2009 Şubat Anneleri

sanada gecmis olsun cnm
ins. en yakin zamanda sorunlardan kurtuluruz da bebislerimizi saglikli aliriz kucagimiza :))

kızlarrrrrrrr selam hayırlı bayramlar.sizi cok özledim.tatosu biriniz anlatırmı.gecmişi okuyamadım.nasılmıs iyimiymiş cok merak ediyorum.bebegi nasıl

kızlarrrrrrrr selam hayırlı bayramlar.sizi cok özledim.tatosu biriniz anlatırmı.gecmişi okuyamadım.nasılmıs iyimiymiş cok merak ediyorum.bebegi nasıl

canım
tatoş3 ün önce suyu iyice ytersiz kaldığından seeryan ile doğum yapmış
yavusu 1300gr ve küvözde
yarın drdn bilgi alacak

Tatoşcum adaşım seni seni gördüğüme çok şaşırdım valla hiç okumadım görünce yazım dedim çook geçmiş olsun hayatım ve gözün aydın Allah miniğinin şifasını verir sen merak etme şubat bebişlerinin sabırsız kuzusu oldu valla, burdaki bütün annelerin duası seninleydi zaten hala dualarımız bütün annelere devam ediyo canım Allah nazarlardan saklasın sağlıklı mutlu günler yakında poziif düşün canım

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar .
TATOŞ hoşgeldin canım şok oldum yazını okuyunca bütün dualrımız seninle ve oğlunla ben çok iyi bilirim o küvözlerin önünde beklemeyi ve ilk gecenin ne kadar zor olduğunu allah yardımcınız olsun sakın ümidinizi yitirmeyin onlar çok güçlü bebekler olacaklar yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz Almanyada ki altızlar nasıl ne kadar küçükler ama hepsi hayatta senin bebeğinde bizimkilerin abisi olacak hayrlısıyla .

bu biberonda yeni çıkmış yani türkiyeye yeni gelmiş kızlar silikon yumuşak ilginç bişey 22 ytlden başlıyo fiyatları eşimin çok hoşuna gitti ama aldırmadım gereksiz geldi bana

BEYAZ BULUT nedir bu biberonun markası hoş görünüyor değişik güzelmiş

benimde korkum o ya annem seker hastasi

CİMCİME geçmiş olsun bence okuyup çok fazla kafanı karıştırma muhtemelen şekerle ilgilidir eğer değerler çok yükselirse hamilelikten sonra da kalıcı olabiliyormuş ama seninki olsa ilk doğumunda da çıkardı olumlu düşün olumlu olsun

TATOŞ canım benim,yazdığını görünce nasıl şaşırdım,sevindim,buruldum bütün duygularm karıştı.nasıl merak ediyorduk,nasıl özlemiştik seni. çook geçmiş olsun ve bir taraftanda gözünaydın canım.Dualarımız hep seninleydi bundan sonrada seninle olacak hayatım,bebişin annesinin ve teyzelerinin onu seven bekleyen herkesin dualrıyla hayata tutunacak buna inanıyorum bitanem.Allahım bu yolda bekleyen herkese sabır versin.:Saruboceq::Saruboceq:

CİMCİME canım sende içini ferah tut,bencede şekerle ilgili bişeydir,belki korktuğun kadar yüksek bile değildir.daha acil bi durum olsaydı kesinlikle bekletmezlerdi hayatım.bu arada doğum günümüzde aynıymış,beraber KK da parti veririz artık:teytey::lepi:

bilmiyorum hayatim kafam karisik iyice
ogün iki farkli sey yapildi birincisi normal kan alinimi
ikincisiyse seker testi
tek bisey yapsalardi bukadar kafam karismazdi
iki farkli asistanda farkli söyledi evi ariyan asistan sekerle hic bir alakasi yok kanla ilgili bi sorun dedi
esim aradigindaysa baska bi asistan belki diyet yapabilir dedi :uhm:
nolurdu sanki dogru dürüst bi bilgi verselerdi
seker ciktigi zaman özel kan prof. nemi gönderiyorlar ? :uhm:
takmiyorum düsünmüyorum
düsündüükce hem ben hemde bebegim üzülüyor degmez

aaaaa sekerim partimizi yapicaz zati bi sarki buluruz herkez ayni ayda evinde acar hep beraber göbüs atariz :dance: :teytey: kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın herkeseeee, kızlar dün resmen öldüm bittim,

dün sabah eşim namazdan geldi, gelir gelmez kurban kesim yerine gittik,, 1 saat sırada bekledik, tabi o arada sağolsun belediye ekmek arası kavurma ,ayran çay meyve suyu dağıttı, rahatım da iyiydi, geçtim bir köşeye oturdum sıranın gelmesini bekledim

neyse Allah kabul etsin kestirdik, eve getirdik, saat 10 da başına bir oturduk saat 16 da kalakabildik, tek tek poşetledik, buzdolabına yerleştirdik, ama canımız çıktı

bu sabahta saat 5,30 da kardeşim geldi Mersin den, eşimle onu karşılamak için o saatte kalktık,
kahvaltı yaptık eim şimdi köye annesini ziyarete gitti 2-3 gün orada kalacak, ben kardeşimle kalacağım

kardeşim geldiği için çok çok mutluyum:sm_cool:

annem bir valiz bebek eşyası almış göndermiş, görünceçok şaşırdım:1shok:

evde onları hep seviyormuş, kardeşim anlattı, canım annem yaaa:asigim:

tatoş sen doğum mu yaptın demekk:1shok:

ben de nerelerdesin diye merak edip duruyordum

inan ne diyeceğimi şaşırdım,, Allah inşallah o minicik yüreğine kocaman bir güç verecek, kızımın arkadaşı çok erkenci çıktı ama o dünyaya erken gelmeyi tercih ettiyse, rabbim ona , o minicik meleğe yardımcı olacak, pozitif düşün, bak senin pozitif düşüncen bebeğine güç verecek, çünkü en kuvvetli iletişimi şuan sen sağlıyorsun onunla,

