Nestle canım 41 kere maşallahbizim satlarımız aynı seninle benimki daha 1150 idi geçen hafta şimdi ancak 1300 falandır.Anam nasıl taşıcan kız kocaman valla maşllah
internetten biraz arastiriyim dedim ama okuyamadim daha kizlar bi kisminda böyle yaziyordu
anneden bebege gecebiliyormus(
Kanamalar doğumdan birkaç gün sonra bile ortaya çıkabilir ve yeni doğan için ölümcül bir tehlike oluşturabilir.
eger bebisede gecicekse ve hayla gecmemisse suni sanci verip dünyaya getirtsinler hemen(
kızlar iyi bayramlar
inşallah bundan sonraki bayramlarımızı yavrularımız kucaklarımızda sağlıkla karşılayacağız hepimiz
cimcimecim ne güzel eğleniyorduk nerden çıktı şimdi bu yaa
ama hemen moral bozukluğu yapma
bizlerde böyle bir kontrol bile yapıldığını sanmıyorum
orada yapılıyorsa bu da bence bu problemle ilgili bir çözüm yolu olduğundan kaynaklanıyordur
benim bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemi bu hastalık durduk yerde problem çıkartan birşey değil sadece kanama olduğunda riskli oluyor
ayrıca senin kanına bakarak bunu söylediklerine göre senin taşıyıcı olma ihtimalin olabilir ama taşıyıcı olman bebişte kesin olacağı anlamına gelmez sadece nasıl önceden 2li ve 3lü testlerde olma ihtimali olarak belirtildiyse şimdi de böyle bir ihtimale karşı önlem alıyor olabilirler
arkadaşların dediği gibi o kadar acil önemli olsaydı o kadar uzak tarihe randevu vermez acil gelin derlerdi
hemen moral bozup bebişe stres yatırmak yok ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?