bizde dün esim calisiyor diye kayinpederime gidemedik
dün aksam konustuk bugün gidicez onlara
rus kayinvalide su böregi tarifi almis biyerden bize su böregi yapicakmis :1shok: :1hug:
kayinpeder de telefonda sanmiyorum yapabilcegini ben genede yanina biseyler aliyim demezmi :roflol:
ben biseyler yapip götürücektim ama emir büyük yerden hic bir sey yapmicakmisim herseyi onlar yapicaklarmis :dance:
neyse ben gitmeden gene karnimi doyurayimda orda ac kalabilirim kaydirigubbakcemile3
Kızlarr sabah çalan telefonla kalktım sinir oldum ya eşim beni dün kaynanama götürmedi kalabalık orası uzak diye ben de annemlerle amcamlara falan gittik kurban için öyle geçti dün akşama kadar eeee bugün de annemin tarafını falan gezicektik bide belki arkadaşım gelicekti yaaa görümcem aradı sabah ben onlara gidemediğim için onlar toplaşıp bana gelceklermiş eltimler görümcemler kalabalık yani eşime kızdım bak beni götürseydin gelmezlerdi diye bide çok kötü özlem yatıyo demiş ayağı çok ağrıyo diye abartmış zaten iii demiyoki nazar değmesin diye ama ben napıcam şimdi onlar gelince yatcammı yaaaa en önemlisi saçlar full yeni röfleli demicekmi insanlar bu kız hasta nasıl saçlarını boyamış offff benim koca ne zor duruma soktu beni akşama gelicekler bende şimdiden sıkıntısı başladı napsam acaba
Bence de canım sen karnını doyur güzel şeyler olursa gene yersin nede olsa çabuk acıkıyoruz:roflol::roflol:
Cicikayınvaliden meraklı böyle şeylere hııı şanslısın
Cİmcime bak aklıma ne geldi şu kanama hastalığı dedikleri şey,kanaman olunca geç durmasıyla alakalı bişiymi acaba? benim annemdede varmış öyle bişiy ve doğumlardan önce bi iğne yapıolarmış önlem olarak,şeker hastalığı falan yoktu annemde ama daha çok şeker hastalrında rastlanma olasılığı yüksek oluyormuş.belkide seninde gebeliğe bağlı şekerin yükselmiştir ve bundan tedirgin olmuştur doktor.öyleyse eğer şimdi tekrar bi şeker yüklemesi yaparlar,geçen seferkine göre daha fazla dozda.umarım bişiy çıkmaz,çıksa bile canını sıkma hayatım bi çok şeyin çaresi var sonuçta Rabbim devasız dert vermesin:Saruboceq:
Ay anacım ben de şaşırdım aslında sevinmem mi lazım bak düşünüp geliyorlar diye ama pek hoşlanmadığım için o taraftan yaranamıyorlar bu özlem e napsalar :))) Bişi yapma dedi eşim de ama içim rahat etmez en iyisi yemek değil de çayın yanına kek börek tarzı kolay şeyler yapım anneme yaptırdım derim napım annem yakın ya saol hayatım fikrin için
Zaten eşime kızgınım dünden beri ayyy ben anlamıyorum bi insan bukadar mı etçil olur ya hergün her öğün et versen adama yok yemem demicek cinste ben de tam tersi hiç hoşlanmam dün yeteri kadar yedi kurban kesilen yerde ewde akşam da et yaptı kavurma tabi ben hayatta girmem etin yanına ayy bi koku yakmış güzelim tenceremi bi bağırdım kokusu da cabası miğdem bulandı oda söylendi isteyerek mi yaptım diye ama napım çok rahatsız oldum sonra küstü bana garibim öyle aç aç uyudu içim sızladı ama ama sesimi çıkarmadım sabah allahtan iyiydi kalktığında işe gönderdim bi bakıcakmış ama ben içten içe hala sinirliyim onaa
Ewde bile kahvaltı hazırlıcak halim yok canım istemiyo bari annem yakın oraya gidim
Cimcimecim senin kurslar devamm mı tabi orda bayram tatili yoktur sonuçta
ÖZLEMİM geldiklerinde pcyi açık bırakma bari,ne olur olmaz körün taşı gibi seni bulur,yazdıklarını görceği falan tutarsırnaşık şey