Allah analı babalı büyütsün hayırl uğurlu olsun inşallah, öpüyorum aceleci meleğini:asigim:

cimcime ben senin sorununu anlayamadım

yani senin kanaman mı vardı da öyle bir randevu almanı önerdiler, yani nereden çıktı buu? şeker testi yaptırdıktan sonra mı ?

cimcime ben senin sorununu anlayamadım

yani senin kanaman mı vardı da öyle bir randevu almanı önerdiler, yani nereden çıktı buu? şeker testi yaptırdıktan sonra mı ?

yok tatlim kanamam olmadi son gittigimde normal kan alindi
benim guatirim var ,doktorum devamli kan aliyordu baktiriyordu
simdiye kadar hersey yolunda gitmisti ama en son alinan kanda hersey yolunda degilmis
bana verdigi hastane kagidindada kanama hastaligi olarak gecilmis

seker testinide ayrica yapmislardi

Cimcimecim geçmiş olsun hayatım ama içini ferah tut baksana negüzel orda herşeyini inceliyorlar burda böyle şeyler yok sen nedenini bilmediğin için endişelisin daha çok anlayabiliyorum canım ama 1 hafta sonra öğrencen sabret bebeğine stres yaptırma hayatım ok

ok tatlim yerimseniben

Kızlarr sabah çalan telefonla kalktım sinir oldum ya eşim beni dün kaynanama götürmedi kalabalık orası uzak diye ben de annemlerle amcamlara falan gittik kurban için öyle geçti dün akşama kadar eeee bugün de annemin tarafını falan gezicektik bide belki arkadaşım gelicekti yaaa görümcem aradı sabah ben onlara gidemediğim için onlar toplaşıp bana gelceklermiş eltimler görümcemler kalabalık yani eşime kızdım bak beni götürseydin gelmezlerdi diye bide çok kötü özlem yatıyo demiş ayağı çok ağrıyo diye abartmış zaten iii demiyoki nazar değmesin diye ama ben napıcam şimdi onlar gelince yatcammı yaaaa en önemlisi saçlar full yeni röfleli demicekmi insanlar bu kız hasta nasıl saçlarını boyamış offff benim koca ne zor duruma soktu beni akşama gelicekler bende şimdiden sıkıntısı başladı napsam acaba

cnm benim yaa güliyim mi aglayimmi sasirdim klava:
röfleni bir hafta önce yaptirmistik dersiniz ,onlar gelince uzansan iyi olur sanirim
hem bak onlara hizmet etmekde zorunda kalmazsin birak hayatim birazda onlar sana hizmet etsin :jeyyar:
sakin hazirlik yapma kusura bakmayin bisey yapamadim de daha inandirici olsun
simdi kalkipta hazirlik yaparsan süpelenirler
birde annenle konus annenede olayi anlat onlar ordayken annen ararsa bide derse dün özlem bizdeydi falan isler karisir

bizde dün esim calisiyor diye kayinpederime gidemedik
dün aksam konustuk bugün gidicez onlara
rus kayinvalide su böregi tarifi almis biyerden bize su böregi yapicakmis :1shok: :1hug:
kayinpeder de telefonda sanmiyorum yapabilcegini ben genede yanina biseyler aliyim demezmi :roflol:
ben biseyler yapip götürücektim ama emir büyük yerden hic bir sey yapmicakmisim herseyi onlar yapicaklarmis :dance:

neyse ben gitmeden gene karnimi doyurayimda orda ac kalabilirim kaydirigubbakcemile3

kizlar ben ne zaman müzik dinlesem benim bebis dans etmeye basliyor kaydirigubbakcemile3
tekno dinliyoruz babamiz sinir oluyor böyle müziklere ,bebisimde bayiliyor nezaman duysa oynuyor tekmeler atiyor :asigim: :dance:

Ay anacım ben de şaşırdım aslında sevinmem mi lazım bak düşünüp geliyorlar diye ama pek hoşlanmadığım için o taraftan yaranamıyorlar bu özlem e napsalar :))) Bişi yapma dedi eşim de ama içim rahat etmez en iyisi yemek değil de çayın yanına kek börek tarzı kolay şeyler yapım anneme yaptırdım derim napım annem yakın ya saol hayatım fikrin için
Zaten eşime kızgınım dünden beri ayyy ben anlamıyorum bi insan bukadar mı etçil olur ya hergün her öğün et versen adama yok yemem demicek cinste ben de tam tersi hiç hoşlanmam dün yeteri kadar yedi kurban kesilen yerde ewde akşam da et yaptı kavurma tabi ben hayatta girmem etin yanına ayy bi koku yakmış güzelim tenceremi bi bağırdım kokusu da cabası miğdem bulandı oda söylendi isteyerek mi yaptım diye ama napım çok rahatsız oldum sonra küstü bana garibim öyle aç aç uyudu içim sızladı ama ama sesimi çıkarmadım sabah allahtan iyiydi kalktığında işe gönderdim bi bakıcakmış ama ben içten içe hala sinirliyim onaa

Ewde bile kahvaltı hazırlıcak halim yok canım istemiyo bari annem yakın oraya gidim
Cimcimecim senin kurslar devamm mı tabi orda bayram tatili yoktur sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…