2009 Şubat Anneleri

Bence de canım sen karnını doyur güzel şeyler olursa gene yersin nede olsa çabuk acıkıyoruz:roflol::roflol:
Cicikayınvaliden meraklı böyle şeylere hııı şanslısın

günaydıın kızlar.bayram bayram bu saatte kalktım walla,tlf çalmasa daha kalkacağımda yok gerçi:)) kociş nöbetçi bende yatıom tek başıma napayım.

ÖZlemimm benide götür kahvaltıya çok acıktım wallacokacimcoook

Cİmcime bak aklıma ne geldi şu kanama hastalığı dedikleri şey,kanaman olunca geç durmasıyla alakalı bişiymi acaba? benim annemdede varmış öyle bişiy ve doğumlardan önce bi iğne yapıolarmış önlem olarak,şeker hastalığı falan yoktu annemde ama daha çok şeker hastalrında rastlanma olasılığı yüksek oluyormuş.belkide seninde gebeliğe bağlı şekerin yükselmiştir ve bundan tedirgin olmuştur doktor.öyleyse eğer şimdi tekrar bi şeker yüklemesi yaparlar,geçen seferkine göre daha fazla dozda.umarım bişiy çıkmaz,çıksa bile canını sıkma hayatım bi çok şeyin çaresi var sonuçta Rabbim devasız dert vermesin:Saruboceq:

:roflol::roflol:

ha haaaa görümceden kaçış operasyonu haaaa

amaaaannnn boşver görümceyi ciddiye middiye alma, yat gitsin, madem geldiler, yat uzan şöööylee, ayağım ağrıyor de, kendi hizmetlerini kendileri yapsınlarsırnaşık şey

hem de saçların röfleli yaa , onlar çatlarlar kıskançlıklarındanlülülülülülü

hem hasta hem bakımlı derler, ooohhh sefan olsun yat gitsinsırnaşık şey

ÖZLEMİM geldiklerinde pcyi açık bırakma bari,ne olur olmaz körün taşı gibi seni bulur,yazdıklarını görceği falan tutarsırnaşık şey
AYBUKEcim seninde gözün aydın bu arada kardeşin gelmiş:1hug:.kızında güle güle kullansın cicilerini

Bence de canım sen karnını doyur güzel şeyler olursa gene yersin nede olsa çabuk acıkıyoruz:roflol::roflol:
Cicikayınvaliden meraklı böyle şeylere hııı şanslısın

sekerim cok meraklida bide becerebilsee :roflol:
kiyamam ben onaa yaaaaaa sen iste ben yaparim diyorum ama yok illaki oda yapicak biseyler
allah ondan bindefa razi olsun kizlar ne esimin öz annesi nede ona bakip büyüttü
baskasi olsa onun yaptiklarini yapmaz

ama ben genede güzel biseyler yiyipte gidicem kaydirigubbakcemile3 :roflol:

sizden korkulur walla kizlarrr :jeyyar: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm evet kanamanin zor durmasiyla ilgili mesela böyle hastalara sezeryan yapmiyorlarmis
esim okumus dün biyere captiklari zaman cok cabuk morariyorlarmis
o sorun bende var cok hafif bi yere carpsam bile hemen morarir
ayin 4. de gitmistim kan aldilar kolum hayla morarik geciyor simdi yavas yavas ..

sevin tatlim sen aybukeninde dedigi gibi sakin elini bisey sürme onlar yapipta getirsinler :teytey:

kurslar okul is burda hayat normal
tatil yok dün aksam saat 8 de uyudum sabah 4 de kalktim cok yorgundum geri uyudum
zaten gece rüyamda devamli ilac gördüm :roflol:
yarin gidicem kursa ...aslinda arayip haber vermem gerekti ama HAMILEYIM bahanem var
yolda gelirken cikardim cok kötüydüm eve geri dönmek zorunda kaldim ,okadar kötüydüm ki arayip haberde veremedim dicem :jeyyar:

aslinda hicde yalan söyliyemem hemen anlasilir ama pembe yalan bu denemektan baska bi sansim yok
tabi söylerken gülmezsemm iyi :))))

teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile2

kızlar size bir sır vereyim mii? az önce kapı çaldı, bayramlaşmaya komşu gelmişti sanırım,, açmadımm:jeyyar:

ne kötüryüm dimi? ama sizin yüzünüzdenkötükedihüso, yataktan kalktım pijamalarmla duruyorum daha, saç baş dağınık, siteye bir daldım, çıkmayorum, bu halde kapı açamazdım dimi ama:jeyyar:

