2009 Şubat Anneleri

bitanemmmmmmmmm senağlama
sevincten nasil göz yaslarim sel oldu akti
hosgeldinnnnnn
bize bu bayrami yasattigin icin sana cok tesekkür ederim :teselli:
canim benmmmm cok özlemisiz seniii
kiyamam ben sanaa iyisin degilmi
cok sükür rabbim dualarimizi kabul etti :Saruboceq:

hayla soktayimm hosgeldin bizi birdaha sensiz birakma

dualarimiz hayla senin ve bebegin icin
herzaman yanindayiz dualarimizla cnm ben yaaa
hosgeldiiinnnn

cook gecmis olsun ins. en yakin zamanda yavrun sagligina kavusur
dualarimizi eksik etmicez cnmm benim :teselli:

tatoşçum canım
daha az önce seni konuşmuştuk biz de
allaha şükür iyi haberlerini aldık
30. haftan falan olmalıydı sanırım
şimdi içim daha rahat
dualarımız hep sizinleydi canım bundan sonra da öyle olacak
miniğin 1 ay direndi içerde artık daha güçlü dünyaya geldi
kalbindeki delik çok önemli değildir bence benim kalbim de delikti ilkokulda ameliyat olmuştum
tıp çok ilerledi o sadece kilosunu toparlasın yeter
allahım 2nize de güç versin
iyi haberlerinizi dört gözle bekleyeceğiz canım

ne güzel yazmissin sasslanim ben sevincten ne yazdigimi sasirmisim
cogu seyi iki defa yazmisim bide :)

canım benim büyük geçmiş olsun biz de hep seni merak ediyorduk Rabbimin izniyle küçük oğlun da sağlığına kavuşacak ve evine gelecek inşallah dualarımız hep seninle ve şubat bebeği olup en aceleci olan küçük oğluşumuzla canım

aklima bisey takildi kizlar ,bizde bugün telefonda cok bi bilgi alamadik doktor asistanimizdan ..
doktorun hastane icin verdigi kagitta kanama hastaligi yaziyor
esim tekrar arayip baskasina sordu hayati tehlikesi varmi diye
onlarda hayir ama biraz diyet yapmasi gerek dediler
kanama hastaligiyla diyetin alakasi varmii ??? yoksa sekermi cikti acaba
arayip sorduk ama net bi cevap vermiyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
tatoş cummm ya sen erken doğum mu yaptın yaa çok üzüldüm canım yaa
daha yeni gördüm ve şok oldum canım benim miniğin emin ol iyileşecek canım allah yardımcınız
olsun dualarımız sizinle ayy hala inanamadım cnm ya

allah allah
ilginç olmuş bu
canım zaten sen şeker testi için gitmemiş miydin?

ben drun başka test mi istedi acaba demiştim ama istemediyse muhtemelen şeker ölçümün biraz yüksek çıkmış olabilir
iyisi mi sen o tarihe kadar çikolata ve tatlıdan uzak dur canım:teselli:

peki cnm eger öyle bisey varsa dogum sonrasi gecicekmi yoksa hayatimiz boyu seker hastasi olarakmi yasicaz
ins. yoktur yaaa

inanın arkadaşlar o kadar minik beden dualarınıza dualarımıza ihtiyacı varki her bir tarafda ağlayan ana babaların olması insanın içini yakıyor..

çok geçmiş olsun canım allah bebeğine acil şifalar versin dularımız seninle:Saruboceq: :teselli:

peki cnm eger öyle bisey varsa dogum sonrasi gecicekmi yoksa hayatimiz boyu seker hastasi olarakmi yasicaz
ins. yoktur yaaa

canım bence doktorun asistanı yanlış bilgi verdi size sonuçta sen şeker için gitmiştin zaten hemofilinin diyetle ne alakası var ki senin de dediğin gibi bence de galiba şeker sonucun yüksek çıkmış diyetle de kontrol altında olur aslanda olduğu gibi ama merak etme canım ya hayatın boyu şeker hastası olmazsın için rahat olsun bu şeker sadece hamilikte ortaya çıkan bir durum doğumdan sonra geçiyor ama ailende şeker hastası varsa genetik olma ihtimaline karşı ilerleyen zamanlarda arada bir tahlil yaptırırsan faydalı olur a.s.

ins. yoktur yaaa

canım eğer aileden gelen bir risk yoksa korkulacak bir şey yok
ama aileden geliyorsa sonrasında doğumdan bir süre sonra yükleme yapılarak kontrol edilmesi şart

çoğu kişide doğumla birlikte sorun bitiyor

Son düzenleme:
benim de babam şeker hastası canım
inş. geçici olur ama olmazsa da elimzden gelecek bişey yok

Tatos cum hem gözun aydin hemde gecmisler olsun, hepimiz seni okadar merak ettikki, ama neyseki bebisin yasama tutunmus durumda , ve eminim ki hepimizin dualariyla hayata tutunacak.Insallah yakin zamanda Allah ´im bebegini evine göturmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…