraşanlar veya yüksek enerji gerektiren faaliyetler de çalışanlar tarafından güvenle tüketilir.

Vitamalt’ın hamile bayanlar arasında popüler olmasının nedeni, gebelik döneminde anne ve bebeğe olan faydalarının ve doğumdan sonra yeni anneler tarafından süt üretimini arttırdığı gözlenmesidir.

Vitamalt antioksidantlar içerir. Antioksidantlar serbest radikalleri nötralize ederek, vücudun direncini arttırdığı kullananlar tarafından belirtilmiştir.

Vitamalt classic vücuda doğal kaynaklı B-vitamin kompleksi sağlar. Vitamalt classic yüksek seviyede enerji verir, tamamen yağsızdır, vücudun ihtiyacı olan karbonhidrat ve proteini de içermektedir.

Vitamalt classic diyet yapanlar arasında da popülerdir.

Dozaj: Herhangi kesinleşmiş dozajı olmamasına rağmen, yetişkin bir insanın, bir günde bir şişe Vitamalt içmesini tavsiye ediyoruz. Bunu bir kerede içebileceğiniz gibi, öğünlere bölerekte içebilirsiniz.

0-6 yaş gurubu çocuklara, bir şişeyi 1,5 günde öğünlere bölünerek içirilmesi uygun olur.

Sporcular, ağır işte çalışanlar ve doğal enerjiye yoğun ihtiyaç duyanlar Vitamalt’ı istedikleri oranda içebilirler. Vücuda herhangi bir yan etkisi yoktur. Diyabet (şeker) hastaları, Vitamalt’ı doktor kontrolünde kullanmalıdırlar.

Vitamalt açıldıktan sonra, buzdolabında 1,5 gün (36 saat) tazeliğini korur. Vitamalt’tan maksimum lezzet alabilmek için, serin içilmesini tavsiye ederiz.

Tadı, sulandırılmış pekmez tadındadır. Tadını beğenmeyenler süt ile karıştırarak içilebilir.

canım cimcimenin bahsettiği çaylardan burdada satılıyor Humana Stil-Tee diye bi çay var benim bildiğim eczanelerde oluyor.ama bende doktoruma sormayı düşünüyorum ne zaman başlanmalı diye

nezaman gitceksin cnm doktora ?ben ayin 6 sinda gidiyorum bende bi sorayim simdiden heyecanlandim oglumu görücem kocaman olmustur :asigim:

nezaman gitceksin cnm doktora ?ben ayin 6 sinda gidiyorum bende bi sorayim simdiden heyecanlandim oglumu görücem kocaman olmustur :asigim:

canım normal kontrolüm 32.haftada yani ayın 10'unda,ama geçen hafta gittiğimde ağrıların geçmezse gel 10 gün snr demişti.bakalım bu hafta içi tekrar gidicem gibi görünüyor.bende gideceğim gün yaklaşınca acayip heycanlanıyorum,kilo aldıklarını öğrenmek nasıl mutlu ediyo bizi ya,10 gün önce 1215ti şimdi biraz daha almıştır ayy nasıl merak ediom elimizde olsada hergün görsek:ecrin_bebek:

Benim dr.um artık 15 günde bir muayene için çağırdı beni varmı benim durumumda olan

ooo arkadaş diye bahsettiğiniz benim kıslar bana söyleyinnnn vala çok yapmacıksınız...bunu şimdi anladım

inanki kimse burda yapmacik degil
biz kapattik konuyu hadi sende kapat artik su son aylarimizda bari birbirimizi üzmeyelim
kendimizden cok bebislerimiz icin en azindan böyle konusmalardan kacinalim

Benim dr.um artık 15 günde bir muayene için çağırdı beni varmı benim durumumda olan

ne güzel kız 15 günde bi görücen bebişi.yok bizimki hala sıklaştırmadı muayneyi öyle ama ben hep bi arıza çıkarıp gidiomsırnaşık şey kocişte dio ''sen bilerek yapıon dimi sırf görmek için,doktordan gelince bişeyin kalmıo'' diye:mymeka:

hihoyyyt hemde nasil cnm
aslinda varya eve doktordaki ultrason aletlerinden almak lazimdi
kocisler batardi sanirim kaydirigubbakcemile3
bakalim beni doktorum beni nezaman iki haftada bir cagircak CADIARZU

ewet canım her hamilenin hayali EVDE ULTRASON cihazı:1rolleyes: bazen böyle hayal kuruyorum pc başındayken ''ne var sanki şu mause 'u göbeğimde gezdirsemde pc nin ekranında görsem bebişimi'' diye:asigim: bakalım bu hamilelik dah aneler düşündürtcek bize

