2009 Şubat Anneleri

başka şeyler derkenn???? Şeniz :roflol::roflol:
şaka maka benimde 2-3gündür tekrar başladı şaşırmıştım,tek değilmişim ohh bee

kaydirigubbakcemile :roflol: caniniz cekmesin diye siralamadim ayolll :roflol:
sulu köfte , börek falan cokacimcoook

ohh be şöyle takmayın söylenenleri ,aferin kız sana iyi yapmışın içinde de kalmamış cevabını verip kafayada takmamak en güzelia.s

ben geçen haftaya kadar sadece 1 kere börek aşermiştim
ama geçen hafta gecenin bir yarısı resmen burnuma- ayrıntı vermeyeyim- pasta kokusu geldi
eşim aldı geldi sözde ama kendi yaptığım gibi değildi
acayip bir krema falan
zaten diyabet rejiminde yiyeceğim 1 lokma bişeydi o da burnumdan geldi
ama şimdi ne görsem canım istiyor

yenı subat annelerımız hosgelmısler ne ıyı ettınız valla:lepi: bu sıteyı butun hamıslere tavsıye edıyorum benden sonra gelenlere costu zaten mıllet anam hastaneye bı gıdıyom bu yaz bası kımse bos durmamıs herkesın karnı burnunda:CüvCüv: benım dr ıcın 1 ay onceden ancak randevu alabılıyorum dusunsenıze kac tane dr var azmısız hee nısan mayıs ayalrı gevser gönül?yayları demişler hakkaten de doruuu galıba nese ben ne dıcektım karıstrdım hafıften öffff:mymeka:

kızlar ne olur aşerdiğiniz şeyleri yazmayın kimse brokoli semiz otu aşermiyor içinizdeklava:.canınızın istedikleri börek çörek tatlı....nerde güzel şey varsa hepsi de kalorili oluyor zaten.tatsız tuzsuz şeylerin hepsi de sağlıklı:roflol:.vallahi benim canım çekiyor kurban olayım yazmayın-tatlicadiarzu-kızlar ya ben kızımı görmeyi çok özledim ama bir ayımız daha dolmadı sırf o ultrason ışınları zarar vermesin diye sabrediyorum hafta sonu kısmetse annem gelecek o da merak eder acaba pazartesi anneannesine göstermek için gitsek mi ama bir ay dolmuyor

ssaslan aynen canım ya ne görsem yada duysam canım istio,dün gece deli ettim adamı, tvde bişiy duyuyorum yüzüm asılıyor hemen istiom diye.ay buluncak şeyler neysede bulunmucaklar kudurtuyo insanı

neyse canlarım mutfağa geçmem lazım artık uğrarım tekrar..

Yahu kızlar ben hala bir tütlü adamakılllı aşeremedim yaa.... Belki de aşerme nasıl olduğunu bilmeyince anlamıyorum. Her gördüğümü istiyorum ve aklımda aşerdim mi acaba o zaman hemen yiyeim diyom bebeğime bişey olmasın diye...

symslow sen ne yaptın ya brokoli daha dün yedim ama ilk başlarda semizotu çok çekiyodu canım ben çok severim onun da mevsimi geçmiş artık yok yaza doğru kısmetse

symslow sen ne yaptın ya brokoli daha dün yedim ama ilk başlarda semizotu çok çekiyodu canım ben çok severim onun da mevsimi geçmiş artık yok yaza doğru kısmetse

symslow ne yapacak baltayı taşa vurdu canım özür dilerim eğer brokoli semiz otu diyerek canını çektirdiysem inan benim için tatsız tuzsuz şeylerdir kırk yıl önümde dursa bu da neymiş demeyeceğim şeylerdir sandımki herkesin canı benim gibi tatlı börek çörek istiyor bak ne diyeceğim kendiliğinden çıkan olmasa da ekme semiz otu satılıyor manvlarda bulabilrisin

sırnaşık şey aşkolsun canım ne özürü brokoli benim içinde geçerli ama annemin zoruyla yiyorum çok faydalıymış ya özellikle hamilelikte içinde yaralı bir sürü şey varmış .Allahtan ben boğazıma çok düşkün değilimdir birde ananemde kalıyodu annemde gelen giden eksik olmuyo sağolsun pastadan börekten kusura bakmayın böğk geldi :teytey:

symslow cnm bende cok fena olmaya basladim ne duysam ne görsem canim cekiyor wallaa
hatta rüyama bile giriyorlar artik :))

kızlar 28.haftadan itibaren her 3 günde bir tansiyon ölçtürüp takip yaptırmamız gerekiyormuş şimdi internette okudum

ay valla tartısma ortamının olması hiç hosuma gitmedi ayrıca kimse de burda yapmacık olmak için ugrasmıyor.tepemin tası atıyodu az kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…