2009 Şubat Anneleri

dersucum hemşerim benim sen renkli ultrason cd çektirdin mi ben erpaya sordum 100 ytl dediler de sen çektirdiysen orda ne kadar diye soracaktım emekli sandığına bağlıyım ben

canım ne yiyosam eşimde yiyor ondada var ishal durumu annemde kaynanamlarda
görümcemde yani herkezde var hepimiz aynı şeyleri yemiyoz tabi ama salgın herhalde yediğim şeyleri değiştirmedim ki hiç genelde hep yediğim şeyler ama devam ederse gidicem dra..
ebe üşütmüşte olabilirsin dedi..

bu arada tatoştan haber varmı kızlar diğer sayfalarda yazdınızmı bilmiyoum okuduklarım arasında yoktu bi bilgi..
merak ettim hergün aklıma geliyor ne oldu acaba iyilermi diye??
inşallah herşey yolundadır ama bi yandanda bu kadar süre bişey yazmadığına göre kötü bişey var diye düşünüyorum ( inşallah yanılıyorumdur..

ya kızlar kaç gündür midemde aşırı hazmsızlık var ne yesem karnım şişiyor çatlayacak gibi oluyor sizdede bölemi yemek yemeye korkuyorum artık şişkinlikten

ya kızlar kaç gündür midemde aşırı hazmsızlık var ne yesem karnım şişiyor çatlayacak gibi oluyor sizdede bölemi yemek yemeye korkuyorum artık şişkinlikten

gecmis olsun tatlim ilk aylarimda cok siskinlik sorunum oluyordu simdi pek öyle sismiyor göbegim suda sisiriyor belki ondandir :uhm:

ya ne çıldırcam ne son yazdığım gözüküyo nede sizin yazdıklarınız sayfa 807 de kalmış durumda şirinceğe yazdığım sayfa çıkıyor hep ne yapcam ya illa yeni yazdıklarını okumak için bişiylermi yazmam gerekiyo

biz seni nasıl merak etmiştik haberin var mı senin :mymeka: şaka bi yana ben geçen hafta raporluydum 1 haftada o kadar çok şey yazmışınız ki okuyamadım ama sanırım ev taşıdığın için yazamamışın (tahminim doğru mu?) inşallah tatoş da iyidir canım ya insan merak ediyo ben de tam 18 gündür ishalim geçen hafta o yüzden raporluydum hala da geçmedi ama benimki o kadar sık değil günde en fazla 4-5 kere çıkıyorum tahlillerimde bi şey çıkmadı doktorum da telaşlanma dedi ama ben hala korkuyorum ben de geçmesini bekliyorum artık başka çarem kalmadı krakerkız da ishaldi ertesigünün açtığı kanamam ishalim var sayfasında da yazıyo baya arkadaşda var bu sorun inşallah bebişlerimize bi şey olmadan atlatırız şu ishalleri

kızlar polenin hamişlere bi zararı var mıdır acaba.Dün hemogramımın sonucu geldi yine kansızım ne yaptıysam bi türlü yükseltemedim şu kanımı yaa belki de kansızım diye bebişim bir hafta geriden geliyor.

Ya evet canım tatoşu bende çok merak ediyorum .ama onun ufak bir çoçuğuda vardı onuda düşünüyorum ona kim bakıyor acaba diye aklıma geliyor .allah yardımcısı olsun zor valla

evet canım ben taşındığım için yazamamıştım tahmimin doğru
bi daha habersiz bırakmam sizleri..a.s.
bende en fazla 4-5 kere çıkıyorum ama sabahları sancıyla uyanıyorum..şu an biraz daha iyi..

merhaba arkadaşlar ..yazmıyorum die takip etmediğimi sanmayın..sadece yazmaya üşeniyorum çookbıraksalar oturduum yerden kalkmayacam..CİMCİMECİMM bu saç boyatma meselesini doktor bi arkadaşım war 2yaşında çocuu war onunda boya konusunu sordum kesinlikle boyatma dedi milyonda 1 de olsa zarar werebilirmiş..riske atmaya değmez yani dimi cnmmzaten 2,5 ay kaldı az sabredelim kızlar..zor biliorum ama bizim küçük mercimekler için yanii:))))

bu arada HAKAN POYRAZ ismi nasıl sizce poyrazı kullanmayı düşünüoruzz..yorumlarınızı bekliorumm teyzeleri nolurrrr(hepinizi öpüorum..hasta olan annelerede çok çok geçmiş olsunn..Allah acil şifalar wersin inşllh..

dersucum hemşerim benim sen renkli ultrason cd çektirdin mi ben erpaya sordum 100 ytl dediler de sen çektirdiysen orda ne kadar diye soracaktım emekli sandığına bağlıyım ben

Canımm,renkli ultrason dediğin 4 boyutlu bu ayrıntılı ultrason değilmi.Fiyatını bende odak a bu hafta bası sordum 50 ytl istediler.SSk lıyım bende ama yalnız karşılamıyor galiba hiç biri.

evet canım ben taşındığım için yazamamıştım tahmimin doğru
bi daha habersiz bırakmam sizleri..a.s.
bende en fazla 4-5 kere çıkıyorum ama sabahları sancıyla uyanıyorum..şu an biraz daha iyi..

bana doktor günde 5i geçmiyorsa telaşlanma dedi bebeğin baskısından da olabilir dedi benimki artık sabah akşama indi sancım da geçti ama ilk başlarda vardı hatta bugün sabah da yapmadım geçecek galiba yani inşllah arada bir böyle oluyo tam geçti diye seviniyorum sonra yine aynı senağlama hayırlısı bakalım

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.Canım aklımdayken bişi daha diyim sana.Pamukkale üniversitesi hastanesinde hamileler için egzersiz programları baslamış.İlgilenirsen sitesindede spor bölümünden ayrıntılı yazıyo.

benim hala son hız devam bugün yine serum takılıcak işe yaradı gibi dedim yine başa döndük sanırım ishal salgını var her yerde

Canımm,renkli ultrason dediğin 4 boyutlu bu ayrıntılı ultrason değilmi.Fiyatını bende odak a bu hafta bası sordum 50 ytl istediler.SSk lıyım bende ama yalnız karşılamıyor galiba hiç biri.

evet canım 4d ultrason ben ayrıntılıyı da erpada yaptırmıştım o 30 ytl idi doktor kendisi siyah beyazla inceledi bana renklisini gösterdi ayrıntılıda ama cd vermediler cd için 25-28. haftalar arası daha uygun olur dediler onu başka bi doktor çekiyormuş ve 100 ytl imiş bir hatıra kalsın diye istiyorum bir de diyorum ne gerek var 100 ytl vermeye ayrıntılıda renkli yani 4d yüz görüntüsünün fotosunu vermişti bi tane al sana hatıra diyorum o paraya başka şeyler alayım oğluma diyorum ya kararsızım işte ondan sana bi sorayım dedim sağol canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…