2009 Şubat Anneleri

bebişim09 yeşilkart çıkardıysanız doğumda ödeme yapmazsınız. özel odada kalırsan gecelik 50 civarı tutar. dr.un doğuma girmemesi kötü. ama biraz daha rahat olmak gerek belki de. annem beni evde ebe ile dünyaya getirmiş örneğin. doğumevleri özellikle bu konuda çok iyiler. çalışanları çok tecrübeli. özel muamele görmezsin tek kötü yanı bu olur. ama bebek ve sen en güvenilir ellerde olursunuz.

ya benim de canım mantar yemek istiyor ama çok mkorkuyorum bişey olursa diye yaaaa

çok vitaminli bebeğimin bundan faydalanmasını istiyorum ama bir türlü güvenemiyorum:1no2:

aybükecim kültür mantarının hiçbir riski yokki ben kokusu gitsin diye haşlıyorum sonra da sote yapıyorum ye bence bebişin mantar gıdasından mahrum kalmasın

şeker çıktı ya netten araştırdım şeker hastalarına yasaklar listesinde o da var. özellikle 100 lük teste kadar çok dikkat edeyim listeye diyorum belki o zaman düşük çıkar.

Bak görüyomusun el kadar veletler şimdiden yaktı çıramızı :asigim: Aman Onlar iyi olsunda biz kişsel zevklerimizden feragat etmeyi biliriz.Yine de kaşarın şekerle alakasını çözemedim ama doktorun yeme dediyse yeme canım napalım

az önce ebe geldi konuştum dr konusunu arkadaşlarıma 15günde bi gel diyomuş drları dedim mecbur değilsin her defasında o kadar para verilmez dedi şikayetin yoksa gitme bide bebekte bi problem yoksa sorun değil ayda bi gidersin dedi istediğin zaman gel kalp atışrını ritmini inceleriz dedi bencede doğru akıl işi değil her defasında para vermek

kızlar syfaya ulasmak ıcın benım sık kullanılanlarda kayıtlı cok kolay oldu sanırım değişiklik olmus haberınız olsun ben her seferınde yenılıyorum ordan ulasmak olay oluyo bu prıma kampanyası varmıs alanınız varmı bende bakacam bugun fıyat cok ıyı gercekten ıns burayada gelmıstır gecenlerde baktım hıc ole bısey yoktu

hosgeldin cnm nasil gecti bugün ? ne kadar daha caliscaksin cnm sen?
cok yorulma okulda ... umarim sen hastayken ögrencilerinin akli basina gelmistir üzmezler artik seni :Saruboceq:
florya organik boyalarin icindede mutlaka kimyasal bi madde vardir dedi cnm bende öyle düsünmeye basladim dogum sonrasina biraktim artik saclarimi şutarafagitti

bir kaç tanıdığımız kişi var doğum evinde yardımcı olabilecek inşallah herşey yolunda gider kaderde ne varsa onu yaşicaz..
sezeryan olursa drum girecektir çünkü günü saati belli oluyor dimi gerçi normal doğumu tercih ediyorum ama son dakka ne olur bilinmez..
ishal derdi çekiyorum kızlar 2 gün düzeliyor 3.gün yine aynı sabah hep karın ağrısıyla uyanıyorum wc ye zor atıyorum kendimi..
sanırım herkezde var ama çeşme suyu içmiyorum yemektede kullanmıyorum niye oluyo anlamadım..

hoşbulduk arkadaslar, teşekkürler :)
yarın sabah kontrolüm var benımde, 26+3 deyim; heyecanlıyımm. son 2 aydır 4er kilo alıyordum bakalım bu ay kac kılo almısım, seker yukleme sonucum ne cıkacak, diet yapacak mıyım??
mesajlara kısaca baktım da, sac boyası konusu acılmıs. ben "kesinlikle" yaptırmayın derim, ne olur ne olmaz.bitkisel boyalar zararsız diyor bazı kuaforler ama benım kuaforum yaptırtmadı bana.
mantar konusu bence zararsız, bilindik biyerden alındıkca sorun yaratacaını düşünmüyorum.
bir yandan alısevrıs sıtelerıne bakıyorum ve bebişime bişiler almak için sabırsızlanıyorumm :)
herkese sevgiler

