2009 Şubat Anneleri

Nestle canım 41 kere maşallah bizim satlarımız aynı seninle benimki daha 1150 idi geçen hafta şimdi ancak 1300 falandır.Anam nasıl taşıcan kız kocaman valla maşllah

kuvveti allahtan artık hayatım:)))) nasıl becerdim bir bilsem...inşallah sağlıkla doğurmak nasip olur... benim sat ım 19 mayıs hayatım...sezaryen tarihimde 10 şubat...

kızlar herkese iyi bayramlar ailelerimizle dünyaya gelecek bebişlerimizle daha nice bayramlara ereriz inşallah en kötü günümüz böyle olsun

neslecim maşallah tosuncuğuna Allah nazardan saklasın kilosu çok güzel biz de 10 gün önce gittiğimizde 1300 gr dı şu an 29+2yiz bakalım biz ne kadar olduk

kizlar nasilsiniz ben okuldan eve geldim ama nasil biliyormusunuz bebek acayip baski yapiyor zor yürüdüm valla

eve geldigimde esim kadin doktorumun aradigini söyledi
kan almislardi ya kontrol icin biseyler yolunda degilmis beni hastaneye özel kan doktoruna gönderdi senağlama
esim arastirdi internette kanla ilgiliymis Hemofili, Kanama Hastalığı ......
daha tam bi bilgimiz yok bildigim tek sey hamilelerde son aylarinda ortaya cikabiliyormus
kontrol edilmesi gerekmis yoksa cok tehlikeli olabilirmis senağlama

ama gittigimde tekrar herseyi kontrol edip kesin bi bilgi vericekler

bakalim esim randevu aliyor simdi hastanedeki profrösörden
ins. bisey yoktur :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayin 17 sine randevu aldik simdi
5 saat sürcekmis kontroller falan filan
cok dolularmis oyüzden hemen vermedi randevu ,esim cok kizdi doktoru arayip sorucak gelecek hafta carsamba gitsem cokmu gec olur diye
ama cok asiri acil olsaydi doktorum hastaneden randevu al dicegine hemen git derdi diye düsünüyorum

internetten biraz arastiriyim dedim ama okuyamadim daha kizlar bi kisminda böyle yaziyordu

anneden bebege gecebiliyormus (
Kanamalar doğumdan birkaç gün sonra bile ortaya çıkabilir ve yeni doğan için ölümcül bir tehlike oluşturabilir.

eger bebisede gecicekse ve hayla gecmemisse suni sanci verip dünyaya getirtsinler hemen (

cnm benim sıkma canını cok hayatı bısey olsa randevu faaln bekletırlermıydı .sen genede kalbını ferah tut moralını hıc bozma hersey guzel olsun bebeğin bu zamana kadar senı hıc uzmedı bundan sonrada ıns hersey ıstedığın gıbı yolunda gıder zaten sanırım bu haftalardan sonra cok cıddı sorunlarda doğuma alsalarda bebeklerımız yasar bızı bırakmıcaklar onlar güzelim

saol tatlim esim doktoru aradi öyle hayati bisey yok dedi tam olarak ne oldugunu anlamak icin gidicez

kızlar iyi bayramlar
inşallah bundan sonraki bayramlarımızı yavrularımız kucaklarımızda sağlıkla karşılayacağız hepimiz

cimcimecim ne güzel eğleniyorduk nerden çıktı şimdi bu yaa
ama hemen moral bozukluğu yapma
bizlerde böyle bir kontrol bile yapıldığını sanmıyorum
orada yapılıyorsa bu da bence bu problemle ilgili bir çözüm yolu olduğundan kaynaklanıyordur
benim bildiğim kadarıyla pıhtılaşma problemi bu hastalık durduk yerde problem çıkartan birşey değil sadece kanama olduğunda riskli oluyor
ayrıca senin kanına bakarak bunu söylediklerine göre senin taşıyıcı olma ihtimalin olabilir ama taşıyıcı olman bebişte kesin olacağı anlamına gelmez sadece nasıl önceden 2li ve 3lü testlerde olma ihtimali olarak belirtildiyse şimdi de böyle bir ihtimale karşı önlem alıyor olabilirler
arkadaşların dediği gibi o kadar acil önemli olsaydı o kadar uzak tarihe randevu vermez acil gelin derlerdi

hemen moral bozup bebişe stres yatırmak yok ona göre

haklisin cnm ilk duydugumda morallerim bozulmustu ama simdi nesem yerinde
ilk hamileligimdede sorun cikmamisti hem öyle acil bisey olsaydi hemen gelin derlerdi dimi ama
ins. bisey cikmicak eminim ,tek yapabildigim ayin 17 sini beklemek a.s.

heyoo bu arada 2 güne 33. haftadan gün almaya başlayacağız teyzeleri

artık yatak içinde dönmek bile yoruyor bundan sonra daha da zorlaşacak benim iş
ama olsun önümüzdeki bayramda bebişlerimize güzel güzel ciciler almanın hayalini kurmak bile güç veriyor insana

bu arada tatoşun suyunun gelmesinin üzerinden tam 1 ay geçti kızlar yaa
ne yapıyor acaba

masallah bebisine saslancim :)) ne cabuk geciyor zaman yaa

kalp kalbe karsiymis bende az önce tatosu aklimdan geciriyordum profiline baktim hic bi degisiklik yok
ins. iyidir cok özledik onu

nasil uykum var kizlar yaa sabah saat 4 de uyandim simdi asiri uykum geldi biraz uzaniyim ben oglusumla :))))

cimcimem şimdi problemini okudum da telaş etme dememe bile gerek kalmamış sağolsun arkadaşlar sakinleştirmiş seni herkesin de dediği gibi o kadar acil olsa hemen gelin delerdi sen içini ferah tut ne kendini ne de oğluşunu strese sokma canım

saol tatlim iyiki varsiniz icim cok rahat :))
18 aralik benim yas günüm 17 aralikta randevum var ins. iyi haberler alicaz ve en güzel hediyemi almis olucam :)))

arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum işallah bidahaki bayram bebişlerimizle beraber kutlucaz :))

selam arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra nihayet dönebildim aranıza:))
tam olarak 8 kasımda hastaneye yattım ve bugün yani 8 aralıkda taburcu oldum...uzun , yorucu ,ve bir okadar da kötü günler geçirdim...şuan eve gelmenin mutluluğunu yaşıyorum sezeryanla dünyaya gözlerini açtı minik oğlum henüz 1.300 gr lakin canımın yarısı küçük oğlum yani henüz 3 günlük miniğim hastanede mücadelesini sürdürüyor..öncelikle benden duasını esirgemeyen arkadaşlarıma binlerce teşekkürler..rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...

inanın arkadaşlar o kadar minik beden dualarınıza dualarımıza ihtiyacı varki her bir tarafda ağlayan ana babaların olması insanın içini yakıyor..

suyum bitmek üzereyken ve son anda oğlumun kalbinin ritmi zayıflama ya başladığında acil olarak sezeryana alındım..allahım hayatımın zor anlarından birirydi..şeker hastalığına bağlı olarak oğlumda söylediklerine göre kalbinde delik varmış..aslında şuan durumunu tam anlamıyla yarın öğrenebileceğim..ne olur güzellerim miniğime dualarınızı esirgemeyin..rabbim kimseye bu duyguyu asla yaşatmasın...amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…