2009 Şubat Anneleri

ay ecrini her 3 bebekten birinde duyuyorum vallahi.degişik bişeyler koyun bence.mesela ben gibi :))

evet ecrin ve ceylin isimleri pek bir konuyor bu ara benim eşim de ceylin koyalım diyor ama ben istemiyorum gene de sen bilirsin canım

offff ya bı ecrın ısmı beğendık butun annelrın haberı oldu aynı anda hakkaten bende kızıma ecrın ısmını dusunmustum hatta hamıle bıle dııldım ve ole bı dusuncem yktu ılk duyduğumda bu ısmı kızım olursa koyucam dedım sonra koymaya karar verdım ama sanırım cok fazla olucak babamızda tutturdu ecrın dıye ben yerıne bı suru ısım buldum ama guzel o olcak dıyo napcam bılmıyom valla bu konu baya kafa karıstırcak anneler zorlanıcaz baya ısım koyarken cok onemlı bır konu cunku bır omur o ısmı tasıcak bakalım artık hayırlsı

Kızlar ben de ecrin i duydum herkes veriyor isim olarak bebeklerine ancak babamız anlamından dolayı bu ismi istiyor. Sude nin anlamı ezilmiş, çekilmiş olduğundan koymak istemiyoruz. Suden in anlamı daha güzel biliyorsunuz isim koymak çok büyük bir sorumluluk. Ya bir de bişi sorucam geçenlerde br tv kanalında bir haftalık bebeğin saçlarını kesiyorlardı saçın ağırlığına göre dinimizde bedel ödememiz gerekiyormuş duydunuz mu böle bişi daha önce?

evt canım böyle bişey var dogruda.ama mecbur degil diye biliyorum.yeni dogmus bebegin saından biraz kesilip agırlıgınca altın parası veriliyor.a.s.

yok canım yaaa öle şey olurmu hiç allah aşkına inanmayın böyle şeylere. hurafe bence.şahsen ben inanmıyorum. ha adak ayrı olabilir ama ağırlığınca falan saçma. kuranda yazıyosa inanırım sadece...........

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese, nihayet girebildim yorgunluktan ölüyorum, uyuyakalmışım, daha bulaşıklarım bile duruyor, neyse birazdan hallederim

iyi haber değerlerim normal çıkmış, ben de o sevinçle gittim kızımın ilk kıyafetlerini aldım, doğum çantası için

resimlerini göndereceğim birazdan

ya kızlar benim doktorum benden şöyle bir takip istedi

2 haftaya bir , sabah öğlen akşam açlık ve tokluk kan şekerimin ölçülmesi ayda bir de sonuçların doktoruma gösterilmesi

sizdende böyle birşey istedi mi?

kızlar sitede yine yenilikler olmuş
konu başlığına ulaşmak eziyet olmuş

canım 50lik yükleme sonucun yüksek çıktığı için tedbir olsun diye istemiştir.
herhangi bir yüksek değer görürse müdahale etmek, diyet vermek içindir

ayy canım benim çok sevindim iyi çıkmasına hadi gözün aydın.bebişinde sağlıkla kullansın cicilerini, az önce baktım pek tatlılar

bak şimdi yaa,bilgisayarı kapatıp yatayım diye başına geçtim yine şöyle bi bakmadan yapamadım.hadi kızlar bu gebis kaçar,10 günden snr yarın okula gitcem kalkabilirsem tabi.öptüm hepinizi,tatlı uykular bebişlerinizi göreceğiniz rüyalar diliyorum hepinize

kızlar sitede yine yenilikler olmuş
konu başlığına ulaşmak eziyet olmuş

evet yaaa!!! şimdi ben yazacaktım, bu ne yaaa, eski düzen daha iyiydi

zaten direk kısa yoldan açılmıyor, önce anasayfaya girmek gerekiyor, dıdının dıdısı, çok uğraştırıcı yaaklava:

dediğin gibi oldu:teytey:çok sevindim sonuçlarıma yaa

gerçi benim 50 mg lık testin sonucuna baktım da bugün, 149 çıkmış, doktorun abarttığı kadar değilmiş yani, doktor öyle bir panikle hemen 100 mglık test yaptır deyince korkmuştum, Allah a çok şükür bişey çıkmadı, destekleirniz için teşekkürler

offf yaaa yine yalnız bıraktınız beni, neyse çıkayım ben de daha bulaşıklarımı yıkayacağım

cimcimebaşına gelenleri okudum, bir kişinin yaptığı saldırıyı hepimize mal etme lütfen, biz bu zamana kadar çok güzel paylaşımlar yaptık, aramızda sorun yaşanmadı, biz bir aile ortamı oluşturuyorsak burada elbette kavgalar, tartışmalar da olacak, çok doğal bişey, bence o arkadaşa da fazla yüklenmeyelim, doğru fazla kırıcı olmuş,kırıcılığın dışında ayrıca bir d egereksiz olmuş, beğenmiyorsan okumazsın, cevap yazmaszın ama o da içinden geldiği gibi davranmış, ama her ailede bu tip olaylar, olabilir,

bence yaşanmamış sayın, birbirinizden özür dileyin olsun bitsin, gerçi bu adımı ilk bebişimkayranın atması gerekir, atmazsa da çok ta önemli değil, boşver gitsin

yine tek başıma kladım gecelerde, tek başıma konuşuyorum kendimi deli gibi hissettim

günaydin kizlarr
aybukeeeeeeeeeeeee cnm cok sevindim bak bosuna korkmussun :))) darisi benim basima artik :)))

cnm bebisinkayranin yazisini okuyunca ben sok olmustum bende sinirlendim bende belki kirici konustum,düsünmeden yazdim , ama en sonunda ben ona yazdim artik konuyu kapatmasini üstelik bende kimsenin üzülmesini istemiyorum sonucta oda bi can tasiyor
olur böyle seyler dedigin gibi ... o an sinirlendim o an yazdim (
ben hepinizi cok seviyorum aileden öteyiz gercekten bebiskayrayada hic bir kirginlik hissetmiyorum artik
belli oda beni yanlis anlamis dün yazip cikmis
umarim oda en yakin zamanda aramiza döner :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…