AYBUKEcim seninde gözün aydın bu arada kardeşin gelmiş:1hug:.kızında güle güle kullansın cicilerini
teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile2
kızlar size bir sır vereyim mii? az önce kapı çaldı, bayramlaşmaya komşu gelmişti sanırım,, açmadımm:jeyyar:
ne kötüryüm dimi? ama sizin yüzünüzdenkötükedihüso, yataktan kalktım pijamalarmla duruyorum daha, saç baş dağınık, siteye bir daldım, çıkmayorum, bu halde kapı açamazdım dimi ama:jeyyar:
ıyyyy ne iğrencim dimilülülülülülü
hehee bişiy olmaz hayatım aynı şeyi bende yapıom açmıom kapıyı ama bana gelenler çocuklar heralde çünkü ben kimseyi tanımıom lojmanda bayramlaşmaya gelcek olan.aldım battaniyemi koltukta uzanıom.teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile2
kızlar size bir sır vereyim mii? az önce kapı çaldı, bayramlaşmaya komşu gelmişti sanırım,, açmadımm:jeyyar:
ne kötüryüm dimi? ama sizin yüzünüzdenkötükedihüso, yataktan kalktım pijamalarmla duruyorum daha, saç baş dağınık, siteye bir daldım, çıkmayorum, bu halde kapı açamazdım dimi ama:jeyyar:
ıyyyy ne iğrencim dimilülülülülülü
hehee bişiy olmaz hayatım aynı şeyi bende yapıom açmıom kapıyı ama bana gelenler çocuklar heralde çünkü ben kimseyi tanımıom lojmanda bayramlaşmaya gelcek olan.aldım battaniyemi koltukta uzanıom.
aslında bi kalksamda kahvaltı yapsam süper olcek amma tek başına yenmioda.hadi gelin kızlar beraber yapalım kahvaltı,ne güzel olurdu yaa:dance:
cimcime bişey dikkatimi çekti 1755 kez mesaj çekmişsin ben 979 şimdi bununla 980 olacak, yuhh beee bu kadar konuşmuşuz haaaa!!! maşallah, vidi sen yavaşsın ama , benim yarım kadar konuşmuşsun,
rekor cimcime de, cimcime seni şubat annelerinin halkla ilişkiler sorumlusu ilan ediyorum
günaydıın kızlar.bayram bayram bu saatte kalktım walla,tlf çalmasa daha kalkacağımda yok gerçi:)) kociş nöbetçi bende yatıom tek başıma napayım.
ÖZlemimm benide götür kahvaltıya çok acıktım wallacokacimcoook
Cİmcime bak aklıma ne geldi şu kanama hastalığı dedikleri şey,kanaman olunca geç durmasıyla alakalı bişiymi acaba? benim annemdede varmış öyle bişiy ve doğumlardan önce bi iğne yapıolarmış önlem olarak,şeker hastalığı falan yoktu annemde ama daha çok şeker hastalrında rastlanma olasılığı yüksek oluyormuş.belkide seninde gebeliğe bağlı şekerin yükselmiştir ve bundan tedirgin olmuştur doktor.öyleyse eğer şimdi tekrar bi şeker yüklemesi yaparlar,geçen seferkine göre daha fazla dozda.umarım bişiy çıkmaz,çıksa bile canını sıkma hayatım bi çok şeyin çaresi var sonuçta Rabbim devasız dert vermesin:Saruboceq:
sekerim sana bi gelirsek oglusumla ben herseyi silip süpürürz :roflol: cokacimcoook
sen söyleyince benimde dikkatimi çekti walla doğru,ben ketum çıkmışım okuyup okuyup konuşmuom:jeyyar:cimcime bişey dikkatimi çekti 1755 kez mesaj çekmişsin ben 979 şimdi bununla 980 olacak, yuhh beee bu kadar konuşmuşuz haaaa!!! maşallah, vidi sen yavaşsın ama , benim yarım kadar konuşmuşsun,
rekor cimcime de, cimcime seni şubat annelerinin halkla ilişkiler sorumlusu ilan ediyorum
:roflol::roflol:
ha haaaa görümceden kaçış operasyonu haaaa
amaaaannnn boşver görümceyi ciddiye middiye alma, yat gitsin, madem geldiler, yat uzan şöööylee, ayağım ağrıyor de, kendi hizmetlerini kendileri yapsınlarsırnaşık şey
hem de saçların röfleli yaa , onlar çatlarlar kıskançlıklarındanlülülülülülü
hem hasta hem bakımlı derler, ooohhh sefan olsun yat gitsinsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?