Evet valla süper dimi bu arada senin fotolar süper bende kıskandım tabii hemen dr.umun şu anda bağlı olduğu hastaneyi aradım doğuma fotocu girmiyormuş orda yani yokmuş böyle birşey ay ya bak gene sinirlendim yaa

wala vidinin fotograflarina masallah kiskanilmicak gibi degiller haa
bende cektiricem kocise :))) sana özendim walla vidicim :))
aslinda kocalar giricekse dogum aninda fotograf cekseler hos olurdu bizim o anki yüz ifadelerimizi falan :))
dogum sonrasi nasil bakipda gülerdik acaba :))

saol canım.ya doğuma girmese bile doğumun hemen öncesinde ve doğumdan çıkar çıkmaz çektirirsin güzelim.gerçi bende daha sormadım doktoruma kabul etcekmi bilmiyorum yani,birde normal doğum istiyorum ya o sırada yetişemezse yine çektiremem artık veririm bi hemşirenin eline makinayı ne çekerse bahtıma:))

:roflol: bu kocalarin hepsi aynii
benimkide ayni seyi söylüyor ama ben gidemiyorum artik zirt pirt doktorum gicik olmasa giderdim a.s

teşekkürler hayatım,walla kimi bulursanız çektirin bol bol,nede olsa kaç kere yaşıoz bunu.ben aslında bide videoya çekilsin istiom ama abartmış olmayayım diye sesimi çıkaramıom

kızlar ya bide ne sorcam,bebişlerin çamaşırlarını kaç derecede,hangi programda yıkıosunuz? ben kararsız kaldım,düşük sıcaklık olursa iyi yıkanmaz yüksek olursada o cicileri bozarım falan diye:uhm:

kacinci ayima geldim hayla aseriyorum
sizdede devam ediyormu asermeler ?? uykudan kalkar kalkmaz mesela deli gibi elma cekiyor canim
simdide baska seyler cekiyor canim :))

kacinci ayima geldim hayla aseriyorum
sizdede devam ediyormu asermeler ?? uykudan kalkar kalkmaz mesela deli gibi elma cekiyor canim
simdide baska seyler cekiyor canim :))

başka şeyler derkenn???? Şeniz :roflol::roflol:
şaka maka benimde 2-3gündür tekrar başladı şaşırmıştım,tek değilmişim ohh bee

videoyu bende istiyorum aslinda ama benim esim simdilik doguma girmicek gibi görünüyor
girmeyi cok istiyor ama oglumu birakabilcegimiz kimse yok
esimin sefi cok iyi ,aslinda ona sormak isterim ama ayip olurmu acaba ??
cok sempatik bi kadin esiyle calisiyor esimde onlarla cok iyi yani aralarinda cok samimiler ama sonucta sef ayip olur diye cekiniyorum

cnm beyazlari 60 derecede
renklileri 30 da yikamistim ben hep zaten giydirmeden önce ütü yaptigimiz icin mikrop sorunuda ortadan kalkar saniyorum

ilk aylarda sorun olmuyor ama yemek yemege basladikca asil kiyafetler lekelenmeye basliyor ozamanda makinaya atmadan önce ben onlari dusun icine sicak su koyup ilk leke cikartici tozlardan döküyordum citileyip sonra makinaya atiyordum
giydirmeden öncede ütülüyordum a.s.

iyi akşamlar güzel şubat anneleri ve onların güzel bebişleri......dikkat ettim dikkat ettim ot yedim çöp yedim geçen hafta kilo almamıştım ama bu hafta bir kilo almışım bugün tartıldım.bugün arkadaşın biri de ayyyy canım ya sen de benim gibi çok kilo alıyorsun ben de senin gibiydim sezeryan olduğum için de baya zor verdim kilolarımı dedi az kalsın kadını boğmak istedim.yaşadığım ve bildiğim bir gerçeği senin ağzından bütün çıplaklığıyla duymak çok güzel çok moral verici dedim.biraz bozuldu ama ne yapayım kızlar ben bilmiyor muyum kilo aldığımı zaten almamak anormal ben sadece biraz fazla aldım o kadar :)) biraz moralim bozuldu ama neyse şimdi iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…