bebişim sen aydındasın demi benim yeğenimin kuzeni kadın doğumcu baş hekim yardımcısı cenk tan çok iyi bir doktor bak ben yakın olsam mutlaka ona giderdim akrabam diye demiyorum çok meth edilir duymuşsundur.
ya beni çağırmadı drum aslında 2haftada bi çağırırsada gidemem herhalde sürekli 15 günde bi 100 lira verirsem yanarım ben ayda 200 yapıyo..
devlet hastanesi falan bakmıyomu kadın doğuma? hiç gitmedim hep özelinde gittiğim için drun..
ve burada doğumevinde yapıcam doğumumu allah nasip ederse drumda başhekim yardımcısı..
hiç normal hastaneye yada doğumevlerine giden arkadaşlarım yokmu cvp yazarmısınız
oooo bebişim ne güzel. bebek doğduktan sonra da annen bol bol yardım eder sana. kayınvaliden bozulmuştur bu işe.
bizim sayfa zor bulunuyorsa kolay ulaşmanın bir yolu da kendi sayfanıza girerek istatistklerden en son yazdığınız mesajlara tıklamak. a.s.
floryacım sana daha önce yükleme yaptılarmı..
aslancım sana bir soru soracaktım ben mantarın protein değeri yüksekmiş ya ben mantarı haşlatıp da pişiriyorum böyle yapınca proteini kaybolur mu? zaten kültür mantarı alıyorum hani haşlatmadan yapsam daha mı iyi olur sence bir gıda mühendisi olarak tavsiyelerini bekliyorum canım
evet ama ya bana kaşar da yasak üstelik. :çok üzgünüm:
kızım ya delimisin sen.o nasıl söz öyle bu kadar hamişin arasında senağlamaklava: klava:
ya benim de canım mantar yemek istiyor ama çok mkorkuyorum bişey olursa diye yaaaa
çok vitaminli bebeğimin bundan faydalanmasını istiyorum ama bir türlü güvenemiyorum:1no2:
yawruuuummm sizin nazınız bana geçmez canın çekerse kalkcaksın yapcaksın :roflol: şaka yaptım tabe çok canın çektiyse gel mantara bağlayalım akşama kadar ben pişiririm sen yersin a.s.
canım kaşar niye yasak kalsiyummm amaa :uhm:evet ama ya bana kaşar da yasak üstelik. :çok üzgünüm:
cnm kasar peyniri niye yasak sana ??
var canım. benim dr.da doğumevinde çalışıyor. ben muayenehanesine gidiyorum. testler için hastaneye çağırıyor. doğumu özel hastanede veya çalıştığı devlet hastanelerinde yaptırabiliyorlar. hastanede yaptırınca doğum için ayrıyeten senden para almaları yasal değil aslında. sen şimdiden konuş. ben doğumevinde yaptırmak istiyorum de. eğer nöbetiniz değilse sancım geldiğinde gelir misiniz? diye sor mutlaka. gelmesini istiyorsan bunu da söyle ve sizin doğuma girmeniz için ne kadar ödeme yapmamız gerekiyor de. bir de özel odada kalmak istiyorsan hastanede tek kişilik oda var mı yer ayırtmak gerekiyor mu onları da araştır mutlaka.
ben dün kuaförüme sordum röfle konusunu kizlar
iki ay önce yapilmis gibi bi görüntü olcak yani sac dibinden yapilmicak dedim ordaki ablamiz bana yakismaz kötü görünür dedi
sac uclarima perma yaptirmak istedim kalin dalgalar onada tutmayabilir dedi
yani israrla sen dogum yap biz seni yenileriz dediler
bitkisel boyayi sordum bizde yok dediler acaba marketlerde satiliyormudur kizlar bitkisel boyalar ??
cimcimecim ben o bitkisel boyalara da pek inanmıyorum. her halükarda içinde kimyasal bişeyler vardır diye düşünüyorum. sabredebilsen azıcık doğumdan sonra tam değişim yaparsın şimdi biriktir paraları o zaman harcarsın. bugünlerin acısını fena halde çıkaracağız. :içelim:
bebişim sen aydındasın demi benim yeğenimin kuzeni kadın doğumcu baş hekim yardımcısı cenk tan çok iyi bir doktor bak ben yakın olsam mutlaka ona giderdim akrabam diye demiyorum çok meth edilir duymuşsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?