kızlarrrrrrrr selam hayırlı bayramlar.sizi cok özledim.tatosu biriniz anlatırmı.gecmişi okuyamadım.nasılmıs iyimiymiş cok merak ediyorum.bebegi nasıl
bu biberonda yeni çıkmış yani türkiyeye yeni gelmiş kızlar silikon yumuşak ilginç bişey 22 ytlden başlıyo fiyatları eşimin çok hoşuna gitti ama aldırmadım gereksiz geldi bana
benimde korkum o ya annem seker hastasi
CİMCİME canım sende içini ferah tut,bencede şekerle ilgili bişeydir,belki korktuğun kadar yüksek bile değildir.daha acil bi durum olsaydı kesinlikle bekletmezlerdi hayatım.bu arada doğum günümüzde aynıymış,beraber KK da parti veririz artık:teytey::lepi:
selam arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra nihayet dönebildim aranıza:))
tam olarak 8 kasımda hastaneye yattım ve bugün yani 8 aralıkda taburcu oldum...uzun , yorucu ,ve bir okadar da kötü günler geçirdim...şuan eve gelmenin mutluluğunu yaşıyorum sezeryanla dünyaya gözlerini açtı minik oğlum henüz 1.300 gr lakin canımın yarısı küçük oğlum yani henüz 3 günlük miniğim hastanede mücadelesini sürdürüyor..öncelikle benden duasını esirgemeyen arkadaşlarıma binlerce teşekkürler..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
cimcime ben senin sorununu anlayamadım
yani senin kanaman mı vardı da öyle bir randevu almanı önerdiler, yani nereden çıktı buu? şeker testi yaptırdıktan sonra mı ?
Cimcimecim geçmiş olsun hayatım ama içini ferah tut baksana negüzel orda herşeyini inceliyorlar burda böyle şeyler yok sen nedenini bilmediğin için endişelisin daha çok anlayabiliyorum canım ama 1 hafta sonra öğrencen sabret bebeğine stres yaptırma hayatım ok
Kızlarr sabah çalan telefonla kalktım sinir oldum ya eşim beni dün kaynanama götürmedi kalabalık orası uzak diye ben de annemlerle amcamlara falan gittik kurban için öyle geçti dün akşama kadar eeee bugün de annemin tarafını falan gezicektik bide belki arkadaşım gelicekti yaaa görümcem aradı sabah ben onlara gidemediğim için onlar toplaşıp bana gelceklermiş eltimler görümcemler kalabalık yani eşime kızdım bak beni götürseydin gelmezlerdi diye bide çok kötü özlem yatıyo demiş ayağı çok ağrıyo diye abartmış zaten iii demiyoki nazar değmesin diye ama ben napıcam şimdi onlar gelince yatcammı yaaaa en önemlisi saçlar full yeni röfleli demicekmi insanlar bu kız hasta nasıl saçlarını boyamış offff benim koca ne zor duruma soktu beni akşama gelicekler bende şimdiden sıkıntısı başladı napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?