ıyyyy ne iğrencim dimilülülülülülü

sırnaşık şey bende yaptim kac kere :roflol:
seninde bizden bi farkin yok yani sekerim kaydirigubbakcemile3 bu bayram bizi yaramaz kizlar yapti subat anneleri yazisini degistirip yaramaz kizlar yazilmasi gerek aslinda sırnaşık şey

hehee bişiy olmaz hayatım aynı şeyi bende yapıom açmıom kapıyı ama bana gelenler çocuklar heralde çünkü ben kimseyi tanımıom lojmanda bayramlaşmaya gelcek olan.aldım battaniyemi koltukta uzanıom.
aslında bi kalksamda kahvaltı yapsam süper olcek amma tek başına yenmioda.hadi gelin kızlar beraber yapalım kahvaltı,ne güzel olurdu yaa:dance:

ayy şaka maka toparlanayım gidip, bugün bayram gelen giden olur yaaa, ayakkabılarımızı da kapının önnde bıraktık sabah, üşendim içeri almaya, şimdi başa bela, evde eolduğumuz anlaşılıyor bre::...

sekerim sana bi gelirsek oglusumla ben herseyi silip süpürürz :roflol: cokacimcoook

cimcime bişey dikkatimi çekti 1755 kez mesaj çekmişsin ben 979 şimdi bununla 980 olacak, yuhh beee bu kadar konuşmuşuz haaaa!!! maşallah, vidi sen yavaşsın ama , benim yarım kadar konuşmuşsun,

rekor cimcime de, cimcime seni şubat annelerinin halkla ilişkiler sorumlusu ilan ediyorum

kaydirigubbakcemile3 saol sekerim cok duygulandim senağlama sırnaşık şey
saka maka valla esime kac tane mesaj yazdigimi söylemistimde inanmamisti ,sen benden sonra bi forma kayit oldun ben bile okadar yazmadim ,o baska biseydir diyip zeytin yagi gibi üste cikti :mymeka: kaydirigubbakcemile3

Gel hayatım gel adresi verim hepiniz gelin kızlar kapımız açık sırnaşık şeysırnaşık şey

sekerim sana bi gelirsek oglusumla ben herseyi silip süpürürz :roflol: cokacimcoook

bitirin hayatım ayıp ettin,teyzesi ne istiosa gidip alır ona:)))

sen söyleyince benimde dikkatimi çekti walla doğru,ben ketum çıkmışım okuyup okuyup konuşmuom:jeyyar:

Ben anneme geldim hala kopamadım ya sizden nerdeyse laptopu alcam kahvaltı masasına klava::roflol:
Aybukecim kaçışı başaramadık ewde yokuz da diyemedim hasta adam nereye gidicek dimiiii yazık ya anneme anlattım da kızım niye böyle düşünüyosun ya sana gönül koysalardı gitmedin diye sonuçta onlar senden büyük ne güzel düşünmüşler seni önemsiyolarki geliyolar senin ayağına dedi ben çokmu kötüyüm yaaaaaaaklava:klava:

TATOŞ cum sabah sabah ağlattın beni vallahi...allah o yaramaz, o sabırsız oğluşuna uzun ömür versin...cadıya bak sen erkenden çıkıverdi yuvasından...ama emin ol tutunacak o cimcime dünyaya ve hayata...kalp deliğini sorun etme..malum biliyorsun bütün bebekler kalbi delik doğuyor ve yaklaşık bir ay içinde kapanıyor bu delik..ama eğer senin oğluşunda çapı biraz büyükse kontrol altında tutarlar...problem yaratırsa belli bir yaşa geldiğinde operasyonla gereğini yaparlar...eşimin kardeşinin kızı da doğduğunda kalp deliği biraz büyükçeydi...ağlarken morarıyordu filan...ama şimdi hiçbir sorun kalmadı..8 aylık oldu bile...sen moralini yüksek tut en erkenci şubat annesi....elbette bir cam arkasından bakmak, minnacık bir bedeni görmek çok zordur...ama bu bebek denilen şey var ya inanılmaz dirençli ve inatçı..nasıl çabuk büyüyüp toparlanıyorlar sen bizden daha iyi bilirsin zaten...hayatım bu arada görme testi yapıldı mı? retinayla ilgili bazı testler yapılıyor erken doğan bebeklere...bir de yeni doğan sarılığına yakalanmasın diye mavi ışıklı küvözlerde tutuluyorlar...bu arada senin sütün geldi mi? sağıp vere4biliyor musun? en kısa sürede evinde paşa oğlunla rahat bir uyku uyumanı diiyorum...iyi haberlerini sakın geciktirme..hepimiz 4 gözle bekliyoruz....

kayinpedere gitmeden dusa gircem sacimi falan yikiyim dün toplamistim spray yapmistim sacima ,simdide sacim süpürge gibi oldu valla :roflol:
bigudilerle kivircik yapmak istiyorum kizlar kac saat tutmam gerek sacimda onlarii ( icine su konmuyor normallerden ) bide bigudileri yaptiktan sonra hemen spraymi yapmam gerek ??
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…