Kızlar ben de ecrin i duydum herkes veriyor isim olarak bebeklerine ancak babamız anlamından dolayı bu ismi istiyor. Sude nin anlamı ezilmiş, çekilmiş olduğundan koymak istemiyoruz. Suden in anlamı daha güzel biliyorsunuz isim koymak çok büyük bir sorumluluk. Ya bir de bişi sorucam geçenlerde br tv kanalında bir haftalık bebeğin saçlarını kesiyorlardı saçın ağırlığına göre dinimizde bedel ödememiz gerekiyormuş duydunuz mu böle bişi daha önce?
Kızlar ben de ecrin i duydum herkes veriyor isim olarak bebeklerine ancak babamız anlamından dolayı bu ismi istiyor. Sude nin anlamı ezilmiş, çekilmiş olduğundan koymak istemiyoruz. Suden in anlamı daha güzel biliyorsunuz isim koymak çok büyük bir sorumluluk. Ya bir de bişi sorucam geçenlerde br tv kanalında bir haftalık bebeğin saçlarını kesiyorlardı saçın ağırlığına göre dinimizde bedel ödememiz gerekiyormuş duydunuz mu böle bişi daha önce?
ya kızlar benim doktorum benden şöyle bir takip istedi
2 haftaya bir , sabah öğlen akşam açlık ve tokluk kan şekerimin ölçülmesi ayda bir de sonuçların doktoruma gösterilmesi
sizdende böyle birşey istedi mi?
iyi akşamlar herkese, nihayet girebildim yorgunluktan ölüyorum, uyuyakalmışım, daha bulaşıklarım bile duruyor, neyse birazdan hallederim
iyi haber değerlerim normal çıkmış, ben de o sevinçle gittim kızımın ilk kıyafetlerini aldım, doğum çantası için
resimlerini göndereceğim birazdan
kızlar sitede yine yenilikler olmuş
konu başlığına ulaşmak eziyet olmuş
Bak görürsün hiiiiççç bişecikler çıkmıcak ayyy bu arada maaşallah sana nasıl içtin yaa okadar glikozlu suyu bende bugün 50 gr yaptırdım hastane de sıcaktı başım bir hoş oldu valla ne iğrenç bir tat ama sabah kalktığımda canım şekerli birşeyler yemek istiyordu ka şekerim düşmüş heralde biyerde iyi de geldi hani hadi bakalım hayırlısı daha genciz biz bişe olmaz zaten ırsi de olsa zırt diye çıkacak bişe diil şeker a.s.
günaydın benim canım hamiş arkadaşlarım gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileklerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?