canım evde başka kimsede varmı ki,eğer sen tek değilsen yediğiniz bişiylerden kaynaklanıo olabilir iyi yıkanmadıysa falan ama bi tek sendeyse sor doktoruna,uzun süren bi ishalse tahlil falan yaptırır mutlaka.seni zor durumda bırakacak kadar sık oluyorsa sakın ihmal etme hayatım,sonuçta vücudumuzdaki sıvı miktarı artık her zamankinden daha önemli bizim için
ya kızlar kaç gündür midemde aşırı hazmsızlık var ne yesem karnım şişiyor çatlayacak gibi oluyor sizdede bölemi yemek yemeye korkuyorum artık şişkinlikten
bu arada tatoştan haber varmı kızlar diğer sayfalarda yazdınızmı bilmiyoum okuduklarım arasında yoktu bi bilgi..
merak ettim hergün aklıma geliyor ne oldu acaba iyilermi diye??
inşallah herşey yolundadır ama bi yandanda bu kadar süre bişey yazmadığına göre kötü bişey var diye düşünüyorum( inşallah yanılıyorumdur..
biz seni nasıl merak etmiştik haberin var mı senin :mymeka: şaka bi yana ben geçen hafta raporluydum 1 haftada o kadar çok şey yazmışınız ki okuyamadım ama sanırım ev taşıdığın için yazamamışın (tahminim doğru mu?) inşallah tatoş da iyidir canım ya insan merak ediyo ben de tam 18 gündür ishalim geçen hafta o yüzden raporluydum hala da geçmedi ama benimki o kadar sık değil günde en fazla 4-5 kere çıkıyorum tahlillerimde bi şey çıkmadı doktorum da telaşlanma dedi ama ben hala korkuyorum ben de geçmesini bekliyorum artık başka çarem kalmadı krakerkız da ishaldi ertesigünün açtığı kanamam ishalim var sayfasında da yazıyo baya arkadaşda var bu sorun inşallah bebişlerimize bi şey olmadan atlatırız şu ishalleri
dersucum hemşerim benim sen renkli ultrason cd çektirdin mi ben erpaya sordum 100 ytl dediler de sen çektirdiysen orda ne kadar diye soracaktım emekli sandığına bağlıyım ben
evet canım ben taşındığım için yazamamıştım tahmimin doğru
bi daha habersiz bırakmam sizleri..a.s.
bende en fazla 4-5 kere çıkıyorum ama sabahları sancıyla uyanıyorum..şu an biraz daha iyi..
biz seni nasıl merak etmiştik haberin var mı senin :mymeka: şaka bi yana ben geçen hafta raporluydum 1 haftada o kadar çok şey yazmışınız ki okuyamadım ama sanırım ev taşıdığın için yazamamışın (tahminim doğru mu?) inşallah tatoş da iyidir canım ya insan merak ediyo ben de tam 18 gündür ishalim geçen hafta o yüzden raporluydum hala da geçmedi ama benimki o kadar sık değil günde en fazla 4-5 kere çıkıyorum tahlillerimde bi şey çıkmadı doktorum da telaşlanma dedi ama ben hala korkuyorum ben de geçmesini bekliyorum artık başka çarem kalmadı krakerkız da ishaldi ertesigünün açtığı kanamam ishalim var sayfasında da yazıyo baya arkadaşda var bu sorun inşallah bebişlerimize bi şey olmadan atlatırız şu ishalleri
Canımm,renkli ultrason dediğin 4 boyutlu bu ayrıntılı ultrason değilmi.Fiyatını bende odak a bu hafta bası sordum 50 ytl istediler.SSk lıyım bende ama yalnız karşılamıyor galiba hiç biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?