İstanbul canım bi mantar yemek için biraz masraflı olur ama gel beklerim sonra bende sana çaya gelirimbacimmm nerde oturuyorsun gelsek yaa sana hihoyyyt cokacimcoook
ya benim de canım mantar yemek istiyor ama çok mkorkuyorum bişey olursa diye yaaaa
çok vitaminli bebeğimin bundan faydalanmasını istiyorum ama bir türlü güvenemiyorum:1no2:
şeker çıktı ya netten araştırdım şeker hastalarına yasaklar listesinde o da var. özellikle 100 lük teste kadar çok dikkat edeyim listeye diyorum belki o zaman düşük çıkar.
SLM kızlarr amanın nasıl kaynatmışınız siz,iyisiniz çoğunuz sanırm ne güzell hihoyyyt..bende okuldan geldim şimdi.yata yata nasıl hamlaşmışım yaa zor geçti walla.
Cimcimecim bitkisel boyaların kuaförler dışında satıldığını zannetmiyorum güzelim.başka bi kuaföre falan sor istersen,ama burda bile birçok kuaförde artık bitkisel boya var orada nasıl yokki:uhm:
bir kaç tanıdığımız kişi var doğum evinde yardımcı olabilecek inşallah herşey yolunda gider kaderde ne varsa onu yaşicaz..
sezeryan olursa drum girecektir çünkü günü saati belli oluyor dimi gerçi normal doğumu tercih ediyorum ama son dakka ne olur bilinmez..
ishal derdi çekiyorum kızlar 2 gün düzeliyor 3.gün yine aynı sabah hep karın ağrısıyla uyanıyorum wc ye zor atıyorum kendimi..
sanırım herkezde var ama çeşme suyu içmiyorum yemektede kullanmıyorum niye oluyo anlamadım..
hosgeldin cnm nasil gecti bugün ? ne kadar daha caliscaksin cnm sen?
cok yorulma okulda ... umarim sen hastayken ögrencilerinin akli basina gelmistir üzmezler artik seni :Saruboceq:
florya organik boyalarin icindede mutlaka kimyasal bi madde vardir dedi cnm bende öyle düsünmeye basladim dogum sonrasina biraktim artik saclarimi şutarafagitti
selam arkadaşlar nisa hastanesine giden varmı aranızda
bir kaç tanıdığımız kişi var doğum evinde yardımcı olabilecek inşallah herşey yolunda gider kaderde ne varsa onu yaşicaz..
sezeryan olursa drum girecektir çünkü günü saati belli oluyor dimi gerçi normal doğumu tercih ediyorum ama son dakka ne olur bilinmez..
ishal derdi çekiyorum kızlar 2 gün düzeliyor 3.gün yine aynı sabah hep karın ağrısıyla uyanıyorum wc ye zor atıyorum kendimi..
sanırım herkezde var ama çeşme suyu içmiyorum yemektede kullanmıyorum niye oluyo anlamadım..
saol canım hoşbulduk,walla bizim sıpaların pek aklı başına gelmemiş aksine uçmuş gitmiş,okula bi gittim bütün öğretmenler şikayete başladı,benim boş geçen derslere onlar girmiş ve 8.sınıfları zapdedememişler(
bayramda 32.haftam doluyor yani bayramdan snr izne çıkabilirim,gerçi ben pek istemiodum şimdi çalışıp bu hakkımı doğum sonrasında kullanırım diye ama yok dayanamıcam bu ağrıyla gidip gelmeye,hergün 1,5 saat gidiom bide dönüş en az 3 saatim yolda geçiyor.
boya konusunda florya haklı olabilir canım elbet azda olsa bişiyler vardır ama ben şu konuda rahattm diplere değdirmioyorlar hiç paket yapıyorlar ya röflede ve daha önce dediğim gibi koku yanma falan yok,ama tamamen boyanacaksa onu bende yaptırmam doğumdan önce.
ayy walla bitkin durumdayım kızlar azcık uzancam,tekrar uğrarım öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?