2009 Şubat Anneleri

bebişim sen aydındasın demi benim yeğenimin kuzeni kadın doğumcu baş hekim yardımcısı cenk tan çok iyi bir doktor bak ben yakın olsam mutlaka ona giderdim akrabam diye demiyorum çok meth edilir duymuşsundur.

canım ben zaten ona gidiyorum kız arkadaşımda yanında çalışıyor çok iyi bi dr.

derincim bende ilk 5 ay 15 günde bir gidiyodum ama yeni gittiğim drda kontrol olayı yok yani ücretsiz değil kontrol her gittiğinde para veriyosun sağlık karnem olsa anka hastanesine gidicem muayene ücreti 10ytl bedava yani ama ne yapcam ben bilmiyorum

var canım. benim dr.da doğumevinde çalışıyor. ben muayenehanesine gidiyorum. testler için hastaneye çağırıyor. doğumu özel hastanede veya çalıştığı devlet hastanelerinde yaptırabiliyorlar. hastanede yaptırınca doğum için ayrıyeten senden para almaları yasal değil aslında. sen şimdiden konuş. ben doğumevinde yaptırmak istiyorum de. eğer nöbetiniz değilse sancım geldiğinde gelir misiniz? diye sor mutlaka. gelmesini istiyorsan bunu da söyle ve sizin doğuma girmeniz için ne kadar ödeme yapmamız gerekiyor de. bir de özel odada kalmak istiyorsan hastanede tek kişilik oda var mı yer ayırtmak gerekiyor mu onları da araştır mutlaka.

aynen haberi yoktu kaynanamın dün akşam geldiler oturmaya kardeşim zile basınca şaşırdı sırnaşık şey
şok oldu :1shok: çokta iyi oldu :sm_cool:
evet annem yardım eder bana biz klima kullanıyoruz kışın bide ufomuz var ikiside bağlı annem bebiş için kömür sobası kullanacak klimayla falan ısınmaz bebiş diyo sıcak geçecek anlaşılan bu kış :)

oo kizlar kaynatmissiniz bayaa
bizim burdada kar yagmaya basladi bu kis cabul geldi bize :))

ya benim de canım mantar yemek istiyor ama çok mkorkuyorum bişey olursa diye yaaaa

çok vitaminli bebeğimin bundan faydalanmasını istiyorum ama bir türlü güvenemiyorum:1no2:

kızım ya delimisin sen.o nasıl söz öyle bu kadar hamişin arasında senağlama klava:klava:

yawruuuummm sizin nazınız bana geçmez canın çekerse kalkcaksın yapcaksın :roflol: şaka yaptım tabe çok canın çektiyse gel mantara bağlayalım akşama kadar ben pişiririm sen yersin a.s.

ya benim de canım mantar yemek istiyor ama çok mkorkuyorum bişey olursa diye yaaaa

çok vitaminli bebeğimin bundan faydalanmasını istiyorum ama bir türlü güvenemiyorum:1no2:

cnm marketlerde taze satiliyordur mutlaka ,ben mesela sabah erkenden gidiyorum esimle alisverise hep teze sebzeler gelmis oluyor güvendigin bi marketten al cnm madem canin cekiyor :teselli: cokacimcoook
benimde canimi cektirdiniz cokacimcoook

yawruuuummm sizin nazınız bana geçmez canın çekerse kalkcaksın yapcaksın :roflol: şaka yaptım tabe çok canın çektiyse gel mantara bağlayalım akşama kadar ben pişiririm sen yersin a.s.

bacimmm nerde oturuyorsun gelsek yaa sana hihoyyyt cokacimcoook

ben dün kuaförüme sordum röfle konusunu kizlar
iki ay önce yapilmis gibi bi görüntü olcak yani sac dibinden yapilmicak dedim ordaki ablamiz bana yakismaz kötü görünür dedi
sac uclarima perma yaptirmak istedim kalin dalgalar onada tutmayabilir dedi
yani israrla sen dogum yap biz seni yenileriz dediler
bitkisel boyayi sordum bizde yok dediler acaba marketlerde satiliyormudur kizlar bitkisel boyalar ??

canım arkadaşım drumun yanında çalışıyor bi kaç gün önce bize geldi konuştuk biraz mesai saatleri dışında ve nöbette değilse kesinlikle girmiyomuş doğuma dr para dahi verseniz girmiyor dedi canım sıkıldı zaten normal doğumsa dr acil durumlarda giriyomuş doğuma normalde doğumu ebeler yaptırıyomuş..:uhm:
yeşil kart çıkarttırdık doğumu karşılasın diye ücret ödemicez doğumda herhalde.. özel oda tutucaz o kesin ama tabi yer olucakmı doğum zamanı aslında çok karışık işler yaa..

kızlar kaşar yemiyorum diye üzülmeyin canım çekmedi zaten. hem p.tesi den sonra küçük kaçamaklar yaparım yüksek çıksa da.

cimcimecim ben o bitkisel boyalara da pek inanmıyorum. her halükarda içinde kimyasal bişeyler vardır diye düşünüyorum. sabredebilsen azıcık doğumdan sonra tam değişim yaparsın şimdi biriktir paraları o zaman harcarsın. bugünlerin acısını fena halde çıkaracağız. :içelim:

SLM kızlarr amanın nasıl kaynatmışınız siz,iyisiniz çoğunuz sanırm ne güzell hihoyyyt..bende okuldan geldim şimdi.yata yata nasıl hamlaşmışım yaa zor geçti walla.
Cimcimecim bitkisel boyaların kuaförler dışında satıldığını zannetmiyorum güzelim.başka bi kuaföre falan sor istersen,ama burda bile birçok kuaförde artık bitkisel boya var orada nasıl yokki:uhm:

dimi haklisin cnm mutlaka icinde kimyasal bi madde vardir dogum sonrasi acisi fena cikicak :dance:

bebişim sen aydındasın demi benim yeğenimin kuzeni kadın doğumcu baş hekim yardımcısı cenk tan çok iyi bir doktor bak ben yakın olsam mutlaka ona giderdim akrabam diye demiyorum çok meth edilir duymuşsundur.

şirincek madem dr um senin akraban arkadaşım yanında çalışıyo diye 80 ytl alıyo benden accuk indirim yapsın söylede klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…