benim saçlarım sarıydı kızlar hamile kalmaya karar verdiğimde koyuya çevirdim saçlarımı platin sarısıydı sarı saç gebelikte çok dökülüyor normal doğal renklerde öyle ama sarı daha zor ve sürekli bakım gerektiriyor doğumdan sonra tekrar boyatıcam benim kuaförüm bitkisel kullanıyor orialle açmıyor saçı yani.. lorealin platinium serisini kullanıyor benim saçımda gayette güzel ve yumuşacık oluyo çoğu arkadaşım sarı boyattıktan sonra saçlarının kazık gibi olduğunu söylüyor..

saslancim konu yiyeceklerden acilmisken bi sey sormak istiyorum cnm sana
makarnayi ben suda hasladiktan sonra suyuyla corba yapiyorum süzdükten sonra makarnayi yikamiyorum omega3 yagiyla yada tereyagiyla yaglayip tabaga servis yapiyorum
ama bazen makarnanin suyu kalmicak kadar az su koyuyorum makarna suyunu cekiyor
makarna suyunu cekersemi daha vitaminli cnm yoksa makarna suyuyla corba yaparsammi ???

birde brokoliyi haslayip suyunu dökmüyorum onunlada corba falan yapiyorum

ikinci sorumda sebzeleri nekadar haslarsak okadar cok vitamini suya saliyor ama suyunuda uzun süre kaynatirsak sudaki vitaminlerde gidiyormuu?? cok uzun yazdim sanirim

Son düzenleyen: Moderatör:

yediğin besinlerden olabilir kuru kayısı falan yapar yediklerine bir bak neyi yemediğinde düzeliyorsa onu yemeyi kes ve bol bol su iç

saol canım hoşbulduk,walla bizim sıpaların pek aklı başına gelmemiş aksine uçmuş gitmiş,okula bi gittim bütün öğretmenler şikayete başladı,benim boş geçen derslere onlar girmiş ve 8.sınıfları zapdedememişler(
bayramda 32.haftam doluyor yani bayramdan snr izne çıkabilirim,gerçi ben pek istemiodum şimdi çalışıp bu hakkımı doğum sonrasında kullanırım diye ama yok dayanamıcam bu ağrıyla gidip gelmeye,hergün 1,5 saat gidiom bide dönüş en az 3 saatim yolda geçiyor.

boya konusunda florya haklı olabilir canım elbet azda olsa bişiyler vardır ama ben şu konuda rahattm diplere değdirmioyorlar hiç paket yapıyorlar ya röflede ve daha önce dediğim gibi koku yanma falan yok,ama tamamen boyanacaksa onu bende yaptırmam doğumdan önce.

ayy walla bitkin durumdayım kızlar azcık uzancam,tekrar uğrarım öptüm hepinizi

cimcimecim sorun gayet isabetli olmuş valla bende yeni başladım makarnayı az suda haşlamaya brokoliyide buharda haşlarsanız daha iyi olur diyolar ama ben üşengeçliğimden yapmıyorum Aslında ssaslan bize şööyle nasıl besleneceğimiz besinleri nasıl pişireceğimiz hakkında detaylı bir bilgi verse ne iiyi olurdu:asigim:

canım evde başka kimsede varmı ki,eğer sen tek değilsen yediğiniz bişiylerden kaynaklanıo olabilir iyi yıkanmadıysa falan ama bi tek sendeyse sor doktoruna,uzun süren bi ishalse tahlil falan yaptırır mutlaka.seni zor durumda bırakacak kadar sık oluyorsa sakın ihmal etme hayatım,sonuçta vücudumuzdaki sıvı miktarı artık her zamankinden daha önemli bizim için

oooo toplam 3 saat yolda kiyamam ben sana yaaa birde havalarda soguyor git gel zor olur okadar saat , dinlen cnm dogum öncesi sonrasinda keske dinlenseydim diceksin
hadi güzelce uzat ayaklarini dinlen cnm sen a.s.

ya site ne garip olmuş ben yazdıktan sonra yeni yazılanlar gözükmüyo daha önce yazdıklarım çıkıyo mesela 1 saat öncekiler yenileri görmek için yazı yazmam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…