başka şeyler derkenn???? Şeniz :roflol::roflol:
şaka maka benimde 2-3gündür tekrar başladı şaşırmıştım,tek değilmişim ohh bee
iyi akşamlar güzel şubat anneleri ve onların güzel bebişleri......dikkat ettim dikkat ettim ot yedim çöp yedim geçen hafta kilo almamıştım ama bu hafta bir kilo almışım bugün tartıldım.bugün arkadaşın biri de ayyyy canım ya sen de benim gibi çok kilo alıyorsun ben de senin gibiydim sezeryan olduğum için de baya zor verdim kilolarımı dedi az kalsın kadını boğmak istedim.yaşadığım ve bildiğim bir gerçeği senin ağzından bütün çıplaklığıyla duymak çok güzel çok moral verici dedim.biraz bozuldu ama ne yapayım kızlar ben bilmiyor muyum kilo aldığımı zaten almamak anormal ben sadece biraz fazla aldım o kadar :)) biraz moralim bozuldu ama neyse şimdi iyiyim
symslow sen ne yaptın ya brokoli daha dün yedim ama ilk başlarda semizotu çok çekiyodu canım ben çok severim onun da mevsimi geçmiş artık yok yaza doğru kısmetse
symslow ne yapacak baltayı taşa vurdu canım özür dilerim eğer brokoli semiz otu diyerek canını çektirdiysem inan benim için tatsız tuzsuz şeylerdir kırk yıl önümde dursa bu da neymiş demeyeceğim şeylerdir sandımki herkesin canı benim gibi tatlı börek çörek istiyor bak ne diyeceğim kendiliğinden çıkan olmasa da ekme semiz otu satılıyor manvlarda bulabilrisin
kızlar zeynep duru ismi hakkındaki yorumlarınız neler
kızlar zeynep duru ismi hakkındaki yorumlarınız neler
cok güzel bi secim hele duru ismi mükemmellllllll
kizim olsaydi o ismi düsünebilirdim
isim konusu acilmisken kizlar benim oglusumun hayla bir ismi yokklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?