suyum bitmek üzereyken ve son anda oğlumun kalbinin ritmi zayıflama ya başladığında acil olarak sezeryana alındım..allahım hayatımın zor anlarından birirydi..şeker hastalığına bağlı olarak oğlumda söylediklerine göre kalbinde delik varmış..aslında şuan durumunu tam anlamıyla yarın öğrenebileceğim..ne olur güzellerim miniğime dualarınızı esirgemeyin..rabbim kimseye bu duyguyu asla yaşatmasın...amin...
suyum bitmek üzereyken ve son anda oğlumun kalbinin ritmi zayıflama ya başladığında acil olarak sezeryana alındım..allahım hayatımın zor anlarından birirydi..şeker hastalığına bağlı olarak oğlumda söylediklerine göre kalbinde delik varmış..aslında şuan durumunu tam anlamıyla yarın öğrenebileceğim..ne olur güzellerim miniğime dualarınızı esirgemeyin..rabbim kimseye bu duyguyu asla yaşatmasın...amin...
ne güzel yazmissin sasslanim ben sevincten ne yazdigimi sasirmisim
cogu seyi iki defa yazmisim bide :)
heyecanın kendini göstermiş sadece canım ya
aşkolsun
seni bu yüzden seviyoruz için dışın bir :):1hug:
selam arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra nihayet dönebildim aranıza:))
tam olarak 8 kasımda hastaneye yattım ve bugün yani 8 aralıkda taburcu oldum...uzun , yorucu ,ve bir okadar da kötü günler geçirdim...şuan eve gelmenin mutluluğunu yaşıyorum sezeryanla dünyaya gözlerini açtı minik oğlum henüz 1.300 gr lakin canımın yarısı küçük oğlum yani henüz 3 günlük miniğim hastanede mücadelesini sürdürüyor..öncelikle benden duasını esirgemeyen arkadaşlarıma binlerce teşekkürler..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
aklima bisey takildi kizlar ,bizde bugün telefonda cok bi bilgi alamadik doktor asistanimizdan ..
doktorun hastane icin verdigi kagitta kanama hastaligi yaziyor
esim tekrar arayip baskasina sordu hayati tehlikesi varmi diye
onlarda hayir ama biraz diyet yapmasi gerek dediler
kanama hastaligiyla diyetin alakasi varmii ??? yoksa sekermi cikti acaba
arayip sorduk ama net bi cevap vermiyorlar
inanın arkadaşlar o kadar minik beden dualarınıza dualarımıza ihtiyacı varki her bir tarafda ağlayan ana babaların olması insanın içini yakıyor..
peki cnm eger öyle bisey varsa dogum sonrasi gecicekmi yoksa hayatimiz boyu seker hastasi olarakmi yasicaz
ins. yoktur yaaa
peki cnm eger öyle bisey varsa dogum sonrasi gecicekmi yoksa hayatimiz boyu seker hastasi olarakmi yasicaz
ins. yoktur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?